Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Jammin1 @ 2010 03 09, 19:54)
Kaip gyvuojat, merginos?

pradėjau gert kavą... balintą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 03 09, 18:54)
Kaip gyvuojat, merginos?

Aš gerai thumbup.gif Valgau viską, geriu viską, net ir tai kas dega, jei tik vynas dega lotuliukas.gif Bet viskas su saiku, taip pasismaguriavimui blush2.gif
Atsakyti
Smagu girdėt, kad gerai laikotės, mergytės smile.gif
Aš čia porą dienų negalavau labai- vėmiau tulžim gal du šimtus kartų, kasą skaudėjo, krėtė drebulys, gal ir temp turėjau. Jaučiausi tragiškai. Bet dabar vėl sveika kaip ridikas smile.gif
Atsakyti
Labadiena,noriu patarimo,ar jum greit diagnozavo liga?Situacija tokia,kad kankinuosi jau treti metai,labai skauda virs bambos kokie 3 cm,kartu toks nevirskinimo jausmas,lyg negaliu atsirugti.mane gydo nuo refliukso,tiesa,visa ta skausma jam ir nuraso,geriu omeprazoli,rugstys nekyla,bet skauda.aktyvinantys peristaltika irgi nepadeda,fermentai taipogi,nezinau jau ka daryt ir kur kreiptis,gal kas gali pakonsultuot ar buvo pakliuves i panasia situacija.dabar gyvenu mazdaug taip -5 dienas skauda,koki pora dienu geriau ir vel ar uzvalgau ko ar ka ir viskas prasideda is pradziu,labai pavargau,gydytojai man kazkaip nelabai ka gali padet,toks poziuris,kad jei vaikstau,tai dar sveika.jau kartais neiskentus geriu nuskausminancius,bet vistiek tas jausmas lyg nedirba skrandis neisnyksta.slanga rijau ir echoskopija daryta daug kartu,gal kas zino ka apie magnetini rezonansa ar kompiuterine tomografija,gydytoja sake ,kad neefektyvus tyrimas,bet as zinau,kad jis buna atliekamas,gal kas daresi ir galetu man papasakot.Atsiprasau,kad taip isiverziau,aciu.
Atsakyti
QUOTE(ramadana @ 2010 03 16, 14:37)
Labadiena,noriu patarimo,ar jum greit diagnozavo liga?Situacija tokia,kad kankinuosi jau treti metai,labai skauda virs bambos kokie 3 cm,kartu toks nevirskinimo jausmas,lyg negaliu atsirugti.mane gydo nuo refliukso,tiesa,visa ta skausma jam ir nuraso,geriu omeprazoli,rugstys nekyla,bet skauda.aktyvinantys peristaltika irgi nepadeda,fermentai taipogi,nezinau jau ka daryt ir kur kreiptis,gal kas gali pakonsultuot ar buvo pakliuves i panasia situacija.dabar gyvenu mazdaug taip -5 dienas skauda,koki pora dienu geriau ir vel ar uzvalgau ko ar ka ir viskas prasideda is pradziu,labai pavargau,gydytojai man kazkaip nelabai ka gali padet,toks poziuris,kad jei vaikstau,tai dar sveika.jau kartais neiskentus geriu nuskausminancius,bet vistiek tas jausmas lyg nedirba skrandis neisnyksta.slanga rijau ir echoskopija daryta daug kartu,gal kas zino ka apie magnetini rezonansa ar kompiuterine tomografija,gydytoja sake ,kad neefektyvus tyrimas,bet as zinau,kad jis buna atliekamas,gal kas daresi ir galetu man papasakot.Atsiprasau,kad taip isiverziau,aciu.

Laba diena . Uzuojauta kad taip vargsti Ramadana . Dariausi as daug tyrimu visus kompiuterine tomografija ekoskopija bet man niekur nemate problemu su kasa . tik kraujo tyrimukas visada rodydavo pakiluse emilaze ir skausmai budavo nezmoniski . As irgi dabar turiu refliuksa zinok man irgi toj pacioj vietoj skauda virs bambos apie tris centimetrus . Bet jei tavo kraujas ir slapimas nerodo uzdegimo gal cia visai ne kasa . Turetum kraujo tyrimukus nuodugnius pasidaryti . Jammin labukas gal esi girdejusi apie toky tirimuka MRI . Cia sutrumpintai . Tipo jis yra labai jautrus kaip ir magnetinis rezonansas per jy matosi net ir opos ar zaizdeles skrandzio . Mano tyrimukai tokie emilaze nelabai gerai kepenys nelabai gerai ir plius refliuksas . Cia gyditojo zodziais ,prasiau kad duotu vaistu kad organams butu gerai bet negavau nes neparejo skano rezultatai . Tai taip as ir gyvenu . Siandien vel krauja duoti vaziuoju darys tyrimus kam esu alergiska . Tai tokios naujienos pas mane . Kaip jus mergytes besilaikot tikiuosi daug geriau nei as . Ikiukas .
Atsakyti
aciu uz atsakyma,vaziuoju penktadieni pas savo gydytoja,noriu atlikti pilna kraujo tyrima,gal kazka parodys,nes jau gana seniai dariau,pries tai buvo nestumas,tai ir sakydavo,kad cia normalu,kad taip skauda,o kraujas buvo geras tada.idomu,jei yra letinis uzdegimas ar kraujas ka rodo.
Atsakyti
reikia valgyti tik troskinta, virta maista, be jokiu prieskoniu, taip pat atsisakyti kiaulienos
Atsakyti
QUOTE(lauramal @ 2010 03 17, 15:57)
reikia valgyti tik troskinta, virta maista, be jokiu prieskoniu, taip pat atsisakyti kiaulienos

Sveikutes kaip begyvenat ? Kaip laikotes ? smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Tylu čia kažkaip smile.gif
Aš apsirgau, matyt pavasarinis virusas užpuolė... "Šliaužioju" po namus kažkokia vos gyva, galva beprotiškai svaigsta ax.gif

Kaip jūs, merginos laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 03 21, 13:43)
Labutis visoms  4u.gif
Tylu čia kažkaip smile.gif
Aš apsirgau, matyt pavasarinis virusas užpuolė... "Šliaužioju" po namus kažkokia vos gyva, galva beprotiškai svaigsta  ax.gif

Kaip jūs, merginos laikotės?

Sveika 4u.gif Laikykis, nepasiduok jokioms ligoms 4u.gif
Aš tai laikausi, valgau jau tikrai viską: keptą, rūkytą ir pan. Bet stengiuosi neprisišveisti, tiesiog tokių dalykų po truputi ax.gif Organizmas kažkaip savaime pasirenka ko nori ko ne. O kai pati dirbu mėsos gamybos įmonėje tao jokios pirktinės dešros nesinori, juk ten nieko natūralaus schmoll.gif Atvirai sakant, geriau jau namie rūkytų lašinių gabaliukas blush2.gif Juk kiaules ir paukščius augina harmonai, o man dar sergant skydliaukės ligomis, kada ir taip harmonai išsibalamsavę, prapultis doh.gif Su duona ir tas pats. Kur girdėta, kad javus rondapu purškia doh.gif Kaimo žmonės žino, kad rondapas sunaikina visas piktžoles iki šaknų, tai baisūs nuodai. O čia mes valgom blink.gif Stengiuosi valgyti naminį maistą, juk kaime auginam, bent stengiamės, kuo natūraliau: ir daržovės, ir mėsa, ir pienas... Gal todėl darbovietės valgykloj mane nuo maisto tuoj išpučia doh.gif Todėl suvalgau sriubos, atsigeriu kokio kompoto ir pakylu nuo stalo. O visa kita tai liuks thumbup.gif Jokių nusiskundinų schmoll.gif Sveika kaip ridikas, rodos lyg nieko ir nebuvo.
Laikykitės, merginos 4u.gif Mes juk stiprios, mes jėga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 21, 21:32)
Sveika 4u.gif  Laikykis, nepasiduok jokioms ligoms 4u.gif

Laikykitės, merginos 4u.gif Mes juk stiprios, mes jėga thumbup.gif

Daivulka, šaunuolė 4u.gif
Tokią optimistišką žinutę parašei smile.gif
Aš šiandien jau žmoniškiau jaučiuosi, nors kartas nuo karto užsvaigstu taip, kad sunku susigaudyti kur randuosi, bet greitai praeina, o svarbiausia jau ir temperatūros nebeturiu bigsmile.gif Žodžiu dar diena pagulinėjimo ir jausiuosi kaip nauja thumbup.gif

Apie maistą:iš tiesų tai baisu ką mes valgom. Smagu, kad vis dažniau per teliką galima pamatyti diskusijas apie tai. Nors viskas jau senokai aišku ir niekas nebestebina, bet profilaktiškai mėgstu pažiūrėti tokias laidas smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės smile.gif

Ar buvot verbų šventinti? wink.gif

Kaip jums sekasi?
Atsakyti