Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 13, 12:20)
lotuliukas.gif  bilirubinas  lotuliukas.gif
Na, iš tiesų galėjo... Et, dažnai pražiopso kąnors  doh.gif
Džiugu, kad nieko neskauda ir be jokių priepuolių gyveni smile.gif Išsioperuosi-gal ir kasa nurims smile.gif

tikuos, kad nurims, būt gerai, kad ir tas gliukozės sutrikimas išnyktų nes endokrinologė sakė, kad gali būt laikinas, bet miegu kaip meška, miegu, miegu, vat pavalgiau ir jaučiu, kad vėl "koma" gerai, kad MB išvažiaves, tai iki pat švenčių mėgausiuosi vienatve ir ramybe
Atsakyti
Sveikos, benraligonės 4u.gif
Tai va, šmutkelės jau beveik sukrautos. Ryt startuoju smile.gif Ar bijau g.gif Nežinau schmoll.gif Turbūt, kad ne schmoll.gif
Laimingai jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 13, 19:00)
Sveikos, benraligonės 4u.gif
Tai va, šmutkelės jau beveik sukrautos. Ryt startuoju smile.gif  Ar bijau g.gif  Nežinau schmoll.gif  Turbūt, kad ne schmoll.gif
Laimingai jums 4u.gif

kaip suprantu operacija akmenuku pribrendo g.gif

na sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 13, 20:58)
kaip suprantu operacija akmenuku pribrendo  g.gif

na sekmes  bigsmile.gif

Pribrendo verysad.gif Bet buvo gyvenime ir blogiau blink.gif
Laikykitės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 12 13, 22:18)
Pribrendo verysad.gif  Bet buvo gyvenime ir blogiau blink.gif
Laikykitės mirksiukas.gif  4u.gif

Laikykis ir sekmės 4u.gif

Lauksim greitai grįžtančios- atsigavusios ir be akmenų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 13, 12:51)
tikuos, kad nurims, būt gerai, kad ir tas gliukozės sutrikimas išnyktų nes endokrinologė sakė, kad gali būt laikinas, bet miegu kaip meška, miegu, miegu, vat pavalgiau ir jaučiu, kad vėl "koma" gerai, kad MB išvažiaves, tai iki pat švenčių mėgausiuosi vienatve ir ramybe

Brėkšta, o jums tas gliukozės sutrikimas nustatytas tik po kasos uždegimo, ar jau buvo prieš tai? blink.gif
Atsakyti
kai tik prasidėjo problemos su sveikata tada ir nustatė....... dabar iš vis cukraus nevartoju tik tiek kiek būna maisto produktuose na iki cukraligės dar nepriėjau ir tas sutrikimas sakė nedidelis, tai nepūsk akių be reikalo bigsmile.gif
iš venos ervalgius dar geriant kavą su cukrum kibirais buvo 6.01, tik po gliukozės šoktelėjo truputį daugiau
Atsakyti
hihihi.gif irnesakyk.gif Brėkšta, nekreipk dėmesio- man apskritai vien išgirdus žodį 'cukrus' akys pučiasi biggrin.gif
Matyt mane paveikė kelių medikų pasisakymai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 14, 12:43)
hihihi.gif  irnesakyk.gif Brėkšta, nekreipk dėmesio- man apskritai vien išgirdus žodį 'cukrus' akys pučiasi  biggrin.gif
Matyt mane paveikė kelių medikų pasisakymai  doh.gif

O ko jie nepaveiktų? Medikai ir teisininkai labiausiai veikia lotuliukas.gif
Uch senstam jei jau profesinės alkocholikų ligos pradėjo pult, gal reik pratintis prie medikų bigsmile.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
kaip sveikatytes? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 14, 12:56)
O ko jie nepaveiktų? Medikai ir teisininkai labiausiai veikia  lotuliukas.gif
Uch senstam jei jau profesinės alkocholikų ligos pradėjo pult, gal reik pratintis prie medikų  bigsmile.gif

Tau dar tik pratintis, aš tai jau įpratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 14, 16:18)
labas mergaites 4u.gif
kaip sveikatytes? mirksiukas.gif

Labutis 4u.gif

Aš gerai laikausi smile.gif Nuo ryt darbe šventinis "maratonas" prasideda, tai kas bus po kelių dienų- net neįsivaizduoju. Na, tikiuosi nealpinėsiu ten... rolleyes.gif

Kaip tau atsiskaitymai? Turbūt jau irgi gerokai išvargino?
Atsakyti