QUOTE(taša @ 2010 02 26, 14:03)
sveiki, girdejau daug kalbu, kad db siaucia Roto virusas ir kazkoks "skrandzio gripas".
Paciai bedos prasidjeo pries pora savaiciu - kai buvo migrenos priepuolis - paskui keleta dienu teko gerti Motilium, kad skrandis pradetu veikti.
i Roto nepanasus - nei vemimo, nei temperaturos nera. o ir vidurius paleidzia lb retai. Ty pucia pilva, skauda, lyg tuoj viduriuosiu, bet ne. Pradejau maitintis ryziais, sausainiais, vengti vaisiu ir darzoviu. Bet pastebejau kad beda atsinaujina(vis suoliais buna) kai pavalgau mesos. Kuo gi mesa gali but kalta? Pirma karta taip atsitiko po naminiu cepelinu - nors visada gerai pernesdavo mano skrandis juos. varske, mesa - sviezi. vakar po vistos tas pats - jau ir su viduriavimu. bet ziauriai raizo pilva - butent ne skrandi, o zarnyna.
susirupinau gal cia rimtai kokia infekcija? ir prireiks antibiotiku?
ar be reikalo nerimauju?...tiesiog taip ilgai niekad neuztrukdavo.
Paciai bedos prasidjeo pries pora savaiciu - kai buvo migrenos priepuolis - paskui keleta dienu teko gerti Motilium, kad skrandis pradetu veikti.
i Roto nepanasus - nei vemimo, nei temperaturos nera. o ir vidurius paleidzia lb retai. Ty pucia pilva, skauda, lyg tuoj viduriuosiu, bet ne. Pradejau maitintis ryziais, sausainiais, vengti vaisiu ir darzoviu. Bet pastebejau kad beda atsinaujina(vis suoliais buna) kai pavalgau mesos. Kuo gi mesa gali but kalta? Pirma karta taip atsitiko po naminiu cepelinu - nors visada gerai pernesdavo mano skrandis juos. varske, mesa - sviezi. vakar po vistos tas pats - jau ir su viduriavimu. bet ziauriai raizo pilva - butent ne skrandi, o zarnyna.
susirupinau gal cia rimtai kokia infekcija? ir prireiks antibiotiku?
ar be reikalo nerimauju?...tiesiog taip ilgai niekad neuztrukdavo.
O aš tuo rotu ir sergu Visa naktis praėjo tualete: arba vemiu, arba viduriai laisvi. Šiandien nieko valgyti negaliu, tik ramunėlių arbata Iškrova tai liuks Išsigandau, sakau jau viskas- kasa vėl streikuoja Ale nuraminau save, kad darbe masiškai bendradarbiai rotu serga, tai matyt ir mane prigriebė. Gerai, kad šiandien laisva buvo
O šiaip tai laikausi, valgau jau beveik viską, tik kažko tai rūkytam maistui esu apatiška. Ir dar nesinori visokių pirktų dešrelių, kumpių ir pan. Stengiuosiu valgyti naminį maistą