Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(taša @ 2010 02 26, 14:03)
sveiki, girdejau daug kalbu, kad db siaucia Roto virusas ir kazkoks "skrandzio gripas".
Paciai bedos prasidjeo pries pora savaiciu - kai buvo migrenos priepuolis - paskui keleta dienu teko gerti Motilium, kad skrandis pradetu veikti.
i Roto nepanasus - nei vemimo, nei temperaturos nera. o ir vidurius paleidzia lb retai. Ty pucia pilva, skauda, lyg tuoj viduriuosiu, bet ne. Pradejau maitintis ryziais, sausainiais, vengti vaisiu ir darzoviu. Bet pastebejau kad beda atsinaujina(vis suoliais buna) kai pavalgau mesos. Kuo gi mesa gali but kalta? Pirma karta taip atsitiko po naminiu cepelinu - nors visada gerai pernesdavo mano skrandis juos. varske, mesa - sviezi. vakar po vistos tas pats - jau ir su viduriavimu. bet ziauriai raizo pilva - butent ne skrandi, o zarnyna.
susirupinau gal cia rimtai kokia infekcija? ir prireiks antibiotiku?
ar be reikalo nerimauju?...tiesiog taip ilgai niekad neuztrukdavo.

O aš tuo rotu ir sergu doh.gif Visa naktis praėjo tualete: arba vemiu, arba viduriai laisvi. Šiandien nieko valgyti negaliu, tik ramunėlių arbata doh.gif Iškrova tai liuks thumbup.gif lotuliukas.gif Išsigandau, sakau jau viskas- kasa vėl streikuoja blink.gif Ale nuraminau save, kad darbe masiškai bendradarbiai rotu serga, tai matyt ir mane prigriebė. Gerai, kad šiandien laisva buvo biggrin.gif
O šiaip tai laikausi, valgau jau beveik viską, tik kažko tai rūkytam maistui esu apatiška. Ir dar nesinori visokių pirktų dešrelių, kumpių ir pan. Stengiuosiu valgyti naminį maistą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 02 26, 15:24)
vienodom ligom sergam  bigsmile.gif
man taip rūgštys sukilo, bet pati prisidirbau atitrūkąu nuo teisingos mitybos kaip reikiant, sriubos ilgai ir nuobodžiai nevalgiau, o ji mano gyvybės eleksyras, tai vat pririjau visokių bandelių, ledų per savaitę su arbata ir vat turiu paskemes, jau vakar negerai buvo, šiandien jau vėmiau, tai dabar vištienos buljonas jau verda, skrandukas atrodo net užuodžia tą gėrį  biggrin.gif

Lygiai tas pats ir pas mane biggrin.gif doh.gif Atitrūkau, sriubos schmoll.gif Irgi kartą persirijau ledų ir ne vieną kartą prisirijau nesąmonių visokių ax.gif Vėmiau prieš porą dienų, o vemdama save mintyse smerkiau ir kritikavau doh.gif Dabar truputį prisilaikau, nes visa savijauta pablogėjo, ne vien skrandį vėl susivariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 02 27, 11:19)
Lygiai tas pats ir pas mane  biggrin.gif  doh.gif Atitrūkau, sriubos  schmoll.gif  Irgi kartą persirijau ledų ir ne vieną kartą prisirijau nesąmonių visokių  ax.gif  Vėmiau prieš porą dienų, o vemdama save mintyse smerkiau ir kritikavau  doh.gif  Dabar truputį prisilaikau, nes visa savijauta pablogėjo, ne vien skrandį vėl susivariau  blush2.gif

Labukas mergytes . Matau skrandzio problemos uzpuole visas mus . Jammin tai greiciausiai ta tyrima ir darys bet kol sulauksiu tai kokie trys menesei vel praeis . Bet dabar turiu didesny rupesty skrandzio skausmai nuzudys mane vemimas per savaite numeciau keturis kilus nes ir nuo dziuvesiu turiu eiti pavemti . Jau is proto baigiu iseiti. Bet ne man vienai matau skrandukas streikuoja .
Atsakyti
Renatėle, o tai čia tau tas vėmimas tikrai nuo skrandžio? rolleyes.gif Neskauda nieko kito tik skrandį? ax.gif Kažkokie baisūs požymiai...
Na, gal man todėl taip atrodo, kad nuo skrandžio skausmų man svoris nekrenta, arba jei krenta tai ne taip ženkliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 02 28, 15:07)
Renatėle, o tai čia tau tas vėmimas tikrai nuo skrandžio?  rolleyes.gif  Neskauda nieko kito tik skrandį?  ax.gif  Kažkokie baisūs požymiai...
Na, gal man todėl taip atrodo, kad nuo skrandžio skausmų man svoris nekrenta, arba jei krenta tai ne taip ženkliai  ax.gif

Sveikutes mergaites . Sveikute Jammin . Vemimas ne vien nuo skrandzio bet ir kasa savo daro . Buvau siandien ligoninei su skausmu vemimu ir viduriavimu . tyrimai tokie emilaze 136 skrandzio refliuksas tik nesuprantu ar is kraujo jy galima matyti ir bilurubinas 600 , mano visos sveikatos priezastis negaluoti . Laselines sulasino nuo pykinimo suleido nuo skausmo ir viduriavimo .ir namo 6 val, ligoninei ir viskas yra normoj ot taip ir gydaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2010 03 02, 00:02)
Sveikutes mergaites . Sveikute Jammin . Vemimas ne vien nuo skrandzio bet ir kasa savo daro . Buvau siandien ligoninei su skausmu vemimu ir viduriavimu . tyrimai tokie emilaze 136 skrandzio refliuksas tik nesuprantu ar is kraujo jy galima matyti ir bilurubinas 600 , mano visos sveikatos priezastis negaluoti . Laselines sulasino nuo pykinimo suleido nuo skausmo ir viduriavimo .ir namo 6 val, ligoninei ir viskas yra normoj ot taip ir gydaus  verysad.gif

ocho blink.gif
o bilurubinas, tai čia kartais tau ne kepenukai streikuoja ką?
žiauru tie skrandžiai, man vakar visą dieną galvą skaudėjo nuo baltų fonų monitoriuje net akys raibo, vakare šiek tiek apmažo, bet atsirado kitas malonumas, triedžiau toliau nei mačiau doh.gif lotuliukas.gif
ankščiau jei skrandis sustreikuodavo, tai nevalgydavau kokias tris dienas ir kaip nauja dabar pastebėjau, kad geriausia vis tik iškrova, tai griežta savaitė vien sriubos gali būt, kad ir truputį riebesnė, bet nevalgiu negaliu būt, taip graužia skrandį paskui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 02, 07:41)
ocho  blink.gif
o bilurubinas, tai čia kartais tau ne kepenukai streikuoja ką?
žiauru tie skrandžiai, man vakar visą dieną galvą skaudėjo nuo baltų fonų monitoriuje net akys raibo, vakare šiek tiek apmažo, bet atsirado kitas malonumas, triedžiau toliau nei mačiau  doh.gif  lotuliukas.gif
ankščiau jei skrandis sustreikuodavo, tai nevalgydavau kokias tris dienas ir kaip nauja dabar pastebėjau, kad geriausia vis tik iškrova, tai griežta savaitė vien sriubos gali būt, kad ir truputį riebesnė, bet nevalgiu negaliu būt, taip graužia skrandį paskui  doh.gif

Labukas Breksta . Tai jau turbut kepenukai . Nes esu pageltusi nemenkai kai kaiusinio trynys , bet man sake lietuvoj gyditojai kad sergu dar zilberio sindromu nuo jo irgi pykinti gali . Tai dabar nelabai suprantu kur problema kasa suaktyvejo kepenys pasikele skrandis streikuoja . Ir vel viskas is pradziu . Bet tikiuosi greitai baigsis siandien sedziu namuos gal poilsis pades nes sunzilberiu turim daugiau ilsetis . Sanita tu turi ta zilbery gal gali daugiau info parasyti man apie jy . Aciu . Saugokit save mergynos . Iki .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2010 03 02, 13:59)

mieloji, tau gelta nus bent jau man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 02, 14:09)
mieloji, tau gelta nus bent jau man taip atrodo  g.gif

Brėkšta, man rodos mechaninė gelta su žilberiu irgi vystosi. Bet gal galiu ir klysti ax.gif Žodžiu,skaitau renatėlės žinutes ir man baisu darosi unsure.gif
Atkočioja ir paleidžia... O apie rimtą gydymą- kadanors... doh.gif
Užjaučiu, Renatėle, laikykis 4u.gif

Brėkšta, kaip tavo skrandis?

Aš nelaboji šiandien po dviejų metų pertraukos pas draugus dešrelę suvalgiau ir dar jelapenais užkandau, atseit negana dar tą skrandį kankinti... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 02 kovo 2010 - 19:05
nu jo triktų, tai mergiotei rimčiau pasigydyt, o tai nejuoks su jos tokiais tyrimais.

o mano skranduks lyg ir gerai ciksi, vat plovą verdu dabar, tai ryt jau valgysiu, po teisybiai ir šiandien neatslaikysiu tikuos, kad reikalo nepagandinsiu su juo ir tavo ir mano nuodėmes skrandžiai suvirškins ir nepajus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2010 03 02, 13:59)
Labukas Breksta . Tai jau turbut kepenukai . Nes esu pageltusi nemenkai kai kaiusinio trynys , bet man sake lietuvoj gyditojai kad sergu dar zilberio sindromu nuo jo irgi pykinti gali . Tai dabar nelabai suprantu kur problema kasa suaktyvejo kepenys pasikele skrandis streikuoja . Ir vel viskas is pradziu . Bet tikiuosi greitai baigsis siandien sedziu namuos gal poilsis pades nes sunzilberiu turim daugiau ilsetis . Sanita tu turi ta zilbery gal gali daugiau info parasyti man apie jy . Aciu . Saugokit save mergynos . Iki .

Labutis 4u.gif
Renatele jei toks geltonumas kaip rasai vaziuok i lietuvele. blush2.gif Jau labai rimta. blush2.gif Prie zilberio tik siek tiek gelsvumo buna ir ji aiskiai rodo kraujas, nes buna siek tiek padidejas bilirubinas, bet visa kita normose. 4u.gif
Mergaites kokios mes visos skystos blush2.gif juk jei ir toliau taip elksimes greit mus pakas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 02 kovo 2010 - 21:23
QUOTE(Sanita @ 2010 03 02, 22:16)
juk jei ir toliau taip elksimes greit mus pakas..  doh.gif

tai gal per krizę pigiau tas pakasimas šeimai kainuotų user posted image

Jammin, kaip tavo sasyska nesispardo skrandyje, mano plovas tai stabiliai susicementavo, tai dabar geriu arbatą dideliais kiekiais gal praplausiu rolleyes.gif
Atsakyti