Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 28, 11:50)
prisipažink kur gyveni ir galim tą šikną atspardyt jei tikrai jauti, kad padėtų išsprest problemą  bigsmile.gif ko del kompanijos nepadarysi  bigsmile.gif
Jammin1 tai kaip albumo idėja ar jau eit pas fotografą su šukuosena ar dar palaukt  lotuliukas.gif

Oi miergos orkaitėje keptas karpis su morkomis kažkas nenusakomo ne žuvis, o poezija ir svarbiausia sveika, skanu kas retai būna

Sveikutės 4u.gif
Nu ir žiema šiandien doh.gif Grįžau varvančia nosimi smile.gif ŠALLLLTA user posted image
Bandysiu šiandien gal kokį albumėlį sukurti- galės kas nori pasirodyti smile.gif Taip kad Brėkšta- marš į grožio saloną hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 28, 13:17)
Taip kad Brėkšta- marš į grožio saloną  hihihi.gif

Na grožio salonas man jau nepadės pas plastiką reiktų eit, kad iš naujo perdarytų lotuliukas.gif
mane šiandien miegas ima, galėčiau kuom nors užsiimt, bet neina, geru arbatą kibirais, lakstau į tūliką.......
Atsakyti
Na, nereikia taip savikritiškai, Brėkšta hihihi.gif Užteks tų skalpelių , pirmiau Q10 reikia išbandyti biggrin.gif
Na va, sukūriau albumėlį-lauksiu pasirodančių bigsmile.gif
(mane kogero jau visos mačiusios doh.gif )
Atsakyti
Aš jau ten. Tik be šukuosenos ir makiažo. Ralio varžybose ten, vyras startuoja, tai biski apsnųdę, susivėlę, ale natūrali lotuliukas.gif
Atsakyti
ir aš jau ten bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 28, 14:49)
pirmiau Q10 reikia išbandyti  biggrin.gif

dar daugiau tablečių lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, šikna paspardyt reikėtų patraukti į žemaitiją. Visai sutikčiau thumbup.gif
Brėkšta, sakai karpis su morkom. Sveika ir skanu. Kad skanu sutinku, bet kad mum sveika-neeee. Jis labai riebus. Mums tik lydekaitės tinka : ax.gif
Oi kaip smagiai pusto. Baigiu darbą ir į pūgą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2010 01 28, 15:19)
Sveikos, šikna paspardyt reikėtų patraukti į žemaitiją. Visai sutikčiau thumbup.gif
Brėkšta, sakai karpis su morkom. Sveika ir skanu. Kad skanu sutinku, bet kad mum sveika-neeee. Jis labai riebus. Mums tik lydekaitės tinka : ax.gif
Oi kaip smagiai pusto. Baigiu darbą ir į pūgą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ai žinok maniškis nebuvo labai riebus, nu bet kokiu atveju man nepakenkė vadinasi į sveikatą bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu merginos, kad nestabdot reikalo ir drąsiai keliat nuotraukytes 4u.gif Brėkšta, tau apie plastines dar po trisdešimtmečio galvot reiktų biggrin.gif

Brėkšta, dėl karpio sveikumo aš irgi abejočiau. Po paskutinio šios žuvelės paragavimo raičiausi porą gerų dienų doh.gif Kitą kartą atsargiai, šįkart gal "pranislo" biggrin.gif

Leliūnas ir kaip tu šitaip šalčio nebijai? bigsmile.gif Net pavydu...
Aš susisukus kaip kokonas šiandien slampinėdama po pūgą svajojau kuo greičiau atsidurti ten kur šilta ir kur galima išsivirti kibirą arbatos- apie namus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 28 sausio 2010 - 14:34
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 28, 15:32)
Kaip smagu merginos, kad nestabdot reikalo ir drąsiai keliat nuotraukytes  4u.gif  Brėkšta, tau apie plastines dar po trisdešimtmečio galvot reiktų  biggrin.gif

Brėkšta, dėl karpio sveikumo aš irgi abejočiau. Po paskutinio šios žuvelės paragavimo raičiausi porą gerų dienų  doh.gif  Kitą kartą atsargiai, šįkart gal "pranislo"  biggrin.gif

Leliūnas ir kaip tu šitaip šalčio nebijai?  bigsmile.gif  Net pavydu...
Aš susisukus kaip kokonas šiandien slampinėdama po pūgą svajojau kuo greičiau atsidurti ten kur šilta ir kur galima išsivirti kibirą arbatos- apie namus  smile.gif

Man jau po trisdešimt lotuliukas.gif

Ir kur aš tave mačiau ir turbūt ne vieną kart? g.gif

nus su valgymu, tai aš pastebėjau tokį dalyką tik nežinau kaip ilgai, tai tesis, nes prieš ligoninė ir jau galvojau, kad viskas baigės, bet klydau, vienžo galiu valgyt daug ką, bet po mikroskopines dozes ir kol geriu daug skyčių vandens ar arbatų ir sriubos viskas gerai, bet jei nors vienu kasniu padauginu, tai visom galūnėm jaučiu, kad prisdirbau bėdos, streikuoja skrandis tadu doh.gif
Atsakyti
Uch kokios jus greitos bigsmile.gif jau ir albumelis yra ax.gif va zilus plaukus padazysiu blush2.gif mazoji sypsenyte pafotkins ir ikelsiu biggrin.gif

Lėliūnas, o nuotraukytej trecias tete ar kas? Matytas kolektyvas mirksiukas.gif

Cia baikit kalbas apie karpiukus, bo net silpna darosi user posted image jau kaip pasiilgau doh.gif megstama zuvyte. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 28, 15:39)
Man jau po trisdešimt  lotuliukas.gif

Ir kur aš tave mačiau ir turbūt ne vieną kart?  g.gif

nus su valgymu, tai aš pastebėjau tokį dalyką tik nežinau kaip ilgai, tai tesis, nes prieš ligoninė ir jau galvojau, kad viskas baigės, bet klydau, vienžo galiu valgyt daug ką, bet po mikroskopines dozes ir kol geriu daug skyčių vandens ar arbatų ir sriubos viskas gerai, bet jei nors vienu kasniu padauginu, tai visom galūnėm jaučiu, kad prisdirbau bėdos, streikuoja skrandis tadu  doh.gif

Brėkšta, gal netyčia kaimynkos kokios esam biggrin.gif
Aš šiaip pusę gyvenimo pradirbau tokiose srityse, kur labai daug su žmonėmis tekdavo susidurti, tai gal kada kažkur... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 28, 18:46)
Uch kokios jus greitos bigsmile.gif jau ir albumelis yra  ax.gif  va zilus plaukus padazysiu  blush2.gif  mazoji sypsenyte pafotkins ir ikelsiu  biggrin.gif

Lėliūnas, o nuotraukytej trecias tete ar kas? Matytas kolektyvas  mirksiukas.gif

Perverciau seimos albumus, ten manes ner. blink.gif Tik dabar pastebejau, nuotraukose seima is triju user posted image juk as visada fotografuoju doh.gif

Sumaisiau ten juk ne Leliunas.. blush2.gif Daivulkai buvo skirta.. ax.gif
Daivulka ir kaip tau tas ralis. biggrin.gif As tai schmoll.gif , o mano MB su vyresniaja pupa neatskirema dalis to nesusipratimo ax.gif

Jammin, uzsisvajojau apie funkcine lova, bet kai pamaciau kaip jos atrodo blink.gif ligonine primena. doh.gif Tiekto jau geriau trys pagalves, jei ka dar kelias dasidesiu biggrin.gif

Ale patiko mergaites jusu poziuris, ikalbejot.. Eisiu as pas ta chirurga, gal daugiau papasakos kas cia man ir ko tiketis. As is tu kur noriu ir galiu biggrin.gif viska apie save zinoti, ramiai be jokiu paniku. bigsmile.gif
Atsakyti