Laba, laba, visom. Su praejusiom sventem. Geda

, kad tik dabar galiu tai padaryti. Bet ...geriau veliau nei niekada. Tiesa?
Skaiciau jusu pokalbius, aciu Jammin, kad mane prisiminei. Parasyt negalejau, nes pamirsau savo slaptazodi, jis liko Lietuvoj, o as 5sav prabuvau Vokietijoj. Todel negalejau parasyt, o taip norejau. Vienu žodžiu gyvenau kartu su jumis, su jūsų visom bėdom ir gerais dalykais. Kaip mažas vaikas džiaugiausi, kuriai gerai sekasi, su kiekviena pergyvenau, kuriai vėl kas negerai pasidarydavo...
Jamin, pirmiausia del tavo apsisprendimo isvažiuot. Viską aš suprantu, tik noriu vieną vienintelį dalyką pasakyti :ten tu būsi užsienėtė, niekada netapsi jų žmogumi, niekada. Jei tavęs tai nebaugina, tai pirmyn. Viską žmogus turi pamėginti, kad paskui nereikėtų gailėtis. Ai ir dar. Tavo liga. Skaudu tai girdėti ar ne, bet tu ją (kaip ir mes visos) turi visam gyvenimui. Patikėk, čia gydytis paprasciau nei užsieny, na nebent privatus draudimas, privatūs gydytojai...Žodžiu tris kart pamatuok ir tada kirpk
Maliausi aš po tą Vilnių, tyrimų kokių tik nedarė. Vizualiai niekur neparodė, kad kasa streikuoja, bet abi amilazės 400-500. Galų gale Danapienė pasakė-lėtinis pankreatitas. Stebeti, maistas ir t.t Nors pries tai sake, kad duomenu tokiai diagnozei nepakanka. Taciau as ko gera is tu retu atveju, kada uždegimas yra-rodo kraujas- bet kitų žymių pakitimų nemato. Dar nemato...Sakau o kai pamatysit bus jau per velu. Sako o buti tai visko gali buti...
Nežinau ką reiškia stebėti. Man kaip skauda taip skauda po kairiuoju šonkauliu na ir nesvietiskas pūtimas. Neatrenku matyt dar maisto.
O seip aisku tik viena-liga mūsų pacių reikalas. Niekam niekas neidomu. Jei pats ka kur prasimusi ta ir turi. Bet va kad žinotum žmogus kur reikiamu momentu ieškoti pagalbos
Oi prirašiau aš čia tiek daug