Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 23, 23:55)
jis tapo mano šeimininku, o ne aš jo  lotuliukas.gif tik nuklysk į šoną, tai ir gauni bausmę, nuostabią savijautą  doh.gif

Nu va gerai kad viskas jau gerai. mirksiukas.gif Idomu butu pamatyt ir isbandyt tuos nepaprastus puodus blush2.gif

As tai baisei pikta daraus kai nezinau kas su manim darosi, o dar ir su mano mazule nezinia kas. Baisu man kai gydytojai pasako nezinau kas yra, tada zinau kad situacija nekontroliuojama ir nezinau ko tiketis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 24, 20:21)
Nu va gerai kad viskas jau gerai.  mirksiukas.gif  Idomu butu pamatyt ir isbandyt tuos nepaprastus puodus  blush2.gif

As tai baisei pikta daraus kai nezinau kas su manim darosi, o dar ir su mano mazule nezinia kas. Baisu man kai gydytojai pasako nezinau kas yra, tada zinau kad situacija nekontroliuojama ir nezinau ko tiketis  mastau.gif

na troškiniai tikrai skanūs tame puode virti, bet šeip gali rast manau ir per pus pigesnius storadugnius puodus kaip Berghoff, sako tas pats velnias tik per pus pigesni.

O kokios bėdos tavį kamuoja, kad daktarai nežino ką patart?
Atsakyti
Labutis mergaites 4u.gif
Jammin, as gyva mirksiukas.gif Viskas normliai,tiksliuan nelabai normaliai. Kai tik daugiau uzvagau ir amen.Geriausia,kai valgau kas 2 val po truputuka,o kai ptikisu uz visa diena, tada ir skausmai... Neber kada normaliai cia taiet, uzpuole darbai,dar mokslai doh.gif
Kaip jus?Kaip sveikateles?
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2010 01 25, 11:16)
Labutis mergaites 4u.gif
Jammin, as gyva mirksiukas.gif Viskas normliai,tiksliuan nelabai normaliai. Kai tik daugiau uzvagau ir amen.Geriausia,kai valgau kas 2 val po truputuka,o kai ptikisu uz visa diena, tada ir skausmai... Neber kada normaliai cia taiet, uzpuole darbai,dar mokslai doh.gif
Kaip jus?Kaip sveikateles?

Labas ergaites . Varoma uzjauciu tave , ir suprantu kad kartais neiseina valgyti laiku . Nepasiduok . Jammin as pasidariau jau ekoskopija jos rezultatai bus po 4 savaiciu . tai tenka laukti , Siandien labai pergyvenu del saves vakar paragavau guliaso kur seimai dariau , tai siandien vaikstau isiputus kaip balionas ir kakoju zalei , o skausmai tik laikini ar nebusiu prisidirbus kartais . Siandien ramuneles geriu . Oj oj kaip sunku . Kaip jusu kasa reguoja i normalu maista ? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergytės 4u.gif
Kaip šalčius "pakeliat"?
Aš va truputį peršalau, nes per šaltąsias dienas tai šen, tai ten autobusais teko trankytis...
Laukiu nesulaukiu kada ta žiema išsinešdins... mad.gif

Brėkšta, ar pasibaigė tavo nevirškinimai? ax.gif
Sanita, kaip tu ir tavo mažiukė? Gal nugalėjot peršalimus? ax.gif
Vamora, gal jau sesija po truputį į pabaigą- atsigausi kiek...? Su tokiais sočiais pavalgymais tai tikrai nėra gerai, bet žinau, kad dirbant, mokantis - sunku rasti laiko, ypač kai valgyti reikia ne du ir ne tris kartus doh.gif
Renatėle, keturias savaites echoskopijos atsakymų laukti? blink.gif Jie ten gal konsiliumą sušaukinėja, kad išvadas daryti ir tyrimą aptarus aprašyti? blink.gif Super lėti gydytojai doh.gif Juk Lietuvoje nuėjus darytis echoskopijos- tyrimą darančio echoskopuotojo paklausus- beveik visada pasako kokie pakitimai, o kaikurie viską net ir iki menkiausių smulkmenų papasakoja doh.gif
Šiaip nuo guliašo turbūt neturėtų blogai būti(aišku priklauso kokią mėsą naudojai ir ar neprivarei kokių vegetų biggrin.gif ).
Maniškis organizmas vis labiau priverstas paklūsti man smile.gif Tai šio, tai ano pabandau. Va šiandien valgiau koldūnus. Na, koldūnai gal ir nieko žiauriai blogo, bet padažiukas pagerintas-pakepinti pievagrybiai su svogūniukais. Valgiau, kad net ausys lapsėjo. Po valandos įdomius jausmus pilve pajaučiau- žiauriai raižė pilva, kažkas ten gargaliavo. Bet tai tik 10-15min tetruko, tai numojau ranka ir dar "ant viršaus" kavos puodą užpyliau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 25 sausio 2010 - 23:08
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 22, 23:25)
Irgi netrumpai...  ax.gif  Čia vien po operacijos tiek? O operacija darė extra ar planine tvarka?  ax.gif

Ko kitos mergytės tylit?  g.gif

Nea, čia po priepuolio mėnesį laikė, vis galvojo ką čia man padarius, nes kaip minėjau pagal tyrimus tai nėra prie ko prikibt. O kai padarė tą praplatinimą, jau kitą dieną namo išsiuntė, nes jei per parą neiššaukia priepuolio, tai jau gerai, vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 26, 00:07)

Brėkšta, ar pasibaigė tavo nevirškinimai?  ax.gif

Nus jis baigiasi, kai valgau protingai bigsmile.gif
o protingai man jau atsibodo g.gif
noriu taip kaip patinka rolleyes.gif
vienžo pati su savim nesusitariu doh.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 26, 00:07)
tai numojau ranka ir dar "ant viršaus" kavos puodą užpyliau biggrin.gif doh.gif

joooooooo žiūrėk po mėnesiuko kito lašinius su degtiene vartosi ir pilvas dar prašys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 26, 14:30)
Nus jis baigiasi, kai valgau protingai  bigsmile.gif
o protingai man jau atsibodo  g.gif
noriu taip kaip patinka  rolleyes.gif
vienžo pati su savim nesusitariu  doh.gif
joooooooo žiūrėk po mėnesiuko kito lašinius su degtiene vartosi ir pilvas dar prašys  biggrin.gif

Nu jooooo nuo to protingo valgymo cia visoms stogas prades vaziuot. biggrin.gif

O Jammin tu drasi ir kaip tau taip su tuo maistu sekasi mirksiukas.gif . As glaistyta sureli tik suvalgiau taip visa pilva juosenciai pradejo pjaut doh.gif , kazkoks durnizmaz kai seimoj kiekvienam atskirai valgyt reik daryt, o paciam tik seilia varvint. ax.gif Pas mus seimoj gripine situacija suvaldyta, o mano busena nesikeicia- vadinasi viskas is skrandzio ir kita ko.. O skauda doh.gif - lengviau parasyt ko neskauda blush2.gif . Gyd sako stemple operuot, bet as ne schmoll.gif neduosiu. verysad.gif

Isivaizduoju Renatele kaip bjauru turi but ta nezinomybe 4 savaites laukti atsakymo doh.gif . Vadinasi greit tokia tvarka ir mes cia Lietuveleje turesim cool.gif

Atsakyti
Kažkaip nieko man su tuo maistu bigsmile.gif Brėkšta biggrin.gif Na, lašinių nemėgstu ir degtinės nebaisiai,tai musiau apseisiu be šios eksperimento dalies biggrin.gif
Sanita, o kas būtų po operacijos? Pagerėtų ženkliai? Kokia rizika? Kas gali būti nesioperuojant? Ar blogės, ar bus daugmaž vienodai kaip yra? g.gif Ir negi nebėra alternatyvų jokių? rolleyes.gif Ir apskritai kokia ta operacija?

Uff, sėdžiu namie jau trečią dieną, gydausi savo peršalimus(nors ir nebaisius tfu tfu tfu).
Per šalčius niekur eiti nenoriu, kad neapsirgt labiau, namie veikti jau nebeliko ką doh.gif
Stogą rauna, tuoj imsiu sienom lipti iš neturėjimo ką veikti user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labas,
Darbe taip salta iki isprotejimo. Pirma ziema taip kankinames, anksciau silciau budavo,o kai as dar as saltmire esu, tai isvis blogai...Grizus namo prigeriu karstos arbatos ir lendu po kaldrom tirtet kol susilu apie pusiaunakti.
As kai ko uzvalgau kas netinka,man ir ziaurus pilvo raizymai buna ir viduriai ispusti...
Mergaites, o jums nebuna kad pilva gurguliuoja,urzgia?Man tai daznai kai kada geda prie svetimu blush2.gif ax.gif
Jammin, o su normaliu pavalgymu tai nzn kaip bus, egzai baiges, bet kita savaite prasideda vel sesija,o kur diplominio rasymas ir visa kita...Uzsiknisimas juodai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 26, 16:16)
Sanita, o kas būtų po operacijos? Pagerėtų ženkliai? Kokia rizika? Kas gali būti nesioperuojant? Ar blogės, ar bus daugmaž vienodai kaip yra?  g.gif  Ir negi nebėra alternatyvų jokių?  rolleyes.gif  Ir apskritai kokia ta operacija?

Uff, sėdžiu namie jau trečią dieną, gydausi savo peršalimus(nors ir nebaisius tfu tfu tfu).
Per šalčius niekur eiti nenoriu, kad neapsirgt labiau, namie veikti jau nebeliko ką  doh.gif
Stogą rauna, tuoj imsiu sienom lipti iš neturėjimo ką veikti user posted imageuser posted image

Va, va visi sitie klausimai ir man kyla g.gif , tik kad niekas neatsako. doh.gif As tulziapusle operuot labai rami vaziavau, galvojau dvi dienos ir viskas. Gavosi du menesiai. blush2.gif Bijau bijau.gif

Tai persalai ar virusiukas pagavo. unsure.gif Tai va papasakok ka nors is neturejimo ka veikti mirksiukas.gif

Gurgia pilvelis Vamora ir man, biggrin.gif nekreipiu demesio, sauja angliuku arba espumisano ir apsiramina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 26, 21:25)
Va, va visi sitie klausimai ir man kyla g.gif , tik kad niekas neatsako.  doh.gif  As tulziapusle operuot labai rami vaziavau, galvojau dvi dienos ir viskas.  Gavosi du menesiai.

Tai persalai ar virusiukas pagavo.  unsure.gif  Tai va papasakok ka nors is neturejimo ka veikti  mirksiukas.gif

Gurgia pilvelis Vamora ir man,  biggrin.gif nekreipiu demesio, sauja angliuku arba espumisano ir apsiramina  biggrin.gif

Tai va, kad su tom operacijom taip gaunasi doh.gif O čia taviškė šeimistė apie operaciją šneka ar kokia gastro? Ar chirurgai gal? g.gif Šiaip jau paaiškinti nors truputį turėtų- gi negali gultis rimtai operacijai nežinant kas laukia po jos ir ar išvis verta ją daryti doh.gif
Jei čia tavo šeimistė apie ją kalba- gal reiktų su kitais gydytojais pasitarti g.gif Jei prognozės būtų geros ir gyvenimo kokybė akivaizdžiai pagerėtų-gal verta? g.gif Aišku reikia smulkmeniškiau viską išsiaiškinti ax.gif

Aš matyt sušalau-peršalau. Man visad ankščiau kojos pašaldavo- sinusitas iškarto įsimesdavo ir temp pakildavo. Dabar sinusitas labai neženklus, o ir temp nedidelė- tik saugausi labiau, nei ankščiau smile.gif

O va ką papasakoti net nežinau mastau.gif A, Va-pasigirsiu- užvakar naują lovą atvežė ir dar porą baldelių smile.gif Apie plačią ir minkštą svajojau nuo operacijos laikų-kai keikdavau savo seną, kad kieta, girgždanti ir mano supjaustytą pilvą spaudžia smile.gif Neatsimenu kada taip saldžiai miegojau iki jos gavimo bigsmile.gif
Svajojau apie tą funkcinę- bet brangi velnias, tai ir neįpirkau blush2.gif

Dar viena mintis kažkada šovė, kad įdomu būtų pamatyti jus- tas kurios ilgą laiką bendraujate šioje temutėje ax.gif Kaip jūs žiūrit apie kokio albumėlio sukūrimą? Ar norėtų kuri? Ar čia tik mano kvaila mintis? mastau.gif
Atsakyti