Jammin, kaip tas kiaulienos kepsnys nuslydo , kaip jauties
Paskaitinejau cia ivairiu temu , tokia sveika pasijauciau
Kas viskas gerai Skaniai pavalgiau ir jau pamiršti spėjau
Reiks greitu metu tokių eksperimentų nedaryti
Kaip tavo sveikatėle, Sanita?
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 19, 22:27)
Kas viskas gerai Skaniai pavalgiau ir jau pamiršti spėjau
Asss jauciuosi tikrai neblogai ir manau tuos nelemtus skausmus ir pojucius buvo isprovokave ne vaistai , o keptas omletas (kiausiniene) buvo labai skanu, negalejau sustoti, matyt padauginau. Va tik zarnynas siek tiek paskaudena-streikuoja susitvarkys. Jei galeciau pastoviai atsispirti kavai tikrai butu viskas gerai, bet kai tik pasilepinu ir ilgos bjaurios pasekmes. Zinau savo problema, bet nevisada uztenka valios
Brėkšta, kada naujus puodus bandysim
Kaip mergaites laikotes?
QUOTE(Sanita @ 2010 01 20, 11:33)
Asss jauciuosi tikrai neblogai ir manau tuos nelemtus skausmus ir pojucius buvo isprovokave ne vaistai , o keptas omletas (kiausiniene) buvo labai skanu, negalejau sustoti, matyt padauginau. Va tik zarnynas siek tiek paskaudena-streikuoja susitvarkys. Jei galeciau pastoviai atsispirti kavai tikrai butu viskas gerai, bet kai tik pasilepinu ir ilgos bjaurios pasekmes. Zinau savo problema, bet nevisada uztenka valios
Kaip mergaites laikotes?
Kaip mergaites laikotes?
Šiandien puodus bandysim, virsiu plovą
O su kava, tai žinok kaip aš jos noriu....... bet žinau jei išgersiu namie puodą kavos bus amba negalėsiu sustot, tai negeriu nors kavinėje jau porą kart esu capuchino gėrus, bet už kavą nelaikau.
O gal tu blogai maistą sukramtai ir del to tos kiaušinienės tau netiko, aš kai buvau tų puodų pristatyme, tai žinok, kai išdalino visiems maistą aš vos trečdalį spėjau suvalgyt ką davė, kai visi atidavė tuščias lėkštes ir tai mėsos gabaliuką tokį nekrmtytą nurijau per skubėjimą, tai visą vakarą toks jausmas buvo, kad skrandis mėto iš vieno kampo į kitą tą mėsą tikrai ne itit smagiai jaučiausi, nieko neskaudėjo, bet ir ne ititn malonus jausmas buvo.
Aš dabar turiu baigt kursą vaistų, kurie rūgštis mažina, tai ir kai pradėjau gert, tai kažkaip susirodė, kad netinka jie man, bet valgydama pradėjau dar daugiau skysčių naudot ir dar sąžiningiau kramtyt, nus skrandukas ciksi kaip laikrodukas nors aš ir ankščiau gerai kramtydavau ir ilgai valgydavau, tai dabar iš vis sumuštinį pusvalandį atrajoju
Brėkšta, skanaus plovo- aš jį kaiptik kemšu Pasakok kaip taviškis naujam puode gavosi?
Aš prisidariau pilnutėlį troškintuvą-valgysim kokias dvi dienas turbūt Šiandien dar pelėsinio sūrio gabaliuką sukirtau Nežinau-galima mums jo ar nelabai?
Šiandien pusę dienos išbadėjusi-vilko akim vaikščiojau-maniau grįžus namo dramblį suvalgyčiau, bet va-užteko sūrio kokių 80gr ir plovo kokių 500gr Ryte pasisvėriau įdomumo dėlei- ar per savo savaitinius persivalgymus nepradedu lašinių auginti Tie patys-51kg. Vadinasi organizmui kišk nekišęs- nenorės-masė neaugs
Sanita, ar nebandei omleto "ligoninės stiliumi" daryti? Na, tokio "ant" garų?
Šiaip jei apskritai kiaušinius mėgčiau-manau būtų visai skanu(pamenu palatos kaimynkos kirto, kad net ausys lapsėjo ), bet kai pati kiaušinius valgau tik per velykas arba įmaišytus į kažką, tai man tas omletas brrrrrrrrrr kaip neskanu
Aš prisidariau pilnutėlį troškintuvą-valgysim kokias dvi dienas turbūt Šiandien dar pelėsinio sūrio gabaliuką sukirtau Nežinau-galima mums jo ar nelabai?
Šiandien pusę dienos išbadėjusi-vilko akim vaikščiojau-maniau grįžus namo dramblį suvalgyčiau, bet va-užteko sūrio kokių 80gr ir plovo kokių 500gr Ryte pasisvėriau įdomumo dėlei- ar per savo savaitinius persivalgymus nepradedu lašinių auginti Tie patys-51kg. Vadinasi organizmui kišk nekišęs- nenorės-masė neaugs
Sanita, ar nebandei omleto "ligoninės stiliumi" daryti? Na, tokio "ant" garų?
Šiaip jei apskritai kiaušinius mėgčiau-manau būtų visai skanu(pamenu palatos kaimynkos kirto, kad net ausys lapsėjo ), bet kai pati kiaušinius valgau tik per velykas arba įmaišytus į kažką, tai man tas omletas brrrrrrrrrr kaip neskanu
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 21, 09:29)
Tulžį organizme gamina kepenys, o tužies pūslė yra rezervas, kad jos prireikus būtų, bet kai jos nėra, tai kepenys jos kiek reikia pagamina čia ir dabar
Labas mergaites
kaip jus?Kaip sveikateles?
kaip jus?Kaip sveikateles?
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 21, 10:24)
Tulžį organizme gamina kepenys, o tužies pūslė yra rezervas, kad jos prireikus būtų, bet kai jos nėra, tai kepenys jos kiek reikia pagamina čia ir dabar
Dėkui,
Maniau kad man jau stogas važiuoja, šiandien ryte "atpylinėjau" tulžim
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 21, 16:30)
tai ko pririjai
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 21, 20:22)
nus laikykis