Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

Jammin, kaip tas kiaulienos kepsnys nuslydo mirksiukas.gif , kaip jauties blush2.gif 4u.gif

Paskaitinejau cia ivairiu temu ax.gif , tokia sveika pasijauciau biggrin.gif
Atsakyti
Kas viskas gerai thumbup.gif Skaniai pavalgiau ir jau pamiršti spėjau hihihi.gif
Reiks greitu metu tokių eksperimentų nedaryti smile.gif
Kaip tavo sveikatėle, Sanita?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 19, 22:27)
Kas viskas gerai  thumbup.gif Skaniai pavalgiau ir jau pamiršti spėjau  hihihi.gif
Reiks greitu metu tokių eksperimentų nedaryti smile.gif
Kaip tavo sveikatėle, Sanita?

Asss biggrin.gif jauciuosi tikrai neblogai mirksiukas.gif ir manau tuos nelemtus skausmus ir pojucius buvo isprovokave ne vaistai blush2.gif , o keptas omletas (kiausiniene) buvo labai skanu, negalejau sustoti, matyt padauginau. biggrin.gif Va tik zarnynas siek tiek paskaudena-streikuoja irnesakyk.gif susitvarkys. Jei galeciau pastoviai atsispirti kavai tikrai butu viskas gerai, bet doh.gif kai tik pasilepinu ir ilgos bjaurios pasekmes. doh.gif Zinau savo problema, bet nevisada uztenka valios dry.gif

Brėkšta, kada naujus puodus bandysim mirksiukas.gif

Kaip mergaites laikotes? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 20 sausio 2010 - 10:40
QUOTE(Sanita @ 2010 01 20, 11:33)
Asss  biggrin.gif  jauciuosi tikrai neblogai  mirksiukas.gif  ir manau tuos nelemtus skausmus ir pojucius buvo isprovokave ne vaistai  blush2.gif , o keptas omletas (kiausiniene) buvo labai skanu, negalejau sustoti, matyt padauginau.  biggrin.gif  Va tik zarnynas siek tiek paskaudena-streikuoja  irnesakyk.gif susitvarkys. Jei galeciau pastoviai atsispirti kavai tikrai butu viskas gerai, bet  doh.gif  kai tik pasilepinu ir ilgos bjaurios pasekmes.  doh.gif Zinau savo problema, bet nevisada uztenka valios  dry.gif

Brėkšta, kada naujus puodus bandysim  mirksiukas.gif

Kaip mergaites laikotes?  4u.gif

Šiandien puodus bandysim, virsiu plovą bigsmile.gif
O su kava, tai žinok kaip aš jos noriu....... doh.gif bet žinau jei išgersiu namie puodą kavos bus amba negalėsiu sustot, tai negeriu nors kavinėje jau porą kart esu capuchino gėrus, bet už kavą nelaikau.
O gal tu blogai maistą sukramtai ir del to tos kiaušinienės tau netiko, aš kai buvau tų puodų pristatyme, tai žinok, kai išdalino visiems maistą aš vos trečdalį spėjau suvalgyt ką davė, kai visi atidavė tuščias lėkštes ir tai mėsos gabaliuką tokį nekrmtytą nurijau per skubėjimą, tai visą vakarą toks jausmas buvo, kad skrandis mėto iš vieno kampo į kitą tą mėsą tikrai ne itit smagiai jaučiausi, nieko neskaudėjo, bet ir ne ititn malonus jausmas buvo.
Aš dabar turiu baigt kursą vaistų, kurie rūgštis mažina, tai ir kai pradėjau gert, tai kažkaip susirodė, kad netinka jie man, bet valgydama pradėjau dar daugiau skysčių naudot ir dar sąžiningiau kramtyt, nus skrandukas ciksi kaip laikrodukas nors aš ir ankščiau gerai kramtydavau ir ilgai valgydavau, tai dabar iš vis sumuštinį pusvalandį atrajoju doh.gif
Atsakyti
Brėkšta, skanaus plovo- aš jį kaiptik kemšu smile.gif Pasakok kaip taviškis naujam puode gavosi?
Aš prisidariau pilnutėlį troškintuvą-valgysim kokias dvi dienas turbūt smile.gif Šiandien dar pelėsinio sūrio gabaliuką sukirtau ax.gif Nežinau-galima mums jo ar nelabai? g.gif
Šiandien pusę dienos išbadėjusi-vilko akim vaikščiojau-maniau grįžus namo dramblį suvalgyčiau, bet va-užteko sūrio kokių 80gr ir plovo kokių 500gr biggrin.gif Ryte pasisvėriau įdomumo dėlei- ar per savo savaitinius persivalgymus nepradedu lašinių auginti biggrin.gif Tie patys-51kg. Vadinasi organizmui kišk nekišęs- nenorės-masė neaugs smile.gif

Sanita, ar nebandei omleto "ligoninės stiliumi" daryti? Na, tokio "ant" garų?
Šiaip jei apskritai kiaušinius mėgčiau-manau būtų visai skanu(pamenu palatos kaimynkos kirto, kad net ausys lapsėjo biggrin.gif ), bet kai pati kiaušinius valgau tik per velykas arba įmaišytus į kažką, tai man tas omletas brrrrrrrrrr kaip neskanu smile.gif

Atsakyti
Merginos, ar tulžis organizme gaminasi neturint tulžiapūslės? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 21, 09:29)
Merginos, ar tulžis organizme gaminasi neturint tulžiapūslės?  user posted image

Tulžį organizme gamina kepenys, o tužies pūslė yra rezervas, kad jos prireikus būtų, bet kai jos nėra, tai kepenys jos kiek reikia pagamina čia ir dabar bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
kaip jus?Kaip sveikateles?
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 21, 10:24)
Tulžį organizme gamina kepenys, o tužies pūslė yra rezervas, kad jos prireikus būtų, bet kai jos nėra, tai kepenys jos kiek reikia pagamina čia ir dabar  bigsmile.gif

Dėkui,

Maniau kad man jau stogas važiuoja, šiandien ryte "atpylinėjau" tulžim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 21, 16:30)
Dėkui,

Maniau kad man jau stogas važiuoja, šiandien ryte "atpylinėjau" tulžim  doh.gif

tai ko pririjai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 21, 20:12)
tai ko pririjai  blink.gif

Tame ir visa esmė, kad nieko "blogo" user posted image
Atsakyti