Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 10, 23:44)
Ačiū už rūpestį, Vamora  4u.gif
Pirmadienį žygiuoju pas gydytoją, reiks papasakoti. Tik gaila, kad manoji šeimistė į nieką nekreipia dėmesio, net jei ir svarbų dalyką sakau...
Na, dabar dar irgi kaip ateivis jaučiuosi, galva svaigsta žiauriai. Tiesą pasakius vos suprantu ką rašau.. Nežinau kas čia per velniava dedasi  doh.gif  Gal pailsėsiu ir rytoj žvalesnė būsiu, labai tikiuosi  smile.gif

Vamora, valgyti tai nebijok  4u.gif  Man irgi ankščiau kiekvienas valgymas būdavo su baime, bet laikas išmoko atsirinkti smile.gif O tu jau irgi nemažą patirtį tame turi  4u.gif
Svarbiausia tų pagundų kaipnors atsikratyti  gun_bandana.gif

Labas rytas,
Tai va su tom pagundim kai kada ir sunku, pakisa kipsas koja ax.gif
O tu ziurek save... Kaip spaudimas pas tave?Gal labai zemas?As su zemu vaikstau visa gyvenima, tai man panasi savijauta buna.Prisimenu nuejau viena karta pasimatuot, mano drauge felcere, tai dvi valandas mane ji laike paguldzius, sako su tokiu zemu spaudimu mirsta jau zmones, o tu dirbti nori eit doh.gif
Kaip supratau eisi tokia i darba doh.gif Laikykis... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 11, 09:13)
Labas rytas,
Tai va su tom pagundim kai kada ir sunku, pakisa kipsas koja ax.gif
O tu ziurek save... Kaip spaudimas pas tave?Gal labai zemas?As su zemu vaikstau visa gyvenima, tai man panasi savijauta buna.Prisimenu nuejau viena karta pasimatuot, mano drauge felcere, tai dvi valandas mane ji laike paguldzius, sako su tokiu zemu spaudimu mirsta jau zmones, o tu dirbti nori eit doh.gif
Kaip supratau eisi tokia i darba doh.gif  Laikykis... console.gif

Labukas 4u.gif Ačiū 4u.gif
Na taip, spaudimas tai pas mane tikrai žemas, bet vakar du didelius kavos puodus buvau išgėrusi, tai kaip ir turėjo kažkiek pakilti. Na, daugiau nelabai turiu ką įtarti be spaudimo, dar gal organizmas nėra labai stiprus ir tai prisideda g.gif

Šiandien jau jaučiuosi normaliau, bet vistiek galva svaigsta. Na o į darbą teks nori nenori važiuoti smile.gif Kažkaip atsilaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,
Ir kaip?Atsilaikei Jammin siandien?
Atsakyti
Labas vakaras, Vamora 4u.gif
Atsilaikiau puikiai, kažkaip nebedaug svaigo man ta galvelė darbe smile.gif Gal dėl to, kad ŽIAURIAI šalta buvo, raumenys nuolat įsitempę, tai ir svaigt nebuvo kada biggrin.gif
Tikiuosi, kad mano silpnumams atėjo galas smile.gif
Kaip tu laikaisi? Kaip penktadienio vakaras? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Vakar vakare nebesedejau prie kompo,skaiciau, kita savaite daug ir ziauriu atsiskaitymu. Nzn kaip islaikysiu, jau dabar jauciuos nedamiegojus ir pervargus.
O tas saltkretis Jammin ir del zemo spaudimo. Perziuriu naujienas, begsiu i dusa ir i paskaitas mirksiukas.gif
geros dieneles visoms ir grazaus savaitgalio mirksiukas.gif Nesirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, Vamora,
Labutis visoms mergytėms 4u.gif

Pagaliau išsvajotasis savaitgalis thumbup.gif
Kažkokia ši savaitė durna man buvo smile.gif Bet dabar planuoju atsiilsėti iki pirmadienio. Dar kai tokie šalčiai prognozuojami-nesinorės turbūt laukan ir nosies kišti blush2.gif

Gero savaitgalio visoms, nesušalkit ir jokiu būdu nesirkit 4u.gif
Atsakyti
nus jungiuosi ir aš prie jūsų su visu savo pankreatitu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 12, 22:36)
nus jungiuosi ir aš prie jūsų su visu savo pankreatitu  ax.gif

Brėkšta,
Ir jūs jau čia? blink.gif
Kas nutiko? Kokios priežastys? Ar seniai diagnozuotas? blush2.gif

Ech, pasirodo ne tiek ir mažai sergančiųjų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 12, 22:48)
Brėkšta,
Ir jūs jau čia?  blink.gif 
Kas nutiko? Kokios priežastys? Ar seniai diagnozuotas?  blush2.gif

Ech, pasirodo ne tiek ir mažai sergančiųjų...  doh.gif

nus ir aš bigsmile.gif
savaitę ligoninėje gulėjau, gydytojai mano, kad kasos uždegimą sukėlė tulžies akmenys, būtų ir išoperave, bet operacijos išvakarėse temperatūra pakilo ir gerklę skaudėt pradėjo, tai paleido namo pasiganyt, dabar reiks eit pas šeimos gydytoją siuntimo operacijai ir po naujų krapštys mano akmenis lauk.

tai vat sėdžiu ant dietos, pasiskaitinėjus jūsų pasisakymus, pasijutau sveika, ačiū Dievui nieko neskauda nei pavalgius, nei nevalgius ir nepykina tik bjaurus skonis burnoje toks jausmas, kad sūraus vandens prigėrus, visą laiką sūrų, bet liepė gert dayg mineralinio per dieną 2 litrus ir sekt mitybą, gavau lapą su galimais ir nerekomenduojamais produktais, tai vat.......

tikiuos, kad ir toliau viskas eisis gerai, nes kai nuvažiavau į priimamajį, padarė man tyrimus, tai su visais batais į lovą paguldė su lašeline lotuliukas.gif o dabar na tik galva svaigsta ir tas durnas skonis burnoje ir liežuvis baltas, o šeip....... atradau iš naujo džiūvėsius daržovių sriubą, šį ryt pusryčiams sudorojau pusantros riekės juodos duonos su sviestu ir pakeliu snieginių krabų su dideliausiu puodu pipirmėčių arbatos.

šeip del kavos, tai ji nerekomenduotina su tokia liga, bet aš ligoninėje atkentėjau abstinencijos priepolį, tai dabar jau kaip ir nereikia ir pradėjau dar ramunėles gert uch nepakenčių jų skonio ir kvapo, bet sakė, kad baisiai man naudingas dalykas, tai kaip vaistus bac ir išgeriu.
Ir pradedu mastyt apie šeimos gydytojos pakeitimu kita, nes nuo rugsėjo ji gydė mane nuo dvylikapirštės uždegimo... o reikėjo kasą gydyt
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 13, 00:02)
nus ir aš  bigsmile.gif

Brėkšta, snieginio krabo geriau nevartok smile.gif Na bent kol neiškrapšys akmenukų mirksiukas.gif Gal negražiai nuskambės, bet ten žuvies atliekos su chemija... Domėjausi, nes pati tuos snieginius ankščiau labai mėgau ax.gif

O šeimistė jus buvo pasiuntus endo-gastroskopijai? Jei po šio tyrimo gydė nuo dvylikapirštės, tai įtarčiau, kad ne šeimistę keisti reiktų, o tiesiog prašytis pas profesionalesnį endo-gastroskopuotoją ax.gif Nes tyrimo aprašymą daro jis(na ką pamato skranduke, dvylikapirštėje). Tikriausiai darė ir echoskpiją? Tik spėju jau ligoninėje? Tai galbūt šeimistė pagal tyrimus ir negalėjo pati atsekti kasos uždegimo?
Nors... Turėjo bent įtarti, jei prieš ligoninę buvo sveikatos pablogėjimas-kraujo tyrime turėjo būti matomi pakitimai. Bet vėlgi kyla klausimas-ar darė tik bendrą kraują, ar biocheminį su tam tikrais rodikliais? ax.gif
Atsakyti
na ji man paskyrė žarnytės rijimą ir echoskopiją be to buvo padidėjas cukrus, nustatė nedidelį kaip ji sakė gliukozės toliarancijos sutrikimą, kraujas mano buvo geras, bet šlapimas prastas, o echoskopuotojas rado dvylikapirštės uždegimą, na sysale buvo ketonai kažkokie padidėja ir biliubliblabla padidėjas, jei jau skrandžio problemos, dvylikapirštės problemos ir kasos problemos duoda panašius simptomus, o echoskopuotojas rado tulžyje mažų akmenukų, galėjo gal ir pasigilint.......
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 12 13, 12:05)
biliubliblabla

lotuliukas.gif bilirubinas lotuliukas.gif
Na, iš tiesų galėjo... Et, dažnai pražiopso kąnors doh.gif
Džiugu, kad nieko neskauda ir be jokių priepuolių gyveni smile.gif Išsioperuosi-gal ir kasa nurims smile.gif
Atsakyti