QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 10, 23:44)
Ačiū už rūpestį, Vamora
Pirmadienį žygiuoju pas gydytoją, reiks papasakoti. Tik gaila, kad manoji šeimistė į nieką nekreipia dėmesio, net jei ir svarbų dalyką sakau...
Na, dabar dar irgi kaip ateivis jaučiuosi, galva svaigsta žiauriai. Tiesą pasakius vos suprantu ką rašau.. Nežinau kas čia per velniava dedasi Gal pailsėsiu ir rytoj žvalesnė būsiu, labai tikiuosi
Vamora, valgyti tai nebijok Man irgi ankščiau kiekvienas valgymas būdavo su baime, bet laikas išmoko atsirinkti O tu jau irgi nemažą patirtį tame turi
Svarbiausia tų pagundų kaipnors atsikratyti
Pirmadienį žygiuoju pas gydytoją, reiks papasakoti. Tik gaila, kad manoji šeimistė į nieką nekreipia dėmesio, net jei ir svarbų dalyką sakau...
Na, dabar dar irgi kaip ateivis jaučiuosi, galva svaigsta žiauriai. Tiesą pasakius vos suprantu ką rašau.. Nežinau kas čia per velniava dedasi Gal pailsėsiu ir rytoj žvalesnė būsiu, labai tikiuosi
Vamora, valgyti tai nebijok Man irgi ankščiau kiekvienas valgymas būdavo su baime, bet laikas išmoko atsirinkti O tu jau irgi nemažą patirtį tame turi
Svarbiausia tų pagundų kaipnors atsikratyti
Labas rytas,
Tai va su tom pagundim kai kada ir sunku, pakisa kipsas koja
O tu ziurek save... Kaip spaudimas pas tave?Gal labai zemas?As su zemu vaikstau visa gyvenima, tai man panasi savijauta buna.Prisimenu nuejau viena karta pasimatuot, mano drauge felcere, tai dvi valandas mane ji laike paguldzius, sako su tokiu zemu spaudimu mirsta jau zmones, o tu dirbti nori eit
Kaip supratau eisi tokia i darba Laikykis...