Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

Sveikos merginos,

Jo, zepteriai neblogi puodai ax.gif Bet jau kaina doh.gif Aš tai tokių kolkas neįperku biggrin.gif
Pas buvusi draugą tas puodų rinkinys buvo, tai man keptuvė nepatiko(na kol galėjau keptą maistą kimšti, tai kartais kepdavau pas jį)- kažkaip prisvildavo man joje maistas, nors įprastinėse keptuvėse iškepdavau kuo puikiausiai ax.gif
Kalėdoms gavom didelį troškintuvą dovanų, tai maistas jame toks skanus gaunasi bigsmile.gif
Brėkšta, ar zepterių kainos nesumažėjusios? Visdar 500-600LT už normalaus dydžio puodą? ax.gif

Kaip jūsų sveikatėlės, merginos?

Salduke, tiesiogiai su kasos vėžiu iš pastoviai bendraujančių ko gero niekas nėra susidūręs. O kas domina? Internete apie kasos vėžį labai daug info yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 18 sausio 2010 - 10:27
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 18, 11:25)
Sveikos merginos,

Brėkšta, ar zepterių kainos nesumažėjusios? Visdar 500-600LT už normalaus dydžio puodą?  ax.gif

Kaip jūsų sveikatėlės, merginos?

Salduke, tiesiogiai su kasos vėžiu iš pastoviai bendraujančių ko gero niekas nėra susidūręs. O kas domina? Internete apie kasos vėžį labai daug info yra smile.gif

Na paprange žinok kainoraštis, bet gavau nemažą nuolaidą dar dovanų, be to tikiuosi, kad puodai ilgam, tai.......

O del kasos vėžio, tai sergančiųjų........ tai mano vienas toks pusiau giminaitis per du mėnesius mirė, jam niekas nepadėjo.

O sveikatos kol kas geros, jei tik ne ta baimė, kad skaudės, be to man priepoliai buvo per mėnesines, tai vat raudonoji armija visai ant slenkščio, tai laukiu su baime, šeip realiai bijau unsure.gif nu bet gal kaip nors
Atsakyti
Brėkšta, čia gal tik pasitaikė tokie sutapimai, kad su "sirgimu" ir priepuoliai užėjo... ?
Šiaip gal jau ištraukus tulžį su visais akmenim lauk-priepuolių nebebus rolleyes.gif
O po operacijos buvo kažkokie kasos "negerumai" nors kartą? rolleyes.gif

Aš šiandien kiaulienos kotletą suryjau blush2.gif Keptą... blush2.gif Su neluptais pomidorais ir paprikom blush2.gif Su kečupu blush2.gif Ir nieko smile.gif
Bet apie visokius vėžius paskaičius mane nupurto ir norisi save už tokius mitybos nusižengimus gerai "atvanot" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 18, 22:10)
Aš šiandien kiaulienos kotletą suryjau  blush2.gif  Keptą...  blush2.gif Su neluptais pomidorais ir paprikom  blush2.gif  Su kečupu  blush2.gif  Ir nieko smile.gif
Bet apie visokius vėžius paskaičius mane nupurto ir norisi save už tokius mitybos nusižengimus gerai "atvanot"  hihihi.gif

user posted image hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 18, 22:10)
Brėkšta, čia gal tik pasitaikė tokie sutapimai, kad su "sirgimu" ir priepuoliai užėjo... ?
Šiaip gal jau ištraukus tulžį su visais akmenim lauk-priepuolių nebebus  rolleyes.gif
O po operacijos buvo kažkokie kasos "negerumai" nors kartą?  rolleyes.gif

Aš šiandien kiaulienos kotletą suryjau  blush2.gif  Keptą...  blush2.gif Su neluptais pomidorais ir paprikom  blush2.gif  Su kečupu  blush2.gif  Ir nieko smile.gif
Bet apie visokius vėžius paskaičius mane nupurto ir norisi save už tokius mitybos nusižengimus gerai "atvanot"  hihihi.gif

Oi po operacijos nebuvo jokių priepuolių ir nieko neskaudėjo tik vieną kart vat su ta pica neatsilaikiau, tai skrandis porą dienų tarp kojų pasimakalavo, tokia kaip bomba jaučiausi, bet neskaudėjo, bet dabar įpatingai pavalgius laukiu kadu vėl prasidės.... nu man ne pas šeimos gydytoją laikas, o pas psichiatrą lotuliukas.gif

sveikinu su sėkmingu kiaulienos kotletu bigsmile.gif aš žinok su vienu tokiu na bent jau man protingu gydytoju pasikalbėjau, tai va ką jis man pasakė, vienžo nereikia lepint organizmo, reikia turėt galvoje, kad negali valgyt visko, kas po ranka pakliuvo ir kiek lenda, bet karts nuo karto jam reikia ir duot darbo, o tai pripras prie lyriškų košių ir sriubų, tai daugiau nieko ir negalėsi valgyt, vienžo jei tik tas kiaulienos kotletas sveikatos nepagadino, tai vadinasi tik pataisė thumbup.gif
Aš vakar kepiau netikrą zuikį, turėjau faršo kiaulienos, bet tokio lieso ir "skiedžiau" jį su virtais ryžiais, piene mirkytais džiūvėsiais, tai vakar truputį šilto suvalgiau, šiandien iš šaltos sumuštinį susitepiau, nu galvoju nuo likimo nepabėgsi gi........ tai ir nieko bigsmile.gif daugiau su kotletais nesiterliosiu, atradau netikrus zuikius, mažiau tarlatynės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanita @ 2010 01 19, 11:40)

čia iš pavydo muši ania bigsmile.gif nieko ir į tavo kiemą ateis šventė ir tu kotletą galėsi valgyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 19, 13:30)
Oi po operacijos nebuvo jokių priepuolių ir nieko neskaudėjo tik vieną kart vat su ta pica neatsilaikiau, tai skrandis porą dienų tarp kojų pasimakalavo, tokia kaip bomba jaučiausi, bet neskaudėjo, bet dabar įpatingai pavalgius laukiu kadu vėl prasidės.... nu man ne pas šeimos gydytoją laikas, o pas psichiatrą  lotuliukas.gif

sveikinu su sėkmingu kiaulienos kotletu  bigsmile.gif  aš žinok su vienu tokiu na bent jau man protingu gydytoju pasikalbėjau, tai va ką jis man pasakė, vienžo nereikia lepint organizmo, reikia turėt galvoje, kad negali valgyt visko, kas po ranka pakliuvo ir kiek lenda, bet karts nuo karto jam reikia ir duot darbo, o tai pripras prie lyriškų košių ir sriubų, tai daugiau nieko ir negalėsi valgyt, vienžo jei tik tas kiaulienos kotletas sveikatos nepagadino, tai vadinasi tik pataisė  thumbup.gif
Aš vakar kepiau netikrą zuikį, turėjau faršo kiaulienos, bet tokio lieso ir "skiedžiau" jį su virtais ryžiais, piene mirkytais džiūvėsiais, tai vakar truputį šilto suvalgiau, šiandien iš šaltos sumuštinį susitepiau, nu galvoju nuo likimo nepabėgsi gi........ tai ir nieko  bigsmile.gif daugiau su kotletais nesiterliosiu, atradau netikrus zuikius, mažiau tarlatynės  bigsmile.gif

Mmmm... Skamba skaniai bigsmile.gif
Šiaip mano poliklinikos chirurgas irgi sakė tą patį- jei neskauda- vadinas valgyk smile.gif Sakė nereikia visą gyvenimą dietų laikytis, jei pilvas tokį maistą priima. Bet kiti gydytojai truputį kitokios nuomonės. Tai ir velnias žino kaip ten iš tiesų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 19, 13:35)
Mmmm... Skamba skaniai  bigsmile.gif
Šiaip mano poliklinikos chirurgas irgi sakė tą patį- jei neskauda- vadinas valgyk smile.gif Sakė nereikia visą gyvenimą dietų laikytis, jei pilvas tokį maistą priima. Bet kiti gydytojai truputį kitokios nuomonės. Tai ir velnias žino kaip ten iš tiesų  mastau.gif

Žinok aš manau, kad viską su protu reikia vartot kaip šnapsą kol nepadaugini tol gerai lotuliukas.gif

Jei jau nuo vieno kotleto tau nieko neskaudėjo, tai niekas nedraudžia sakysim į savaitę porą kart suvalgyt po vieną kotletą bigsmile.gif nei persivalgysi nei ką, aš tai taip ir supratau, kad neryk kaip pamišus, bet ir nesugalvok badaut, tai vat, o jei dar prie to katlieto reiškias litrą, pusantro mineralinio padarysi buteliuką, tai tik sveikesnė būsi, nes aš pastebėjau, jei organizmas tik košę priima ir tu galvoji, kad tik košę, tai sveika nesijauti, bet jei valgai košę, bet žinai, kad trečiadienį bus katlietas, nu tai sveikatos iš kart atsiranda bigsmile.gif galų galia faršą gali su ryžiais maišyt bus liesiau ir sveikiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 19, 13:32)
čia iš pavydo muši ania  bigsmile.gif nieko ir į tavo kiemą ateis šventė ir tu kotletą galėsi valgyt  bigsmile.gif

Nu prasesi "atvanot" blush2.gif . Ar gaila, geram zmogui ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 18, 10:25)

Visa įmanoma info internete perskaityta, norisi konkretaus atvejo. Tiesiog turiu keletą klausimų.
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2010 01 19, 14:49)
Visa įmanoma info internete perskaityta, norisi konkretaus atvejo. Tiesiog turiu keletą klausimų.

Tetai buvo kasos galvutes vezys, operavo- mire blush2.gif . Dar yra buves vienas atvejis kai gyde nuo kasos vezio 4 stadijos (pasirode buvo klaidingai nustatyta liga)
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 19, 14:03)
Tetai buvo kasos galvutes vezys, operavo- mire  blush2.gif . Dar yra buves vienas atvejis kai gyde nuo kasos vezio 4 stadijos (pasirode buvo klaidingai nustatyta liga)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2010 01 19, 15:06)

Tai kad nera uz ka blush2.gif
Atsakyti