QUOTE(Sanita @ 2010 01 13, 13:25)
Labutis visoms
Va o mano situacija, giminiu suejimas, visi kaip tavo sveikata? ir t.t. Prasideda svente, stebi ka valgau, ka geriu ir vis baksnoja visokias frazes- neprisimesk ligoniu Ka patartum, tu specas tokiose situacijose..
O del ranku tirpimo nesijaudink , man jau desim metu tirpsta rankos, kojos
Va o mano situacija, giminiu suejimas, visi kaip tavo sveikata? ir t.t. Prasideda svente, stebi ka valgau, ka geriu ir vis baksnoja visokias frazes- neprisimesk ligoniu Ka patartum, tu specas tokiose situacijose..
O del ranku tirpimo nesijaudink , man jau desim metu tirpsta rankos, kojos
OOOOOO dar prieš ligoninių maratoną ir apturėjau antro lygio giminės balių, bet daugiau giminaitės draugai, kolegos dalyvavo ir visi su savo patarimais ir klausimasi ką valgau, kodėl negeriu, kiek valgau...... vienas itin didelis entuzijastas "gydytojas-mėgėjas" ilgai klausėsi kaip mes su viena motera kaip tik apie savo ligas šnibžėjomės, nes jai skrandyje buvo opa, tai ji man visokių gerų patarimėlių davė iš savo patirties, na vienžo tas "gydytojas" pradėjo man aiškint, kaip reikia gydytis, ką reikia valgyt, kokius vaistus gert, kad tuos, kuriuos geriu fignia, jis žino geresnių, aš klausiausi, klausiausi jo ir klausiu, sakau gerbiamasis o koks jūsų išsilavinimas? Staiga jo veidas sutrinka, supratau, kad nesuprato mano klausimo, perklausiau dar kartą, jūs medikas? Na nors vieną kursą medicinos baigėt? O gal aš ko nežinau gal jūs su mano ligos istorija susipažines labiau nei aš? Vienžo keli klausimai "gydytoją-mėgėja" išmušė iš pusiausvyros, pasimetė, stebėtinai greitai, kažką sumurmėjo apie pagalbą kažkam ir kiti pritilo kam prieš tai liežuvis niežtėjo.
Vat niekad nesuprasiu žmonių, kurie lenda kodėl negeri, jei negeri negerbi todėl labai nemėgstu "mišrių balių" kai giminės susimaišo su krūva nepažystamų kažkieno kolegomis, draugais... tada neaišku ko laukt ir tikėtis, bet iš kitos pusės, tai tokie baliai linksmiausi būna o tai mano giminė turbūt "Damų" likerį iki 24 val. ragautų ir tyliai padėkoja šeimininkams išeitų namo, o su nepažystamaisiais vis tik intriga