Labutis visoms
QUOTE(renatele2828 @ 2010 01 13, 00:27)
Labukas mergytes .
Sanita su ta bakterija yra sunku , tu turi gerti 3 rusiu vaistus 2eji antibijotikai ir protono siurblio kazkaip ten taip neatsimenu pilnai , as kai juos geriau tai burna kartejo labaiir sonus skaudejo ir pageltus buvau 10 dienu geriau bet galiu pasakyti nieko gero vistiek ji tebera nes kraujo tyrimai ja rodo .
Bet as jei nepraeis tai teks apsilankyti tarpmelinu pizamu . Sekmes mergytes .
Renatele, man israse du antibijotikus ir du nuo rugsciu-kaip tu rasai nuo protono siurblio..
, ir dar fermentu, probijotiku.
Kazkaip ir as nelabai tikiu, kad su ta bacila susidorosiu, matysim.
Kol dar neturejau sios bacilos buvau skaicius Profesoriaus rasyta straipsni, kad veikia tik keli vaistai, bet ju pas mus neskiria nes kainuoja virs 500 ir nieks neveza.
Bandysiu dar ieskot informacijos, gal atkasiu ta straipsi ir gal bus galimybe parsivest is kitur..
Va taip ir pagalvojau kai pradejau gerti vaistus, kad tau taip bjauriai nuo ju vadinasi budavo.
O ligoninese pas jus su savom pizamom neleidzia,
nu gal ir visai nieko tos melinos
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 12, 20:10)
o tu sakyk, kad va ir nėra gamtoje pusiausvyros, man daugiau valgyt reikia, o tau jau gerokai pamažint porcijas seniai reikėjo
gi niekas tau netrukdo taip pat pajuokaut
Aš pati netaktiška, bet ši nuostabi savybė pasireiškia susidūrus su kitų netaktu, šeip koks kieno reikalas kaip kas atrodo.
Turiu draugę pati kaip begemotas, pietums keptą vištą sušveičia ir dar mažai, praddėjo ji man aiškint, kad tokios kaip aš tik ir serga, o mano svoris normalus, nesu kūda, nesu ir su viršsvoriu, o ji pati nepaeina, dūsta, vat kai užkniso jos komentarai apie mano svorį, pasisakiau apie jos svorį......... alia ramu žinok
tokia taktiška pasidarė
Breksta, papasakok dar ka
jau beveik sveika ir vaistu nereikia.
Va o mano situacija, giminiu suejimas, visi kaip tavo sveikata? ir t.t. Prasideda svente, stebi ka valgau, ka geriu ir vis baksnoja visokias frazes- neprisimesk ligoniu
Ka patartum, tu specas tokiose situacijose..
O del ranku tirpimo nesijaudink
, man jau desim metu tirpsta rankos, kojos
Laimė - tai gera sveikata ir bloga atmintis. Ingrid Bergman