Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

Labas rytas 4u.gif
Sanita, užjaučiu user posted image
Man dažniausiai skauda kairėje pusėje pašonkaulį. Skausmas plintantis kiek kairiau ir žemiau duobutės į kairę pusę. Dažniausiai kai stipriau skauda, tai persimeta ir į nugarą.
Aprašei panašiai doh.gif Tik aš dažniausiai nori nenori- kai skauda gulėdama į" kamuoliuką" riečiuosi, stovint lenktis kažkaip nebandžiau- jaučiu būtų labai nekas doh.gif
O vaistukus skyrusi gydytoja žinojo, jog turi bėdelių su kasa? ax.gif Ar anotaciniam lapelyje jokių kontraindikacijų nėra kasininkams? ax.gif
Linkiu, kad tas nelemtas skausmas kuo greičiau praeitų,laikykis Sanitėle 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 10 sausio 2010 - 09:35
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 09, 10:47)
Vamora, kaip egzaminus sekasi laikyti?

Labas rytas mergaites 4u.gif
Oi Jammin, ilindus i popierius, konspektus ir t.t., gal stogas neprades vaziuot lotuliukas.gif
Ryt durnas egzas,o ketvirtadieni dar durnesnis, tokios pievos ten doh.gif
Oi kad tik pasisektu, o tuos ankstesnius tai gerai,islaikiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2010 01 10, 10:36)

Oi kad tik pasisektu, o tuos ankstesnius tai gerai,islaikiau wink.gif

Pasiseks būtinai 4u.gif Jei anuos gerai išlaikei- šituos irgi gerai išlaikysi irnesakyk.gif
Iš anksto sėkmytės linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 10, 10:30)
Labas rytas  4u.gif
Sanita, užjaučiu user posted image
Man dažniausiai skauda kairėje pusėje pašonkaulį. Skausmas plintantis kiek kairiau ir žemiau duobutės į kairę pusę. Dažniausiai kai stipriau skauda, tai persimeta ir į nugarą.
Aprašei panašiai  doh.gif  Tik aš dažniausiai nori nenori- kai skauda gulėdama į" kamuoliuką" riečiuosi, stovint lenktis kažkaip nebandžiau- jaučiu būtų labai nekas  doh.gif
O vaistukus skyrusi gydytoja žinojo, jog turi bėdelių su kasa?  ax.gif  Ar anotaciniam lapelyje jokių kontraindikacijų nėra kasininkams?  ax.gif
Linkiu, kad tas nelemtas skausmas kuo greičiau praeitų,laikykis Sanitėle  4u.gif

Aciu Jammin 4u.gif
Nava vadinasi kasa, istiesu susirietus eina siektiek pailseti, tik pamiegot ilgiau kaip valandele niekaip neiseina, tirpsta rankos, kojos, makaluojasi sirdukas. doh.gif Ryt keliausiu pas gydytoja, bet ka ji siam reikalia pades? blush2.gif Pradedu galvot Renatelei taip blogai vis turbut irgi nuo tu vaistu kur bacilas skranduko naikina. Tik dabar idomu kas is tiesu svarbiau ar kasa ar ta bacila sunaikint..? Ziaurei noriu miego, tik kaip uzmigti. blush2.gif Klausiau gydytojos ar tiek vaistu neisjudins kasos, sake nuo rugsciu ne, o antibijotikai gali. Pradedu bijoti savo nuojautu, beveik visad pasitvirtina. unsure.gif

Vamora, ka cia taip intensyviai mokinies.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 10, 12:17)
Pasiseks būtinai  4u.gif  Jei anuos gerai išlaikei- šituos irgi gerai išlaikysi  irnesakyk.gif
Iš anksto sėkmytės linkiu  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif visa laime,kad jau kelis balus turiu uz seminarus prie egzo,tai biski drasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 10, 17:04)
Aciu Jammin  4u.gif
Nava vadinasi kasa, istiesu susirietus eina siektiek pailseti, tik pamiegot ilgiau kaip valandele niekaip neiseina, tirpsta rankos, kojos, makaluojasi sirdukas.  doh.gif Ryt keliausiu pas gydytoja, bet ka ji siam reikalia pades?  blush2.gif Pradedu galvot Renatelei taip blogai vis turbut irgi nuo tu vaistu kur bacilas skranduko naikina. Tik dabar idomu kas is tiesu svarbiau ar kasa ar ta bacila sunaikint..? Ziaurei noriu miego, tik kaip uzmigti.  blush2.gif  Klausiau gydytojos ar tiek vaistu neisjudins kasos, sake nuo rugsciu ne, o antibijotikai gali. Pradedu bijoti savo nuojautu, beveik visad pasitvirtina.  unsure.gif

Vamora, ka cia taip intensyviai mokinies..  mirksiukas.gif

o tai ko tu kankiniesi taip?
aš kai jau nebežinojau kur dėtis, tai negana to dar ir vemt pradėjau, net vandenį ir tą išvemdavau, vyras nuvežė į ligoninę, ten iš kart paguldė, pastatė lašinę ir jau miegojau kūdikio miegu, nes matyt organizmą išplovė, skausmas nurimo tik save keiksnojau, kad taip ilgai kentėjau....... na savaitę ligoninėje pagulėjau.
Kai antras priepolis buvo, tai jau nelaukiau tiek, valandą paskaudėjo, kojas nusiskutau, galvą išsiploviau, šmutkes susikroviau ir į ligoninę, vėl paguldė.
pasakysiu taip, pirmą kart kai paguldė gydytoja pasakė, kad dar truputį būčiau palaukus, tai nebūtų man taip gerai, kaip dabar yra.
antrą kart kai paguldė chirurgas pasakė, kad labai gerai, kad ilgai nelaukiau, nes galėjo būt kur kas blogiau.
Išvadas daryk pati, už kentėjimą ir skausmą tau paminklo niekas nepastatys, na gal ir pastatys, bet ne už didvyrišką kančią, o už durną galvą ir tau jau jokios naudos ir šeimai išlaidos bigsmile.gif
Atsakyti
Brėkšta,
Tavo atveju tai gal ir tinka- susikrovei šmutkes ir varai į ligoninę. Tačiau tau tų priepuoliukų nebuvo daug. Aš per metus laiko- pusę metų praleidau ligoninėje. Ir tai tik per didžiausius priepuolius važiuodavau. Patikėk, norėjosi iš ten bėgti neatsigręžiant biggrin.gif
Svarstau kiek laiko būčiau praleidus, jei būčiau su kiekvienu skausmu važiavus... Spėju išėjus praktiškai visus metus nebūčiau biggrin.gif
Aš irgi pakenčiu, kai viena ar dvi dienas skauda.. Nes dažnai bado dieta padeda. Aišku, kai skausmas tampa nebepakeliamas būtina važiuoti.Antraip galima ir prisižaisti...
Sanita ligoninėse turbūt irgi ne mažiau praleido ax.gif Aš tai suprantu ax.gif
Aišku pas gydytoją reikia eiti- gal išrašys kitokių vaistų tai bakterijai naikinti, arba jei jie nepakeičiami- bent stipresnių nuskausminamųjų. Bet manyčiau, kad visgi turėtų būti kažkoks netiek kasą dirginantis vaistukas nugalėti tą bakteriją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 10, 22:35)

na nežinau, jau geriau naktį ligoninėje praleist nei skausmus kest ir dar tyrimus padaro, juk be reikalo niekas į ligoninę neuždaro, o gal tiesiog vaistų suleistų ir paleistų, na kam taip kankintis nesuprantu, juo lab, kad tokie skausmai nieko gero nežada.
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 10, 22:45)
na nežinau, jau geriau naktį ligoninėje praleist nei skausmus kest ir dar tyrimus padaro, juk be reikalo niekas į ligoninę neuždaro, o gal tiesiog vaistų suleistų ir paleistų, na kam taip kankintis nesuprantu, juo lab, kad tokie skausmai nieko gero nežada.

Na, sutinku iš dalies smile.gif Bet žinau kaip nesinori ten važiuoti smile.gif Aš tai stiprių vaistukų namie turiu-žinau, kad jei jie nepadės- galiu nieko nelaukiant važiuoti į ligoninę, nes niekas iš "naminių" vaistų nepadės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 10, 23:09)
Na, sutinku iš dalies smile.gif Bet žinau kaip nesinori ten važiuoti smile.gif Aš tai stiprių vaistukų namie turiu-žinau, kad jei jie nepadės- galiu nieko nelaukiant važiuoti į ligoninę, nes niekas iš "naminių" vaistų nepadės smile.gif

Aga blush2.gif nesinori. Labai bijojau nakteles, buvau pasiruosus jei ka vaziuot, bet kas valanda buvo vis geriau ir geriau. Dabar labiau skauda inkstukai, o sonas toks jausmas kaip ten kas butu suparalizuota (net nezinau kaip apibudint), nieko greit jau eisiu pas gydytoja gal skirs kokius tyrimukus. ax.gif
Atsakyti
O dievulėliau user posted image
Skamba labai kraupiai- "suparalyžuota".
Sanita, laikau kumštukus už tave, kad tik tau geriau būtų ir kad gydytoja skirtų tyrimus user posted image
Parašyk kai grįši iš poliklinikos, jei jėgų turėsi. Neramu kažkaip... unsure.gif

Naktį man vėl tie silpnumo priepuoliai užėjo. Iš vonios ėjau į lovą, taip galva užsvaigo, kad suklupau. Visą išpylė prakaitas, galvojau nedasigausiu iki lovos. Bet tik atsiguliau- po 5-10min ženkliai pagerėjo ir užmigau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 11 sausio 2010 - 11:13
Oi miergos, aš judviejų dialogus paskaitau ir tokia visai nauja pasijuntu lotuliukas.gif
vat vakar ir aš truputį nuodėmių padariau, neatsilaikiau prieš picą, tai per kelis kartus nedidukę ir suvalgiau su arbata ir dar grikių košės vakare pavalgiau, rašiau Sanitai postą, kad reik važiuot į ligoninę ir galvojau karksėk, karskėk tuoj pati važiuosi nu bet nieko pranislo thumbup.gif už tai šiandien iškrovos dieta, pusryčius vistiek pavalgiau, nes vaistus geriu, po gerimo reik būtinai pavalgyt, nu bet šiandien reiks susiturėt, parsinešiu kokio actimelio ar jogurto ir psio tegul vakarykštį gėrį organizmas doroja doh.gif
Atsakyti