Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 06, 16:56)
Man kavą geriant irgi niekada nesinori arbatos, tiesą pasakius ją gėriau gal prieš porą savaičių  blush2.gif  Vanduo irgi sunkiai "lenda", nebent naktimis jį geriu(specialiai nieko daugiau šalia lovos neturiu, tik negazuoto vandens butelį). Sultims irgi esu išrankoka, tad su skysčiais man gan sunku  biggrin.gif  doh.gif

LABAS mergyckos kaip besilaikote , kaip kasos laikosi , vat pasigirsiu tapau teta sesuo pasigimde sunu tai teko kartu su ja gimdyti ir pirmai pamatyti berniuka toks grazutis mazutis per 2 paras taip nualinau organizma be miego ir maisto tai dar y vezias naetsistoju . bet si kancia to verta toks stebuklas nesigailiu . Pagaliau pajudejo mano reikaliukai . sausio 20 darys ultragarsa gal kas isaiskes ryt krauja duot vaziuoju . Tai tiek naujienu pas mane . A Jammin rasei kad bandei sampano taurele ?ir nieko tau nuo jo ?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2010 01 06, 23:54)
Jammin rasei kad bandei sampano taurele ?ir nieko tau nuo jo ?

Sveikutė 4u.gif Sveikinu tapus teta bigsmile.gif Puikus jausmas!

Kalbant apie šampaną- jo gėriau labai nedaug- tikrai simboliškai. Gal pusę taurės... rolleyes.gif Ir nieko ax.gif Na, gal ryte skrandis kiek labiau "verkė", bet nesu tikra smile.gif

Pagaliau pajudėjo tavo reikaliukai pirmyn- linkiu galų gale išsiaiškinti kas negero tavo pilvelyje gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 06, 17:53)
user posted image user posted image K-K-K-Kieeeek????

tai vat tiek, o pinigų kiek kavai išleisdavau doh.gif nes maximinės kavos man neskanios, o iš spec parduotuvių brangiau gaunasi dabar kai pagalvoju keistėsi stipriai ir mano skonis, ankščiau gerdavau tik juodą ir stiprią kavą, paskui stiprumas likdavo toks pats, bet balindavau ir juoda kava man jau ne tokia skani būdavo, nors grieką ant sąžinės vis tik turiu, bet čia dar prieš operaciją, laukiau kadu Europoje atidarys parduotuves, tai kavinėje išgėriau capuchino ir varškės pyrago suvalgiau, net negalvojau, kad gali būt blogai tik kai apsirijau ir prigėriau pagalvojau dabar, tai kapec doh.gif bet jei man per 1 val. po valgio nepradeda skaudėt (čia mano maximalus bandomasis laikas) tai vadinasi viskas čiki piki thumbup.gif ir nieko man neskaudėjo ir kava ir pyragas bėdos nepridarė.
O vat šiandien ryte MB kepiau bulves pusryčiams, vieną šiaudą ištraukiau iš keptuvės pažiūrėt ar užtenka druskos vos tik suvalgiau iš kart burnoje karčiai rūgštu pasidarė doh.gif nors ir nieko neskaudėjo, bet jau laukiu nesulaukiu kada tas bacilas tručys iš mano skrandžio nes tos rūgštys mane užknisa juodai, o kas įdomiausia ankščiau kas yra sukilusios rūgštys net nežinojau kas tas yr, jei kas pasiskūsdavo, kad rėmuo ėda ar rūgštys kyla suklapsėdavau akimis kaip nesuprantanti apie ką kalba vot starast ni radast vot tep, kam vištienos sriubos su laukiniais ryžiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 07, 08:03)
tai vat tiek, o pinigų kiek kavai išleisdavau  doh.gif nes maximinės kavos man neskanios, o iš spec parduotuvių brangiau gaunasi dabar kai pagalvoju keistėsi stipriai ir mano skonis, ankščiau gerdavau tik juodą ir stiprią kavą, paskui stiprumas likdavo toks pats, bet balindavau ir juoda kava man jau ne tokia skani būdavo, nors grieką ant sąžinės vis tik turiu, bet čia dar prieš operaciją, laukiau kadu Europoje atidarys parduotuves, tai kavinėje išgėriau capuchino ir varškės pyrago suvalgiau, net negalvojau, kad gali būt blogai tik kai apsirijau ir prigėriau pagalvojau dabar, tai kapec  doh.gif bet jei man per 1 val. po valgio nepradeda skaudėt (čia mano maximalus bandomasis laikas) tai vadinasi viskas čiki piki  thumbup.gif ir nieko man neskaudėjo ir kava ir pyragas bėdos nepridarė.
O vat šiandien ryte MB kepiau bulves pusryčiams, vieną šiaudą ištraukiau iš keptuvės pažiūrėt ar užtenka druskos vos tik suvalgiau iš kart burnoje karčiai rūgštu pasidarė  doh.gif nors ir nieko neskaudėjo, bet jau laukiu nesulaukiu kada tas bacilas tručys iš mano skrandžio nes tos rūgštys mane užknisa juodai, o kas įdomiausia ankščiau kas yra sukilusios rūgštys net nežinojau kas tas yr, jei kas pasiskūsdavo, kad rėmuo ėda ar rūgštys kyla suklapsėdavau akimis kaip nesuprantanti apie ką kalba vot starast ni radast vot tep, kam vištienos sriubos su laukiniais ryžiais  bigsmile.gif

Sveikute Jammin . Aiu uz linkejimus ir stiprybes ziodzius tu nuostabi , Jo dziaugiuosi ir as kad reikaliukai juda i prieky . Siandien nesupratau atsibudau ryte su duobutes skausmu paskuj pradejo burna karteti ir karteja iki dabar nors nieko tokio ir nevalgiau . Nesuprantu blink.gif . AS paklausiau del sampano taves nes kaip gyditoja bent man pranese pagasdino mane kad ir taure ar puse taures vyno ten sampano ar alaus atsidursiu renimacijoj uztai kai perskaiciau kad tu jau bandei tai mano akys buvo bigsmile.gif . Dziaugiuosi kad nesukele jis tau rupesciu (noreciau ir as ypas vyno raudono ) blush2.gif . Bet bijau . Breksta labas . Zinok iskart nepanaikinci savo bakterijos is skrandzio bent man tai ji likusi per metus du kart naikino su stipraiausiais antibijotikais ir nieko neisejo , tai dabar svarsto del skrandio plovimo . Tai va labai turi ziureti i riebu maista jo negalima . Stiprybes iki mergaites . wub.gif
Atsakyti
Prisistatau ir aš. Gyva sveika, poilsiauju po tulžies operacijos. Mano kasikė nestreikuoja pastaruoju metu, tyrimukai ir geri. Tik draugiškai praneša, kad šis ar tas netinka, neėsk jo, negerk. Taip tokią draugišką konsultantę turiu thumbup.gif lotuliukas.gif Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Renatėle, rizikavau aš su tuo šampanu, kai pagalvoju- ir kam aš jį gėriau smile.gif Nei noro kažkokio buvo didelio, nei ką. Ale šventės atseit... doh.gif

Daivulka, gerai čia su ta "konsultante" biggrin.gif Pralinksminai biggrin.gif Smagu, kad viskas tvarkoje- sėkmingai sveiksti 4u.gif

Žiūriu artėja mano "pirmasis gimtadienis", kaip greitai metai prabėgo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
Kiek naujienu cia, o as egzus laikau g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2010 01 06, 23:54)
LABAS mergyckos kaip besilaikote , kaip kasos laikosi , vat pasigirsiu tapau teta sesuo pasigimde sunu tai teko kartu su ja gimdyti ir pirmai pamatyti berniuka toks grazutis mazutis per 2 paras taip nualinau organizma be miego ir maisto tai dar y vezias naetsistoju . bet si kancia to verta toks stebuklas nesigailiu . Pagaliau pajudejo mano reikaliukai . sausio 20 darys ultragarsa gal kas isaiskes ryt krauja duot vaziuoju . Tai tiek naujienu pas mane . A Jammin rasei kad bandei sampano taurele ?ir nieko tau nuo jo ?

Renatele ale ir pasiseke toki stebukliuka pamatyti mirksiukas.gif , sveikinu 4u.gif
Stiprek ir duok zinot kaip seksis su tyrimukais. bigsmile.gif O su ta bakterija sakai netaip lengva ja iveikt? blush2.gif Ir man jau ja rado, nebuvo,nebuvo ir is kazkur atsirado, kai pasake tai susinervinau.. Sakau: turbut su ta slanga uznese, bet sako tipo taip nebuna verysad.gif
Vamora, kaip tas pilvelis?
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 07, 20:25)
Renatele ale ir pasiseke toki stebukliuka pamatyti  mirksiukas.gif , sveikinu  4u.gif
Stiprek ir duok zinot kaip seksis su tyrimukais.  bigsmile.gif  O su ta bakterija sakai netaip lengva ja iveikt?  blush2.gif  Ir man jau ja rado, nebuvo,nebuvo ir is kazkur atsirado, kai pasake tai susinervinau.. Sakau: turbut su ta slanga uznese, bet sako tipo taip nebuna  verysad.gif
Vamora, kaip tas pilvelis?

Pilvelis nieko kaip ir.susidraugavom, saugaus maista,tai ir jis ramus kol kas smile.gif
Ezus dabar laikaus, tai miego mazai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kur dienge visos? mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš su savo abiem kompais santykius aiškinuosi biggrin.gif Perdiegiau windows 7, dar brolis vakar pusę dienos routerį pajunginėjo, tai neturėjau galimybės prisėsti smile.gif
Šiandien visa diena bus "pašvęsta" programų diegimui doh.gif Žiauriai tingisi, bet reikia-poto bus rami galva ax.gif
Vamora, kaip egzaminus sekasi laikyti?
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Jammin, kai tau skauda kasa kur skauda ir kaip? Senakt as be miego, tos tulzys,rugstys bloga nuo ju ir ziauriai pradejo skaudet kairi sona iki stuburo. cool.gif Vos pakrutu, apie susilenkima tai net butu neimanoma. blush2.gif Galvoju, kad vaistukai nuo tos skrandzio bacilos savo padare. doh.gif Nesigaudau kas cia man darosi, nes per umu skaudejo viska, gal tik rankos buvo sveikos, kojas dar neskaudejo bet jos ziaurei nevaldomai drebejo. blush2.gif
Atsakyti