Brėkšta, nerealiai Iškalbos tai tau tikrai netrūksta Linksmai pasitikai Naujuosius
Vamora, kaip tavo pilvelis?
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 04, 15:45)
Vamora, kaip tavo pilvelis?
Burbuliuoja jis ir ispustas da
O kad po narkoziu kazko prikalbam tai jau tikrai.Kai man ispjove cista, tai atejes gydytojas,kurs operavo vakare klause kaip jauciuos,pasakiu,kad gerai :)Pasake,kad labai jau nugazdinau as juos po operacijos ir paklause ar nieko neprisimenu,atsakiau,kad ne ir klausiau kas buvo. Nesake,tik juokes,sako jei neprisimeni tai ir gerai Va ir zinok zmogau ka ten prisidirbai ar prikalbejai.
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 04, 14:15)
Labutis, merginos
Sanita, kaip pajūris? Kaip pailsėjot?
Nežinau iš tiesų kas čia buvo man, tiesą sakant apie stemplę nesusimąsčiau Bet ar stemplės skausmas gali būti susijęs su skausmu įkvepiant? Ir ar gali plisti į širdies plotą? Na, stemplę man kai skaudėdavo- būdavo kitoks jausmas-labiau deginantis, o čia duriantis buvo Vakar jau viskas kaip ir gerai buvo, bet va tik neseniai pavalgiau ir taaaaip diegti duobutę pradėjo Tai priguliau, pagulėjau pusvalandį ramiai ir dingo skausmas. Ir valgiau ne kažką blogo, o troškinį daržovių Suprasi čia mane- vaikščiojantis ligų maišas
Sanita, kaip pajūris? Kaip pailsėjot?
Nežinau iš tiesų kas čia buvo man, tiesą sakant apie stemplę nesusimąsčiau Bet ar stemplės skausmas gali būti susijęs su skausmu įkvepiant? Ir ar gali plisti į širdies plotą? Na, stemplę man kai skaudėdavo- būdavo kitoks jausmas-labiau deginantis, o čia duriantis buvo Vakar jau viskas kaip ir gerai buvo, bet va tik neseniai pavalgiau ir taaaaip diegti duobutę pradėjo Tai priguliau, pagulėjau pusvalandį ramiai ir dingo skausmas. Ir valgiau ne kažką blogo, o troškinį daržovių Suprasi čia mane- vaikščiojantis ligų maišas
Buvo puiku , mazulyte nusivede pasiziureti fejerverku , tik man baugu tos bambioskes, pasirode as labiau bijau nei ji . Miestas ispuostas- grazu, zmoniu kaip vasara. Tik vakar vakare grizom, net apsiasarojo mazoji kaip nenorejo namo . Namie laiptinej pradejo dusint, net vaistu prireike (turiu umaus.. palikima asma)
Jammin1, vistik butu gerai tau padraugaut su gydytoja
Brėkšta, smagu, kad liko prisiminimuose ir smagiu akimirku
Vamora, ka ten i ta pilveli prikimsai
Neduoda ramybes mintys kaip tas Leliunas gyvena..
Ech, ilgokai su tuo pilveliu kankiniesi, Vamora
Sanita, gražu turėjo būti pajūry Norėčiau kuriais metais ir aš ant kokio Palangos tilto Naujuosius pasitikt
O va Leliūnas kaip gyvena-tikrai labai norėčiau sužinoti
Sanita, gražu turėjo būti pajūry Norėčiau kuriais metais ir aš ant kokio Palangos tilto Naujuosius pasitikt
O va Leliūnas kaip gyvena-tikrai labai norėčiau sužinoti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 06, 13:21)
Sunkiai , nutariau kavos nebegert ir dabar kankinuosi
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 06, 15:00)
Užjaučiu Nes pati dabar maukiu ir neįsivaizduoju kaip sunku būtų man be jos
Bet kartu ir labai palaikau
Bet kartu ir labai palaikau
Palaikau ir aš ir žinau tą lomkių jausmą, dar ne taip seniai kava buvo vienintelis skystis, kurį gerdavau per dieną nuo 8 iki 12 puodelių, o mano puodelis tokis puslitrinis dabar užuodus kavos kvapą kojos per kelius linksta, bet vis laikausi, geriu arbatas nors taip norisi to maloniai kartaus gėrimuko mmmmmmmmm bet aš vis dar laikaus
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 06, 17:45)
Palaikau ir aš ir žinau tą lomkių jausmą, dar ne taip seniai kava buvo vienintelis skystis, kurį gerdavau per dieną nuo 8 iki 12 puodelių, o mano puodelis tokis puslitrinis dabar užuodus kavos kvapą kojos per kelius linksta, bet vis laikausi, geriu arbatas nors taip norisi to maloniai kartaus gėrimuko mmmmmmmmm bet aš vis dar laikaus
K-K-K-Kieeeek????
Aš išgerdavau po kokius 5 puodelius(puslitrinius irgi ) per dieną, o man jau daug kas pastabas duodavo, kad atseit bačkom kavą lupu
Va čia tai su tikrų tikriausia kofemane reikalų turim Ir kur tau tiek sutilpdavo?
Lenkiu galvą, kad po tokių dozių sugebi negerti jos išvis
Man tik pamažint pavyko
Aciu uz palaikyma.
Nuo kavos siandien jau atsilaikiau, bet sokoladini saldaini vistiek i burna isimeciau
Lomkes prajuokinot
Tai cia kofemaniu draugija
Ar tik ne nuo kavos pas mus tos visos problemos. As pries umu irgi tik kava geriau, arbata buvo fui- nei i burna neimdavau
Bet po umaus buvau ismokus gerti arbata, nors kava labai kvepedavo pajegdavau atsilaikyt. Dabar vel nors ta viena, vienuciuka rytini kavos puodeliuka ir kiek bedu prasidejo, kad ojojoj (kas idomu kai kava pradejau gerti, vel neprisiverciu gerti arbatos, tik vandeni arba sultis)
Nuo kavos siandien jau atsilaikiau, bet sokoladini saldaini vistiek i burna isimeciau
Lomkes prajuokinot
Tai cia kofemaniu draugija
Ar tik ne nuo kavos pas mus tos visos problemos. As pries umu irgi tik kava geriau, arbata buvo fui- nei i burna neimdavau
Bet po umaus buvau ismokus gerti arbata, nors kava labai kvepedavo pajegdavau atsilaikyt. Dabar vel nors ta viena, vienuciuka rytini kavos puodeliuka ir kiek bedu prasidejo, kad ojojoj (kas idomu kai kava pradejau gerti, vel neprisiverciu gerti arbatos, tik vandeni arba sultis)
Man kavą geriant irgi niekada nesinori arbatos, tiesą pasakius ją gėriau gal prieš porą savaičių Vanduo irgi sunkiai "lenda", nebent naktimis jį geriu(specialiai nieko daugiau šalia lovos neturiu, tik negazuoto vandens butelį). Sultims irgi esu išrankoka, tad su skysčiais man gan sunku