Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

Brėkšta, nerealiai lotuliukas.gif Iškalbos tai tau tikrai netrūksta biggrin.gif Linksmai pasitikai Naujuosius biggrin.gif
Atsakyti
Vamora, kaip tavo pilvelis?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 04, 15:45)
Vamora, kaip tavo pilvelis?

Burbuliuoja jis ir ispustas da doh.gif
O kad po narkoziu kazko prikalbam tai jau tikrai.Kai man ispjove cista, tai atejes gydytojas,kurs operavo vakare klause kaip jauciuos,pasakiu,kad gerai :)Pasake,kad labai jau nugazdinau as juos po operacijos ir paklause ar nieko neprisimenu,atsakiau,kad ne ir klausiau kas buvo. Nesake,tik juokes,sako jei neprisimeni tai ir gerai ax.gif Va ir zinok zmogau ka ten prisidirbai ar prikalbejai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 04, 14:15)
Labutis, merginos user posted image

Sanita, kaip pajūris? Kaip pailsėjot? user posted image
Nežinau iš tiesų kas čia buvo man, tiesą sakant apie stemplę nesusimąsčiau  g.gif  Bet ar stemplės skausmas gali būti susijęs su skausmu įkvepiant?  g.gif  Ir ar gali plisti į širdies plotą?  Na, stemplę man kai skaudėdavo- būdavo kitoks jausmas-labiau deginantis, o čia duriantis  buvo ax.gif  Vakar jau viskas kaip ir gerai buvo, bet va tik neseniai pavalgiau ir taaaaip diegti duobutę pradėjo  doh.gif  Tai priguliau, pagulėjau pusvalandį ramiai ir dingo skausmas. Ir valgiau ne kažką blogo, o troškinį daržovių  ax.gif  Suprasi čia mane- vaikščiojantis ligų maišas  doh.gif  mirksiukas.gif

Buvo puiku thumbup.gif , mazulyte nusivede pasiziureti fejerverku biggrin.gif , tik man baugu tos bambioskes, pasirode as labiau bijau nei ji blush2.gif . Miestas ispuostas- grazu, zmoniu kaip vasara. Tik vakar vakare grizom, net apsiasarojo mazoji kaip nenorejo namo ax.gif . Namie laiptinej pradejo dusint, net vaistu prireike (turiu umaus.. palikima asma) doh.gif

Jammin1, vistik butu gerai tau padraugaut su gydytoja mirksiukas.gif

Brėkšta, smagu, kad liko prisiminimuose ir smagiu akimirku bigsmile.gif

Vamora, ka ten i ta pilveli prikimsai mastau.gif

Neduoda ramybes mintys g.gif kaip tas Leliunas gyvena.. unsure.gif
Atsakyti
Ech, ilgokai su tuo pilveliu kankiniesi, Vamora unsure.gif

Sanita, gražu turėjo būti pajūry ax.gif Norėčiau kuriais metais ir aš ant kokio Palangos tilto Naujuosius pasitikt wub.gif

O va Leliūnas kaip gyvena-tikrai labai norėčiau sužinoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 04 sausio 2010 - 22:44
Labas rytas 4u.gif

Kaip laikotės? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 06, 13:21)
Labas rytas  4u.gif

Kaip laikotės? user posted image

Sunkiai flirt.gif , nutariau kavos nebegert ir dabar kankinuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 06, 14:02)
Sunkiai  flirt.gif  , nutariau kavos nebegert ir dabar kankinuosi  ax.gif

Užjaučiu doh.gif Nes pati dabar maukiu ir neįsivaizduoju kaip sunku būtų man be jos blush2.gif
Bet kartu ir labai palaikau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 06 sausio 2010 - 14:01
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 06, 15:00)
Užjaučiu  doh.gif  Nes pati dabar maukiu ir neįsivaizduoju kaip sunku būtų man be jos  blush2.gif 
Bet kartu ir labai palaikau user posted image

Palaikau ir aš ir žinau tą lomkių jausmą, dar ne taip seniai kava buvo vienintelis skystis, kurį gerdavau per dieną nuo 8 iki 12 puodelių, o mano puodelis tokis puslitrinis dabar užuodus kavos kvapą kojos per kelius linksta, bet vis laikausi, geriu arbatas nors taip norisi to maloniai kartaus gėrimuko mmmmmmmmm bet aš vis dar laikaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 06, 17:45)
Palaikau ir aš ir žinau tą lomkių jausmą, dar ne taip seniai kava buvo vienintelis skystis, kurį gerdavau per dieną nuo 8 iki 12 puodelių, o mano puodelis tokis puslitrinis dabar užuodus kavos kvapą kojos per kelius linksta, bet vis laikausi, geriu arbatas nors taip norisi to maloniai kartaus gėrimuko mmmmmmmmm bet aš vis dar laikaus  doh.gif

user posted image user posted image K-K-K-Kieeeek????
Aš išgerdavau po kokius 5 puodelius(puslitrinius irgi biggrin.gif ) per dieną, o man jau daug kas pastabas duodavo, kad atseit bačkom kavą lupu biggrin.gif
Va čia tai su tikrų tikriausia kofemane reikalų turim lotuliukas.gif Ir kur tau tiek sutilpdavo? lotuliukas.gif
Lenkiu galvą, kad po tokių dozių sugebi negerti jos išvis mirksiukas.gif
Man tik pamažint pavyko ax.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma. mirksiukas.gif
Nuo kavos siandien jau atsilaikiau, bet sokoladini saldaini vistiek i burna isimeciau user posted image blush2.gif

Lomkes user posted image prajuokinot

Tai cia kofemaniu draugija biggrin.gif
Ar tik ne nuo kavos pas mus tos visos problemos. doh.gif As pries umu irgi tik kava geriau, arbata buvo fui- nei i burna neimdavau blush2.gif
Bet po umaus buvau ismokus gerti arbata, nors kava labai kvepedavo user posted image pajegdavau atsilaikyt. Dabar vel nors ta viena, vienuciuka rytini kavos puodeliuka flirt.gif ir kiek bedu prasidejo, kad ojojoj (kas idomu kai kava pradejau gerti, vel neprisiverciu gerti arbatos, tik vandeni arba sultis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 06 sausio 2010 - 17:40
Man kavą geriant irgi niekada nesinori arbatos, tiesą pasakius ją gėriau gal prieš porą savaičių blush2.gif Vanduo irgi sunkiai "lenda", nebent naktimis jį geriu(specialiai nieko daugiau šalia lovos neturiu, tik negazuoto vandens butelį). Sultims irgi esu išrankoka, tad su skysčiais man gan sunku biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 06 sausio 2010 - 17:57