QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 04, 14:15)
Labutis, merginos
Brėkšta- wow- su gerom naujienom
Atsikratei to smėlio maišo
Kada čia tave pradurstė? Dėl priepuolio išvežė?
Kaip sekasi gyti, ar nieko neskauda?
pradurstė mane naujų išvakarėse
kažkaip asmeninį rekordą sumušiau per vieną mėnesį du kartus į ligoninę atsiguliau, pirmas kartas mėnesio pradžioje, antras mėnesio pabaigoje, pasijutau visiška Osvencimo kultūriste
nes puikiai susiliejau su tom klipatom, kurios su lašinėmis kolidoriuje raumenis mankštindavo, išbandžiau basono malonumus lovoje ir šalia
jau seniai lovoje sysiojau, geras jausmas, paskui patyriau pirmą savo gyvenime klizmą ir įspūdžiai gilūs, vienžo pilnas ligoninės romantikos komplektas buvo šį kart mano išbandytas, o dar narkozė, kažkas nepakartojamo
gydytoja klausė ar prieš operaciją nesijaudinu kol masčiau ar jaudinuosi ar ne, davė man tabletką nuo kurios galvelė susisuko, arba seselės kokią stebūklingą lašinę pastatė, nežinau, net kažkas mane apgavo, tai tikrai, nes į operacinę vežė, tai erdvės beveik nefokusavau, operacinėje dar girdėjau kaip pasakė kraujo spaudimą ir, kad tuoj miegosiu, atsibudau nuo kažkieno juoko, paklausiau kur aš, nes suvokiau, kad ne savo paltoje, pasakė, kad pooperacinėje, lyg atsimenu kaip vežė į palatą, o gal ..... sapanavau, atsibudau vėl nuo žvengimo, kikeno slaugės, per rūką pamačiau savo gydytoją......... vėliau už šokoladą, išklausinėjau slaugę kas ten tokio linksmo buvo, pasirodo buvo, ne viską papasakojo, bet gydytojas man kažką pasakojo kaip reikia gulėt ir kad nugarą nugulėsiu ar kažką, aš jam pasirodo atsakiau (jis mane kažkodel mergaite vadindavo ir mergaite, kreipdavosi) kad aš didelė mergaitė ir pati žinau su kuo man gulėt
tikiuosi, kad slaugė man melavo, nes sakė, kad seniai taip linksma nebuvo ir kad visko nepasakojo.
o šeip sveigstu, lovos rėžimas, dieta, vakarais nesuprantu kodėl truput veržia pilvą ir toks jausmas, kad yra da viena skylutė, ten kur jos nėra, vienžo, kai mano karantinas praeis, šiaušiu į polikliniką dar kartą tyrimus pasidaryt ir įsitikint, kad vėl esu kaip nauja, nes planuotų tyrimų taip ir nepasidariau, nes vakare užėjo vėl skausmai, o kančia prie veido man netinka
iš patirties žinojau, kad nuskausminamieji nepadės, tai sakiau MB turiu gerų žinių, greičiausiai vėl turėsi laisvą plotą, vežk mane iš kur parsivežei ir akurat, turėjo jis vėl tą plotą