Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas (pankreatitas)

Smagu, kad pralinksminau 4u.gif
Nu va su tom alergijom-nealergijom user posted image , prisedau ieskot kas cia man galetu but, gydytoja normaliai nepaaiskina, pagal organizmo reakcijas alergija, bet kraujas alergijos nerodo g.gif biggrin.gif . Skaitineju cia visus umaus pankretito variantus, savo israsa, nu jo pagal viska turejau jau kirmyt. ax.gif Kasa sustabde, bet paliko daug isbalansuotu organu. Reikia dziaugtis, kad tik isbalansuotu, biggrin.gif kaip nors susitvarkysim irnesakyk.gif flirt.gif mastau.gif Del skydliaukes nesistebiu, nes jau anksciau pastoviai turejau su ja problemu, o juk kasa priklauso endokrininei sistemai. user posted image
Isvaziuoju jau siandien. bigsmile.gif

Graziu .... Dosniu user posted image Linksmu user posted image Naujuju Metu !!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 29, 21:22)
Sanita- nesinervuok  biggrin.gif  Kam alergiška pasidarei?  g.gif  Bet kaip keista...  g.gif

Ką gydytojai sakė?

Vamora, kaip tavo sveikatėlė? Viskas susitvarkė?

As saugaus, bijau valgyt ax.gif
O gal man gavos alergija maistui lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi vakare tikriausiai nebeturėsiu laiko prisėsti, noriu iš anksto pasveikinti JUS visas su artėjančiais 2010-aisiais ir palinkėti kad ateinančiais metais visos būtumėt sveikos, linksmos, energingos ir optimistiškos 4u.gif

Linksmos šventės, merginos!
"Susitiksim" kitais metais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Daug šypsenos, daug juoko begalinio, Daug žvilgsnių, mylimų akių Daug laimės, meilės begalinės Naujųjų metų proga jums linkiu.
Su Naujais
Atsakyti
Netenkam rodos tik vienos dienos
Bet štai jau metai metams tiesia ranką
Per baltus pušynus takais sidabriniais
Žvaigždėtąją naktį ateis vėl Naujieji
Te atneša džiaugsmą jie saulėtą, tyrą
Tebūna laimingi, sėkmingi ir prasmingi.
user posted image
Atsakyti
Su Naujais drinks_cheers.gif wub.gif mirksiukas.gif
Duksta mano skrandukas ir pilvukas visas<nors nei laso alkoholio negeriau doh.gif
Kaip sveikatytes jusu naujuose?
Atsakyti
Woohoo user posted image
Su Naujaisiais user posted image-aisiais 4u.gif

Na, aš vakar troškinį valgiau, truputį pelėsinio sūrio, salotų ir šampės taurę įkaliau blush2.gif Bet viskas su pilvu tvarkoj bigsmile.gif
Skauda galvą, bet ne nuo šampano user posted image Porą dienų esu peršalusi, žiaurus sinusitas prasidėjo, tai nosis ir galva kenčia user posted image

Vamora, gal "blogio" daug užvalgei? user posted image unsure.gif

Kaip kitų savijautos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 01 sausio 2010 - 15:36
Nevalgiau nauju metu isvakarese nieko,na diena valgiau,o vakare ne smile.gif Manau gal nuo surio, dabar jau nieko, praejo ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri susidūrėt ir galit pasakyti kaip man sau padėti:
Šiąnakt pabudau nuo stipraus skausmo trachėjoje kiekvieno įkvėpimo metu blink.gif Skausmas šliejasi nuo gerklės iki krūtinkaulio vidurio, pačios gerklės neskauda, nekosėju(na tik sinusitas kankina, bet jis čia turbūt ne prie ko). Toks jausmas kad įkvepiant tuoj sprogs visa ta trachėja doh.gif Naktį jau neišvėriau- išgėriau Ibumetino. Skausmas neišnyko visiškai, tačiau aprimo ir užmigau. Na, o kai baigėsi vaistų poveikis vėl pabudau, dabar jau negėriau tabletės-pakentėsiu, gal arbatos šiltos atsigersiu ax.gif
Gal kuriai taip buvo? Nes man pirmą kartą gyvenime taip nutinka... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 02, 11:17)
Merginos, gal kuri susidūrėt ir galit pasakyti kaip man sau padėti:
Šiąnakt pabudau nuo stipraus skausmo trachėjoje kiekvieno įkvėpimo metu  blink.gif  Skausmas šliejasi nuo gerklės iki krūtinkaulio vidurio, pačios gerklės neskauda, nekosėju(na tik sinusitas kankina, bet jis čia turbūt ne prie ko). Toks jausmas kad įkvepiant tuoj sprogs visa ta trachėja  doh.gif  Naktį jau neišvėriau- išgėriau Ibumetino. Skausmas neišnyko visiškai, tačiau aprimo ir užmigau. Na, o kai baigėsi vaistų poveikis vėl pabudau, dabar jau negėriau tabletės-pakentėsiu, gal arbatos šiltos atsigersiu  ax.gif
Gal kuriai taip buvo? Nes man pirmą kartą gyvenime taip nutinka... user posted image

Kas cia tau g.gif nejuokauk, kreipkis i gydytojus tuoj pat
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2010 01 02, 15:37)
Kas cia tau g.gif nejuokauk, kreipkis i gydytojus tuoj pat

Nežinau kas čia galėtų būti, mama sako, kad gal sinusitas į kokius bronchus persimetė ar kažkas panašaus. Niekada nesu susidūrusi su tuo schmoll.gif Greitosios kviesti nesinori, nes visgi kvėpuoju dar biggrin.gif Bet baisu prisijuokauti, kad neimti dusti ar dar kokio rimtesnio velnio nepasigauti verysad.gif Šiandien pakentėsiu gal dar, jei neblogės.. Tik kad nuskausminamieji jau nelabai gelbsti unsure.gif Reikia apsišviesti visagaliam internete, gal rasiu kažką apie tokio pobūdžio simptomus sukeliančias ligas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 01 02, 15:04)
Nežinau kas čia galėtų būti, mama sako, kad gal sinusitas į kokius bronchus persimetė ar kažkas panašaus. Niekada nesu susidūrusi su tuo  schmoll.gif  Greitosios kviesti nesinori, nes visgi kvėpuoju dar  biggrin.gif Bet baisu prisijuokauti, kad neimti dusti ar dar kokio rimtesnio velnio nepasigauti  verysad.gif  Šiandien pakentėsiu gal dar, jei neblogės.. Tik kad nuskausminamieji jau nelabai gelbsti  unsure.gif  Reikia apsišviesti visagaliam internete, gal rasiu kažką apie tokio pobūdžio simptomus sukeliančias ligas  unsure.gif

Bet ar galimi tokie dalykai nuo sinusito? g.gif
Atsakyti