Oi mergytės, įsivaizduoju kaip sunku, kai yra nepalaikančių aplinkinių tarpe
Siaubas... Na, teisingai sako, kad neišgyvenęs to-niekada nesuprasi...
Džiaugiuosi, kad mane dauguma palaiko- svečiuose visada atskirai man kokią užkandėlę paruošia- netenka savo maisto vežtis. Būna draugai ar šeima bando mane sudrausminti, kai bandau kokio netinkamo valgio pačiupti, o šiaip visuomet paklausia ką galiu valgyti, gerti, kad nesedėčiau kaip svetima tarp visų besivaišinančių
Apskritai, tai labai svarbus šeimos palaikymas sergant mūsų ligele Nes namie dažniausiai valgiai gaminami visiems, o jei šeimyna nepalaiko ir mėgsta riebesnį ar aštresnį maistą- prisitaikyti kartais būna sunku, nes dažnai skubam, lekiam, o sau laiko nerandam
Kofermentas Q10 (mano supratimu) labiau skirtas neteisingai besimaitinantiems žmonėms, tačiau daugelis iš kasininkių stengiasi laikytis dietos, tad kaži ar jo vartojimas labai pagerintų savijautą
Sanita, kiek laiko naudoji wobenzymą? Ar padeda? Va šitą vaistuką-fermentus-vitaminus tai galiu pagirti tikrai, nors pradėjus juos gerti tikrai netikėjau, kad sulauksiu tokio rezultato
Gėda sakyti, bet šiandien nuotaika gera ir įtariu, kad daug prie to prisidėjo skanus ir nesveikas maistas Jaučiuosi laaabai skaniai pavalgiusi, tik sunkumas pilve ir gargaliavimas kiek per didelis
QUOTE(Sanita @ 2009 12 26, 23:01)
Naudoju Kreona ir Wobenzyma , dar angliukus, espumisana, omeprozolis- ivairiu tekeju.. O ka duotu kofermento Q10 ?
aš geriu tik rūgštingumą mažinančius vaistus, bet čia del mano dvylikapirštės, o del kasos jokių negeriu išrašant iš ligoninės jokių neskyrė, šeimos gydytoja ir sakė, kad nereikia........ bet, kad per tas šventes nepriprast prie gero gyvenimo, o tai mano dieta man kaip ir patinka.
O del to aplinkinių supratimo, tai, man teko su tokiu nesuprantančiu viename baliuje susidurt, kai galutinai užkniso pasakiau, kad su idiotais negeriu atsiranda kartais susirūpinusių elementų, kuriems labai interesna kodel neišgeri nei trupučio, kodėl nevalgai kažko, aš nesu tokia rūpestinga, kad sukčiau galvą kodėl kažkas negeria ar nevalgo.... man daugiau liks
QUOTE(Sanita @ 2009 12 26, 23:01)
Naudoju Kreona ir Wobenzyma , dar angliukus, espumisana, omeprozolis- ivairiu tekeju.. O ka duotu kofermento Q10 ?
Q10 dalyvauja angliavandenių apykaitoje, padeda reguliuoti cukraus kiekį, dalyvaujant šiam kofermentui maiste esanti energija paverčiama į ląstelių naudojamą energijos formą - adenozintrifosfatą.
Visko, žinoma, čia neišbandysi ir visų vaistinių lentynų neištuštinsi; Jammin labai taikliai pastebėjo, kad svarbu tiek aplinkinių palaikymas, tiek ir individualaus "vaistuko" sau atitaikymas.
Papildyta:
Tiesa , su šventėmis
paaiskinkit man nesupratelei, wobenzymas tai panasu kaip kofermentas Q10?
Wobenzyma geriau rudeni
Wobenzyma geriau rudeni
QUOTE(Vamora @ 2009 12 28, 15:04)
paaiskinkit man nesupratelei, wobenzymas tai panasu kaip kofermentas Q10?
Wobenzyma geriau rudeni
Wobenzyma geriau rudeni
Wobenzym tai tikslingai parinktas fermentu derinys. Wobenzym pagreitina toksiniu medziagu apykaitos produktu ir nekroziniu audiniu suirima.
Cia apie tai placiau
Kofermentas Q-10 (taip pat vadinamas ubichinonu) stiprina kitų fermentų veikimą ir turi antioksidantinį poveikį. Jis sintezuojamas daugiausia kepenyse. Jo šaltinis taip pat gyvulinės kilmės maisto produktai (mėsa, kepenys, jaučių širdys ir kt.).
Q-10 placiau apie ji cia
Turbut ryt keliausiu pas gydytoja, o tai vaikstau issiputus kaip kalade
As po umaus pankretito pasidariau labai daug kam alergiska , sakykit kaip jums del alerginiu reiskiniu, ar ka nors jauciat ?
QUOTE(Sanita @ 2009 12 28, 17:08)
Turbut ryt keliausiu pas gydytoja, o tai vaikstau issiputus kaip kalade
As po umaus pankretito pasidariau labai daug kam alergiska , sakykit kaip jums del alerginiu reiskiniu, ar ka nors jauciat ?
O skausmai išnyko?
Nesu alergiška visiškai
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 28, 22:12)
Jammin, nebeskauda nieko tik visa labai pilna ispusta, rodos net sunku judeti . Vakare eisiu pas gydytoja, idomu ka pasakys nes (pasikeiciau gydytoja i labai puikia o ji isvaziavo ir mus paliko ) dabr turiu vel nauja, kuriai daug tenka visko pasakot aiskint, susipazint su kiekvieno ligomis ir kazkaip ji man ne prie sirdies .
Nesi alergiska , aneeee . Sunervinai, galvojau visos po situ.. alergiskos, nu vien zodziu paguodei
Ryt islekiam su seima prie juros i Palanga , ten visada per sias sventes grazu- tikras Kaledinis pasaku miestelis ir Naujametinis fejerverkas ant tilto buna puikus. Zinoma as ji pamatyciau tik pirma kart , nes mazoji labai visad bijodavo triuksmo ir man tekdavo su ja likt namie , bet siemet zada nebijoti ir eiti kartu
Man ir jokiu alergiju ner
Sanita- nesinervuok Kam alergiška pasidarei? Bet kaip keista...
Ką gydytojai sakė?
Vamora, kaip tavo sveikatėlė? Viskas susitvarkė?
Ką gydytojai sakė?
Vamora, kaip tavo sveikatėlė? Viskas susitvarkė?
QUOTE(Vamora @ 2009 12 29, 19:44)
Man ir jokiu alergiju ner
QUOTE(Jammin1 @ 2009 12 29, 22:22)
Sanita- nesinervuok Kam alergiška pasidarei? Bet kaip keista...
Ką gydytojai sakė?
Ką gydytojai sakė?
Aneeeee nesinervuot. Jau renimacijoj irase analgina, veliau viena antibijotika, paskui pasidariau jautri kateterems (tik istatcius per valanda parausdavo ir istindavo). Dabar negaliu su daug kuo skalbti/milteliai, kaikurie muilai, kvepalai, valimo priemones, dumai, smalkiai, vien zodziu kaip bezdzionele viskam kas civilizuota
Buvau vakar pas gydytoja, skyre zarna ryt, kraujo tyrimus del skydliaukes pasidaryt, LOR pasirodyt ir tipo taikys gydyma (kazkotai daug kas mokama ) Mano geriete isvazevo dirbt i Elektrenus, tai gavosi nuo vilko begau ant meskos uzsokau, labai sunku su sita bendraut , ar neteks ieskot kitos. Kiek teko su kuo bendraut ir su vaikais jau daug gydytoju pereita, bet tokiu dar nebuvau sutikus , dar truputi pakentesiu palauksiu- gal cia koks jos ipatingas talentas uzsleptas, tik as dar nepastebejau.
QUOTE(Sanita @ 2009 12 30, 10:46)
Aneeeee nesinervuot. Jau renimacijoj irase analgina, veliau viena antibijotika, paskui pasidariau jautri kateterems (tik istatcius per valanda parausdavo ir istindavo). Dabar negaliu su daug kuo skalbti/milteliai, kaikurie muilai, kvepalai, valimo priemones, dumai, smalkiai, vien zodziu kaip bezdzionele viskam kas civilizuota
Buvau vakar pas gydytoja, skyre zarna ryt, kraujo tyrimus del skydliaukes pasidaryt, LOR pasirodyt ir tipo taikys gydyma (kazkotai daug kas mokama ) Mano geriete isvazevo dirbt i Elektrenus, tai gavosi nuo vilko begau ant meskos uzsokau, labai sunku su sita bendraut , ar neteks ieskot kitos. Kiek teko su kuo bendraut ir su vaikais jau daug gydytoju pereita, bet tokiu dar nebuvau sutikus , dar truputi pakentesiu palauksiu- gal cia koks jos ipatingas talentas uzsleptas, tik as dar nepastebejau.
Labas rytas
Paskaičiau ir skaniai pasijuokiau
Dėl kateterių, tai galvoju gal pats organizmas po kiek laiko ima juos atmetinėt Nes man irgi kasdien beveik keisdavo, nebebūdavo jau sveikos vietelės kai tą ligoninių maratoną turėjau
Šiaip pirmą kartą girdžiu, kad kasos uždegimas gali iššaukti alergijas Ir dar toookias
Tai visus tyrimukus skyrė dėl to išsipūtimo jausmo? Kaip įdomu- skydliaukės funkcijos sutrikimai irgi gali tą jausmą iššaukt?
Kas liečia gydytojus, tai dažnai taip būna, kad nuo vilko ant meškos užsirauni Vat todėl aš taip ilgai savosios gyd keitimą ir svarsčiau
Sanita, kada išvažiuojat į gražųjį pajūrį? Šiuo metu ten turėtų būti pasakiškai gražu Aš vakar į darbą eidama taip grožėjausi aplinka- visur balta, gražu, snaigutės krenta pamažu... Aš dar muzikytę savo mėgstama klausiau, tai tokia gera būsena buvo- beveik euforija Iki tol, kol nepamačiau pastato, kuriame dirbu
Geros ir gražios dienelės visoms