Sveikos šias šukas nusipirko mano šefienės mama, sefienė aišku išmėgino ir užsinorėjo. Sakė taip- po šukavimosi galva paliko lengva lengva ( aš įsivazduoju, kad kažkas panašaus buna išėjus iš kirpyklos) tai susižavėjo ir užsinorėjo bet aišku tokių pinigų mokėti nesinori, tai sėdau prie neto ir kuičiau tol kol radau štai ką:
http://en.item.rakut...beauty-de/0359/ su tarptautiniu siuntimu, kuris kainuoja mazdaug 40 lt.
dar čia:
http://translate.goo...&...sl=ja&tl=lt
šis dalykas yra Anglijoje, musėt koki platintojai, jie ten turi nurodę ir pora salonų Londone kur tie šepečiai parsiduoda kiek supratau
aplamai žodžius lift brush išsivertus į japonų kalbą nemažai saitų išmeta su tais šepečiais. tik man įdomu kodėl tokio daikto nėra pvz ebejuje galvoju paieškoti kontakto Londone ir vieną parsisiųsdinti, įdomumo dėliai šiaip į tokį daiktą tikrai skeptiškai žiūrėčiau, bet šefienė čia smegenis sukuitė o ji tikrai nėra kokia lengvatikė svaiguliukas.
Bet juk yra čia mama kuri jas pirko, papasakokite kaip sekasi šukuotis
Nesukelia paraudimo? Mano oda mišri, bet dabar pastebėjau, kad ji nori daugiau drėgmės ir raudonuoja žandai labai. Viskas dėl centrinio šildumo.
take, o tu pati bandei tas šukas?
ne nebandziau bet tik tiek pasakysiu kad jai tokios stebuklingos kodel japonai pliki vaiksto ,negi jus tikite kad sukos daro stebuklus,ir aplamai del masazo tai pasiimkite medines sukas retas apvalintais galiukais ir pats geriausias masazas bus tik reikia kiekviena diena tai daryti o tada pamatysite kad tas pats
na kiek aš supratau tai šios šukos skirtos ne plikumui naikinti o veido raumenų stimuliavimui (?) tam tikru būdu masažuojant galvos odą.
Na aš šukuojuosi šukuojuosi Žinoma, kad tai žaisliukas. Svarbiausiai yra subalansuota mityba, normalus fizinis krūvis, grynas oras... Neleiskite pinigų, jeigu manote, kad tos šukos stebuklus padarys. Ką čia bepridursi
Vienu adresu is nurodytu saitu rasiau gal nnnnn kartu, jau nuo Kaledu atakuoju - neatraso gyvates , o vat bandziau tiesiogiai is Japonijos tuo nurodytu adresuy uzsisakyti, tai isvadoj pasimeciau tarp tu hieroglifu ir viskas baigesi , nes net verteja uzsidejus pievos kazkokios gaunas. Bet tikrai keista, kad ju nera ebejuj ar siaip neto platybese
Mačiau panašių volelių kūnui su įvairiais metalais Zodiako knygyne
Turiu dvi drauges, kurios mėgsta pirkti ir bandyti viską, kas susiję su kosmetika ir įvairiomis procedūromis. Taigi, pirmoji gavo šias šukas dovanų Kalėdoms. Nuo tada šukuoja plaukus ir masažuoja veido odą. Ji tvirtina, kad: 1) žymiai mažiau slenka plaukai (pasak jos, išplovus galvą anksčiau surinkdavo kuokštą išslinkusių plaukų, dabar jų būna keletas); 2) jos kosmetologė pastebėjo, kad pastangrėjo jos veido oda, t.y. nebepanaši į rūkančio žmogaus odą (o draugė rūko).
Antroji paklausiusi pirmosios praeitą savaitę taip pat Bežoje nusipirko šias šukas. Kaina: 290,00 litų. Dabar palauksiu jos komentarų.
Tiesa, pati tikrai nepirksiu, nes labai jau abejoju dėl kainos ir naudos santykio. Pritarčiau išsakytai nuomonei, kad su medinėmis šukomis galima pasiekti ne ką blogesnių rezultatų, tik reikia daug kantrybės ir tuo užsiimti pastoviai. Juk ne veltui aristokratės moterys kiekvieną vakarą šukomis plaukus perbraukdavo ne mažiau 100 kartų (na, gal ne pačios, gal jų kambarinės už jas tai atlikdavo).
Antroji paklausiusi pirmosios praeitą savaitę taip pat Bežoje nusipirko šias šukas. Kaina: 290,00 litų. Dabar palauksiu jos komentarų.
Tiesa, pati tikrai nepirksiu, nes labai jau abejoju dėl kainos ir naudos santykio. Pritarčiau išsakytai nuomonei, kad su medinėmis šukomis galima pasiekti ne ką blogesnių rezultatų, tik reikia daug kantrybės ir tuo užsiimti pastoviai. Juk ne veltui aristokratės moterys kiekvieną vakarą šukomis plaukus perbraukdavo ne mažiau 100 kartų (na, gal ne pačios, gal jų kambarinės už jas tai atlikdavo).
sveikos merginos,
siandien ir as gavau tas sukas. uzsisakiau jas is interneto is Japonijos is Rkuten puslapio. Reikejo biski pavargti su google verteju kol tos ieroglifus issifravau..... Pristate preke po savaites, kaina su pristatymu isejo 183 Lt. Taigi lyginant su kaina Bezoje sutaupiau 107 Lt. Musu verslininkai mane stebina savo nesveikais antkainiais... Gal kuri matet kur internete galima nusipirkti liekninanciu apatiniu? Niekur neradau Beje suku gamintoja: www.e-medoc.info. Jie ir tuos apatinius gamina.
siandien ir as gavau tas sukas. uzsisakiau jas is interneto is Japonijos is Rkuten puslapio. Reikejo biski pavargti su google verteju kol tos ieroglifus issifravau..... Pristate preke po savaites, kaina su pristatymu isejo 183 Lt. Taigi lyginant su kaina Bezoje sutaupiau 107 Lt. Musu verslininkai mane stebina savo nesveikais antkainiais... Gal kuri matet kur internete galima nusipirkti liekninanciu apatiniu? Niekur neradau Beje suku gamintoja: www.e-medoc.info. Jie ir tuos apatinius gamina.
atsidariau ir as si puslapi, bet matau, kad reikia begales laiko kad issifruoti tuos hieroglifus... matau, ir apatiniai nuotraukose sudeti, tai ar nereiskia, kad ir juos galima uzsakyti?
Julyska, gal gali pagelbet, kaip uzsakyti?
Julyska, gal gali pagelbet, kaip uzsakyti?