Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniškos stangrinamosios šukos

QUOTE(delfiuka @ 2009 12 10, 23:14)
Sukuoji plaukus, o poveikis veide pasireiskia?  g.gif

Irgi kažkaip dėl to veiduko nesupratau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 10, 22:14)
Tokios? user posted image
Tai visas stebuklas medziagoje, is kurios tie spygliukai padaryti? Sukuoji plaukus, o poveikis veide pasireiskia?  g.gif

Taip, tokios 4u.gif
Visas poveikis neva tuose spygliukuose is turmalino-titano ar kazko ten mandro g.gif
Sukuoji butent veida ivariom kryptim, tos medziagos neva suaktyvina kraujotaka, dar ten kazka stebuklingo daro ir tada veidas sustangreja ir dingsta rauksles ir blabla, galima sukuot ir plaukus, tada stabdo slinkima, nuima statini kruvi.... Na cia kiek as girdejau....
Atsakyti
Nezinau, ar tokiomis, bet kazkokiomis japoniskomis sukomis, kurios atlieka tokias f-jas ir kuriu kaina panasi, mano mama masaziste pasukavo. Sake, kad veidas tikrai lyg patemptas buvo visa diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 08, 10:45)
"Japoniškų šukų kainos 240 - 290 Lt"

O dėl ko kainos skirtumas? Dar dėl ko mandro ar kaip?
Atsakyti
Puslapis bent man issidarkes, bet jo apacioje lyg tokios sukos, tik kainuoja £28:
SUKOS
Cia pries ir po nuotraukos:
Before/After
Paziurejau, kad jie daugiau priemoniu liftingui turi, tai gal tas pries/po nuo kompleksinio ju vartojimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamputyje: 14 gruodžio 2009 - 19:10
Hmm, atrodo nuotraukos "Prieš tai" tamsesnės už nuotraukas "Po to". Bet kažkodėl vistiek noriu tų šukų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelede: 16 gruodžio 2009 - 13:58
Kvepia eiliniu zmoniu durninimu...
Atsakyti
nu ir nesamone,sukos lygina rauksles,kas gali patiketi
Atsakyti
Man atrodo su paprastu savo šepečiu pamasažuotum veidą irgi tas pats būtu. Kiek supratau kraujotaka aktyvina, nu manau tikti blush2.gif
Atsakyti
Jau įsigijau šitas šukas smile.gif Iš pradžių pabandžiau salone. Dar dovanų gavau Bio detokso procedūrą. Šukos pagamintos Japonijoje. O gamintojas užrašytas japoniškai. Tai ir išlieka neaiškus. Vyras pasakė, kad išprotėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelede @ 2009 12 17, 09:52)
Jau įsigijau šitas šukas smile.gif Iš pradžių pabandžiau salone. Dar dovanų gavau Bio detokso procedūrą. Šukos pagamintos Japonijoje. O gamintojas užrašytas japoniškai. Tai ir išlieka neaiškus. Vyras pasakė, kad išprotėjau  biggrin.gif

Pas Beza isigijai? Na ir kaip, nepabodo sukuotis? kiek minuciu i diena reikia veida bruzinti?
Atsakyti
Dar nepabodo. Dėl minučių nežinau. Aš darau 70 perbraukimų. Gal kokios trys minutės būtų. Pas Bežą įsigijau.
Atsakyti