Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmi testukai :)))

bijau.gif karsta.gif
Atsakyti
bijau.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skipe @ 2006 04 01, 11:32)
Kažkaip nepastebėjau to užrašo, kad jautriems nepatartina...  scare.gif

o kur tada būtų staigmeną mirksiukas.gif ?
Atsakyti

Правильно на эту задачку отвечают те, у кого есть детки mirksiukas.gif .

(Как выяснилось, эту задачку дают детям при поступлении в одну из школ Москвы.) Попробуйте решить ее и сообщите, за какое время вы додумались.
Обоснуйте ответ.

Корова - 2
Овца - 2
Свинья - 3
Собака - 3
Кошка - 3
Утка - 3
Кукушка - 4
Петух - 8
Ослик - ?

Atsakyti
Ослик - 2
(pagrindimas šiek tiek vėliau, gal rytoj, jeigu aš teisi, ir jeigu kas nors dar atspės biggrin.gif )
Laikas - 5-7 min.
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif šaunuolė!!!! aš, tiesa sakant, pati nesugebėjau atspėti doh.gif , (suskaičiavau visas balses, priebalsis, skiemenis ir t.t., toliau skaičiavau ir kojas, ir letenas, ir uodegas ...) o vyras greit atspėjo!

mirksiukas.gif kas dar 4u.gif ?
Atsakyti
Aš irgi per tas 5-7 min. skaičiavau balses, priebalses, vos ne "papus" laugh.gif
doh.gif
Kai perpratau, tai net lengviau pasidarė, visgi suaugusieji per daug protingai galvoja laugh.gif
Atsakyti
10 - 15 min. ax.gif
Užduotį apsunkino rusų kalbos nežinojimas blush2.gif
Atsakyti
clap.gif Ir aš atspėjau! smile.gif Per 6 minutes. O iš pradžių pasirodė labai sunku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 04 03, 19:05)
Ослик - 2
(pagrindimas šiek tiek vėliau, gal rytoj, jeigu aš teisi, ir jeigu kas nors dar atspės biggrin.gif )
Laikas - 5-7 min.

Aš irgi manau, kad 2. Vėliau gal parašom kodėl? Sukau galvą, bet išprendžiau per 10 min lotuliukas.gif Nors pradžioje niekaip "neįkirtau" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 04 balandžio 2006 - 15:54
gal jau parašykit kodėl, nes yra kas neįkerta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2006 04 04, 17:27)
gal jau parašykit kodėl, nes yra  kas neįkerta  lotuliukas.gif

galit neberašyt lotuliukas.gif aš tik pabandžiau, na sutapo... gal klystu, bet net nebūčiau pagalvojus lotuliukas.gif
geras šitas thumbup.gif
Atsakyti