Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmi testukai :)))

[quote=studente86,2008 07 07, 13:27]
as apie raudona kastuva. Kazin kodel visos apie raudonus irankius galvojom...
[/quote]

o zinokit as apie geltona plaktuka pagalvojau biggrin.gif tikrai labai idomu kas cia taip pasamone paveikia kad visos panasiai galvojam bigsmile.gif ot idomus man tokie dalykai kaip pasamones veikla rolleyes.gif book.gif thumb_yello.gif
[/quote]

o as pagalvojau grynai apie raudona plaktuka ohmy.gif kai pamaciau toliau, net issiziojau biggrin.gif tikrai labai keista
Atsakyti
[quote=sliekelis,2008 08 21, 10:50]
o zinokit as apie geltona plaktuka pagalvojau biggrin.gif tikrai labai idomu kas cia taip pasamone paveikia kad visos panasiai galvojam bigsmile.gif ot idomus man tokie dalykai kaip pasamones veikla rolleyes.gif book.gif thumb_yello.gif
[/quote]

o as pagalvojau grynai apie raudona plaktuka ohmy.gif kai pamaciau toliau, net issiziojau biggrin.gif tikrai labai keista
[/quote]

O man iskart toptelejo kirvis, o tada geltonas, tai kame cia bajeris??? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovida: 21 rugpjūčio 2008 - 18:46
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai fainas testukas. as kaip tik ir pagalvojau apie raudona plaktuka!
QUOTE(Peledike @ 2005 11 12, 13:44)
Testas-- 98% or 2%?

Testo gale rasi klausima. Atsakyk i ji labai greitai. Nesustok ir negalvok apie tai, tiesiog sakyk, kas saus i galva.

Dabar... tiesiog atsakynek i klausimus kaip gali greitai.

Nepradek skaiciuoti sekacios uzduoties, kol nepabaigsi pirmos. Tau nereikes nieko rasyti ant popieriaus, tiesiog daryti viska minyse. Tu busi nustebintas.
Pradedam:
Kiek bus: 15 + 6
3 + 56
89 + 2
12 + 53
75 + 26
25 + 52
63 + 32
Zhinau! Skaiciuoti sunku, bet mes jau beveik baigeme....

Paskutinis...
123 + 5
GREITAI! SUGALVOK KOKI NORS IRANKI IR SPALVA!
Dabar zhiurek toliau....
Dar truputi....
Tu ka tik pagalvojai apie raudona plaktuka, juk taip?
Jei ne, tu esi vienas is 2% zmoniu, kas turi kitoki, jei ne nenormalu, mastyma.  98% zmoniu, dariusiu si testa, pagalvojo apie raudona plaktuka.

Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 06 15, 19:01)

nu labai fainas testukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2007 11 12, 14:06)
Cia galite pasitikrinti savo amziu smile.gif
http://www.blogthings.com/whatagequiz/

sitas irgi labai fainas lotuliukas.gif mane 5 metais pajaunino hihihi.gif flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mamuke68,2008 07 05, 21:21]
Geras smile.gif, o aš apie raudonas žirkles pagalvojau smile.gif
Geras! Aš irgi. lotuliukas.gif

[quote=oranzine,2008 10 20, 18:45]sitas irgi labai fainas lotuliukas.gif mane 5 metais pajaunino hihihi.gif flirt.gif biggrin.gif
O mane 5 pasendino. lotuliukas.gif 17 davė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivuška :): 30 spalio 2008 - 21:34
Kas dėl amžiaus testo, tai mane smarkokai pasendino ax.gif bet įdomus testukas bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.readnrock.com/?p=38

nemanau kad susije su iq bet vistiek malonu jei sugebi pamatyti ja sukantis i abi puses...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2008 10 31, 11:15)

nemanau kad susije su iq bet vistiek malonu jei sugebi pamatyti ja sukantis i abi puses...smile.gif

Kažkurioj SM temoj kiek skaičiau, tai dauguma geba ją matyt besisukančią į abi puses smile.gif Aš - taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2008 10 31, 11:15)

Geras ... jau norėjau rašyti, kad matau besisukančią tik pagal laikrodžio rodyklę, bet nuleidau akis paskaityti tekstuko ir kryptis pasikietė
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 10 12, 09:20)

93 metus pagal jį gyvensiu bigsmile.gif Tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 02 01, 14:00)
"As duociau automobilio raktelius savo senam biciuliui ir leisciau jam nuvezti senute i ligonine. O pats likciau laukti autobuso su savo svajoniu moterimi." Niekada nepamirshkite islaisvinti savo proto ("Think Out of the Box").

Oho bigsmile.gif
Aš būčiau draugą ėmus blush2.gif
Atsakyti