Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmi testukai :)))

mane trim pasendino unsure.gif nezinau ar tvarkoje jau cia biggrin.gif
Atsakyti
Saitas, kuriame skaito jūsų mintis
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2007 11 26, 09:29)

Jau išdetektyvinau kaip čia tas skaitymas vyksta blush2.gif .... genealumas paprastume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2007 11 26, 14:00)
Jau išdetektyvinau kaip čia tas skaitymas vyksta  blush2.gif .... genealumas paprastume  biggrin.gif

Iskart pastebejau, nes 3 raudonos liko ax.gif
Atsakyti
man tai tik puse metu apsiriko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2007 11 26, 09:29)

Paprastas triukas, perkeltas į kompiuterį irnesakyk.gif
Juk ten visiškai pakeičia kortas pačioj pabaigoj, o jums susidaro įspūdis, kad ištraukia tą vienintelę pasirinktąją laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 11 26, 19:15)
Iskart pastebejau, nes 3 raudonos liko  ax.gif

O man nedasyla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2007 11 28, 19:49)
O man nedasyla blush2.gif

paprastas triukas: įsimeni vieną kortą, o kai atverčia naujas, kai jau atseit tavosios nebebus, tai nei vienos iš prieš tai buvusių ten nėr cool.gif
Įsimink visas, tai visų ir nebus mirksiukas.gif
biški pigus triukas, bo iš po pirmo karto aiškus pasidarė irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 11 28, 19:49)
Juk ten visiškai pakeičia kortas pačioj pabaigoj, o jums susidaro įspūdis, kad ištraukia tą vienintelę pasirinktąją laugh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 11 28, 19:49)

drinks_cheers.gif aha is karto pastebejau
Atsakyti
kas yra jūsų gyvenimo režisierius?

My score on The Director Who Films Your Life Test:

Sofia Coppola
(Your film will be 55% romantic, 21% comedy, 35% complex plot, and a $ 20 million budget.)

"With few films under her belt (The Virgin Suicides, Lost In Translation, Marie Antoinette) as a writer/director, she's already highly respected and connected -- her dad, Francis, directed all The Godfather movies and Apocolypse Now. Sofia's good at making the romantic drama that is your life with poignant sullen moments of introspection. You saw how she stylishly handled Marie Antoinette's life, no? And who didn't have at least a lump in the throat at the end of Lost In Translation? She's already won one Academy Award for her writing, now she'll be the first woman to receive one for directing -- YOUR FILM!"
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 11 13, 10:32)
man tiksliai pasake, tiek kiek yra thumbup.gif o as galvojau as suvaikejus  blush2.gif

O as pasirodo suvaikeju biggrin.gif Trim metais mane pajaunino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 12 07, 03:28)
O as pasirodo suvaikeju biggrin.gif Trim metais mane pajaunino  thumbup.gif

hihihi.gif tave tik 3, o mane tai visa dešimčia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakiau vyrui, kad eisiu paso keistis, nes netikslius metus įrašė hihihi.gif
Atsakyti