Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmi testukai :)))

durnos tos mergiotes yr , kai pagalvoji biggrin.gif biggrin.gif man vis 6 ar 5.. ir vienas 7.. kai neisitki visai tai ir pasiuncia namo.. azartas pagavo, tai reik kaip nors 10 surinkt , kazi iki ko daeis 10 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2007 05 24, 00:03)
Moki moki  biggrin.gif
Bet tai nesamone,ji paprase manes druskos,as padaviau,o paskuj nepatiko  schmoll.gif

Tai gal ji buvo isgerus normaliai, ir tipo "druskos"paprase, o tu nesupratingai nepagraibei jos biggrin.gif

Vakar visa vakara su broliu pakaitom bandem ja kabinti, tai max 6 isspaudziau biggrin.gif
Atsakyti
jau ir 8gavau biggrin.gif is klubo isvare tik mus, nes ja bernas uzpuole, tau nuejom i apatiniu parduotuve, bet poto namo nebeprieme unsure.gif jau man ji nervuoja biggrin.gif
Atsakyti
oho, ziuriu gera zaidimuka uzvedziau biggrin.gif

as tai isvis netikes bernas matyt buciau.. max 5 gaunu doh.gif arba merga netikus ax.gif
Atsakyti
pabandykit sita:
http://www.cha.lt/20...galvosukis.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2007 05 24, 10:49)
Tai gal ji buvo isgerus normaliai, ir tipo "druskos"paprase, o tu nesupratingai nepagraibei jos biggrin.gif

Vakar visa vakara su broliu pakaitom bandem ja kabinti, tai max 6 isspaudziau biggrin.gif

7 g.gif nuejom i atrakcionu parka, o po to namo neprieme lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip jums teisybe arba issukis? thumbup.gif tik kad nedaznai sutinka i ta kubila nueit ir pazaist biggrin.gif sian sugebejau iki 8 pasiekt smile.gif niekaip nesuprantu kaip galima but 10 gaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 05 25, 12:32)
o kaip jums teisybe arba issukis? thumbup.gif  tik kad nedaznai sutinka i ta kubila nueit ir pazaist biggrin.gif  sian sugebejau iki 8 pasiekt smile.gif niekaip nesuprantu kaip galima but 10 gaut blush2.gif

Zaidziau as ta teisybe ar issuki smile.gif O i atrakcionus jos negalima leisti, nors ir praso, nes tada tikrai namo pravarys smile.gif)))

O 10 mano broliukas vis delto pasieke (vyriskas mastymas daro savo). Ir "pabarskino" ja kaip reikiant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2007 05 25, 12:58)
Zaidziau as ta teisybe ar issuki smile.gif O i atrakcionus jos negalima leisti, nors ir praso, nes tada tikrai namo pravarys smile.gif)))

O 10 mano broliukas vis delto pasieke (vyriskas mastymas daro savo). Ir "pabarskino" ja kaip reikiant  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip jam tas pavyko?! tai 10 tik uz lova duoda? biggrin.gif jau tos moterys..
Atsakyti
ir kaip jam pavyko? pasimylejom tam hot tube ir paskui pasiule pas ja i lova eit, o tada paeme ir ismete 5 parasius doh.gif dabar jausiuos lovoj netikus rolleyes.gif
Atsakyti
Pasimylejot? Man tik pagrabaliot leido biggrin.gif
Paskuj dave taip pat tik 5 kai islipom,baisu net islipt bus kita karta lotuliukas.gif
Rimtai,kaip jam pavyko? blink.gif
Atsakyti
tegu suraso veiksmu plana, kaip teisingai kabint biggrin.gif
Papildyta:
man 8 dave tik su buciniais kai buvo.. tai cia gal nesvarbu kiek toli leido eit g.gif
Atsakyti