aksominį angelą turiu, visą seriją turiu 
gavau žinutę į el.paštą, kad visos šios knygos po 10lt Svajonių romanų psl.
Nora Roberts PAS DE DEUX. DVIEJŲ ŠOKIS
Nora Roberts GRAŽIOJI ARKLININKĖ (trilogijos Airių svajos pirmoji knyga)
Nora Roberts LAUKINĖ ROŽĖ (trilogijos Airių svajos antroji knyga)
Nora Roberts KIETAS RIEŠUTĖLIS (trilogijos Airių svajos trečioji knyga)
Jayne Ann Krentz TARP EILUČIŲ
Susan Mallery PASKUTINIS PIRMASIS PASIMATYMAS
Sandra Brown RYTOJAUS VILTYS
Sandra Brown NUTYLĖTA TIESA
Lori Foster PASLĖPTA AISTRA
Jennifer Crusie VYRO MEDŽIOKLĖ
Jennifer Crusie TIK NE TU
Jennifer Crusie KEISTA PORA
Daiva Kašiubaitė ATOSTOGŲ ROMANAS
Debbie Macomber MAN REIKIA KEROL SOMERS!

gavau žinutę į el.paštą, kad visos šios knygos po 10lt Svajonių romanų psl.
Nora Roberts PAS DE DEUX. DVIEJŲ ŠOKIS
Nora Roberts GRAŽIOJI ARKLININKĖ (trilogijos Airių svajos pirmoji knyga)
Nora Roberts LAUKINĖ ROŽĖ (trilogijos Airių svajos antroji knyga)
Nora Roberts KIETAS RIEŠUTĖLIS (trilogijos Airių svajos trečioji knyga)
Jayne Ann Krentz TARP EILUČIŲ
Susan Mallery PASKUTINIS PIRMASIS PASIMATYMAS
Sandra Brown RYTOJAUS VILTYS
Sandra Brown NUTYLĖTA TIESA
Lori Foster PASLĖPTA AISTRA
Jennifer Crusie VYRO MEDŽIOKLĖ
Jennifer Crusie TIK NE TU
Jennifer Crusie KEISTA PORA
Daiva Kašiubaitė ATOSTOGŲ ROMANAS
Debbie Macomber MAN REIKIA KEROL SOMERS!
QUOTE(Calaquendi @ 2010 09 09, 22:58)
O aš niekaip nesulaukiu šitos knygos kišeniniu formatu
Ir negaliu skaityti visų kitų, nes Ištikimoji karalienė yra pirma pagal istorinę chronologiją. Na, tik Karalienės seserį skaičiau, kai nebuvo išleistų kitų ir nežinojau, kad jinai ne pirma serijos knyga.

Kišeninio formato gali tekti ilgai laukti. Aš taip pat laukiau, norėdama įsigyti visą karalienių "serialą", bet nusprendžiau, kad tai ilgai užtruks ir likusias knygas perskaičiau bibliotekoje. Tiksliau "Ištikimąją" ir tą apie garsiuosius Anglijos sodininkus - tėvą ir sūnų, nes kitas jau turėjau susipirkusi. Ir tikrai nebūtina jas skaityti visas iš eilės. Nors gal ir nepakenktų

Papildyta:
J. Devero man taip pat patinka. Perskaičiau labai daug jos knygų. Bet dabar kažkaip pabodo. Ypač kai perskaičiau vieną iš paskutinių, tiksliau dvi - "Amžinai..." ir "Sala Karolinoje". Tai šiek tiek poprastės pasirodė. Nežinau, gal kaltas vertimas, o gal aš ja persisotinau.
Labai nebloga Devero knyga Vasarnamis ir jo tęsinys. Man labai patiko, gal viena jos geriausių.
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 10, 14:10)
Aksominė saga - tai serija. O knygos Aksominis angelas, Priekalnių aksomas, Aksominė priesaika. Dar yra kokių Devero knygų iš šios serijos?
Taip serija taip vadinasi, bet kažkur 1999 buvo išleista viena didelė knyga su visom keturiom knygom joje - pavadinta "Aksominė saga", tai apie tą ir kalbėjau

QUOTE(Song @ 2010 09 10, 16:30)
Labai nebloga Devero knyga Vasarnamis ir jo tęsinys. Man labai patiko, gal viena jos geriausių.
Pirma knyga "Vasarnamis" - mano mėgstamiausiu sąraše

Iš Jude Deveraux šiuolaikinių knygų mano mėgstamiausia - Šilkmedis

QUOTE(Song @ 2010 09 09, 14:29)

J.Maknot "Kas aš būčiau be tavęs" tokia vidutinė

QUOTE(alijap @ 2010 09 10, 17:14)
Iš Jude Deveraux šiuolaikinių knygų mano mėgstamiausia - Šilkmedis
, o iš su antgamtiniais elementais tai - Laukinės Orchidėjos. Iš tikro tai man šios autorės visiškai nepatiko tik viena knyga - "Tas, kurį myli". 

tęsinys pusėtinas, bet vis tiek smagu, kad pratęsė

O su tavo išvardintų aprašymu sutinku

QUOTE(Mona187 @ 2010 09 10, 13:10)
Aksominė saga - tai serija. O knygos Aksominis angelas, Priekalnių aksomas, Aksominė priesaika. Dar yra kokių Devero knygų iš šios serijos?
va jau parase kad Aksomine daina.Va sita man paciausia is visu keturiu knygu(tiesa pirmaja skaiciau siuolaikinio vertimo,o kitas tris senojo)

QUOTE(jagozaster @ 2010 09 12, 10:53)
Jei dar neskaitėt,tai siūlau perskaityt Džiudi Devero knyga "Holė"2003m.leidimo irgi 

Su šita knyga pas mane kažkokia mistika. Šiaip prisimenu visas knygas kurias esu skaičiusi, o šitos niekaip, nors skaičiau du kartus.

QUOTE(Isila @ 2010 09 10, 10:06)
Na, va tuoj pabaigsiu likusias 4 naujo leidimo svajonių romanus ir bus out šiam kartui.
Ir kodėl nesidalini savo įspūdžiais? Kuri knygutė patiko, o kuri ne...
Aš ką pabaigiau iš Mėnesio milijonieriaus serijos "Vedęs verslą" - na man visai patiko. Skaitėsi normaliai, tas pagrindinis herojus toks keistuolis

P. S. plepam, plepam - tuoj temą pabaigsime