QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 22:06)
į 25 ml indelį įpyliau aloe sulčių ir kelias valandas palaikiau, vis pamaišydama, su ksantanu. Šito nedaug reikia. Tada bėriau ant šaukštelio galo alūno miltelių (čia tokia druskelė, svarbu nepadauginti), irgi ant šaukštelio galo alantoino, viską stengiaus gražiai išmaišyti, nes miltukai gražiai tirpti nenorėjo. Kai viską sumaišiau, dar dapyliau kokį trečdalį arbatinio šaukštelio medetkų fitolio. Grynai odos maitinimui. Jei to maitinimo bus mažai, oda sausės, tai mama patobulins gelį pati, įpildama ko nors iš turimų aliejų papildomai
vakar kai pirmą kartą po vonios pasitepė tėtis tuo geliu, oda pasidarė tokia švelni - kaip šilkinė Na, bet svarbiausia, kad raudonį, sudirgimą nuėmė
pabandyk nusipirkti aloe ir išmėginti ant TB. Jei jis alergiškas, reikia įsitikinti, kad nealergiškas alijošiui. Nes kas iš to, kad viską susipirksi, jei pagrindinio ingrediento netoleruos? Pasiteps vienu, bus matyt. MB šitaip vienu aloe tepasi po skutimo, tai jokių žaizdelių, raudonų dėmių, sudirgusių, skaudančių odos lopinėlių neliko. Bet ir oda pas jį neįnoringa Galėsi ir pati eloe naudoti - pilti į aliejaus kaukes, tepti kaip neriebinantį odos drėkiklį, ištrinti nedideliu kiekiu plaukų šaknis - mažiau riebaluojasi
tas, kur tėčiui gaminau, daugiau po skutimo skirtas odai nuraminti
Papildyta:
labai lauksiu tavo įvertinimo
vakar kai pirmą kartą po vonios pasitepė tėtis tuo geliu, oda pasidarė tokia švelni - kaip šilkinė Na, bet svarbiausia, kad raudonį, sudirgimą nuėmė
pabandyk nusipirkti aloe ir išmėginti ant TB. Jei jis alergiškas, reikia įsitikinti, kad nealergiškas alijošiui. Nes kas iš to, kad viską susipirksi, jei pagrindinio ingrediento netoleruos? Pasiteps vienu, bus matyt. MB šitaip vienu aloe tepasi po skutimo, tai jokių žaizdelių, raudonų dėmių, sudirgusių, skaudančių odos lopinėlių neliko. Bet ir oda pas jį neįnoringa Galėsi ir pati eloe naudoti - pilti į aliejaus kaukes, tepti kaip neriebinantį odos drėkiklį, ištrinti nedideliu kiekiu plaukų šaknis - mažiau riebaluojasi
tas, kur tėčiui gaminau, daugiau po skutimo skirtas odai nuraminti
Papildyta:
labai lauksiu tavo įvertinimo
o jej kiek cia man nesuprantamu zodziu prirasei... As dar naujokele eko reikaluose... Kur man nusipirkti tu aloe sulciu????
P.s. : manau, kad ryt ne tik nusipirksim, bet ir poryt parasysiu, kaip man jausmas su juo Bijau, kad man alergizuoja ne nuo lubrikantu, o nuo gumiuku lateksiniu, jei taip, tada nepades ir eko lubrikantas, teks ieskoti poliuretano gumiuku... O jie velniskai brangus... S... Na, bet L kartais prireikia ir be gumiuku, tai, jei tik jis geras bus, manau, liuks toki atrasti eko, ane? O kai Jus ta is vokieciu naudojote, ar geras buvo?... Dar toks nekuklus klausimas, gal teko naudoti Naturalamb gumiuku is Trojan? Kiek zinau, jie lyg ir patys eko kiek gali gumiukai buti... Skirti laaaabai alergiskiems zmonems, tai jauciu geras dalykas, tik vat, kad juos uzsisakineti is uzsienio reikia, nes cia nei su ziburiu nerasi...