Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 22:06)
į 25 ml indelį įpyliau aloe sulčių ir kelias valandas palaikiau, vis pamaišydama, su ksantanu. Šito nedaug reikia. Tada bėriau ant šaukštelio galo alūno miltelių (čia tokia druskelė, svarbu nepadauginti), irgi ant šaukštelio galo alantoino, viską stengiaus gražiai išmaišyti, nes miltukai gražiai tirpti nenorėjo. Kai viską sumaišiau, dar dapyliau kokį trečdalį arbatinio šaukštelio medetkų fitolio. Grynai odos maitinimui. Jei to maitinimo bus mažai, oda sausės, tai mama patobulins gelį pati, įpildama ko nors iš turimų aliejų papildomai  drinks_cheers.gif

vakar kai pirmą kartą po vonios pasitepė tėtis tuo geliu, oda pasidarė tokia švelni - kaip šilkinė  wub.gif Na, bet svarbiausia, kad raudonį, sudirgimą nuėmė  thumbup.gif

pabandyk nusipirkti aloe ir išmėginti ant TB. Jei jis alergiškas, reikia įsitikinti, kad nealergiškas alijošiui. Nes kas iš to, kad viską susipirksi, jei pagrindinio ingrediento netoleruos? Pasiteps vienu, bus matyt. MB šitaip vienu aloe tepasi po skutimo, tai jokių žaizdelių, raudonų dėmių, sudirgusių, skaudančių odos lopinėlių neliko. Bet ir oda pas jį neįnoringa smile.gif Galėsi ir pati eloe naudoti - pilti į aliejaus kaukes, tepti kaip neriebinantį odos drėkiklį, ištrinti nedideliu kiekiu plaukų šaknis - mažiau riebaluojasi smile.gif

tas, kur tėčiui gaminau, daugiau po skutimo skirtas odai nuraminti smile.gif
Papildyta:
labai lauksiu tavo įvertinimo  4u.gif

o jej kiek cia man nesuprantamu zodziu prirasei... blush2.gif As dar naujokele eko reikaluose... Kur man nusipirkti tu aloe sulciu???? 4u.gif

P.s. : manau, kad ryt ne tik nusipirksim, bet ir poryt parasysiu, kaip man jausmas su juo biggrin.gif blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif Bijau, kad man alergizuoja ne nuo lubrikantu, o nuo gumiuku lateksiniu, jei taip, tada nepades ir eko lubrikantas, teks ieskoti poliuretano gumiuku... O jie velniskai brangus... S... Na, bet L kartais prireikia ir be gumiuku, tai, jei tik jis geras bus, manau, liuks toki atrasti eko, ane? rolleyes.gif O kai Jus ta is vokieciu naudojote, ar geras buvo?... Dar toks nekuklus klausimas, gal teko naudoti Naturalamb gumiuku is Trojan? Kiek zinau, jie lyg ir patys eko kiek gali gumiukai buti... Skirti laaaabai alergiskiems zmonems, tai jauciu geras dalykas, tik vat, kad juos uzsisakineti is uzsienio reikia, nes cia nei su ziburiu nerasi... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 06, 22:18)
Kažkuri tikrai rašė, kad turi šildomąjį poveikį  mirksiukas.gif
Ar galima plaukų šaknis tepti alijošiaus sultis? Tada irgi mažiau riebaluotųsi?  bigsmile.gif O kiek laikyti? Ir kažin, jei būtų alijošiaus gelis, tai sumaišius jį su kokiu aliejumi, galima daryti tokias plaukų kaukes?  g.gif

Matyt, būsiu pražiopsojusi blush2.gif Kaip įdomu su tom pelargonijom. Kai prieš metus pirmą sykį KN įsigijau, tai man jos taip smirdėjo blink.gif O dabar uostau ir kaifuoju lotuliukas.gif

Aš šiandien po galvos trinkimo išsitepiau šaknis aloe geliu + rozmarinų ea smile.gif Nuplauti nereikia šito reikalo. Jausmas tai malonus, o aš mažina riebalavimąsi dar nežinau, nes nereguliariai tai darau ax.gif Šiandien dar ir plaukų galus pabandžiau aloe pasitepti, tik jau be ea (pamaniau, kad gal truputį paformuoti pavyks, jis juk džiūna). Žiūrėsiu, į ką ryt būsiu panaši ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 22:24)
Matyt, būsiu pražiopsojusi  blush2.gif Kaip įdomu su tom pelargonijom. Kai prieš metus pirmą sykį KN įsigijau, tai man jos taip smirdėjo  blink.gif  O dabar uostau ir kaifuoju  lotuliukas.gif

Aš šiandien po galvos trinkimo išsitepiau šaknis aloe geliu + rozmarinų ea  smile.gif  Nuplauti nereikia šito reikalo. Jausmas tai malonus, o aš mažina riebalavimąsi dar nežinau, nes nereguliariai tai darau  ax.gif Šiandien dar ir plaukų galus pabandžiau aloe pasitepti, tik jau be ea (pamaniau, kad gal truputį paformuoti pavyks, jis juk džiūna). Žiūrėsiu, į ką ryt būsiu panaši  ax.gif

O ka duoda rozmarinu ea? Kur rasti pirkti tu aloe sulciu?... Kokias perkate? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 06, 21:18)
Ar galima plaukų šaknis tepti alijošiaus sultis? Tada irgi mažiau riebaluotųsi?  bigsmile.gif O kiek laikyti?

tai ir tepiau, nenuploviau 4u.gif Tikrai kažkiek mažina wink.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 21:21)
o jej kiek cia man nesuprantamu zodziu prirasei...  blush2.gif  As dar naujokele eko reikaluose... Kur man nusipirkti tu aloe sulciu????  4u.gif

kai Jus ta is vokieciu naudojote, ar geras buvo?... Dar toks nekuklus klausimas, gal teko naudoti Naturalamb gumiuku is Trojan?

aloe sultis pirkau iš forumietės Monicos, dar esu siuntusis iš JAV Aubrey firmos. Kiti taškai LT labai jau brangūs smile.gif

geras, ir dabar dar turiu drinks_cheers.gif Naturalamb net nesu girdėjusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 22:26)
O ka duoda rozmarinu ea? Kur rasti pirkti tu aloe sulciu?... Kokias perkate?  blush2.gif  ax.gif

Jei trumpai, tai rozmarinai stimuliuoja kraujotaką, striprina plaukų šaknis ir skatina plaukų augimą smile.gif

Aš turiu ne aloe sultis, o aloe gelį (jau sutirštintas sultis, kitaip tariant). Va tokį.

Kitos merginos yra pirkusios aloe gelį iš aubrey organics (parduotuvė Sveiki produktai) arba sultis iš forumietės Monicos, tik pastarąsias reikia dar sutirštinti, nes jos skystos.

Jei norit pabandyti, ar nealergizuos, galėčiau to gelio įpilti truputį, didelę pakuotę turiu. 4u.gif

Jau rašiau, kad vėl prisidirbau su aliejinėm kaukėm doh.gif Siaubas buvo, atrodė, kad visos poros užsikimšo. Tai ta proga po Elytės procedūrų dar išbandžiau nakčiai pataškuoti molio ant probleminių vietų. Super nuramino ir sutraukė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 06 gruodžio 2009 - 21:36
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 22:31)
tai ir tepiau, nenuploviau  4u.gif Tikrai kažkiek mažina wink.gif
aloe sultis pirkau iš forumietės Monicos, dar esu siuntusis iš JAV Aubrey firmos. Kiti taškai LT labai jau brangūs smile.gif

geras, ir dabar dar turiu  drinks_cheers.gif Naturalamb net nesu girdėjusi biggrin.gif

o kiek mokejai ir koks kiekis, kaip susibendrauti su monica?... g.gif Na, tie Naturalamb yra is avies odos, ivesk i google vaizdu paieska, juokingai atrodo labai... Tokie net su gyslelem... lotuliukas.gif Bet jie kazkokie labai jau dideli pagal standartini gumiuka... lotuliukas.gif Ten tokiem jau super hyper apdovanotiem, manau bigsmile.gif tongue.gif Na, bet pabandyti idomu naujus dalykus rolleyes.gif thumbup.gif O is Jav tai kaip Tu sakaisi?... O tai tokios Aloe, kur vaistineje buna, tai s, ane? dar norejau paklausti, kas ten tie kiti ingredientai per vieni, kur ju ieskoti pirkti, nes net girdejus apie kitus nesu, isskyrus apie medetku fitoli, nors ir tai nenutuokiu, kur gauti jo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 22:36)
o kiek mokejai ir koks kiekis, kaip susibendrauti su monica?...  g.gif Na, tie Naturalamb yra is avies odos, ivesk i google vaizdu paieska, juokingai atrodo labai... Tokie net su gyslelem...  lotuliukas.gif Bet jie kazkokie labai jau dideli pagal standartini gumiuka...  lotuliukas.gif Ten tokiem jau super hyper apdovanotiem, manau  bigsmile.gif  tongue.gif Na, bet pabandyti idomu naujus dalykus  rolleyes.gif  thumbup.gif O is Jav tai kaip Tu sakaisi?... O tai tokios Aloe, kur vaistineje buna, tai s, ane? dar norejau paklausti, kas ten tie kiti ingredientai per vieni, kur ju ieskoti pirkti, nes net girdejus apie kitus nesu, isskyrus apie medetku fitoli, nors ir tai nenutuokiu, kur gauti jo...  blush2.gif

Parašyk Monicai, atsiųs tau visą info ir apie sultis, ir apie kitus stebuklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 22:32)
Jei trumpai, tai rozmarinai stimuliuoja kraujotaką, striprina plaukų šaknis ir skatina plaukų augimą smile.gif

Aš turiu ne aloe sultis, o aloe gelį (jau sutirštintas sultis, kitaip tariant). Va tokį.

Kitos merginos yra pirkusios aloe gelį iš aubrey organics (parduotuvė Sveiki produktai) arba sultis iš forumietės Monicos, tik pastarąsias reikia dar sutirštinti, nes jos skystos.

Jei norit pabandyti, ar nealergizuos, galėčiau to gelio įpilti truputį, didelę pakuotę turiu. 4u.gif
Jau rašiau, kad vėl prisidirbau su aliejinėm kaukėm  doh.gif  Siaubas buvo, atrodė, kad visos poros užsikimšo. Tai ta proga po Elytės procedūrų dar išbandžiau nakčiai pataškuoti molio ant probleminių vietų. Super nuramino ir sutraukė  thumbup.gif

O, butu puiku pabandyti!!! Nes nesinori pirkalioti, nes su tuo draugo veideliu didele problema, niekas jam netinka..., tai pirkti dideli kieki labai jau rizikinga... unsure.gif blink.gif verysad.gif O kaip butu galima ta padaryti? Jus vilniete?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 21:32)

iš Aubrey irgi sultys, nes tikrai skystos biggrin.gif Ir drįsčiau nesutikti, kad reikia sutirštinti tongue.gif Nes aš veidą jomis kartais tepu, MB nuolat naudoja jas vandenėlio formos drinks_cheers.gif

AgneMMM, iš JAV Aubrey aloe sultis sakiausi per tarpininkę rudaplaukę , bet paskutinį kartą pirkau iš Monicos - arti ir kaina gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 21:24)
Matyt, būsiu pražiopsojusi  blush2.gif Kaip įdomu su tom pelargonijom. Kai prieš metus pirmą sykį KN įsigijau, tai man jos taip smirdėjo  blink.gif  O dabar uostau ir kaifuoju  lotuliukas.gif

Aš šiandien po galvos trinkimo išsitepiau šaknis aloe geliu + rozmarinų ea  smile.gif  Nuplauti nereikia šito reikalo. Jausmas tai malonus, o aš mažina riebalavimąsi dar nežinau, nes nereguliariai tai darau  ax.gif Šiandien dar ir plaukų galus pabandžiau aloe pasitepti, tik jau be ea (pamaniau, kad gal truputį paformuoti pavyks, jis juk džiūna). Žiūrėsiu, į ką ryt būsiu panaši  ax.gif

Na man dabar jos irgi smirdi, net jų hidrolatas verysad.gif

Aišku, galvojau gal reikia nuplauti... ax.gif Tai reikės bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 22:38)
Parašyk Monicai, atsiųs tau visą info ir apie sultis, ir apie kitus stebuklus  smile.gif

Dekui wink.gif O kas tokia ta Elyte?... blush2.gif 4u.gif Cia gal kosmetologe kokia ar kas? Apsvieskite ir mane wub.gif Abskritai, paneles, prispyre tokia beda, reikia vesti drauga pas dermatologa jau, manau, su tokiu veiduku, tai norejau paklausti, ar zinote koki gera Vilniuje, kad nebutu mokamas, na, gal kokioje poliklinikoje dirba, kur prisirasyti butu galima ar kazkaip panasiai? Zinau, kad yra atskiros temos tiems reikalams, bet mes jau rytoj eisim ieskoti, kur cia prisiregistruoti, bu jau labai reikia, isgasdino mane tas jo veidas su visokiom zaizdelem, niekas jau nebepadeda, o Vilniuje atvaziave dar tik nuo rugsejo... Kazkaip nesirgom, daktaru nereikejo, tai niekur dar neprisirase... zali dar, nieko nezinom.. blush2.gif As dar nei manikiuristes, nei kosmetologes, nei, kur ka pirkti neissisniukstinejau, visai doh.gif Viskas Panevezyje liko, tai dar grizineju kartais, bet jau norisi viska Vilniuje atrasti, kad viskas vietoje butu.. Kiek cia kaip varle su lagaminais privazinesi lotuliukas.gif Tai buciau labai labai dekinga, jei pasidalintumete patirtimi savo, kur kokia gera poliklinika Vilniuje ir dar geriau, jei zinote fera dermatologa 4u.gif blush2.gif wub.gif Nerasau i specialias temas, nes iki rytojaus galiu ats ir nesulaukti... unsure.gif Sorry, kad ''tersiu'' eko puslapi tokia neidomia tema blush2.gif wub.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 22:43)
iš Aubrey irgi sultys, nes tikrai skystos biggrin.gif Ir drįsčiau nesutikti, kad reikia sutirštinti tongue.gif Nes aš veidą jomis kartais tepu, MB nuolat naudoja jas vandenėlio formos    drinks_cheers.gif

AgneMMM, iš JAV Aubrey aloe sultis sakiausi per tarpininkę rudaplaukę , bet paskutinį kartą pirkau iš Monicos - arti ir kaina gera biggrin.gif

Okis, aciu, tai, kaip supratau, tu sulciu nei tirstini, nei ka, ir Tavo Bayfriendas naudoja po skutimosi jas tokias, kokios yra, teisingai supratau?.. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 23:50)
Dekui wink.gif O kas tokia ta Elyte?...  blush2.gif 

kas ji tokia ir kur ja rasti - parasyta pirmame temos puslapyje 4u.gif pas ja merginos darosi veido proceduras su naturalia kosmetika ir labai patenkintos tiek veido valymo proceduromis, bei masaziuku veido, kainuoja apie 120 LT
Dermatologu patarti nelabai galiu, jais esu nusivylusi, siulau paziureti temas apie tuos daktarus ir paskaitineti truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 21:57