dar pasigirsiu dviem labai sėkmingais eksperimentais Pirmas svarbus visoms gausiai prakaituojančioms kaip laimo alternatyva
ketvirtadienį pasiryžau pasigaminti dezodorantą su alūno milteliais (alūną minėjau tikrai praėjusioje temoje ) - distiliuotas vanduo, šlakelis glicerino, pelargonijų, šalavijų EA, oranžinis KN šaukštelis alūno miltelių. Penktadienį ryte pasipurškiau, dieną pravaikščiojau - nieko. Vakare treniruotė. Per ją jaučiu, kaip prakaitas tiesiog kaip vanduo per pažastis bėga Maniau, bus šakės man. Grįžau namo, dar namuose tvarkiausi, o kai grįžo MB, paprašiau "testo" Kad įvertintų situaciją. Kruopščiai ištyręs pažastų sritį jis pasakė, kad jokio prakaito kvapo tikrai nėra, o netgi kažkuo kvepia
savaitgalį namuose dezodorantą išbandė mama (menopauzė, vargina karščio pylimas ir prakaitavimas) . Po išbandymo dezodorantą teko palikti jai Baisiai nustebo, kad nejaučia jokio prakaito kvapo
dar iš aloe sulčių, alūno, alantoino ir medetkų fitolio (dar ksantanas ėjo kaip tirštiklis) gaminau tėtei gelį. Tai žinokit gera buvo žiūrėti, kaip sudirgęs jo veidas nurimo, nuskaistėjo, pabalo Žodžiu, antras labai vykęs gaminys išėjo
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 21:40)
Tos, kurios bandėt teptis pažastis pelargonijų ea Jums tepantis nebūdavo tokio lyg šildančio efekto? Galvoju, čia taip turi būti, ar signalas, kad kažkas ne taip
Man tai nea.
QUOTE(Versmė @ 2009 12 06, 21:36)
Bandžiau tušą, nebuvau patenkinta šereliai labai trumpi, sunku uždažyt, o ir uždažius rezultatas ne toks, koks būtų su kitais. Tik kad laikydavo gerai, nenutekėdavo.
Versme, aciu uz atsakyma... Tada ieskosiu kito tuso kokio... O kaip Tu is tos parduotuves pirkai? Uzsisakei internetu? Gal dar ka is tos parduotuves teko naudoti?
Ar kas nors naudojo ta lubrikanta? ... Ar Jums merginos nereikia tokiu dalyku visai, ar cia as tik tokia... O gal Jus kazkoki kitoki eko pakaitala tam radote?.. Nesinori tu sintetiniu s....
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 20:40)
Tos, kurios bandėt teptis pažastis pelargonijų ea Jums tepantis nebūdavo tokio lyg šildančio efekto?
man kartais būdavo, manau, kad nieko tokio Joks sudirgimas, alergija nepasireiškė
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 20:42)
Matai kaip O man jis beveik nepatinka. Kvapas malonus, citrusai,gal labiau jaučiu greipfruktus,balzamas gan masyvus .Bet jis kietas, primena weleda, taip sunkiai tepasi, kaip ir rašo ant dėžutės, palieka lūpas matiškas, bet esu įpratusi prie 'gyvesnių' lūpų.
tai ant viršaus galima kokio blizgio, dažo užtepti, jeigu mėgsti Pas mane kadangi lūpos labai problematiškos, tai svarbu, kad neskilinėtų. Nes ant suskilinėjusių, kraujuojančių, niežtinčių lūpų niekaip gerai neatrodys nei matinis, nei blizgus balzamas.... Tai šitą problemą tikrai išsprendė. Ir tik kelis kartus buvo, kad iš švelnaus lūpų tempimo susivoki, jog reikia pasitepti. Šiaip tepu tik eidama kur į lauką, kad nuo vėjo lūpos nenužvarbtų
čia skonio reikalas, nes man labai net prie širdies, kai lūpos labai natūraliai atrodo
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 21:44)
Man tai nea.
Hmmm O man kokias 5-10 min taip šyla pažastys. O tepei gryną? Po lašiuką? Gal man tada jį maišyt reiktų su kokiu aloe geliu
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 21:44)
ketvirtadienį pasiryžau pasigaminti dezodorantą su alūno milteliais ...
Nu šitą tai užsirašysiu ir kai pagaliau apsiprekinsiu pas Monica reiks bandyt Labai suintrigavai Kiek vandens dėjai?
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 20:48)
Ar kas nors naudojo ta lubrikanta? ... Ar Jums merginos nereikia tokiu dalyku visai, ar cia as tik tokia... O gal Jus kazkoki kitoki eko pakaitala tam radote?.. Nesinori tu sintetiniu s....
aš esu siuntusis iš Vokietijos "Starglide", bet jie kažkaip nunyko iš vieno vokiško puslapio, iš kurio vis sakydavomės, pasidarė savo puslapyje prekybą, o į LT nebesiuntė Tai dėl vieno daikto kažkaip ne ypač efektyvu man su tarpininkėmis žaisti
pabandyk šitą - jei bus geras, ir kitos žinos, ką kitą kartą pirkti
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 20:51)
Nu šitą tai užsirašysiu ir kai pagaliau apsiprekinsiu pas Monica reiks bandyt Labai suintrigavai Kiek vandens dėjai?
dariau į 50 ml buteliuką, tai tiek ir pyliau vandens, neskaičiuojant šlakelio glicerinui
Katuti, papasakok placiau, kaip teciui pagaminai ta geli?... Mano draugo veidelis baisiai alergiskas jau nebezinom nei ka betepti, dermatologai israse antibiotinio tepalo, padeda, kol naudoji, bet juk antibiotikai - negerai, negalima ilgai naudoti... O veidas graudziai atrodo... Ir sausas labai tuo paciu, kad net pleiskanoja, bet ir beria, nakti nusidrasko iki zaizdu.., slapiuoja tos raudonos demeles, baisu... Netinka jokie jam kremai... Niekas, o ir siaip labai daug kam alergiskas.... Sakau, gal reikia mum prie ekologisku dalykeliu pereiti, bu visi tie pirktiniai netinka, nei is kosmetologes mano, ka paimdavau, nei is vaistines, nu niekas, zodziu, absoliuciai...
Jam pagrinde po skuimosi sudirgsta oda... Ta geli, kur teciui ''sumeistravai'' - jis gal taip pat po skutimosi skirtas, ar atstoja veido krema/drekikli?...
Jam pagrinde po skuimosi sudirgsta oda... Ta geli, kur teciui ''sumeistravai'' - jis gal taip pat po skutimosi skirtas, ar atstoja veido krema/drekikli?...
QUOTE(Sidabra @ 2009 12 06, 17:13)
bet kiek ziuriu nelabai randu to paprasto sampuno
arba paprastas, bet prastas su visais blogaisiais komponentais
arba paprastas, bet prastas su visais blogaisiais komponentais
Paprasti ir neblogi man "Urtekram" šampūnai (rozmarinų šampūnas išvis man labai patiko Bet dabar naudoju be jokių priedų, bekvapį, jautriems žmonėms ir įsilašinu kaskart vis kitokių EA ) Ir kaina nesikandžioja
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 20:43)
O kaip Jus manote, Leonor Greyl priemones tikrai ekologiskos, kaip skelbiama kirpyklose?
Dėl tinkamo šampūno nepasisakysiu, nes mano plaukai kardinaliai priešingi Neturiu patirties su tokiais kaip jūsų plaukais..
Bet "Leonor Greyl" nemažai naudojus Kaina tikrai labai didelė (tūbelė apie 80 Lt buvo, kiek pamenu), bet visiškai nesužavėjo. Netaupūs, absoliučiai neputoja arba nedaug putoja (tai ne trūkumas, bet man vis dar neįprasta ) ir jokių stebuklų Jose nėra silikono, dervų, visų tų SLS'ų, bet jie nėra eko, net nėra natūralūs 'Natūralūs kvapai' ir 'augalų ekstraktai', bet tarp jų yra ir chemijos.
Pvz. naudojau šį natūralų šampūną dažytiems plaukams. O jo sudėtis:
Ingriedients: Water, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (and) Sodium Lauryl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauroy Oat Aminoacids, Glycereth-2 Cocoate, Cocoamidopropyl PG-Dimonium Chloride, Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer, Hydrolyzed Wheat Protein, Propylene Glycol, Polyquaternium-70 (and) Dipropylene Glycol, PEG-15 Cocopolyamine, Oleth-5 Phosphate (and) Dioleyl Phosphate, Polyquaternium-11, Fucus Vesiculosus Extract, Tilia Platyphylla Extract, Matricaria Chamomila Extract, Triethanolamine, Buxus Chinensis Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance, Tocopherol, Polysorbate 20, Linoleic Acid, Chlorophyll, Limonene, Linalol, Lilial, Alpha Amyl Cinnamaldehyde, Alpha Isomethyl Ionone, Methylchloroisothiazolinone.
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 21:53)
aš esu siuntusis iš Vokietijos "Starglide", bet jie kažkaip nunyko iš vieno vokiško puslapio, iš kurio vis sakydavomės, pasidarė savo puslapyje prekybą, o į LT nebesiuntė Tai dėl vieno daikto kažkaip ne ypač efektyvu man su tarpininkėmis žaisti
Papildyta:
dariau į 50 ml buteliuką, tai tiek ir pyliau vandens, neskaičiuojant šlakelio glicerinui
Papildyta:
Nu ryt vaziuojam pirkti su draugu to L, tai parasysiu visom butinai, gal kam reikia ir be manes tokiu dalyku...
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 21:42)
Matai kaip O man jis beveik nepatinka. Kvapas malonus, citrusai,gal labiau jaučiu greipfruktus,balzamas gan masyvus .Bet jis kietas, primena weleda, taip sunkiai tepasi, kaip ir rašo ant dėžutės, palieka lūpas matiškas, bet esu įpratusi prie 'gyvesnių' lūpų.Gal dar prisipratinsiu. Nes sudėtis tai gera, bent dėl to lūpoms turėtų patikti, bet už tokią kainą nežinau ar dar pirkčiau.
Vakar išbandžiau Elysambre akių tušą. Tikrai labai puikiai dažo, nors kuris geriau, ar Dr.H volume ar šis dar nepasakysiu. Pažiūrėsiu ar yra geresnių už Dr.H, kurį esu įsimylėjusi. Gal turėsiu du mylimus.
Vakar išbandžiau Elysambre akių tušą. Tikrai labai puikiai dažo, nors kuris geriau, ar Dr.H volume ar šis dar nepasakysiu. Pažiūrėsiu ar yra geresnių už Dr.H, kurį esu įsimylėjusi. Gal turėsiu du mylimus.
Manija69, o kur Tu perki tuos savo mylimus tusus ir kokios ju kainytes?...
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 20:55)
Katuti, papasakok placiau, kaip teciui pagaminai ta geli?...
į 25 ml indelį įpyliau aloe sulčių ir kelias valandas palaikiau, vis pamaišydama, su ksantanu. Šito nedaug reikia. Tada bėriau ant šaukštelio galo alūno miltelių (čia tokia druskelė, svarbu nepadauginti), irgi ant šaukštelio galo alantoino, viską stengiaus gražiai išmaišyti, nes miltukai gražiai tirpti nenorėjo. Kai viską sumaišiau, dar dapyliau kokį trečdalį arbatinio šaukštelio medetkų fitolio. Grynai odos maitinimui. Jei to maitinimo bus mažai, oda sausės, tai mama patobulins gelį pati, įpildama ko nors iš turimų aliejų papildomai
vakar kai pirmą kartą po vonios pasitepė tėtis tuo geliu, oda pasidarė tokia švelni - kaip šilkinė Na, bet svarbiausia, kad raudonį, sudirgimą nuėmė
pabandyk nusipirkti aloe ir išmėginti ant TB. Jei jis alergiškas, reikia įsitikinti, kad nealergiškas alijošiui. Nes kas iš to, kad viską susipirksi, jei pagrindinio ingrediento netoleruos? Pasiteps vienu, bus matyt. MB šitaip vienu aloe tepasi po skutimo, tai jokių žaizdelių, raudonų dėmių, sudirgusių, skaudančių odos lopinėlių neliko. Bet ir oda pas jį neįnoringa Galėsi ir pati eloe naudoti - pilti į aliejaus kaukes, tepti kaip neriebinantį odos drėkiklį, ištrinti nedideliu kiekiu plaukų šaknis - mažiau riebaluojasi
tas, kur tėčiui gaminau, daugiau po skutimo skirtas odai nuraminti
Papildyta:
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 21:04)
Nu ryt vaziuojam pirkti su draugu to L,
labai lauksiu tavo įvertinimo
QUOTE(Rasma @ 2009 12 06, 21:57)
Paprasti ir neblogi man "Urtekram" šampūnai (rozmarinų šampūnas išvis man labai patiko Bet dabar naudoju be jokių priedų, bekvapį, jautriems žmonėms ir įsilašinu kaskart vis kitokių EA ) Ir kaina nesikandžioja
Dėl tinkamo šampūno nepasisakysiu, nes mano plaukai kardinaliai priešingi Neturiu patirties su tokiais kaip jūsų plaukais..
Bet "Leonor Greyl" nemažai naudojus Kaina tikrai labai didelė (tūbelė apie 80 Lt buvo, kiek pamenu), bet visiškai nesužavėjo. Netaupūs, absoliučiai neputoja arba nedaug putoja (tai ne trūkumas, bet man vis dar neįprasta ) ir jokių stebuklų Jose nėra silikono, dervų, visų tų SLS'ų, bet jie nėra eko, net nėra natūralūs 'Natūralūs kvapai' ir 'augalų ekstraktai', bet tarp jų yra ir chemijos.
Ingriedients: Water, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (and) Sodium Lauryl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauroy Oat Aminoacids, Glycereth-2 Cocoate, Cocoamidopropyl PG-Dimonium Chloride, Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer, Hydrolyzed Wheat Protein, Propylene Glycol, Polyquaternium-70 (and) Dipropylene Glycol, PEG-15 Cocopolyamine, Oleth-5 Phosphate (and) Dioleyl Phosphate, Polyquaternium-11, Fucus Vesiculosus Extract, Tilia Platyphylla Extract, Matricaria Chamomila Extract, Triethanolamine, Buxus Chinensis Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance, Tocopherol, Polysorbate 20, Linoleic Acid, Chlorophyll, Limonene, Linalol, Lilial, Alpha Amyl Cinnamaldehyde, Alpha Isomethyl Ionone, Methylchloroisothiazolinone.
Rasma, aciu labai uz atsakyma, prasau i mane kreiptis tu O del LG esu girdejusi is kirpejos, kuri pati naudoja, tai sake taip ir turi buti, tik po kokiu metu jau pasimato rezultatas ir buna labai grazus plaukai Bet man siuo metu jie gerokai per brangus... O Urtekram kur perkate?
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 20:40)
Tos, kurios bandėt teptis pažastis pelargonijų ea Jums tepantis nebūdavo tokio lyg šildančio efekto? Galvoju, čia taip turi būti, ar signalas, kad kažkas ne taip
Kažkuri tikrai rašė, kad turi šildomąjį poveikį
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 21:06)
ištrinti nedideliu kiekiu plaukų šaknis - mažiau riebaluojasi
Ar galima plaukų šaknis tepti alijošiaus sultis? Tada irgi mažiau riebaluotųsi? O kiek laikyti? Ir kažin, jei būtų alijošiaus gelis, tai sumaišius jį su kokiu aliejumi, galima daryti tokias plaukų kaukes?