Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(rutuk @ 2009 12 06, 18:36)
Mergickos gal galit man primint glicerino ir ricinos aliejaus valomosios kaukes proporcijas. Vakar visus uzrasus perverciau, radau tik sudeti, o proporcijas busiu prazioplinus uzsirasyt  blush2.gif

VEIDO KAUKĖ SU RICINOS ALIEJUMI:
1 šaukštelis ricinos aliejaus, 3 jojobos (na santykis 1 prie 3) sumaišyti, tada tepti ant veido, o ant viršaus dėti pašildytą rankšluostuką. Ir taip 15 min. vis pašildant rankšluostuką. Ricinos kaukė kaip valomoji tinka visiems odos tipams, bet kuo oda sausesnė, tuo mažiau reiktų dėti ricinos, nes kaukė yra stipriai sutraukianti poras.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 18:56)
VEIDO KAUKĖ SU RICINOS ALIEJUMI:
1 šaukštelis ricinos aliejaus, 3 jojobos (na santykis 1 prie 3) sumaišyti, tada tepti ant veido, o ant viršaus dėti pašildytą rankšluostuką. Ir taip 15 min. vis pašildant rankšluostuką. Ricinos kaukė kaip valomoji tinka visiems odos tipams, bet kuo oda sausesnė, tuo mažiau reiktų dėti ricinos, nes kaukė yra stipriai sutraukianti poras.

aciuks.gif Is karto receptuka keliu i savo uzrasus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Ar esate kuri nors ka nors bandziusi is sios parduotuves:

http://www.essenza.lt/

Mane labiausiai domina ekologiskas intimios higienos prausiklis, makiazo valikliai, tusas ir lubrikantas .... ax.gif blush2.gif ???

Ai, ir Mumijo kremas veidui...

Gal kuri ka buvote uzsisakiusi? dabar kaip tik nuolaidos... O ir kainos ten neblogos... Na, ne visos, bet, manau, yra geru dalyku... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 14:59)
Sudetis labai ilga doh.gif  bet pasistengsiu nurasyt, nes internete nerandu biggrin.gif  Taigi:Aqua, Glycerin, Cetearyl Olivate, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Caffeine, Bio Saccharide Gum-1, Butyrospermum Parkii Butter*, Aesculus Hyppocastanum Seed Excract*, Capsicum Frutescens Fruit Extract*, Camelia Sinensis Leaf Extract*, Betula Alba Leaf Extract*, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Olea Europaea Fruit Oil, Zinc PCA, Panthenol, Olus Oil, Tocopherol, Lecithin, Chondrus Crispus Extract, Quercus Suber Bark Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetyl Palmitate, Glycerin Stearate, Palm Alcohol, Sodium Lauroyl Glutamate, Squalane, Hydrogenated Vegetable Oil, Phytosteryl Canolate, Sorbitan Palmitate, Stearic Acid, Parfum, Dipropylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Sodium Phytate, Benzyl Alchool, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl lonone, Geraniol, Limonene.
*organic extracts

Na is tokios gausybes turbut ir blogiuku daug bus blush2.gif  As neismanau chemijos, tai va kokios cia blogos sudetines dalys?

Dicaprylyl Ether - pasirodo Ecocert sertifikuotas emolientas g.gif

Dipropylene Glycol - gali būti toksiškas kepenims, inkstams, centrinei nervų sistemai doh.gif

Dehydroacetic - kas čia per bjaurastis, kad šiaip naudojama kaip fungicidas (chemikalas nuo grybinių augalų ligų)?

Butylphenyl Methylpropional - sintetinis kvapas

Alpha Isomethyl lonone - sintetinis kvapas

QUOTE(Monica @ 2009 12 06, 17:32)
tam kremuke, kur sudėtis įdėta (nusimušė man, nenoriu iš naujo įkėlinėti), beveik gale yra butylpropylen glycol-tikras blogietis, ir toliau seka panašūs ingredientai. Ten tik atskiri ing. yra sertif., taip kad atsargiai su tokiais produktais

kaip smagiai maskuojasi po natūralu, be parabenų, be GMO drinks_cheers.gif

sakyčiau, kad jei iš pirmo žvilgsnio nelabai skiri, ar geras daiktas, ar blogas, galima spręsti pagal glycol buvimą-nebuvimą biggrin.gif O jei sudėtis tokia, kad kas antrą ingredientą reikia tikrinti su įvairiomis paieškos programomis, tai manau, kad čia pirkėjo išdūrinėjimas ir negalima pasitikėti. Nesineši gi į parduotuvę nešiojamo kompo, kad ingredientų toksiškumą susitikrinti...

beje, ten kažkas dar senoje temoje įdėjo L'Angelica kažkokį kremą, tai ten tas BIO nieko nereiškia...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 20:29)

beje, ten kažkas dar senoje temoje įdėjo L'Angelica kažkokį kremą, tai ten tas BIO nieko nereiškia...

Turbūt jau šioje, jei kalbi apie anticeliulitinį kremuką, kurio sudėtį ir pakomentavai. mirksiukas.gif

Katuti, tu turi suki lūpų balzamą,taip? Minėjai,kad tau jis patinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 19:58)
Turbūt jau šioje, jei kalbi apie anticeliulitinį kremuką, kurio sudėtį ir pakomentavai. mirksiukas.gif

Kol neparašei šio posto, visą laiką galvojau jog kalba eina apie gamintoją kur pakuotė su bambuku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, kurios naudoja mineralini bvandeni, ar uztenka jo vakare?turiu omeny drekinimo?nes as nakciai nesitepu kremu ax.gif
Papildyta:
ir pagaliau man atrodo zinau kas sausina man veida, per stiprus prausiklis...nes vakar del idomumo nusiprausiau su medetku muilu ir nesausino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 19:58)

Katuti, tu turi suki lūpų balzamą,taip? Minėjai,kad tau jis patinka? g.gif

taip biggrin.gif Kadangi skaičiau anos uodegą ir šitos pradžią, aiškiai susipainiojau biggrin.gif

aha, turiu drinks_cheers.gif Patinka, iš tikrųjų. Jis mano nuolatinis variantas - nešiojuosi rankinuke ir pasitepu, kai reikia. Man jis gerai drėkina, gana ilgai nenusivalgo, o ir lūpos, anksčiau buvę kaip perdžiūvęs laukas, jau kadais nesuskilo, nepasruvo krauju thumbup.gif Vien dėl šito rašau jam 10 balų mirksiukas.gif

kita vertus, dar didžiųjų šalčių nebuvo, neįsivaizduoju, kaip per juos laikytų g.gif

Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 19:21)
Sveikos, merginos smile.gif Ar esate kuri nors ka nors bandziusi is sios parduotuves:

http://www.essenza.lt/

Mane labiausiai domina ekologiskas intimios higienos prausiklis, makiazo valikliai, tusas ir lubrikantas ....  ax.gif  blush2.gif ???

Bandžiau tušą, nebuvau patenkinta schmoll.gif šereliai labai trumpi, sunku uždažyt, o ir uždažius rezultatas ne toks, koks būtų su kitais. Tik kad laikydavo gerai, nenutekėdavo.
Atsakyti
Tos, kurios bandėt teptis pažastis pelargonijų ea ax.gif Jums tepantis nebūdavo tokio lyg šildančio efekto? Galvoju, čia taip turi būti, ar signalas, kad kažkas ne taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 06 gruodžio 2009 - 20:43
QUOTE(katutis @ 2009 12 06, 21:21)

aha, turiu  drinks_cheers.gif Patinka, iš tikrųjų. Jis mano nuolatinis variantas - nešiojuosi rankinuke ir pasitepu, kai reikia. Man jis gerai drėkina, gana ilgai nenusivalgo, o ir lūpos, anksčiau buvę kaip perdžiūvęs laukas, jau kadais nesuskilo, nepasruvo krauju  thumbup.gif Vien dėl šito rašau jam 10 balų  mirksiukas.gif

kita vertus, dar didžiųjų šalčių nebuvo, neįsivaizduoju, kaip per juos laikytų  g.gif

Matai kaip unsure.gif O man jis beveik nepatinka. verysad.gif Kvapas malonus, citrusai,gal labiau jaučiu greipfruktus,balzamas gan masyvus biggrin.gif .Bet jis kietas, primena weleda, taip sunkiai tepasi, kaip ir rašo ant dėžutės, palieka lūpas matiškas, bet esu įpratusi prie 'gyvesnių' lūpų.Gal dar prisipratinsiu. rolleyes.gif Nes sudėtis tai gera, bent dėl to lūpoms turėtų patikti, bet už tokią kainą nežinau ar dar pirkčiau. ax.gif

Vakar išbandžiau Elysambre akių tušą. rolleyes.gif Tikrai labai puikiai dažo, nors kuris geriau, ar Dr.H volume ar šis dar nepasakysiu. Pažiūrėsiu ar yra geresnių už Dr.H, kurį esu įsimylėjusi. wub.gif Gal turėsiu du mylimus. wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite koki sampuna ir balzama gera is ekologisku... blush2.gif Mano plaukai nedazyti , ilgi, nera sausi, na, galai gal nebent, saknys gan greitai susiriebaluoja... Visa laika naudojau ''kirpyklinius'' sampunus ir kt, nes siaip sunku su plaukais susitvarkyti, plaukas linkes pustis labai, dar siek tiek banguojasi, jei dregme, tai isvis kaip avyte vaikstau lotuliukas.gif Bet vat baiginejasi sampunai ir galvoju GANA doh.gif Reikia kazkaip susikaupti ir pakenteti , kol pradziai tie plaukai prie ekologisku pripras... rolleyes.gif Tai, prasau, patarkite man, ka nusipirkti tokiems plaukams, nes nenoriu bet ka savo nuoziura pirkti, kad nenusivilciau eko priemonem ir netektu grizti prie visokiu goldwellu ir great lenghts... blush2.gif O kaip Jus manote, Leonor Greyl priemones tikrai ekologiskos, kaip skelbiama kirpyklose?

Busiu labai labai dekinga uz patarima wub.gif
Atsakyti