Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sidabra @ 2009 12 06, 17:30)
o sitas NATURA SIBERICA visai kaina normali - apie 20 lt (tik kur jo rasti isigyti pabandymui)  g.gif

Beveik visose vaistinėse mirksiukas.gif O toje kur Oze, tai savaitgaliais dar ir 20% nuolaida taikoma(jei neklystu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 18:35)
Beveik visose vaistinėse mirksiukas.gif O toje kur Oze, tai savaitgaliais dar ir 20% nuolaida taikoma(jei neklystu) mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Ir prekybos centruose Rimi yra, bent jau didesniuose tai tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 17:32)
Ploviklis kreme? blink.gif

Sodium Lauroyl Glutamate
Origin: A synthetic compound derived from fatty acids and the amino acid, glutamic acid.
Function: Antistatic agent / Surfactant

blush2.gif

Taip, tiksliau parašėt, paviršinio aktyvumo medžiaga (PAM įpratau vadinti plovikliais smile.gif), bet nėra tokia kenksminga, ir sintetinė tiek kiek kitos PAM.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 18:35)

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 18:39)
drinks_cheers.gif  Ir prekybos centruose Rimi yra, bent jau didesniuose tai tikrai. mirksiukas.gif

Ozas cia Vilniuje turbut biggrin.gif blush2.gif
as is Klaipedos ax.gif

O Rimi tai zinau didele pas mus arba vaistinese paieskosiu. Aciu labai 4u.gif
o jis tikrai be tu visu bloguju priedu? g.gif blush2.gif

beje, koki rinktis man geriau (neypatingai gerai rusiskai sakitau) blush2.gif
http://www.naturasib...ex.php?page=309

turbut kazkuri is tu zaliu g.gif

siaip riebus mano plaukai (bet tokiems nematau visai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 12 06, 17:44)
Beje, koki rinktis man geriau (neypatingai gerai rusiskai sakitau)  blush2.gif

Neutralų, nes visuose kituose yra neaiškios kilmės parfumo.
Atsakyti
kaip tik vakar mačiau, kad RIMI nuolaidos NS šampūnams.
O praeitą savaitgalį buvau G9 tai vokiečių vaistinėj WELEDA, Lavera, Dr.h nuolaidos buvo, man rodos 15%. o gal 25%, nebepamenu jau...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 18:47)
Neutralų, nes visuose kituose yra neaiškios kilmės parfumo.

o kuris is ju neutralus doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Cefeidė @ 2009 12 06, 18:53)
kaip tik vakar mačiau, kad RIMI nuolaidos NS šampūnams.
O praeitą savaitgalį buvau G9 tai vokiečių vaistinėj WELEDA, Lavera, Dr.h nuolaidos buvo, man rodos 15%. o gal 25%, nebepamenu jau...

man Vilnius tolokai blush2.gif
bet i RIMi ryt po darbo butinai uzsuksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 12 06, 19:42)
Taip, tiksliau parašėt, paviršinio aktyvumo medžiaga (PAM įpratau vadinti plovikliais smile.gif), bet nėra tokia kenksminga, ir sintetinė tiek kiek kitos PAM.

na, bet cia kalbam apie naturalia kosmetika, o kl buvo, ar yra blogieciu sudetyje, ty sintetiniu medziagu biggrin.gif taigi, ju yra 4u.gif ir kaip gali gamintojai, ideje propylene butylene glycoliu visokiu, reklamuoti, ant kiek ju priemones naturalios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 17:59
QUOTE(Sidabra @ 2009 12 06, 18:54)
man Vilnius tolokai  blush2.gif
bet i RIMi ryt po darbo butinai uzsuksiu  thumbup.gif

Litfarmos vaistinej 30% visiems NS produktams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 12 06, 17:54)
o kuris is ju neutralus  doh.gif  blush2.gif

Toksuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 gruodžio 2009 - 18:12
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 17:55)
na, bet cia kalbam apie naturalia kosmetika, o kl buvo, ar yra blogieciu sudetyje, ty sintetiniu medziagu biggrin.gif  taigi, ju yra 4u.gif ir kaip gali gamintojai, ideje propylene butylene glycoliu visokiu, reklamuoti, ant kiek ju priemones naturalios doh.gif

Taip, pritariu, kai yra tokių sudėtinių dalių, kalbėti kaip apie natūralią kosmetiką tikrai negalima. Bet apie glutamatus parašiau (nevisai tiksliai tik šiame kontekste gavosi), nes jie naudojami natūralioje kosmetikoje (dažniausiai Sodium cocoyl glutamate), ir yra žymiai švelnesni nei kitos PAM (ypač kalbant apie šampūnus, prausiklius ir panašiai).
Atsakyti
Mergickos gal galit man primint glicerino ir ricinos aliejaus valomosios kaukes proporcijas. Vakar visus uzrasus perverciau, radau tik sudeti, o proporcijas busiu prazioplinus uzsirasyt blush2.gif
Atsakyti