Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 16:24)
Sugalvojau paklaust, ar butu tokio muilo norinciu? ax.gif Turetu buti tikrai labai fainas (su kakavos sviestu, sokoladu, kakavos absoliutu, gal dar vaniles.. dar ka sugalvociau smile.gif), bet kaina mane pacia sulaiko  biggrin.gif Kainuotu 2-3 kartus daugiau nei kiti mano muilai.

As ir paimciau bent viena gabaliuka maziuka smile.gif (gal dar ir recepta apytiksli padovanosi ax.gif )
Atsakyti
isbandziau rasos mineralini, man patiko, netempia odos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 15:54)

o kaip su kvapais? gal kai kurie per silpni?

Dabartinis silko, nera intensyvus, nelabai net pasakyciau kuom kvepia rolleyes.gif ,o tie kurie dziusta, tai jau yra ka uostyti. wub.gif

Sokoladinio muiliuko as taip pat noreciau. smile.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos mirksiukas.gif

Oi, na Jus cia sauniai diskutuojant lotuliukas.gif Atrodo, tik keleta dieneliu nebuvau prisijungusi, o ziuriu jau ohoho kaip atsilikau, sedziu va jau kuri laika ir bandau prisivyti, skaitau... doh.gif biggrin.gif

Katuti, del lubrikanto, kur sakiau, kad parasysiu atsiliepima, jei pirksiu... Na, vis tik sudrebejo ranka man ji nusipirkti... ax.gif Nuvaziavom i ta parduotuve essenza senamiestyje, paziurejau, ''paciupinejau'' - nu toooks juokingas kiekis, o kaina, kaip uz gera daikta bigsmile.gif Dar viena forumiete mergaite rase kaip tik, kad teko isbandyti, tai vis dar tupi ant lentynos, kad dziusta greitai, nieko gero... Smalsu, zinoma, buvo isbandyti, bet kazkaip pinigines pagailo labiau doh.gif tongue.gif Bet uz tai galiu pasidziaugti kitu pirkiniu - is tos pacios parduotuves isigyjau intimios higienos prausikli, tai labai patenkinta esu... Geriausia, ka teko naudoti tam reikalui.. thumbup.gif Dar pirkau sampuna, balzama su palmiu uogomis normaliems plaukams, tai dar neisbandziau, parasysiu, kaip man tos priemones veliau, dabar dar "pribaigineju" likucius senu priemoniu.. Daugiau pasiryzau sintetikos nepirkti...

A, tiesa, draugas isbande aloe geli, tai jam netiko, kazkaip dar pablogejo, isvis atsivere tos zaizdeles, kur buvo jau apdziuvusios, irvis suerzino oda, tai dabar tikraisiai bus man sunku jam ka naturalaus ir bepasiulyti... verysad.gif Vis tik nuvedziau pas dermatologus Kauno gatveje (aciu patarusiom 4u.gif ), tai labai nebloga daktare pasitaike, kazkaip apziurejo viska neskubedama, neatmestinai, kaip dazniausiai buna, israse vaistu - tableciu ir kremo, deja, antibiotinio (kaip ir reikejo tiketis, nes cia jam jau rimtas uzdegimas odos, taip sake), na ka, bandysim gydytis, o kai sutvarkysim sia beda, bandysiu ieskoti kokios geros priemones po skutimosi ar siaip lengvo drekinancio gelio jam, zinoma naturalaus, bet dbr tai jau mane buvo rimtai isgasdines tas jo veidukas, pabijojau, kad su naturaliais nebeapsieisim... Parasysiu, kaip mums seksis su visais tais vaistais. O tada kreipsiuos i Taves, gal man daugiau papasakosi apie ta misinuka, kur teciui sutaisei ax.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Del pieno produktu kosmetikos sudetyje. Diskutavote, kodel neseritifikuojamas produktas del pieno produktu. Todel, kad pieno produktai yra pripazinti siaip suaugusiam zmogui nenaudingi, ir netgi, ypac moterims, zalingi. Ar matete gamtos pasaulyje koki nors suaugusi gyvuna gerianti kitos rusies gyvuno piena? Piene yra daug ivairiu aktyviu biologiniu medziagu, labai naudingu versiukui, bet ne suaugusiam zmogui, tokiu budu isderinama hormonine sistema. O del kalcio, esancio piene, yra visiskas mitas - Kinijoje niekas nevartoja pieno, o tokios ligos kaip osteoporoze, visiskai nepazista (moterisku onkologiniu ligu, beje, taip pat labai labai mazai). Aisku, siu tyrimu rezultatai placiosios visuomenes nepasieks, kai yra toks finansinis suinteresuotumas ir turint omeny, kokia stipri pasaulyje pieno pramone...
As cia tik norejau pasidalinti savo nuomone, kurios nepersu, tik galbut ka nors priversiu susimastyti ir daugiau pasidometi apie pieno produktus, kurie pas mus ant pjedestalo uzkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 15:57)
dar sakiau, gal verta nueiti  doh.gif Dabar tai jau tikrai neisiu tongue.gif

as snd buvau tai man 20 proc pritaike biggrin.gif (is ju nuolaidu kortele isigyjau)
isigyjau dr H cover stick, mamai - weleda kremuka rankom su granatais ir meginuka dr H rose day cream - skruostams, atsalus orams, isbandysiu
Atsakyti
Katuti, zinau,kad tu esi gerusi Ciel D'azur zaliaji ir baltaji moli,taip?
Ar jauciasi skirtumas tarp ju? 4u.gif

Ydomu, kodel nimfali puslapyje prie baltojo molio parasyta, kad tinka ir vidiniam naudojimui, o prie zalio nera. (nors ant pakuotes raso ). Ir ciel d'azur puslapyje pamineta,kad vidiniam vartojimui tinka ju zaliasis molis. g.gif Beveik pasimeciau,kuri gerti. biggrin.gif Nors geriu zaliaji, kaip rekomenduoja ciel d'azur.
Atsakyti
[quote=Monica,2009 12 06, 23:40]
man kol kas nereikia to gėrio, bet 1 draugei po gimdymo gydytoja ginek. rekomendavo vietoj lubrikanto naudoti paprastą aliejų (alyvuogių virgin pvz). sakė geriau už visus tuos lubrikantus. Manau galėtum pabandyti ax.gif Tik nesu tikra, ar gumytėms nekenkia, bet logiškai neturėtų, gi ne kokie chemikalai. Gal Rasma pakomentuos
Aš pasidariusi mišinuką su aliejum ir su ea (prieš mm kartais bando kabintis kažkokie negeriečiai), tai labai maloniai naudojasi, dar pašaldo nuo ea biggrin.gif

Sveikute, kas per misinukas, idomus man pasidare labai? rolleyes.gif ax.gif blush2.gif Naudoji kaip lubrikanta ji ar tiesiog nuo negerieciu tu gintis?... g.gif biggrin.gif "Negerieciai" cia gal kokias pienliges turi omenyje, ar nea?... Man seniau budavo, kad pries mmm islenda ir iskart po ju... doh.gif Kad pasaldo tai gerai... Toks geras dalykas budavo Femagel, kuris irgi pasaldydavo ir nuo negerieciu (kaip as juos suprantu) padedavo, taciau su eko femagelis nedaug bendra turi, tai jei jau ''ekologisketi'', tai bandysiu visur... ax.gif blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien tokią knygą įsigijau http://www.mintis.or...receptai-idejos
Tikiuos, kai jau tapsiu laisvesnė išbandyti ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti