Sveikos, merginos
Oi, na Jus cia sauniai diskutuojant
Atrodo, tik keleta dieneliu nebuvau prisijungusi, o ziuriu jau ohoho kaip atsilikau, sedziu va jau kuri laika ir bandau prisivyti, skaitau...
Katuti, del lubrikanto, kur sakiau, kad parasysiu atsiliepima, jei pirksiu... Na, vis tik sudrebejo ranka man ji nusipirkti...
Nuvaziavom i ta parduotuve essenza senamiestyje, paziurejau, ''paciupinejau'' - nu toooks juokingas kiekis, o kaina, kaip uz gera daikta
Dar viena forumiete mergaite rase kaip tik, kad teko isbandyti, tai vis dar tupi ant lentynos, kad dziusta greitai, nieko gero... Smalsu, zinoma, buvo isbandyti, bet kazkaip pinigines pagailo labiau
Bet uz tai galiu pasidziaugti kitu pirkiniu - is tos pacios parduotuves isigyjau intimios higienos prausikli, tai labai patenkinta esu... Geriausia, ka teko naudoti tam reikalui..
Dar pirkau sampuna, balzama su palmiu uogomis normaliems plaukams, tai dar neisbandziau, parasysiu, kaip man tos priemones veliau, dabar dar "pribaigineju" likucius senu priemoniu.. Daugiau pasiryzau sintetikos nepirkti...
A, tiesa, draugas isbande aloe geli, tai jam netiko, kazkaip dar pablogejo, isvis atsivere tos zaizdeles, kur buvo jau apdziuvusios, irvis suerzino oda, tai dabar tikraisiai bus man sunku jam ka naturalaus ir bepasiulyti...
Vis tik nuvedziau pas dermatologus Kauno gatveje (aciu patarusiom
), tai labai nebloga daktare pasitaike, kazkaip apziurejo viska neskubedama, neatmestinai, kaip dazniausiai buna, israse vaistu - tableciu ir kremo, deja, antibiotinio (kaip ir reikejo tiketis, nes cia jam jau rimtas uzdegimas odos, taip sake), na ka, bandysim gydytis, o kai sutvarkysim sia beda, bandysiu ieskoti kokios geros priemones po skutimosi ar siaip lengvo drekinancio gelio jam, zinoma naturalaus, bet dbr tai jau mane buvo rimtai isgasdines tas jo veidukas, pabijojau, kad su naturaliais nebeapsieisim... Parasysiu, kaip mums seksis su visais tais vaistais. O tada kreipsiuos i Taves, gal man daugiau papasakosi apie ta misinuka, kur teciui sutaisei