Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sidabra @ 2009 12 06, 17:56)
Sveikos  4u.gif
perskaiciau paskutines kelias temas ir nelabai vistiek susigaudau dar  blush2.gif
man reikia paprasto - be visokiu chemiju sampuno plaukams, kadangi galva tenka plauti beveik kasdien (po plaukiojimo baseine), tai nesinori labai alinti plauku  unsure.gif
ka galetumet patarti  g.gif  nes kazko konkretau ir neradau  blush2.gif

plaukuciai ilgoki, nedazyti, saknys riebios, galiukai sausesni

buciau labai dekinga  4u.gif

Manau ciel d'azur normaliems plaukams arba druide šampūnas su ožkos pienu ir migdolais tiktų smile.gif

Jei bijai apsišauti gali paklausinėti, gal kas nors sutiks nupilti pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 15:37)
Man tai atrodo,kad čia daug neaiškių ingridientų. unsure.gif Kelis pažymėjau,bent jau manau,kad ir daugiau yra. ax.gif

O kodėl pažymėjote Sodium Lauryol Glutamate kaip vieną iš blogų? Vienas švelniausių ploviklių.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 06, 19:01)
Pats nerealiausias misinys buvo avokadas, kokosas, mango seklu, sviestmedis plius laselis paciules. Visu alieju dejau po lygiai...  4u.gif
Kitas labai geras misinys, bet ne toks kaip pirmas: sezamo 50 proc, migdolu 25 proc ir 25 proc jojobos plius 2 laseliai apelsino EA..

vakar pirma karta pabandziau kokoso aliejaus kauke pasidaryti wub.gif plaukuciai tai nuostabiai jauciasi, pamaitinti, zvilgantys wub.gif
is visu diskusiju man kazkaip uzsifiksavo, kad avokado aliejus labai tinka plaukams, bet bijau, kad mano ploniems plaukuciams jis bus per sunkus doh.gif o makadamiju lengvesnis negu kokosu? kazkaip noriu dar kazkoki pabandyti - kad irgi purintu plaukus, tiktu ploniems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 06, 18:02)
Manau ciel d'azur normaliems plaukams arba druide šampūnas su ožkos pienu ir migdolais tiktų  smile.gif

Jei bijai apsišauti gali paklausinėti, gal kas nors sutiks nupilti pabandymui  smile.gif

aciu labai uz atsakyma - bandysiu pasidometi siais sampunais 4u.gif

siaip as plaukus palepinu kartas nuo karto ivairiais aliejais, tai galvoju pameginsiu susirasti paprasta naturalu sampuna be visokiu "stebuklu", o plaukus maitinsiu aliejais.. bet kiek ziuriu nelabai randu to paprasto sampuno smile.gif
arba paprastas, bet prastas sad.gif su visais blogaisiais komponentais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 18:12)
vakar pirma karta pabandziau kokoso aliejaus kauke pasidaryti wub.gif  plaukuciai tai nuostabiai jauciasi, pamaitinti, zvilgantys wub.gif
is visu diskusiju man kazkaip uzsifiksavo, kad avokado aliejus labai tinka plaukams, bet bijau, kad mano ploniems plaukuciams jis bus per sunkus doh.gif  o makadamiju lengvesnis negu kokosu? kazkaip noriu dar kazkoki pabandyti - kad irgi purintu plaukus, tiktu ploniems blush2.gif

as sianakt su kokosais miegojau, tai kadangi mano plaukai neilgi, tai tiek gavo purumo, kad vos ne piestu stovi lotuliukas.gif bet minkstuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 12 06, 17:04)
O kodėl pažymėjote Sodium Lauryol Glutamate kaip vieną iš blogų? Vienas švelniausių ploviklių.

Taip par radau kad pazymetas Sorbitan Olivate yra leidziamas naudoti ekologiskuose produktuose, jis pagamintas is alyvuogių aliejaus riebalų rugsciu ir sorbitolio. Tai gal nera visiskas blogis tas kremas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just_angel: 06 gruodžio 2009 - 17:16
QUOTE(Sidabra @ 2009 12 06, 17:13)
siaip as plaukus palepinu kartas nuo karto ivairiais aliejais, tai galvoju pameginsiu susirasti paprasta naturalu sampuna be visokiu "stebuklu", o plaukus maitinsiu aliejais.. bet kiek ziuriu nelabai randu to paprasto sampuno smile.gif

Aš po aliejinių kaukių naudoju Natura Siberica neutralų plaukų šampūną, jis paprastas, bet ne prastas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 12 06, 17:56)
man reikia paprasto - be visokiu chemiju sampuno plaukams, kadangi galva tenka plauti beveik kasdien (po plaukiojimo baseine), tai nesinori labai alinti plauku  unsure.gif
ka galetumet patarti   g.gif  nes kazko konkretau ir neradau  blush2.gif

Aubrey Organics turi specialų šampūną ir kondicionierių plaukikams.Bet turbūt niekas iš mūsų nėra jų naudojęs.

Swimmer's Normalizing Shampoo for Active Lifestyles

user posted image

Swimmer's Normalizing Conditioner for Active Lifestyles

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 06 gruodžio 2009 - 17:24
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 19:15)
Taip par radau kad pazymetas Sorbitan Olivate yra leidziamas naudoti ekologiskuose produktuose, jis pagamintas is alyvuogių aliejaus riebalų rugsciu ir sorbitolio. Tai gal nera visiskas blogis tas kremas ax.gif

ziurint, ka vadini visisku blogiu biggrin.gif ar ne visisku blogiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 18:17)
Aš po aliejinių kaukių naudoju Natura Siberica neutralų plaukų šampūną, jis paprastas, bet ne prastas mirksiukas.gif

kazkaip visai negirdeti pavadinimai doh.gif
lendu vel i google blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 18:23)
Aubrey Organics turi specialų šampūną ir kondicionierių plaukikams.Bet turbūt niekas iš mūsų nėra jų naudojęs.

gal turi kokiu specialiu jis priedu g.gif nes vistik pas mus naudojamas baseinuose chloras, manyciau ne i geraja puse veikia plaukus g.gif

o sitas NATURA SIBERICA visai kaina normali - apie 20 lt (tik kur jo rasti isigyti pabandymui) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 06 gruodžio 2009 - 17:33
QUOTE(Lucie @ 2009 12 06, 18:04)

Ploviklis kreme? blink.gif

Sodium Lauroyl Glutamate
Origin: A synthetic compound derived from fatty acids and the amino acid, glutamic acid.
Function: Antistatic agent / Surfactant

blush2.gif
Atsakyti
tam kremuke, kur sudėtis įdėta (nusimušė man, nenoriu iš naujo įkėlinėti), beveik gale yra butylpropylen glycol-tikras blogietis, ir toliau seka panašūs ingredientai. Ten tik atskiri ing. yra sertif., taip kad atsargiai su tokiais produktais
Atsakyti