Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 14:38)
tai aišku, kad būna smile.gif Bet kokia bėda juos susimalti, tai neįsivaizduoji biggrin.gif Kieti kaip metalas - pas tėvus net kavamalė atšipo  doh.gif

Skaičiau kažkur, kad galima tuos dumblius vandenyje išmirkyti ir supjaustyti, tai gal irgi visai nieko smile.gif o kokios kainos jų? labai brangūs? tos visos mišrainės su jūros dumbliais tai labai pigios, bet va kaip su džiovintais? IKI parduotuvėje būna kažin? Lėkčiau pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 14:40)
IKI parduotuvėje būna kažin? Lėkčiau pažiūrėt  biggrin.gif

būna tikrai ir kainuoja simboliškai 4u.gif
Atsakyti
Dar apie molius smile.gif Radau tokia citata, atrodytu, kad vistik moliai tikrai nevienodi, ir ne tas pats koki gerti, o ir verdanciu vandeniu gal geriau neplikyti:

Remember that the ionic charge of clay is very fragile and is easily neutralized by any artificial treatments (heat, washing, irradition, aseptization, etc). Without this specific ionic charge, clay looses its basic properties. This the reason why you should choose a living clay (raw, virgin, sun-dried).

This is the fixing properties that make clays interesting on the therapeutic level. But as we have mentioned earlier, not all clays can be used for this purpose since, depending on their mineral composition and structure, some clays are very toxic for the body. For more safetiness, look for pharmaceutical grade and food grade certified.

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 11, 10:51)
Naudoju tavo dar tik pirma muila su silku, bet drasiai galiu teigti,kad jis laikosi labai puikiai, visai netezta. mirksiukas.gif

tada gerai thumbup.gif

o kaip su kvapais? gal kai kurie per silpni?

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 11, 12:34)
ir dar nupirkau rasos mineralini negazuota, bet ne premium.katuti, ar tinka? ax.gif

as irgi toki dabar naudoju cool.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 12:37)
Daddygirl, kiek šita procedūra tau "numetė" metelių? biggrin.gif

o man kaip po prausimosi paraudo smile.gif gal nuo trynimo, trumpam.

nu, nenorek meteliu... biggrin.gif gal kolkas menesiu. bet va pora savaiciu panaudosiu, gal vyras susitikes nepazins biggrin.gif
o jei rimtai, neiko nepastebejau, bet dar keleta kartu bandysiu.

QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 13:02)
Sveikos  4u.gif
Prisiskaičiau žurnale "Natūralioji medicina" apie jūros dublių naudą, tai prireikė  doh.gif

mes cia kelios is newdirections pirkom. uztenka ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 11, 12:58)
Gal merginos zinote geresniu palaikymo priemoniu,  grynos xna nesiulyti smile.gif
Žinau, kad Logonos yra atsiradęs dažantis šampūnas su chna, bet pati nebandžiau. Toks.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 14:54)
Dar apie molius smile.gif Radau tokia citata, atrodytu, kad vistik moliai tikrai nevienodi, ir ne tas pats koki gerti, o ir verdanciu vandeniu gal geriau neplikyti:

o jei rimtai, neiko nepastebejau, bet dar keleta kartu bandysiu.

mes cia kelios is newdirections pirkom. uztenka ilgam.

Aš vakar radau, kad raudonas, geltonas ir rausvas moliai netinka naudoti į vidų schmoll.gif bet baltas labai gerai, apie žalią neskaičiau.

Kaip supratau, naudoji ruginę duoną veido prausimui? Ar patinka? Gerai nusiprausia? ax.gif

Na bet vėl užsakynėti, ieškoti tarpininkų doh.gif bandysiu kol kas parduotuvėje džiovintų ieškoti...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 14:54)

jeigu jau "priimi" ką į vidų, norėtųsi, kad bent kažkokios naudos duotų drinks_cheers.gif

nežinau, aš kosmetinėm procedūroms juodos duonos šiaip nemėgstu - man ji nei plaukams patikdavo, nei veidui. Plaukai aplipdavo tais trupiniais, paskui būdavo sunku juos visus iškrapštyti smile.gif Na bet ir aš pabandysiu, ką reiškia veidą juoda duona prausti - jei nepatiks, tai bus ramybė biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 15:02)
Na bet vėl užsakynėti, ieškoti tarpininkų  doh.gif bandysiu kol kas parduotuvėje džiovintų ieškoti...

užsakinėti reikia urmu, jei jau nuskyla biggrin.gif Šiaip turiu iš Newdirections miltelių dumblių, kurie jau į pabaigą, tai man jų ir milteliai skiriasi nuo parduotuvinių savo spalva, konsistencija (iš PC žalsvi, o iš Newdirektions lyg rudai žalsvi). O ir taupiai naudojasi, tai kai įvertini - ir ta kaina ne tokia baisi tampa. Tik kad iš karto susimokėti nemažai išeina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 11 gruodžio 2009 - 15:14
ar tepant citrinos sulciu ant randelio likusio nuo spuogo, isbalintu kazkiek? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 14:02)
Aš vakar radau, kad raudonas, geltonas ir rausvas moliai netinka naudoti į vidų  schmoll.gif bet baltas labai gerai, apie žalią neskaičiau.

Kaip supratau, naudoji ruginę duoną veido prausimui? Ar patinka? Gerai nusiprausia?  ax.gif

Na bet vėl užsakynėti, ieškoti tarpininkų  doh.gif bandysiu kol kas parduotuvėje džiovintų ieškoti...

jei tik iseina parduotuvinius iki dulkiu susmulkint, kodel gi ne drinks_cheers.gif as nebandziau.

as tik siandien pirma karta duona praustis pabandziau wink.gif

Katuti, kaip Tavo nauji pirkiniai is newdirections? Isbandei?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 15:13)
iš PC žalsvi, o iš Newdirektions lyg rudai žalsvi

Dublių yra labai daug rūšių, skiriasi spalvom, mineralų, vitaminų kiekiais, tai prieš perkant reikėtų ir jų rūšimi pasidomėti smile.gif labiausiai naudojami rudi dumbliai (laminarija ir fukusas).
Atsakyti
Primine man sokoladini muila doh.gif as taip jo seniai noriu, bet del brangumo taip ir neprisiruosiau dar gamint. (t.y. muilo su tikru sokolado kvapu) Dovanoms jis man per brangu, o man paciai uztektu vieno dvieju gabaliuku.
Sugalvojau paklaust, ar butu tokio muilo norinciu? ax.gif Turetu buti tikrai labai fainas (su kakavos sviestu, sokoladu, kakavos absoliutu, gal dar vaniles.. dar ka sugalvociau smile.gif), bet kaina mane pacia sulaiko biggrin.gif Kainuotu 2-3 kartus daugiau nei kiti mano muilai.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 15:17)
Katuti, kaip Tavo nauji pirkiniai is newdirections? Isbandei?

kur tau biggrin.gif Dar nebandžiau, man juos MB iš Kauno parveš sekmadienį, tada jau pulsiu ir į muilus, ir į visa kita bigsmile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 15:24)
Sugalvojau paklaust, ar butu tokio muilo norinciu? ax.gif

gabaliuko norėčiau arba dviejų 4u.gif Mano artmųjų rate yra užkietėjusių šokolado vartotojų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 16:24)
Primine man sokoladini muila  doh.gif as taip jo seniai noriu, bet del brangumo taip ir neprisiruosiau dar gamint. (t.y. muilo su tikru sokolado kvapu) Dovanoms jis man per brangu, o man paciai uztektu vieno dvieju gabaliuku.
Sugalvojau paklaust, ar butu tokio muilo norinciu? ax.gif Turetu buti tikrai labai fainas (su kakavos sviestu, sokoladu, kakavos absoliutu, gal dar vaniles.. dar ka sugalvociau smile.gif), bet kaina mane pacia sulaiko  biggrin.gif Kainuotu 2-3 kartus daugiau nei kiti mano muilai.

As labai norečiau šokolado muilo wub.gif Irgi gal net 2 gabaliukų rolleyes.gif
Atsakyti