Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 11:52)

man maniskiai neatrodo labai tiztantys, bet gal kad jau pripratau  g.gif  smile.gif

Naudoju tavo dar tik pirma muila su silku, bet drasiai galiu teigti,kad jis laikosi labai puikiai, visai netezta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 11, 11:15)
Man idomu kaip urtekram pastos, kas bande, gal galetu papasakoti kuriu skoniai nepavydetini, ir kaip su putojimu jose?  ax.gif  as kaip tik pati renkuosi pasta, nes jau vyrelis netures tuoj kuo plauti dantu (as save kankinu su logonos rozmarinu pasta, kuri neputoja, ir keisto skonio, bet gerai veikia jautrius dantis)
Aš visas išbandžiau išskyrus vaikišką(beje jos sudėtis analogiška pankolinės sudėčiai), jos visai neputoja, skoniai savotiški, bet man nei vienas nebuvo nepriimtinas, jaučiasi kad dantys valomi tokia kreida, man asmeniškai jos tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 12:10)
įdomu, kokiu būdu tie spuogai dingsta? Molis ištraukia, aliejai ištirpdo, o juoda duona ką jiems daro? biggrin.gif Likęs ir pas mus juodos ekologiškos duonos kriaukšlis, gal reiktų išbandyti smile.gif

o kaime mociute tikrai darydavo is juodos duonos ir cukraus tokia kosele, kai koks pasinas pirste pulini susukdavo skausminga. Apdedavo ta kose pritvinkusia skaudancia viena, aprisdavo bintu ir per nakti kazakip istraukdavo smile.gif apie juodos duonos uzplikinta kose plaukams tai tikrai galiu patvirtinti , pati dariausi tokias kaukes, plaukai labai purus ir ju daug atrodo po jos:)
Nusipirkau vakar mineraline biria BELLAPIERRE pudra, siandien ismeginau:) na labai labai wub.gif oda be galo skaisti ir iki siol kakta neblizga, nors ji pas mane megeja po keliu valandu imti blizgeti smile.gif
Hena Pluss sampuna su xna pirkau spalvota, ne kazi koks eko jis, bet neradau geresnes iseities palaikyti spalva, nes nusidaziau naturaliais dazais, tad kiekvienas plovimas silpnina mano varini plauku atspalvi. Gal merginos zinote geresniu palaikymo priemoniu, grynos xna nesiulyti smile.gif
Atsakyti
snd isigijau madara tonika giliai valanti drinks_cheers.gif
Papildyta:
ir dar nupirkau rasos mineralini negazuota, bet ne premium.katuti, ar tinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 11, 13:34)
ir dar nupirkau rasos mineralini negazuota, bet ne premium.katuti, ar tinka? ax.gif

aš irgi tą paprastą naudojau, ne premium - tikrai geras drinks_cheers.gif

Ruginė duona. Išmirkyta vandenyje rugine duona naudojama sausos odos prausimui arba kaip gydomoji kaukė riebiems plaukams. Jaunina odą ir pašalina jos sudirgimą bei paraudimą.

Daddygirl, kiek šita procedūra tau "numetė" metelių? biggrin.gif
Atsakyti
o laikyt kambario temperaturoj?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 15:57)
akcijos Gedimino 9 Vokiečių vaistinėje (šalia TBS įsikūrę). Žinau, kad kai kam buvo sudėtinga juos rasti  drinks_cheers.gif

1.Visai natūraliai kosmetikai, t.y. Dr.Hauschka, Lavera, Weleda -20%
gruodžio 11-13 dienomis, o OMNIA BOTANICA -23%.

2. Nuo gruodzio 14 d. iki gruodzio 31 d. Kalėdinė akcija:
uz 2 produktus -13%;
uz 3 produktus -16%;
uz 4 produktus - 20%

deja tik 10% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 11, 13:46)
o laikyt kambario temperaturoj?

laikiau kambario ir jis man nei gedo, nei kvapo atsirado smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 11, 13:49)
deja tik 10%  4u.gif

dar sakiau, gal verta nueiti doh.gif Dabar tai jau tikrai neisiu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisiskaičiau žurnale "Natūralioji medicina" apie jūros dublių naudą, tai prireikė doh.gif Galvoju būtų visai faina į kaukes molio dėti kaip priedą, daryti įvyniojimus celiulitinių vietų... Gal kas esat bandžiusios? Kur būtų galima jūros dumblių gauti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 13:37)
Ruginė duona. Išmirkyta vandenyje rugine duona naudojama sausos odos prausimui arba kaip gydomoji kaukė riebiems plaukams. Jaunina odą ir pašalina jos sudirgimą bei paraudimą.

Daddygirl, kiek šita procedūra tau "numetė" metelių? biggrin.gif

Kaip prausti reikėtų su ta rugine duona? g.gif kažin ar gerai...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 14:02)
Kur būtų galima jūros dumblių gauti?  g.gif

Kaip prausti reikėtų su ta rugine duona?  g.gif kažin ar gerai...

Newdirections, bet kūnui tikriausiai tiktų ir LT prekybos centruose prie maisto parduodami jūros dumbliai, o gal net yra jų miltelių smile.gif

pirmiausiai jį nuplauti įprastai, kaip supratau ir drėgną masažuoti su pamirkyta duona smile.gif

merginos, gal kuri turi patirties su vyrišku Florame skutimosi aliejumi? Ar ilgam užtenka tų 30 ml? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 14:17)
Newdirections, bet kūnui tikriausiai tiktų ir LT prekybos centruose prie maisto parduodami jūros dumbliai, o gal net yra jų miltelių smile.gif

pirmiausiai jį nuplauti įprastai, kaip supratau ir drėgną masažuoti su pamirkyta duona smile.gif

O būna džiovintų dumblių? Kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio, kai nereikėjo... Milteliai labai brangūs ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 14:29)
O būna džiovintų dumblių? Kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio, kai nereikėjo... Milteliai labai brangūs  ax.gif

tai aišku, kad būna smile.gif Bet kokia bėda juos susimalti, tai neįsivaizduoji biggrin.gif Kieti kaip metalas - pas tėvus net kavamalė atšipo doh.gif
Atsakyti