Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 12 10, 22:40)
Aš naudojau. Muilai kaip muilai, nežinau su kuom palyginti...dabar naudoju "Weledos", tai labiau patinka. Lemurijos labai greit tęžta (nors pas mane lėkštutėje nesikaupia vanduo prie muilo) ir susinaudoja ištižęs greit ax.gif
nMpatiko tai, kad neturi 'autentiško' kvapo. Pirkau 'šokoladinį', o kvepėjo visų muilų kvapų kakofonija. Iš didelio ekologiškumo, jie nesupakuoti..tik tokia kartonine etikete 'apmauti'..liečiasi vienas su kitu parduodant ir skiriasi tik spalvos..kvepia vienu, neaišku kokiu kvapu g.gif

mmm, aišku 4u.gif užkliuvo man Holos tie Lemurijos muilai, nieko tokie pasirodė biggrin.gif
aš ir ilgą laiką weledos naudojau (su medetkom), bet norisi jau kažko naujo. vat pirkau tokį
user posted image
tai irgi greit naudojasi ir kvapo beveik nerasta unsure.gif

o šiaip tikiuos kelių muiliukų iš Daddygirl sulaukt blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal galėtumėt patarti dantų pastą, kuri bent šiek tiek putotų? Aš tai galiu ir be to apseiti, bet MB - niekaip schmoll.gif Bandžiau žiūrėti bloge atsiliepimuose, tačiau nieko neradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 11 gruodžio 2009 - 00:03
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 21:55)
Bet dėl to žaidimo su rankšluostukais ir neprasideda dauguma, nes arba laiko arba kantrybes pritrūksta, o mano manymu galima tiesiog paprausus kokią minutę veidą ganėtinai šiltu(kurios neturi problemų su kapiliarais, net į karštumą) vandeniu - ir veidas sušils ir pirštai  smile.gif

taip, paskui dar rankšluostį skalbk doh.gif Dar dėl to sušilimo norėčiau įsiterpti. Nežinau, ar čia taip man vienai, ar daugumai, bet prie tokio masažo būtina palaikyti faktiškai viso kūno šilumą, antraip kai pasidaro šalta visai, tai nei pirštuose šilumos per daug lieka, nei veide. Kai masažuoju odą su aliejumi šiaip kambaryje, būtinai šilčiau apsikloju, o po kojom pasikišu karštą pūslę. Dušas dėl bendro fono geriau, bet kartais taip norisi patogiai pagulėti per tokią procedūrą biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 12 10, 22:43)
Reikės baigti šitą erą, viliuosi, pati oda susitvarkys ax.gif

reikia man jungtis prie tavęs drinks_cheers.gif

QUOTE(Honey @ 2009 12 11, 00:02)
Merginos, gal galėtumėt patarti dantų pastą, kuri bent šiek tiek putotų? Aš tai galiu ir be to apseiti, bet MB - niekaip  schmoll.gif Bandžiau žiūrėti bloge atsiliepimuose, tačiau nieko neradau.

daug kas gyrė Logonos mėtinę, kuri niekuo nuo kitų parduotuvinių nesiskiria, išskyrus gerą sudėtį wink.gif Laveros pastos irgi putoja, Druide putoja, Ciel d'Azur irgi, tik pastarosios kitiems gali būti per aštrios ar nepatikti konsistencija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 11 gruodžio 2009 - 10:20
Emiau ir vakar isbandziau moli, kuri pirkau gerimui (bentonite) veido kaukei. Pasirode gerokai svelnesnis nei moliai, kuriuos dazniausiai naudoju kaukems veidui - kaolin, green clay...

As anksciau esu skaicius, kad prausiant veida juoda duona po kurio laiko dingsta visi spuogai smile.gif Ka manot? Gal bandet? As dabar turiu 'priejima' smile.gif prie juodos duonos. Galvoju, gal pabandyt idomumo delei ... bet ar neuzkims kokiu poru ar pan?.. (Dabar turiu labai nebloga (kaip man smile.gif) veido bukle, net baisu eksperimentuoti..)

QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 20:55)
Bet dėl to žaidimo su rankšluostukais ir neprasideda dauguma, nes arba laiko arba kantrybes pritrūksta, o mano manymu galima tiesiog paprausus kokią minutę veidą ganėtinai šiltu(kurios neturi problemų su kapiliarais, net į karštumą) vandeniu - ir veidas sušils ir pirštai 

drinks_cheers.gif zinoma, reiktu bandyti ir rasti sau trumpiausia ir tinkamiausia buda. tie, kurie aliejais prausiasi, matyt, taip ir padare. bet pradedant si nauja buda norisi daryti pagal instrukcijas smile.gif ir optimaliai teisingai, kad patikrint, ar tas budas tinka.
bent jau as bijociau kitaip daryti, kad kokiu poru tuo aliejum neuzkimst... ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 10, 21:40)
Aš naudojau. Muilai kaip muilai, nežinau su kuom palyginti...dabar naudoju "Weledos", tai labiau patinka. Lemurijos labai greit tęžta (nors pas mane lėkštutėje nesikaupia vanduo prie muilo) ir susinaudoja ištižęs greit
nMpatiko tai, kad neturi 'autentiško' kvapo. Pirkau 'šokoladinį', o kvepėjo visų muilų kvapų kakofonija. Iš didelio ekologiškumo, jie nesupakuoti..tik tokia kartonine etikete 'apmauti'..liečiasi vienas su kitu parduodant ir skiriasi tik spalvos..kvepia vienu, neaišku kokiu kvapu

neteko bandyti lemurijos muilu (ar weledos).
bet bendri pastebejimai:
naturalus muilas lengviau tizta vandenyje nei sintetinis, todel jo negalima palikti vandens baluteje tarp naudojimu smile.gif
man maniskiai neatrodo labai tiztantys, bet gal kad jau pripratau g.gif smile.gif

o visa kita, man atrodo, atsiremia i pinigus (labiau nei i ekologija ar ka kt ) smile.gif
jei kaina pakiltu kokiais 5 Lt, butu jums ir grazus ipakavimas (pvz grazi dezute is perdirbamos medziagos), o jei kaina pakiltu kokiais 5 kartais, smile.gif butu jums ir sokoladinis kvapas.
(beje, ziurint i sokoladinio muilo sudeti, jis sokoladu niekad ir nekvepejo smile.gif bet turetu tureti kvapa - nes ideti eteriniai aliejai. bet, matyt, velgi taupumo sumetimais ju ideta per mazai smile.gif).

QUOTE(Dovish @ 2009 12 10, 21:43)
Man gumbas iš užsikimšusios poros neauga, tiesiog toks lengvas iškilas būna.

Vieną riciną naudojai? Nemaišai su jojoba?

pas mane tas pats (dabar labai sumazeje, tiesa). bet as tu iskilu nesieju su mechaniniu odos valymu g.gif

as naudodavau ricina plius dar koki alieju drinks_cheers.gif koki lengva imdavau. pojutis odos tai tikrai nuostabus, as net sutikau zaisti su tais ranksluostukais.. bet man po kurio laiko tu odos iskilimu atsirado - galvoju, kad uzkimsau poras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 11 gruodžio 2009 - 11:13
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 11:52)

As anksciau esu skaicius, kad prausiant veida juoda duona po kurio laiko dingsta visi spuogai smile.gif Ka manot? Gal bandet? As dabar turiu 'priejima' smile.gif prie juodos duonos. Galvoju, gal pabandyt idomumo delei ... bet ar neuzkims kokiu poru ar pan?.. (Dabar turiu labai nebloga (kaip man smile.gif) veido bukle, net baisu eksperimentuoti..)

as esu meginus, bet daugiau kaip kauke, uzsipili duonos karstu vandeniu palaikai ir paskui masazuoji tais tirsciais veida, kiek pamenu visai nieko buvo, kad labai pravalytu nepajauciau, bet oda svari liko poros truputi patrauktos, gal tikrai reikia nuolatos darytis g.gif
Atsakyti
Merginos parekomenduokite skysta pravada akims kad breztu plona linija... 4u.gif idomu kaip Elysambre brezia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 11, 12:06)
Merginos parekomenduokite skysta pravada akims kad breztu plona linija... 4u.gif  idomu kaip Elysambre brezia? g.gif

Man jis kaip pravadas patinka. Bet aš nemoku tom gamyklinėm plunksnelėm naudotis, tai turiu spec šepetėlį. Tai su juo puikiai pasidažau smile.gif O pats pravadas laikosi gerai ir net sunkokai nusiplauna.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 10:52)
As anksciau esu skaicius, kad prausiant veida juoda duona po kurio laiko dingsta visi spuogai smile.gif Ka manot? Gal bandet? As dabar turiu 'priejima' smile.gif prie juodos duonos. Galvoju, gal pabandyt idomumo delei ... bet ar neuzkims kokiu poru ar pan?..

įdomu, kokiu būdu tie spuogai dingsta? Molis ištraukia, aliejai ištirpdo, o juoda duona ką jiems daro? biggrin.gif Likęs ir pas mus juodos ekologiškos duonos kriaukšlis, gal reiktų išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 11, 12:09)
Man jis kaip pravadas patinka. Bet aš nemoku tom gamyklinėm plunksnelėm naudotis, tai turiu spec šepetėlį. Tai su juo puikiai pasidažau smile.gif O pats pravadas laikosi gerai ir net sunkokai nusiplauna.

cia tu apie Elysambre? o sakyk pas ji gamybine plona plunksnele ar toks breztukas kietas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 11, 10:03)
as esu meginus, bet daugiau kaip kauke, uzsipili duonos karstu vandeniu palaikai ir paskui masazuoji tais tirsciais veida, kiek pamenu visai nieko buvo, kad labai pravalytu nepajauciau, bet oda svari liko poros truputi patrauktos, gal tikrai reikia nuolatos darytis g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 10:10)
įdomu, kokiu būdu tie spuogai dingsta? Molis ištraukia, aliejai ištirpdo, o juoda duona ką jiems daro? biggrin.gif Likęs ir pas mus juodos ekologiškos duonos kriaukšlis, gal reiktų išbandyti smile.gif

einu bandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 11, 01:02)
Merginos, gal galėtumėt patarti dantų pastą, kuri bent šiek tiek putotų? Aš tai galiu ir be to apseiti, bet MB - niekaip  schmoll.gif Bandžiau žiūrėti bloge atsiliepimuose, tačiau nieko neradau.

Drauge mano isbande Logonos metine ir Logonos jautriems dantims, tai ji sake jautiems dantims yra identiska skonio atzivlgiu sintetinems, putoja, ir skonis geras, metines siek tiek prastesnis skonis,bet irgi putoja.

Man idomu kaip urtekram pastos, kas bande, gal galetu papasakoti kuriu skoniai nepavydetini, ir kaip su putojimu jose? ax.gif as kaip tik pati renkuosi pasta, nes jau vyrelis netures tuoj kuo plauti dantu (as save kankinu su logonos rozmarinu pasta, kuri neputoja, ir keisto skonio, bet gerai veikia jautrius dantis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 11 gruodžio 2009 - 11:15
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 11, 12:12)
cia tu apie Elysambre? o sakyk pas ji gamybine plona plunksnele ar toks breztukas kietas? blush2.gif

Elysambre. Bijau, pameluot, nes tos gamybinės nenaudoju, bet man regis, jinai kietesnė tokia, ne kaip teptukas rolleyes.gif
Atsakyti