Emiau ir vakar isbandziau moli, kuri pirkau gerimui (bentonite) veido kaukei. Pasirode gerokai svelnesnis nei moliai, kuriuos dazniausiai naudoju kaukems veidui - kaolin, green clay...
As anksciau esu skaicius, kad prausiant veida juoda duona po kurio laiko dingsta visi spuogai
Ka manot? Gal bandet? As dabar turiu 'priejima'
prie juodos duonos. Galvoju, gal pabandyt idomumo delei ... bet ar neuzkims kokiu poru ar pan?.. (Dabar turiu labai nebloga (kaip man
) veido bukle, net baisu eksperimentuoti..)
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 20:55)
Bet dėl to žaidimo su rankšluostukais ir neprasideda dauguma, nes arba laiko arba kantrybes pritrūksta, o mano manymu galima tiesiog paprausus kokią minutę veidą ganėtinai šiltu(kurios neturi problemų su kapiliarais, net į karštumą) vandeniu - ir veidas sušils ir pirštai
zinoma, reiktu bandyti ir rasti sau trumpiausia ir tinkamiausia buda. tie, kurie aliejais prausiasi, matyt, taip ir padare. bet pradedant si nauja buda norisi daryti pagal instrukcijas
ir optimaliai teisingai, kad patikrint, ar tas budas tinka.
bent jau as bijociau kitaip daryti, kad kokiu poru tuo aliejum neuzkimst...
QUOTE(Rasma @ 2009 12 10, 21:40)
Aš naudojau. Muilai kaip muilai, nežinau su kuom palyginti...dabar naudoju "Weledos", tai labiau patinka. Lemurijos labai greit tęžta (nors pas mane lėkštutėje nesikaupia vanduo prie muilo) ir susinaudoja ištižęs greit
nMpatiko tai, kad neturi 'autentiško' kvapo. Pirkau 'šokoladinį', o kvepėjo visų muilų kvapų kakofonija. Iš didelio ekologiškumo, jie nesupakuoti..tik tokia kartonine etikete 'apmauti'..liečiasi vienas su kitu parduodant ir skiriasi tik spalvos..kvepia vienu, neaišku kokiu kvapu
neteko bandyti lemurijos muilu (ar weledos).
bet bendri pastebejimai:
naturalus muilas lengviau tizta vandenyje nei sintetinis, todel jo negalima palikti vandens baluteje tarp naudojimu
man maniskiai neatrodo labai tiztantys, bet gal kad jau pripratau
o visa kita, man atrodo, atsiremia i pinigus (labiau nei i ekologija ar ka kt )
jei kaina pakiltu kokiais 5 Lt, butu jums ir grazus ipakavimas (pvz grazi dezute is perdirbamos medziagos), o jei kaina pakiltu kokiais 5 kartais,
butu jums ir sokoladinis kvapas.
(beje, ziurint i sokoladinio muilo sudeti, jis sokoladu niekad ir nekvepejo
bet turetu tureti kvapa - nes ideti eteriniai aliejai. bet, matyt, velgi taupumo sumetimais ju ideta per mazai
).
QUOTE(Dovish @ 2009 12 10, 21:43)
Man gumbas iš užsikimšusios poros neauga, tiesiog toks lengvas iškilas būna.
Vieną riciną naudojai? Nemaišai su jojoba?
pas mane tas pats (dabar labai sumazeje, tiesa). bet as tu iskilu nesieju su mechaniniu odos valymu
as naudodavau ricina plius dar koki alieju
koki lengva imdavau. pojutis odos tai tikrai nuostabus, as net sutikau zaisti su tais ranksluostukais.. bet man po kurio laiko tu odos iskilimu atsirado - galvoju, kad uzkimsau poras