Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Honey @ 2009 12 10, 18:19)
ach, aš visai ne tuos žiūriu  biggrin.gif
Šampūnai

Na vadinasi atspėjau jog du gamintojai su tuo pačiu vardu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 17:04)
Gal kvaila pasirodysiu, bet apie kokį hormoninį pieną tu čia kalbi? rolleyes.gif

Apie kokius ingridientus kalbi,jei nude, tai jų puslapyje visų produktų sudėtys yra mirksiukas.gif
Mano manymu tos poros ir atsivers masažuojant veidą, nes nuo judesių pirštų galiukais ir įšils oda, o kai ji šyla atsidarinėja poros mirksiukas.gif

dazniausiai raso, kad reikia veida pasildyti, kad atsivertu poros (uzdejus ir laikant karsta ranksluosti arba stovint duse..)
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 18:04)
Mano manymu tos poros ir atsivers masažuojant veidą, nes nuo judesių pirštų galiukais ir įšils oda, o kai ji šyla atsidarinėja poros mirksiukas.gif

Gali būt... Gal kada ir pabandysiu smile.gif nebent ricina sausint gali odą arba kimštis poros...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 18:04)
Gal kvaila pasirodysiu, bet apie kokį hormoninį pieną tu čia kalbi? rolleyes.gif

Apie kokius ingridientus kalbi,jei nude, tai jų puslapyje visų produktų sudėtys yra mirksiukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 18:36)
dazniausiai raso, kad reikia veida pasildyti, kad atsivertu poros (uzdejus ir laikant karsta ranksluosti arba stovint duse..)

kai laiko karves neekologiškai, jos gauna vaistų, hormonų, skatina kuo didesnę reprodukciją, neleidžia joms pailsėti, melžia jas "nėščias", todėl ir pieną hormoniniu vadinu tongue.gif

aš čia jau apie kitą kosmetiką kalbėjau, kad ingredientų neradau biggrin.gif Ne apie Nude wink.gif

pritariu Daddygirl, kad reikia to pašildymo - visai kitas reikalas. Man vien pirštų neužtenka drinks_cheers.gif
Atsakyti
My Webpage
Labai įdomūs aprašymai apie molį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 20:59)
kai laiko karves neekologiškai, jos gauna vaistų, hormonų, skatina kuo didesnę reprodukciją, neleidžia joms pailsėti, melžia jas "nėščias", todėl ir pieną hormoniniu vadinu tongue.gif

Tai kaip suprantu pieno pektidai gali būti išgaunami ir iš ekologiško pieno? wink.gif O juos aplamai leidžia tarkim Ecocet ar BDIH? mirksiukas.gif
Atsakyti
ta kosmetika, kur ir lieka man neaiški, vadinasi Environ. Ji sukurta kosmetikos chirurgo Des Fernandes. Ji kaip ir yra vitamininė. Ja anksčiau prekiavo čia, o dabar sudėta čia. Jei nesugeba surašyti sudėčių, tai jų reikalas tongue.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 21:15)
Tai kaip suprantu pieno pektidai gali būti išgaunami ir iš ekologiško pieno? wink.gif O juos aplamai leidžia tarkim Ecocet ar BDIH? mirksiukas.gif

logiškai mąstant - taip, juk yra ir ekologiško pieno. Įdomu, kai ten jie išgaunami, čia gal Rasma galėtų pasakyti smile.gif Nei Ecocert, nei BDIH nuostatų nesu skaičiusi biggrin.gif Gal jie gyvūninių sudėtinių dalių neleidžia dėti? Gal peptidai yra "švarūs", bet iš principo negalimi? Ir abejoju, ar ten klausimas pas Nude kilęs dėl peptidų, gal dar ko nors nesuderinamo su ekologiškais standartais deda g.gif
Atsakyti
Galbūt, bet kad ekologiški standartai leidžia tam tikrą procentą š... man taip pat labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 18:36)

QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 20:59)
pritariu Daddygirl, kad reikia to pašildymo - visai kitas reikalas. Man vien pirštų neužtenka  drinks_cheers.gif

Bet dėl to žaidimo su rankšluostukais ir neprasideda dauguma, nes arba laiko arba kantrybes pritrūksta, o mano manymu galima tiesiog paprausus kokią minutę veidą ganėtinai šiltu(kurios neturi problemų su kapiliarais, net į karštumą) vandeniu - ir veidas sušils ir pirštai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 17:26)

Rojaus sodas atidarė el.krautuvėlę. Iš kosmetikos - Logona, Sante, Lemurijos muilai, I + M priemonės ir ta Marmozel, kur kalbėjomės.

kažin kaip šie muilai? gal naudojot kas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 10, 22:19)
kažin kaip šie muilai? gal naudojot kas? smile.gif

Aš naudojau. Muilai kaip muilai, nežinau su kuom palyginti...dabar naudoju "Weledos", tai labiau patinka. Lemurijos labai greit tęžta (nors pas mane lėkštutėje nesikaupia vanduo prie muilo) ir susinaudoja ištižęs greit ax.gif
nMpatiko tai, kad neturi 'autentiško' kvapo. Pirkau 'šokoladinį', o kvepėjo visų muilų kvapų kakofonija. Iš didelio ekologiškumo, jie nesupakuoti..tik tokia kartonine etikete 'apmauti'..liečiasi vienas su kitu parduodant ir skiriasi tik spalvos..kvepia vienu, neaišku kokiu kvapu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 09:28)
tai aišku, kad yra tongue.gif Paskutiniu metu pradėjau norėt į tokią vietą kaip kad Dailus kvietkelis išvažiavo - kur net veidrodžių nėra, o šviesa geriausia, kad būtų žvakių  ax.gif Tada nereikės veido arti ir jis savaime susitvarkys. O kai pradedi sau "padėti", tai taip ir gaunasi. Iš kitos pusės, tai negi palikti viską, kad paskui koks gumbas užaugtų?  g.gif

Aš apskritai anksčiau neturėjau mados savo veidą tyrinėti prie veidrodžio, bet kai pradėjau kaukes naudoti vis apsižiūriu po procedūros kas ir kaip biggrin.gif Man gumbas iš užsikimšusios poros neauga, tiesiog toks lengvas iškilas būna. Apskritai, man atrodo, kad to nebuvo, kol aš nepradėjau tų porų retsykiai mechaniškai valyti po kaukių. Reikės baigti šitą erą, viliuosi, pati oda susitvarkys ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 14:37)
ne. karstas vanduo plius ricina viska turetu nuo veido nupraust.

Vieną riciną naudojai? Nemaišai su jojoba? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 10 gruodžio 2009 - 22:44