Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 17:17)
muilas su vistos kvapu

(nors gali buti, kad pardavejas tailandietis tiesiog nelabai ivaldes anglu klb  biggrin.gif)

ir muilas kažkoks kičas lievas, ir nenorėčiau dvelkti vištiena lotuliukas.gif Išslys iš rankų, ir nulauši gaidžiui kojas, uodegą ar galvą tongue.gif

Rojaus sodas atidarė el.krautuvėlę. Iš kosmetikos - Logona, Sante, Lemurijos muilai, I + M priemonės ir ta Marmozel, kur kalbėjomės. Tai man bent panašu, kad irgi tuos medicininius indelius savo etiketėmis tik apklijavę jie tongue.gif

"tulpės aromatas ir prieskonio dvelksmas" kažkokio švytėjimo aliejaus aprašyme man pasitikėjimo nekelia ax.gif 100 ml kaina - net 65 litai doh.gif

na, pačios pažiūrėsit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 gruodžio 2009 - 17:26

i 
Temoj ne vieta dėt reklamas į savo skelbimus, tokios žinutės ištrintos
Atsakyti
Sveikos,

na prasinesiau vakar per pora kirpyklu ieskodama l'oreal bio/naturalaus sampuno, paziurejo i mane kaip i visiska durnele doh.gif lyg as buciau zibuciu vidury ziemos ieskojus...

aij ir nereikia

siandien isigijau laveros roziu drekinamaja kauke tai eisiu tepliotis thumbup.gif

ziuriu man irgi reikes pereiti prie molio, nes vis ieskau kokios kaukes kad sutrauktu poras ir nieko gero nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 17:29)
tiek kiek galioja sitie aliejai. nakvisu turbut trumpiausias galiojimas. bet bent metus turetu tikrai.

ir nereikia net det jokio nat.konservanto? tada labai gerai, jei ilgai laiko, o as cia jau maniau menesi max. bet turbut pries tepantis tuo misiniu, reiktu ji pasildyti, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 10:08)
čia dar radau straipsnelį apie Nude kosmetiką, gal kam bus irgi įdomu smile.gif Čia puslapis, iš kur galima užsakyti. Bet brangu kaip  doh.gif

katuti, o kokią tu asmeniškai susidarei nuomonę apie Nude gamintoją, man tai labai jie primena Suki mirksiukas.gif
Ir dar man susidarė nuomonę, kad tas šampūnas, kur buvo įdėta sudėtis prieš keletą dienų, nepriklauso tam pačiam gamintojui, nes nerandu jo jų puslapyje ir pakuotės visiškai skirtingos. Ar tik nebus galimas atvejis kaip ir su ženklu Bio, kad kažkas bando prisidengti jų vardu g.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 12 10, 17:07)
Na tada neturiu tiek laiko žaisti  schmoll.gif  biggrin.gif

bryyla, bet tavo įdėtoje nuorodoje aiškiai rašoma kad masažuoti reikia 2 minutes mirksiukas.gif
Tik klausimas iškilo, reikia prieš tą valymą aliejais nuplauti veidą prausikliais ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 17:32)
katuti, o kokią tu asmeniškai susidarei nuomonę apie Nude gamintoją, man tai labai jie primena Suki mirksiukas.gif

Ir dar man susidarė nuomonė, kad tas šampūnas, kur buvo įdėta sudėtis prieš keletą dienų, nepriklauso tam pačiam gamintojui,

man keista, kad kažkokie pieno peptidai trukdo gauti sertifikatą biggrin.gif Tai gal iš hormoninio pieno jie juos išgraibo ar susintetina? Primena, žinok, Suki. Net ir Biok primena. Kaip tiems šokėjams, kur vis kažkas sutrukdo šokti, tai pastariesiems irgi yra visokių labai rimtų priežasčių nesisertifikuoti tongue.gif

pažiūrėjau į kainas ir ramu. Dabar Argital labai noriu, nedomina manęs Nude smile.gif

šiaip mano nuomone, tokie žodžiai kaip Nude, Pure, tas pats su bio-, eco- yra puiki terpė manipuliacijoms. Nes surask, kad gudrus, tokią Nude kosmetiką - garantuotai išmes tą iš Drogo pirmiau biggrin.gif

grįžusi namo pažiūrėsiu dar, kokia kosmetika mane domina, nes buvau pradėjusi ieškoti, nėjo kaip per sviestą, tai ir užmečiau. Gal ingredientų neradau g.gif Bet apie ją kaip apie patikimą buvo atsiliepta Optimalios mitybos biblijoj, kurią parašęs autorius dirba su nepriklausomais tyrėjais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 gruodžio 2009 - 17:46
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 17:32)
bryyla, bet tavo įdėtoje nuorodoje aiškiai rašoma kad masažuoti reikia 2 minutes mirksiukas.gif
Tik klausimas iškilo, reikia prieš tą valymą aliejais nuplauti veidą prausikliais ar ne? rolleyes.gif

Kaip aš supratau, tai nereikia, nes tie aliejai tai ir nuvalo odą, bet va nebesuprantu tada kaip su tų porų atvėrimu g.gif tada tikrai reiktų daugiau laiko sugaišt... Šis metodas labai panašus kaip ir porų valymas su ricinos aliejumi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 16:32)

ne smile.gif prausiesi aliejais juk wink.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 12 10, 16:46)
Šis metodas labai panašus kaip ir porų valymas su ricinos aliejumi  ax.gif

cia tas pats dalykas, tik kitaip pavadintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 17:46)
man keista, kad kažkokie pieno peptidai trukdo gauti sertifikatą  biggrin.gif Tai gal iš hormoninio pieno jie juos išgraibo ar susintetina?

Gal ingredientų neradau  g.gif

Gal kvaila pasirodysiu, bet apie kokį hormoninį pieną tu čia kalbi? rolleyes.gif

Apie kokius ingridientus kalbi,jei nude, tai jų puslapyje visų produktų sudėtys yra mirksiukas.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 10, 17:46)
Kaip aš supratau, tai nereikia, nes tie aliejai tai ir nuvalo odą, bet va nebesuprantu tada kaip su tų porų atvėrimu g.gif tada tikrai reiktų daugiau laiko sugaišt...

Mano manymu tos poros ir atsivers masažuojant veidą, nes nuo judesių pirštų galiukais ir įšils oda, o kai ji šyla atsidarinėja poros mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 10 gruodžio 2009 - 18:04
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 19:04)
Apie kokius ingridientus kalbi,jei nude, tai jų puslapyje visų produktų sudėtys yra mirksiukas.gif

O kurioje vietoje tos sudėtys, nes prie pačių šampūnų, tai nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 10, 18:07)
O kurioje vietoje tos sudėtys, nes prie pačių šampūnų, tai nerandu  blush2.gif

O aš šampūnų nerandu laugh.gif

Na tarkim kūno kremas, po produktu reikia paspausti READ THE LABEL mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 19:10)
O aš šampūnų nerandu laugh.gif 

Na tarkim kūno kremas, po produktu reikia paspausti READ THE LABEL mirksiukas.gif

ach, aš visai ne tuos žiūriu biggrin.gif
Šampūnai
Atsakyti