akcijos Gedimino 9 Vokiečių vaistinėje (šalia TBS įsikūrę). Žinau, kad kai kam buvo sudėtinga juos rasti
1.Visai natūraliai kosmetikai, t.y. Dr.Hauschka, Lavera, Weleda -20%
gruodžio 11-13 dienomis, o OMNIA BOTANICA -23%.
2. Nuo gruodzio 14 d. iki gruodzio 31 d. Kalėdinė akcija:
uz 2 produktus -13%;
uz 3 produktus -16%;
uz 4 produktus - 20%
Atejau pasiguost
Pasiemiau Daddygirl muiliukus, bet atsiliepimu nera ir, matyt, ilgai dar nebus. Mano vaikas neleidzia ju naudot Paaustom, paglostom, sukisam atgal i maiselius ir dedam i lentyna
Pasiemiau Daddygirl muiliukus, bet atsiliepimu nera ir, matyt, ilgai dar nebus. Mano vaikas neleidzia ju naudot Paaustom, paglostom, sukisam atgal i maiselius ir dedam i lentyna
QUOTE(ragana @ 2009 12 10, 18:00)
Atejau pasiguost
cia topine priezastis muiliuku nenaudot
QUOTE(ragana @ 2009 12 10, 17:00)
Atejau pasiguost
O kodel? Per grazus ? man ir paciai labai jau gaila juos naudot kasdien, padeti extra pasimegavimamas
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 16:57)
akcijos Gedimino 9 Vokiečių vaistinėje (šalia TBS įsikūrę). Žinau, kad kai kam buvo sudėtinga juos rasti
uz 2 produktus -13%;
uz 3 produktus -16%;
uz 4 produktus - 20%
uz 2 produktus -13%;
uz 3 produktus -16%;
uz 4 produktus - 20%
kaži kokios kainos Dr.Hauschkos pasidaro, kai nuolaida -20%, gal neverta jokiais vagonais grūstis iki Hannover-Biologisch...? a, kaip sakot?
Merginos, gal kuri darėtės tokį mišinuką ar kaip čia galima pavadinti jį
* Nerafinuoto puiklapių (foraha) aliejaus - 15 ml
* Nerafinuoto sviestmedžių aliejaus - 12 g
* Nerafinuoto nakvišų aliejaus - 6 ml
* Nerafinuoto simondsijų (jojoba) aliejaus - 10 ml
* Imbierinių citrinžolių (palmarozų) eterinio aliejaus - 10 lašų.
Receptas iš KN puslapio. Jei pabandyčiau sumiksuoti mamai, kažin kiek laiko galėtų laikyt jis nesugedęs?
Receptas iš KN puslapio. Jei pabandyčiau sumiksuoti mamai, kažin kiek laiko galėtų laikyt jis nesugedęs?
QUOTE(Padange @ 2009 12 10, 17:08)
kaži kokios kainos Dr.Hauschkos pasidaro, kai nuolaida -20%, gal neverta jokiais vagonais grūstis iki Hannover-Biologisch...? a, kaip sakot?
Neverta taip toli vaziuoti
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 10, 16:05)
O kodel? Per grazus ? man ir paciai labai jau gaila juos naudot kasdien, padeti extra pasimegavimamas
Aha, taip labai patinka, kad negalima is karto imti ir sunaudoti O man taip knieti isbandyt...
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 14:35)
Dėkui Daddygirl Šįvakar antrąkart bandysiu tavo muiliuką, tikiuosi įsitikinti, kad ta alergija niekuo nebuvo susijusi su juo
Beje, tu neperseniausiai rašei, kad dažymas žolėmis tau baisios terlionės, tai galiu pasidalinti patirtimi, kaip aš tai darau su malonumu, bet žiūrint kokiu tikslu tu nori dažyti savo plaukus? Nes aš dažausi tik šaknis, kad paslėpčiau žilus, kurių per pastaruosius metus nemažai atsirado Kadangi man galvos kaukes pasidaryti(turiu omenyje tolygų sklastymų darymą) jau tas pats kas išsivalyti dantis, tai labai paprasta su šepetėliu nusidažyti ir plaukų šaknis, praktiškai net pirštinių nesupurvinu. Anksčiau vargau terliodamasi su visais, bet pastebėjau, kad po kurio laiko jie tik daugiau sausėja ir ryžėja, taigi nusprendžiau jog nėra prasmės, nes dažant tik šaknis įsitikinau, jog bendras vaizdas nepakinta, o tavo natūrali plaukų spalva labai panaši į mano
Beje, tu neperseniausiai rašei, kad dažymas žolėmis tau baisios terlionės, tai galiu pasidalinti patirtimi, kaip aš tai darau su malonumu, bet žiūrint kokiu tikslu tu nori dažyti savo plaukus? Nes aš dažausi tik šaknis, kad paslėpčiau žilus, kurių per pastaruosius metus nemažai atsirado Kadangi man galvos kaukes pasidaryti(turiu omenyje tolygų sklastymų darymą) jau tas pats kas išsivalyti dantis, tai labai paprasta su šepetėliu nusidažyti ir plaukų šaknis, praktiškai net pirštinių nesupurvinu. Anksčiau vargau terliodamasi su visais, bet pastebėjau, kad po kurio laiko jie tik daugiau sausėja ir ryžėja, taigi nusprendžiau jog nėra prasmės, nes dažant tik šaknis įsitikinau, jog bendras vaizdas nepakinta, o tavo natūrali plaukų spalva labai panaši į mano
nu atsargiai bandyk ne ant viso kuno. rankas gal nuprausk pirma.
aciu uz patarimus. tuo labiau, kad (pasimirsus pykciui kai turejau sveist visa vonia vidurnakti ) nusprendziau nepasiduot be kovos vel labai noriu bandyt. reik pagal instrukcijas - 3 dienas is eiles
oi, tai Tu jau auksta lygi pasiekus. as pati isvis nemoku issitept - man vyras istepa ir noriu as per visa ilgi, kad plaukus nudazytu...
QUOTE(ragana @ 2009 12 10, 15:00)
Atejau pasiguost
o kaip cia suprast?
aisku, labai malonu, kad taip mylimi
as tai jau savo dukryte ir vyra uzknisus su 'pauostyk' (t.y. kvapu degustavimu) mano mazoji tik pamato koki muila, iskart giliai ikvepia ir sako :'aaa'..
QUOTE(Katherina @ 2009 12 10, 15:13)
Merginos, gal kuri darėtės tokį mišinuką ar kaip čia galima pavadinti jį
tiek kiek galioja sitie aliejai. nakvisu turbut trumpiausias galiojimas. bet bent metus turetu tikrai.
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 09:28)
veidą tada reikia pašildyti, kad riebalas riebale tirptų ir pamasažuoti - man, žinok, čia visa ceremonija Kol tai padarau, gaunasi visas naminis SPA, su visom laiko sąnaudom
Na tada neturiu tiek laiko žaisti
QUOTE(Palomina @ 2009 12 10, 10:03)
Na kaip gražu Ypač tas pirmas su širdele...
Šiemet neprisiruošiau, bet kitąmet būtinai dovanoms darysiu lūpų balzamus
višta kvepiantis muilas
(nors gali buti, kad pardavejas tailandietis tiesiog nelabai ivaldes anglu klb )
labai grazus, tik nesupratau, ar jis skirtas naudot, ar tik suvenyrinis - priklijuotas prie dezutes )