Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

akcijos Gedimino 9 Vokiečių vaistinėje (šalia TBS įsikūrę). Žinau, kad kai kam buvo sudėtinga juos rasti drinks_cheers.gif

1.Visai natūraliai kosmetikai, t.y. Dr.Hauschka, Lavera, Weleda -20%
gruodžio 11-13 dienomis, o OMNIA BOTANICA -23%.

2. Nuo gruodzio 14 d. iki gruodzio 31 d. Kalėdinė akcija:
uz 2 produktus -13%;
uz 3 produktus -16%;
uz 4 produktus - 20%
Atsakyti
Atejau pasiguost verysad.gif
Pasiemiau Daddygirl muiliukus, bet atsiliepimu nera ir, matyt, ilgai dar nebus. Mano vaikas neleidzia ju naudot doh.gif Paaustom, paglostom, sukisam atgal i maiselius ir dedam i lentyna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 12 10, 18:00)
Atejau pasiguost  verysad.gif
Pasiemiau Daddygirl muiliukus, bet atsiliepimu nera ir, matyt, ilgai dar nebus. Mano vaikas neleidzia ju naudot  doh.gif  Paaustom, paglostom, sukisam atgal i maiselius ir dedam i lentyna  lotuliukas.gif

cia topine priezastis muiliuku nenaudot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 12 10, 17:00)
Pasiemiau Daddygirl muiliukus, bet atsiliepimu nera ir, matyt, ilgai dar nebus. Mano vaikas neleidzia ju naudot  doh.gif  Paaustom, paglostom, sukisam atgal i maiselius ir dedam i lentyna  lotuliukas.gif

O kodel? smile.gif Per grazus ? smile.gif man ir paciai labai jau gaila juos naudot kasdien, padeti extra pasimegavimamas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 16:57)
akcijos Gedimino 9 Vokiečių vaistinėje (šalia TBS įsikūrę). Žinau, kad kai kam buvo sudėtinga juos rasti  drinks_cheers.gif

1.Visai natūraliai kosmetikai, t.y. Dr.Hauschka, Lavera, Weleda -20%
gruodžio 11-13 dienomis, o OMNIA BOTANICA -23%.

2. Nuo gruodzio 14 d. iki gruodzio 31 d. Kalėdinė akcija:
uz 2 produktus -13%;
uz 3 produktus -16%;
uz 4 produktus - 20%

kaži kokios kainos Dr.Hauschkos pasidaro, kai nuolaida -20%, gal neverta jokiais vagonais grūstis iki Hannover-Biologisch...? a, kaip sakot? ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri darėtės tokį mišinuką ar kaip čia galima pavadinti jį ax.gif
* Nerafinuoto puiklapių (foraha) aliejaus - 15 ml
* Nerafinuoto sviestmedžių aliejaus - 12 g
* Nerafinuoto nakvišų aliejaus - 6 ml
* Nerafinuoto simondsijų (jojoba) aliejaus - 10 ml
* Imbierinių citrinžolių (palmarozų) eterinio aliejaus - 10 lašų.
Receptas iš KN puslapio. Jei pabandyčiau sumiksuoti mamai, kažin kiek laiko galėtų laikyt jis nesugedęs?
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 12 10, 17:08)
kaži kokios kainos Dr.Hauschkos pasidaro, kai nuolaida -20%, gal neverta jokiais vagonais grūstis iki Hannover-Biologisch...?  a, kaip sakot?  ax.gif

Neverta taip toli vaziuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 10, 16:05)
O kodel? smile.gif Per grazus ? smile.gif man ir paciai labai jau gaila juos naudot kasdien, padeti extra pasimegavimamas smile.gif  4u.gif

Aha, taip labai patinka, kad negalima is karto imti ir sunaudoti biggrin.gif O man taip knieti isbandyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 14:35)
Dėkui Daddygirl 4u.gif Šįvakar antrąkart bandysiu tavo muiliuką, tikiuosi įsitikinti, kad ta alergija niekuo nebuvo susijusi su juo smile.gif
Beje, tu neperseniausiai rašei, kad dažymas žolėmis tau baisios terlionės, tai galiu pasidalinti patirtimi, kaip aš tai darau su malonumu, bet žiūrint kokiu tikslu tu nori dažyti savo plaukus? Nes aš dažausi tik šaknis, kad paslėpčiau žilus, kurių per pastaruosius metus nemažai atsirado rolleyes.gif  Kadangi man galvos kaukes pasidaryti(turiu omenyje tolygų sklastymų darymą) jau tas pats kas išsivalyti dantis, tai labai paprasta su šepetėliu nusidažyti ir plaukų šaknis, praktiškai net pirštinių nesupurvinu. Anksčiau vargau terliodamasi su visais, bet pastebėjau, kad po kurio laiko jie tik daugiau sausėja ir ryžėja, taigi nusprendžiau jog nėra prasmės, nes dažant tik šaknis įsitikinau, jog bendras vaizdas nepakinta, o tavo natūrali plaukų spalva labai panaši į mano mirksiukas.gif

nu atsargiai bandyk unsure.gif ne ant viso kuno. rankas gal nuprausk pirma.

aciu uz patarimus. tuo labiau, kad (pasimirsus pykciui kai turejau sveist visa vonia vidurnakti smile.gif) nusprendziau nepasiduot be kovos biggrin.gif vel labai noriu bandyt. reik pagal instrukcijas - 3 dienas is eiles cool.gif
oi, tai Tu jau auksta lygi pasiekus. as pati isvis nemoku issitept - man vyras istepa smile.gif ir noriu as per visa ilgi, kad plaukus nudazytu...

QUOTE(ragana @ 2009 12 10, 15:00)

o kaip cia suprast? biggrin.gif

aisku, labai malonu, kad taip mylimi smile.gif wub.gif

as tai jau savo dukryte ir vyra uzknisus su 'pauostyk' biggrin.gif (t.y. kvapu degustavimu) mano mazoji tik pamato koki muila, iskart giliai ikvepia ir sako :'aaa'..
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 10, 15:13)
Merginos, gal kuri darėtės tokį mišinuką ar kaip čia galima pavadinti jį  ax.gif 
    *  Nerafinuoto puiklapių (foraha) aliejaus - 15 ml
    * Nerafinuoto sviestmedžių aliejaus - 12 g
    * Nerafinuoto nakvišų aliejaus - 6 ml
    * Nerafinuoto simondsijų (jojoba) aliejaus - 10 ml
    * Imbierinių citrinžolių (palmarozų) eterinio aliejaus - 10 lašų.
Receptas iš KN puslapio. Jei pabandyčiau sumiksuoti mamai, kažin kiek laiko galėtų laikyt jis nesugedęs?

tiek kiek galioja sitie aliejai. nakvisu turbut trumpiausias galiojimas. bet bent metus turetu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 09:28)
veidą tada reikia pašildyti, kad riebalas riebale tirptų ir pamasažuoti - man, žinok, čia visa ceremonija  biggrin.gif Kol tai padarau, gaunasi visas naminis SPA, su visom laiko sąnaudom  mirksiukas.gif

Na tada neturiu tiek laiko žaisti schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 12 10, 10:03)
drinks_cheers.gif
imetu saviskiu lupu balzamu pvz  blush2.gif  biggrin.gif

Na kaip gražu wub.gif Ypač tas pirmas su širdele...
Šiemet neprisiruošiau, bet kitąmet būtinai dovanoms darysiu lūpų balzamus thumbup.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif

višta kvepiantis muilas

(nors gali buti, kad pardavejas tailandietis tiesiog nelabai ivaldes anglu klb biggrin.gif)

labai grazus, tik nesupratau, ar jis skirtas naudot, ar tik suvenyrinis - priklijuotas prie dezutes blink.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 10 gruodžio 2009 - 17:33