Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 09, 18:45)
Kieno tu nuovirą naudoji?

Varnalėšų lapų smile.gif
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 20:20)
ar ne ernesin buvo molio gėrimo pradininkė čia?  g.gif Štai jinai papasakotų, kaip skoniu skiriasi tie moliai rusiški ir kiti smile.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 09, 20:52)
o kaip gere Ernesin ?

Taip, aš šioje temoje pradininkė buvau, bet sužinojau būtent iš nep 4u.gif Pradėjau nuo žydrojo iš drogo, tik neplikydavau jo, o tiesiog kambario temperatūros vandeniu užpylusi laikydavau per naktį ir ryte gerdavau. Skonis visiškai nesiskiria jo ir to iš nimfali, tik droginis toks stambesnis, sunkesnis, o Ciel d'Azur toks kaip pūkas vandenyje smile.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 12 09, 23:06)
Aš tai kaip supratau, galima tuos aliejukus tiesiog sumaišyti ir praustis vienais, pamasažuoti veidą, tada nuprausti... Neužimtų tada per daug laiko  g.gif
O jais pasiprausus reikia muilu ar prausikliais dar nuplauti veidą? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 10, 11:06)
Bet kaip suprantu, reikia gerti ant tuščio skrandžio iš ryto, ar nebūtinai? g.gif  Aišku, tarp pusryčių ir pietų yra toks laikas, kai nevalgau. Bet kolegos turbūt pakrauptų, jei imčiau prie jų molį gerti  lotuliukas.gif

pas mane raso, kad bet kada galima gert. ir po kelis kartus i diena. svarbu, kad nebutu su maistu.

QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 11:26)
aišku wink.gif O labai skiriasi nuo to, ką mes darom?  rolleyes.gif
galima ir prieš miegą nevalgius bent porą valandų  4u.gif

as nezinau, kaip jus darot smile.gif atrodo, praleidau tas temas, kai diskutavot. turbut panasiai: saukstelis molio pabarstyt ant salto ar kamb temp vandens, padet i saldytuva. nenaudot metalo. dvi val pries gerima issimt is saldytuvo, sumaisyt pries geriant.. kad daug vandens su juo gert.. kad nevalgyt pries ir po 2 val..
tik as dar su moliu geriu tas zoleles. tai procedura dvigubai pailgeja.. smile.gif
Atsakyti
gal naudojat koki alieju po depilacijos?kazkur berods skaiciau kad saltalankiu mazina augima plauku?oi, kai pradesi naudot naturalia kosmetika, tai atrodo visko reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 13:58)
as nezinau, kaip jus darot smile.gif turbut panasiai:

panašiai, tik aš nestatau jo į šaldytuvą - iš ryto bijočiau gerklę sušaldyti smile.gif Plius, reikėtų keltis naktį, kad tą stiklinę ištraukti prieš dvi valandas. Ir trumpesnio laiko laikausi su maistu, t.y. nevalgau nuo pusvalandžio iki valandos po to, kai išgeriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 12:07)
O jais pasiprausus reikia muilu ar prausikliais dar nuplauti veidą? mirksiukas.gif

ne. karstas vanduo plius ricina viska turetu nuo veido nupraust.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 13:27)
panašiai, tik aš nestatau jo į šaldytuvą - iš ryto bijočiau gerklę sušaldyti smile.gif Plius, reikėtų keltis naktį, kad tą stiklinę ištraukti prieš dvi valandas. Ir trumpesnio laiko laikausi su maistu, t.y. nevalgau nuo pusvalandžio iki valandos po to, kai išgeriu smile.gif

tai va, cia jau laiko reikia daug su statymu i saldytuva smile.gif uztai noriu atlikt sita valyma, kol namie. be to, as maisau su tiek pat kamb temperaturos vandens su zolelem, tai nebetoks saltas pasidaro.

idomu, gal kas zino, kam tas laikymas saldytuve? nes pas mane raso, kad jei nera laiko, tai bent pora val saldytuve palaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 10, 13:34)
Apie siuos dalykus sioje temoje nediskutuojam , moderatore perspejo ax.gif

Dėkui, nebeteršiu temos 4u.gif
O kur tada kooperuotis siuntimui, kur šiais klausimais tariamasi, nes forume pagal paiešką nieko neradau, anksčiau tai čia visos tardavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 14:37)
idomu, gal kas zino, kam tas laikymas saldytuve? nes pas mane raso, kad jei nera laiko, tai bent pora val saldytuve palaikyti.

neturiu supratimo smile.gif Kiek esu skaičiusi, niekur nebuvo parašyta statyti į šaldytuvą g.gif Gal temperatūra kažkiek tada pakeičia to vandens savybes? Bet aš tik spėlioju smile.gif

egliuke, bryylos bloge čia, bet kažkaip keistai man jį rodo dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 gruodžio 2009 - 15:19
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 15:54)
neturiu supratimo smile.gif Kiek esu skaičiusi, niekur nebuvo parašyta statyti į šaldytuvą  g.gif Gal temperatūra kažkiek tada pakeičia to vandens savybes? Bet aš tik spėlioju smile.gif
egliuke, bryylos bloge čia, bet kažkaip keistai man jį rodo dabar  g.gif

Ne tas adresas, čia senas blogas, kaip suprantu, o čia naujas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2009 12 10, 15:48)
Dėkui, nebeteršiu temos 4u.gif
O kur tada kooperuotis siuntimui, kur šiais klausimais tariamasi, nes forume pagal paiešką nieko neradau, anksčiau tai čia visos tardavosi  ax.gif

Cia gal kas tiksliau zino tai jums i AZ atsakys, ane merginos? ax.gif
As prie nieko nesijungiu - palaikau Lietuvos ekonomika, perku Lietuvoje,
cia visko labai daug turim jau taipogi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 10, 15:03)
Ne tas adresas, čia senas blogas, kaip suprantu, o čia naujas smile.gif

teisingai drinks_cheers.gif Aš vieną kartą vieną, kitą kartą kitą variantą randu biggrin.gif Užsakymai tada čia wink.gif

pakeičiau ir ankstesnę nuorodą, dabar abi veda, kur reikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 gruodžio 2009 - 15:20
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 14:37)
ne. karstas vanduo plius ricina viska turetu nuo veido nupraust.

Dėkui Daddygirl 4u.gif Šįvakar antrąkart bandysiu tavo muiliuką, tikiuosi įsitikinti, kad ta alergija niekuo nebuvo susijusi su juo smile.gif
Beje, tu neperseniausiai rašei, kad dažymas žolėmis tau baisios terlionės, tai galiu pasidalinti patirtimi, kaip aš tai darau su malonumu, bet žiūrint kokiu tikslu tu nori dažyti savo plaukus? Nes aš dažausi tik šaknis, kad paslėpčiau žilus, kurių per pastaruosius metus nemažai atsirado rolleyes.gif Kadangi man galvos kaukes pasidaryti(turiu omenyje tolygų sklastymų darymą) jau tas pats kas išsivalyti dantis, tai labai paprasta su šepetėliu nusidažyti ir plaukų šaknis, praktiškai net pirštinių nesupurvinu. Anksčiau vargau terliodamasi su visais, bet pastebėjau, kad po kurio laiko jie tik daugiau sausėja ir ryžėja, taigi nusprendžiau jog nėra prasmės, nes dažant tik šaknis įsitikinau, jog bendras vaizdas nepakinta, o tavo natūrali plaukų spalva labai panaši į mano mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, o arbatmedžio ea galima iš Mėtos pirkti?? Ar kitur geresni g.gif

Norėčiau herpesui gydyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 10 gruodžio 2009 - 16:00