Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(envyy @ 2009 12 10, 00:48)
sveikutes,
galit pykt ar nepykt(mazu bus biski ne i tema) bet klausiu nes llllllllllll reikia!!
Noriu Kaledinems dovanoms gaminti is natur.dalykeliu lupu balzama ir nu nors tu ka nerandu i ka graziai galima butu ji supilti.Tie kur KN parduodami(ir tai ju siuo metu neturi) man tokie labiau medicininiai..dovanoms lyg ir grazesniu noretusi.Jei kas zinos -ir nepatinges pagelbet trumpuciu atsakymu tukstanti kartu busiu dekinga ir maloniai ruosiu kaledines dovaneles:)
Dekui

QUOTE(Dolphin @ 2009 12 10, 01:08)
Turiu lygiai tokia pat keliu kalediniu dovanu ideja biggrin.gif va va, indeliu graziu ir man reiketu. bet as galvoju paieskot kokiu papigiai indeliu, iskrapstyt is ten kas bus ideta ir turesiu  4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 10:28)
būtų galima paieškoti užsienio puslapiuose - kartais būna taros, o jei nepavyks, tai beliks kažkaip dekoruoti šituos medicininius  rolleyes.gif Galima prikabinti žaismingą veltą burbuliuką, kaip darė Palomina, gal kaip nors dekupažuoti, jei tas daroma ant plastmasės smile.gif

drinks_cheers.gif
imetu saviskiu lupu balzamu pvz blush2.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 10, 10:00)
tikriausiai kiekvienas gamintojas, kuris parduoda gerimui tinkama moli pateikia skirtingas gerimo instrukcijas. kadangi teko apsilankyti pas Elyte, tai ji papasakojo apie argital moli. pvz.: ji sake, kad uztenka moli uzpylus vandeniu palaikyti 5 min pries gerima, o cia raso ir katutis rase, kad laikyti per nakti ax.gif

būtent drinks_cheers.gif Prisiskaitai ir atsirenki wink.gif Kai aš tik ruošiausi tai daryti, tai buvau radusi, kad reikia užmaišyti, palikti pastovėti net ir ant saulės, jei įmanoma, kad molis jos energijos prisigertu. Ir kai molio kaukę užsimaišai, tai rekomenduojama, kad ji kažkiek pastovėtų (berods 20 minučių). Plius, patogiau maišytis iš vakaro man, nes ryte belieka tik išgerti biggrin.gif
Papildyta:
čia dar radau straipsnelį apie Nude kosmetiką, gal kam bus irgi įdomu smile.gif Čia puslapis, iš kur galima užsakyti. Bet brangu kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 09:28)
perku molį ir jį geriu, taip kad sergėti manęs nėra jokios būtinybės  mirksiukas.gif

dėl manęs, tai gali molio vandenį nors ir orkaitėj troškinti biggrin.gif Skaičiau rusišką knygą apie molį, prie jo gėrimo parašyta - molis užpilamas atvėsintu vandeniu, jei pastarasis yra vandentiekio ir prieš tai užverdamas. Kituose šaltiniuose irgi tas pats parašyta, todėl jei dėl molio užplikinimo yra tik tavo samprotavimai, tai kažin, ar jie verti dėmesio smile.gif Ant saulės žinau, dėl ko laikomas, bet ir čia nėra 90-100 laipsnių karščio. Netgi džiovinant molį sakoma, kad jį reikia padėti šalia šilumos šaltinio, o ne kišti į kokią krosnį ir kepti smile.gif

Katuti, molis dar yra statybine medziaga, ir keramikoje naudojamas, smile.gif ar zinai prie kokio karscio jis keicia savo savybes smile.gif zinai prie kiek laipsniu kepami puodai smile.gif smile.gif
ir dar pvz, ar uoliena, keistu savo savybes nuvirinta vandeniu mirksiukas.gif o molis yra ne kas kita, kaip butent tai is ko susideda ir uolienos...Kalcis, magnis, cinkas, varis ir kt. visa Mendelejevo lentele. ( Kokios medziagos jame yra daugiau, tokios spalvos jis ir yra) Del manes galite irgi gerti kaip norit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 10 gruodžio 2009 - 10:32
o as dar perskaiciau kad weledos berzu eliksyras laikomas valantis organizma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 09, 20:25)
del fitolio galiojimo  ar jis, manai, tame saulegrazu aliejuje yra?

akomoj, atrodo, nera morku fitolio.
bet parasiau jiems ir paklausiau apie ju saulegrazu alieju - kaip 'partially refined' smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 09, 20:35)
Ačiū, vadinasi nevertas dėmesio

nu cia irgi visokiu nuomoniu yra, kaip rasiau.
ji naudojantys itikineja, kad jis (jei tik nealergizuoja) labai gerai odai - atitinka zmogaus odos lipidus ar kaip ten...

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 09, 20:41)
As taip pat supratau, bet klausiu, ar galima maisyti ea su vandeniu, nes, kiek suprantu aliejus vandeny netirpsta, o kadangi jis grynas, ar tai nera pavojinga odai.

tikrai vandenyje neistirps drinks_cheers.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 09, 21:04)
Na, man tikrai tai skamba kaip teiginys 'mūsų citrinos saldžios' 

Bet aš jaučiu kame čia šaknys.. tame, kad žmonės suabsoliutina 'rafinavimo' technologinius procesus ir jei aliejus nors vienu būdu buvo paveiktas, tai šneka apie 'rafinuotą' aliejų

Nes rafinuotas aliejus tikrai nebūtų tokio trumpo galiojimo kaip newdirections ir nebūtų tokio ilgo galiojimo nerafinuotas kaip aromantica 

Kalbant apie saulėgrąžų aliejų, tai jis greičiausiai bus filtruotas ir deodoruotas  Neuosčiau niekada fitolių, bet nerafinuotų saulėgrąžų tai jau nesumaišysi su niekuo...stiprus kvapas ir labai drumstas vaizdas.

zinok dabar, zmogau, kaip ten kiekvienas vadina ta rafinavima doh.gif smile.gif bet negi nera bendru reikalavimu/susitarimo? juk kiekv aliejus turi tureti ta technini dokumenta su aliejaus charakteristika.
as turiu toki dokimenta rafinuoto ekologisko aliejaus is newdirections. galeciau Tau atsiusti, gal issiaiskintum, koks ten rafinavimas su juo atliktas?

nu tai ar turi kas saulegrazu alieju arba morku fitoli is aromantic? Monica? Ar yra tas stiprus kvapas ir drumstumas, apie kuri raso Rasma? (aromantic sako, kad ju sie aliejai nerafinuoti)

QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 21:12)
pasigaminau prausiklį veidui, šiandien testuosiu 
Dar pabandžiau ant rankos, tai neputoja, bet labai maloniai slysta   Na, žiūrėsiu

thumbup.gif del prisiruosimo.
cia tik mano pastebejimas ir spejimas.. bet man atrodo, kad suki deda labai mazai tu visokiu ekstraktu, todel ju prausiklis geriau putoja. as kazkada pabandziau vien muila, cukru, miltus, eterinius ir po kelais kruopelytes ekstraktu, tai putojo geriau ir spalva ir kvapas grazesni buvo. o kai idedi po grama tu ekstraktu biggrin.gif , tai ir putojimo nebelieka.

vos nenuvirtau, kai paskaiciau, kad Tau patinka dumbliu kvapas blink.gif biggrin.gif as ju kieki vis mazinu savo prausiklyje biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 09, 21:19)
Ir vat sudomino labai veido prausimas tiesiog aliejais... Ką jūs apie tai manote? senokai ten beskaičiau, bet kiek prisimenu, labai gerai yra alyvuogių ir ricinos aliejai... Lauksiu jūsų nuomonių 

kai pradejau taip praustis, labai patiko. (buvau lietuvoje).
paskui isvaziavau namo ir tesiant prausimasi aliejais man uzsikimso poros. daugiau tu proceduru nebedarau.
nezinau, ar is principo man netiko... ar namie kad kiti aliejai buvo...
bet neberizikuoju.

kaip Katutis raso, ten visa procedura drinks_cheers.gif atvert poras... uzvert... biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 12 10, 09:00)
idomiai su tuo molio paruosimu gerti. tikriausiai kiekvienas gamintojas, kuris parduoda gerimui tinkama moli pateikia skirtingas gerimo instrukcijas. kadangi teko apsilankyti pas Elyte, tai ji papasakojo apie argital moli. pvz.: ji sake, kad uztenka moli uzpylus vandeniu palaikyti 5 min pries gerima, o cia raso ir katutis rase, kad laikyti per nakti ax.gif tai vat idomu, kur cia ta tiesa. ar nuo molio priklauso ar siaip, kiek zmoniu, tiek nuomoniu

as irgi ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif
mano tiekejas irgi visai kitokia procedura aprases - visa romana biggrin.gif Bet turbut visos laikomes savo tiekeju instrukcijomis mirksiukas.gif biggrin.gif
Gal visos jos ir yra geros? Gal nera kazkokios absoliucios? Pvz ne taip svarbu kiek ta moli laikyti - per nakti ir trumpiau, svarbu, kad pries gerima jis butu pilnai hidratavesis.
Pvz pas mane parasyta, kad rekomenduojama laikyti per nakti, bet jei nera laiko, uztenka 1-2 val.

As irgi visada galvojau, kad vieni moliai tinkamesni gerimui nei kiti g.gif Juk raso, kad gerimui geriau saulej isdziovintas super smulkus molis del jo konsistencijos ir svarumo. Toks molis, kuris del specifines molekulines strukturos turi labai dideli sugerimo laipsni...

Gal tik raso?... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 10 gruodžio 2009 - 10:49
QUOTE(nep @ 2009 12 10, 10:21)
Del manes galite irgi gerti kaip norit  mirksiukas.gif 

smagu, kad puikiai sutariam lotuliukas.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 10, 10:29)
o as dar perskaiciau kad weledos berzu eliksyras laikomas valantis organizma ax.gif

kaip suprantu, varantis į tualetą smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 10:35)
as kazkada pabandziau vien muila, cukru, miltus, eterinius ir po kelais kruopelytes ekstraktu, tai putojo geriau ir spalva ir kvapas grazesni buvo.

vos nenuvirtau, kai paskaiciau, kad Tau patinka dumbliu kvapas  blink.gif  biggrin.gif as ju kieki vis mazinu savo prausiklyje 

kaip Katutis raso, ten visa procedura  drinks_cheers.gif atvert poras... uzvert...  biggrin.gif

mano tiekejas irgi visai kitokia procedura aprases - visa romana  biggrin.gif Bet turbut visos laikomes savo tiekeju instrukcijomis  mirksiukas.gif
Gal visos jos ir yra geros? Gal nera kazkokios absoliucios?

Juk raso, kad gerimui geriau saulej isdziovintas super smulkus molis del jo konsistencijos ir svarumo. Toks molis, kuris del specifines molekulines strukturos turi labai dideli sugerimo laipsni...

Gal tik raso?...  g.gif 

aš vakar padariau klaidą - smulkinti su blenderiu bandžiau ryžius, o ne jų dribsnius, tai man prastai juos ėmė blenderis ir gavosi stamboki grūdeliai ... Bet šiaip veido nedrasko. Dėjau kaip visada iš akies, nes man faina eksperimentuoti. Kitą kartą kitokį susimaišysiu rolleyes.gif Man patiko, kad švelniai prausia toks prausiklis - oda švari, bet nenuriebalinta iki nemalonaus girgždėjimo thumbup.gif Dar reikės porą kartų panaudoti ir pasakysiu tada, ar nesausina. Ir tos bjaurios spalvos nebelieka, kai jis patrinamas tarp rankų ir ant veido biggrin.gif

nepatinka man dumblių kvapas, aš ironiškai parašiau. Ir tas žalsvumas spalvoje nuo jų atsirado, bet užtat veidas po tokio prausiklio labai maloniai vėsus lieka, tai kentėsiu, kur dingt? tongue.gif

va poras užvėrinėt tai žadu prisiversti ir persiauklėti. Gal mažiau inkštiriukų atsiras smile.gif

o apie ką tas romanas? Gal esmę gali parašyti? 4u.gif

nea, tikrai toks molis kitaip geriasi - lengviau, skaniau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 gruodžio 2009 - 10:58
Aš tai molio negaliu gerti, nes pusryčiauju tik atsikėlusi, ir neišeina tos valandos prieš valgį ištaikyt ryte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 12:35)
akomoj, atrodo, nera morku fitolio.
bet parasiau jiems ir paklausiau apie ju saulegrazu alieju - kaip 'partially refined' smile.gif

aciu 4u.gif bet yra kitu fitoliu, pvz medektu, po to to clarifey ar kaip ten panaisiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 10, 09:57)
o apie ką tas romanas? Gal esmę gali parašyti?  4u.gif

ten gal 4 lapai smile.gif
apie moli, ka jis daro, labai smulkiai kaip gerti - kokios priemones, laikai, veiksmai... dabar neturiu salia tu lapu.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 10, 10:17)
Aš tai molio negaliu gerti, nes pusryčiauju tik atsikėlusi, ir neišeina tos valandos prieš valgį ištaikyt ryte  doh.gif

tai gal veliau yra koks laikas, kai nevalgai 3-4 val.

QUOTE(pearl @ 2009 12 10, 10:20)
aciu 4u.gif  bet yra kitu fitoliu, pvz medektu, po to to clarifey ar kaip ten panaisiai blush2.gif

nu va, apie tuos nepagalvojau doh.gif
nu gal atsakys apie saulegrazu alieju.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 13:02)
tai gal veliau yra koks laikas, kai nevalgai 3-4 val.

Bet kaip suprantu, reikia gerti ant tuščio skrandžio iš ryto, ar nebūtinai? g.gif Aišku, tarp pusryčių ir pietų yra toks laikas, kai nevalgau. Bet kolegos turbūt pakrauptų, jei imčiau prie jų molį gerti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 10, 12:02)
apie moli, ka jis daro, labai smulkiai kaip gerti - kokios priemones, laikai, veiksmai... dabar neturiu salia tu lapu.

aišku wink.gif O labai skiriasi nuo to, ką mes darom? rolleyes.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 10, 12:06)
Bet kaip suprantu, reikia gerti ant tuščio skrandžio iš ryto, ar nebūtinai? g.gif 

galima ir prieš miegą nevalgius bent porą valandų 4u.gif
Atsakyti
bet as ziuriu uzsienio puslapiuose ne taip ir pigiau gaunasi, pvz. uterkam sampunas su rasula tas pats.tik kad pasirinkimas firmu didesnis drinks_cheers.gif
Papildyta:
mergaites koks tikslus pavadinimas jusu taip isgirto sante plauku balzamo?kokia kaina lt?
Atsakyti