Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Honey @ 2009 12 09, 22:17)
O kiek ilgai galima taip valyti dantis ar būtinos pertraukos?

Beje, kas tai per cukrus, kurį dėjai? Čia, kad labiau putotų? ax.gif

pertraukų nedarau, bet reiktų per daug EA nepripilt smile.gif

nea, čia dėl jo naudos odai:

Rudame cukruje yra kalio, geležies, kalcio ir vario.
Muskovado tamsus cukrus su daugiau melasos. Melasoje kalcio daugiau nei piene, jogurte ir daugelyje sūrių – pagrindinių kalcio šaltinių mūsų mityboje. Juodoje melasoje yra labai daug vario – daugiau nei visuose kituose produktuose, išskyrus, galbūt, omarus, austres, keptas kepenėles. Joje daug geležies, magnio, kalio ir netgi kai kurių vitaminų.
Tamsus Muskovado – tamsiai rudas, beveik juodas ir labai drėgnas. Kai kurie gurmanai šį cukrų valgo vieną. Jis labai tinka gaminti ypatingiems padažams, gardinti patiekalams, gaminti musus ir karštą vyną.
Paėmiau iš čia wink.gif MB man jo nupirko Mindaugo Maximos toje natur parduotuvėlėje smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 09, 22:19)
Ir vat sudomino labai veido prausimas tiesiog aliejais... Ką jūs apie tai manote?

manau, kad labai gerai smile.gif Vienintelis minusas, kad bent man užima daug laiko - reikia tuo užsiimti tikslingai, o kai nelabai yra kada...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 22:34)
manau, kad labai gerai smile.gif Vienintelis minusas, kad bent man užima daug laiko - reikia tuo užsiimti tikslingai, o kai nelabai yra kada...

Aš tai kaip supratau, galima tuos aliejukus tiesiog sumaišyti ir praustis vienais, pamasažuoti veidą, tada nuprausti... Neužimtų tada per daug laiko g.gif
Atsakyti
Kokie tempai doh.gif biggrin.gif Tik skaityti ir bespėji, vis nesinori kokios informacijos pražiopsoti ar naujos bangos biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(jolie23 @ 2009 12 08, 21:52)
Merginos, labai atsiprašau, jei šiukšlinu, bet šiek tiek į temą..  blush2.gif
http://www.kewego.co...yROoafIK-l.html

lotuliukas.gif geras, patiko thumbup.gif

QUOTE(*MŽ @ 2009 12 09, 00:50)
sveikos, o gal yra kokia naturali apsauga nuo karscio, plaukam>

Yra Logona su bambukais purškiamas skystis. Mano buteliukas jau į pabaigą, naudoju, kai tenka su fenu plaukus išsidžiovinti. Gal visai ir nieko, vis mažiau plaukus sausina. Kvapas sakyčiau stiprus, bet man asmeniškai neįkyrus 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 14:41)
Nes jei kažkiek inkštirus atidaro, tai man tinka - aš paskui juos mechaniškai pašalinu ir švaru smile.gif

Aš irgi turiu tokią madą, bet pastebėjau, kad vėliau toje pačioje vietoje vėl užsikemša. Tau taip nėra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 21:26)
na, pasakysiu tiesiai - naudojau kažkada juodąjį molį iš Drogo ir niekas manęs nepriverstų manęs jo įsidėt į burną  lotuliukas.gif O jei gamintojas prisiima atsakomybę, kad jis vidiniam naudojimui saugus, tai ne tas pats, kas skirtas dėtis ant viršaus, o aš savo atsakomybe į vidų brukčiau. Būtent ir išvalo labiau, kad būtų švelnus organizmui, o ne vien nuo akmenų wink.gif

blink.gif
nežinau, kokias knygutes skaitei, bet molio plikyti negalima  doh.gif Kiek skaičiau, tai užpilti ne karštu, ne šiltu, o būtent kambario temperatūros vandeniu, vengti sąlyčio su metalu. O ir logiškai pagalvojus, tai daiktą, kuris buvo veikiamas temperaturos, tarkim, nuo +30 iki -20, staiga nuplikai 100 laipsnių vandeniu, kas būna?  g.gif Manau tas pats, kas nieko negert, nes praranda savo gydomąsias savybes....

molis yra mineralai,o ne vitaminai kokie, tad net uzplikius, jis savo savybiu nepraranda. net rekomenduojama pries vartojant ji ant saules palaikyti. kas kita del salycio su metalu. nezinau apie juodaji moli, as juo tik kauke kartais darau. beto droginis juodas man rodos buna su priedais, ekstraktais ar pan. (gal buna ir kitokio, siaip as molius ne droge perku, bet nemanau, gal kad skirtusi labai) tad palaikius ilgiau jau paruosta, nuo jo atsiranda indelyje kvapas. siaip galima molio ir nepirkti...
Atsakyti
sveikutes,
galit pykt ar nepykt(mazu bus biski ne i tema) bet klausiu nes llllllllllll reikia!!
Noriu Kaledinems dovanoms gaminti is natur.dalykeliu lupu balzama ir nu nors tu ka nerandu i ka graziai galima butu ji supilti.Tie kur KN parduodami(ir tai ju siuo metu neturi) man tokie labiau medicininiai..dovanoms lyg ir grazesniu noretusi.Jei kas zinos -ir nepatinges pagelbet trumpuciu atsakymu tukstanti kartu busiu dekinga ir maloniai ruosiu kaledines dovaneles:)
Dekui
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 09, 22:04)

Akmenys, priemaišos, mikrobai tai viskas aišku...o kaip su sunkiaisiais metalais? g.gif

Rasoma, kad jis butent pats juos organizme sugeria... "Smecta" nuo apsinuodijimo yra tas pats baltasis molis. Aisku, negali tvirtinti. ta pati galima pasakyti apie darzoves ir vaisius, visa tai auga, ir kaupia savyje visas molio ir zemiu savybes. Tarp ju ir metalus.
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2009 12 10, 00:48)
sveikutes,
galit pykt ar nepykt(mazu bus biski ne i tema) bet klausiu nes llllllllllll reikia!!
Noriu Kaledinems dovanoms gaminti is natur.dalykeliu lupu balzama ir nu nors tu ka nerandu i ka graziai galima butu ji supilti.Tie kur KN parduodami(ir tai ju siuo metu neturi) man tokie labiau medicininiai..dovanoms lyg ir grazesniu noretusi.Jei kas zinos -ir nepatinges pagelbet trumpuciu atsakymu tukstanti kartu busiu dekinga ir maloniai ruosiu kaledines dovaneles:)
Dekui

Turiu lygiai tokia pat keliu kalediniu dovanu ideja biggrin.gif va va, indeliu graziu ir man reiketu. bet as galvoju paieskot kokiu papigiai indeliu, iskrapstyt is ten kas bus ideta ir turesiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri patartų švelnų prausiklį veidui, kad nuplautų ir akių makiažą...
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 09, 23:06)
Aš tai kaip supratau, galima tuos aliejukus tiesiog sumaišyti ir praustis vienais, pamasažuoti veidą, tada nuprausti... Neužimtų tada per daug laiko  g.gif

veidą tada reikia pašildyti, kad riebalas riebale tirptų ir pamasažuoti - man, žinok, čia visa ceremonija biggrin.gif Kol tai padarau, gaunasi visas naminis SPA, su visom laiko sąnaudom mirksiukas.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 12 09, 23:17)
Aš irgi turiu tokią madą, bet pastebėjau, kad vėliau toje pačioje vietoje vėl užsikemša. Tau taip nėra? unsure.gif

tai aišku, kad yra tongue.gif Paskutiniu metu pradėjau norėt į tokią vietą kaip kad Dailus kvietkelis išvažiavo - kur net veidrodžių nėra, o šviesa geriausia, kad būtų žvakių ax.gif Tada nereikės veido arti ir jis savaime susitvarkys. O kai pradedi sau "padėti", tai taip ir gaunasi. Iš kitos pusės, tai negi palikti viską, kad paskui koks gumbas užaugtų? g.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 09, 23:43)
molis yra mineralai,o ne vitaminai kokie, tad net uzplikius, jis savo savybiu nepraranda. net rekomenduojama pries vartojant ji ant saules palaikyti.

siaip galima molio ir nepirkti...

perku molį ir jį geriu, taip kad sergėti manęs nėra jokios būtinybės mirksiukas.gif

dėl manęs, tai gali molio vandenį nors ir orkaitėj troškinti biggrin.gif Skaičiau rusišką knygą apie molį, prie jo gėrimo parašyta - molis užpilamas atvėsintu vandeniu, jei pastarasis yra vandentiekio ir prieš tai užverdamas. Kituose šaltiniuose irgi tas pats parašyta, todėl jei dėl molio užplikinimo yra tik tavo samprotavimai, tai kažin, ar jie verti dėmesio smile.gif Ant saulės žinau, dėl ko laikomas, bet ir čia nėra 90-100 laipsnių karščio. Netgi džiovinant molį sakoma, kad jį reikia padėti šalia šilumos šaltinio, o ne kišti į kokią krosnį ir kepti smile.gif

QUOTE(envyy @ 2009 12 09, 23:48)
Noriu Kaledinems dovanoms gaminti is natur.dalykeliu lupu balzama ir nu nors tu ka nerandu i ka graziai galima butu ji supilti.Tie kur KN parduodami(ir tai ju siuo metu neturi) man tokie labiau medicininiai..

būtų galima paieškoti užsienio puslapiuose - kartais būna taros, o jei nepavyks, tai beliks kažkaip dekoruoti šituos medicininius rolleyes.gif Galima prikabinti žaismingą veltą burbuliuką, kaip darė Palomina, gal kaip nors dekupažuoti, jei tas daroma ant plastmasės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 gruodžio 2009 - 09:29
katuti, tai tinka baltas molis is nimfali?saukstelis ryte 2 val pries valgi, taip supratau?
o dar...vakar dariausi molio kauke. snd noreciau pasidaryt baltymo si citrina?ar galima?ne per daznai?o tada i savaites gala padaryciau vel molio? ax.gif
Papildyta:
man patiko straipsnis kur bryla imete apie molilo vartojima.idomu, kad saukstelis molio, stikline vandens, trecdali nugeriam, ir taip savaite, po to pertrauka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 09, 22:59)
Kadangi čia vyksta diskusijos apie molius, tai gal dar čia bus įdomu jums pasiskaityti: My Webpage  mirksiukas.gif

idomiai su tuo molio paruosimu gerti. tikriausiai kiekvienas gamintojas, kuris parduoda gerimui tinkama moli pateikia skirtingas gerimo instrukcijas. kadangi teko apsilankyti pas Elyte, tai ji papasakojo apie argital moli. pvz.: ji sake, kad uztenka moli uzpylus vandeniu palaikyti 5 min pries gerima, o cia raso ir katutis rase, kad laikyti per nakti ax.gif tai vat idomu, kur cia ta tiesa. ar nuo molio priklauso ar siaip, kiek zmoniu, tiek nuomoniu biggrin.gif
as moraliai jau ruosiuosi pradet gert, tai matyt savaites begyje ir pradesiu biggrin.gif

tiesa, taip pat uzklausiau apie argital molio tabletes, tai sake, kad jos yra papildomai su EA ir geriamos daugiau kaip papildas paprastam moliui turint virskinimo berods g.gif problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 10 gruodžio 2009 - 10:02
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 10, 09:47)
katuti, tai tinka baltas molis is nimfali?saukstelis ryte 2 val pries valgi, taip supratau?

o dar...vakar dariausi molio kauke. snd noreciau pasidaryt baltymo si citrina?ar galima?ne per daznai?

šitas baltasis molis ir yra skirtas gėrimui 4u.gif Molio vandenį (ruošiu iš dviejų šaukštelių molio, stiklinės vandens ir viską išgeriu) reikia gerti mažiausiai pusvalandis prieš pusryčius, optimalu - prieš valandą. Man paprastai priklauso, kada atsikeliu ir kiek turiu laiko. Dėl pertraukų, tai skirtingos nuomonės - vieni sako, kad reikia gerti 3-4 savaites, tada daryti savaitės pertrauką, kiti - išvis nedaryti. Aš klausau savo organizmo ir nebedarau jų smile.gif

per dažnai, bent dienos-dviejų pertraukėlę padaryk smile.gif
Atsakyti