Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:43)

Esu skaičiusi, kad yra tokių garintuvų be lėkštutės, o tiesiog lygus paviršius būna, tai galima ir tiesiog gryną EA užlašinti ir tada su žvakute garint uždegus apačioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 16:39)
Manija69 visai pamiršau, kad tu pas mus gerai gaudaisi šiuose reikaluose, gal gali pakomentuoti trumpai tuos paryškintuosius 4u.gif

Aš? swoon.gif 4u.gif Tik mokinuosi iš jūsų. group.gif

Bet jie sintetiniai arba pusiau sintetiniai, tie paryškinti. Kai kurių patriama vengti. mirksiukas.gif

Konkrečiai nepakomentuosiu dabar, kompas stringa. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 16:42)
Kokia talpa, ir kokių maždaug jie kvapų? smile.gif Internetiniame psl turbūt info neta apie juos blush2.gif

Zinokit kvapu tai nemazai ten 4u.gif rutuliniai jie, manau apie 10ml. bet del kiekio galiu ir klysti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 06, 15:51)
Zinokit kvapu tai nemazai ten 4u.gif  rutuliniai jie, manau apie 10ml. bet del kiekio galiu ir klysti blush2.gif

4u.gif
O gal kuri jau ir bande? ar islieka kvapas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 06, 15:47)
Man dar uzkliuvo labai dipropylene glycol, va ka radau  "Dipropylene Glycol is a By-product of the manufacturing process of Propylene Glycol", nemanau kad tai gera medziaga schmoll.gif jokia ji naturali schmoll.gif
Gudriai jis paslėptas su tuo priedėliu Di, propilene glikolis tai tikrai blogis, bet nepatikėsite, praėjusį menesį gėriau antibiotikus į kurio sudėtį jis taip pat įeina swoon.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 12 06, 15:49)
Esu skaičiusi, kad yra tokių garintuvų be lėkštutės, o tiesiog lygus paviršius būna, tai galima ir tiesiog gryną EA užlašinti ir tada su žvakute garint uždegus apačioje smile.gif

O pas mane visas molinis(lėkštutė nenusiima), bet ne tiesus paviršius, įdubęs, tai turbūt reikia vandens unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 06, 16:43)
Ne manęs klausi, bet galiu atsakyti, nes pati EA taip garinu  smile.gif aš įpilu pilną įdubimą vandens, kelis lašus EA (priklauso kokių ir kokio poveikio noriu, nes kokių pelargonijų vieno lašo užtenka) ir garinu kol vandens nebelieka  rolleyes.gif

Aš taip pat naudoju tokią garintuvę, bet labai noriu iš KN, kur nereikia žvakutės, ir į mašiną spec.garintuvės. rolleyes.gif

Tik kiek žinau ( jei klystu, pataisykit smile.gif ), negalima kaitinti aliejaus kol visas išvirs, nieko per daug blogo, bet nerekomenduoja, čia kalbu apie būdą su vandeniu.Jei kaitinam spec.lėkštelėj, be vandens, aliejus garuoja tolygiai, jis nedega.O kaitinant su žvakele, nugaruoja viršutinės natos,vidurinės ir apatinės.Todėl niekad nereikia papildyti išvirusio vandens, geriau išplauti švariai ir vėl įpilti naujai.Ir kaitinti apie 4 valandas, paskui vėl pakeisti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 16:27)
O pas mane visas molinis(lėkštutė nenusiima), bet ne tiesus paviršius, įdubęs, tai turbūt reikia vandens unsure.gif

Man idomu butu suzinot, ar yra skirtumas tarp elektrinio garintuvo ir paprasto (taisyklingai garinant su vandeniu).... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 16:27)

Pas mane irgi nenusiima jokia lėkštutė, visas garintuvas vienalytis mirksiukas.gif jei yra įdubimas, tai reikia vandens smile.gif
Atsakyti
Apie aliejus plaukams... Pabandziau kaukei deti kelis bazinius aliejus. Ir gavosi visai kitoks efektas nei dedant tuos pacius aliejus atskirai po viena... bigsmile.gif Efektas buvo nerealus, plaukai atrode kaip grizus is kirpejos, kai visko pritepa ir nuglotnina ten juos visaip.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 06, 17:42)
Apie aliejus plaukams... Pabandziau kaukei deti kelis bazinius aliejus. Ir gavosi visai kitoks efektas nei dedant tuos pacius aliejus atskirai po viena...  bigsmile.gif Efektas buvo nerealus, plaukai atrode kaip grizus is kirpejos, kai visko pritepa ir nuglotnina ten juos visaip....  wub.gif

Kokius dėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
perskaiciau paskutines kelias temas ir nelabai vistiek susigaudau dar blush2.gif
man reikia paprasto - be visokiu chemiju sampuno plaukams, kadangi galva tenka plauti beveik kasdien (po plaukiojimo baseine), tai nesinori labai alinti plauku unsure.gif
ka galetumet patarti g.gif nes kazko konkretau ir neradau blush2.gif

plaukuciai ilgoki, nedazyti, saknys riebios, galiukai sausesni

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 06, 16:52)
Kokius dėjai? bigsmile.gif

Pats nerealiausias misinys buvo avokadas, kokosas, mango seklu, sviestmedis plius laselis paciules. Visu alieju dejau po lygiai... 4u.gif
Kitas labai geras misinys, bet ne toks kaip pirmas: sezamo 50 proc, migdolu 25 proc ir 25 proc jojobos plius 2 laseliai apelsino EA..
Atsakyti