Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 15:56)
Bet tavo plaukas tiesus, o tokius kaip mano ar Chippie jaučiu į kaltūnus suveltų biggrin.gif

Tiesus, bet nepasakyčiau, kad man jis vėlė labai, o šiaip gana linkę pasivelti g.gif iš bandytų tai mažiausiai plaukus vėlė Sante su apelsinais, bet šis šampūnas papurina...
Papildyta:
Kažkas į blog'ą įdėjo tok rankų kremo receptą:
"Drekinamasis naktinis ranku kremas

55g medaus
115g lanolino
50ml migdolu aliejaus

Susildykite medu dubenelyje, padekite virs puodo su verdanciu vandeniu, tada imaisykite lanolino. Misiniui atvesus supilkite migdolu alieju, ismaisykite ir sudekite i uzdaroma indeli."

Tai man iškilo klausimas: kas tas lanolinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 09, 14:45)
Pasirodo, newdirections parduodamas saulegrazu aliejus salto spaudimo ekologiskas rafinuotas  blink.gif galioja tik 3-6 men laikomas saldytuve,

Rasma pakraups. doh.gif
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 09, 16:10)
Norejau pasiteirauti arkas meginote is Nimfali
toki DRUIDEprodukta "Citronella" šampūnas-dušo prausiklis
[

o tu citronelą uostei?man nekoks kvaapas, tik nuo vabzdžių naudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 09 gruodžio 2009 - 18:04
QUOTE(Monica @ 2009 12 09, 18:49)
Rasma pakraups. doh.gif

o tu citronelą uostei?man nekoks kvaapas, tik nuo vabzdžių naudoju smile.gif

O kodel Rasma pakraups? blush2.gif

Bandziau, stiprus cvekas laugh.gif , na idomu ar is sampunas tiek pat stiprus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 18:17)
Tuomet visus plaukus kaip ir tepeisi tepk aliejais, o galvos odai padaryk pertrauką, pakeitimui gali panaudoti rozmarinų vandenį arba tiesiog perliek šaknis žolelių nuoviru. Beje aš  pastaruoju metu tai ir stengiuosi daryti kai nepamirštu, Po trinkimo šampūnu  ištepu galus kondicionieriumi, perlieju nuoviru galvos odą ir tuomet nuskalauju tik galus 4u.gif

Kieno tu nuovirą naudoji?

Bandysiu tada tik minimaliai pateplioti galiukus, nes jei patepu daugiau, tai galva irgi susiteplioja ir lenda kas nereikia. doh.gif
Atsakyti
ekologiskame gyv. bude skaiciau kad yra molis kuri galima gert?kas tai per daiktas?kur galima isigyt?kokia kainyte smile.gif
Atsakyti
o as siandien supykau ant savo odos doh.gif na, tikrai, virs visko - as ja ir valau molio kaukem su visais pagerinimais, ir aliejuko ir aloe misiniu tepu, vakarais dabar jau pradejau naudoti simodsijas (nes labai prispyre blush2.gif ), o ji - snd net kakta nupleiskanojo! doh.gif tai vat ryte paemiau ir patepiau skruostus svietsmedziu su arganu is nimfali - riebus velniukas, bet skruostams patiko blush2.gif o vakare oda gavo ne molio kauke, o akoma oat scrub mask - beje, labai svelni, jokio tempimo ir dziovinimo - bent pradzioj uzskaitau sia kauke 4u.gif - slamucio ir pelargoniju hidrolatu ir simondsiju lasiuka - tegul man ji tvarkosi tongue.gif kita vertus pagalvojau - o gal pleiskanoja, nes, na, sluoksniuojasi - dabar tikrai nemazai priemoniu naudojau, kad greiciau oda atsinaujintu g.gif tai gal ir suveike g.gif

Beje, ar kas pamena, kad buvo imesta nuoroda is kitos temos, apie sviestmedzio isigyjima? Tai va snd atsiemiau 200 gr sviestmedzio - kunui super bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 09 gruodžio 2009 - 19:10
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 09, 20:04)
ekologiskame gyv. bude skaiciau kad yra molis kuri galima gert?kas tai per daiktas?kur galima isigyt?kokia kainyte smile.gif

tinka Ciel dazur tiek baltas tiek zalias molis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lidusia @ 2009 12 09, 18:26)
man patiko Nvey krempudra Delux tokia
pamaskuoja jinai ir sulygina gražiai odą  wub.gif

bet kiek supratau ji daugiau sausai odelei o maniske T zona riebesne, blizgi netiks man tokia, ech.... verysad.gif
Atsakyti
ax.gif tie miltukai?o kaip juos ruosti?labai idomu, nes man organizma tikrai is vidaus pavalyt reikia ir oda pagrazetu.
Atsakyti
Daddygirl, gal gali ir akomos uzklaust del tu galiojimu blush2.gif nes, pvz., stai paskaityk unsure.gif kazkaip akoma as noriu pasitiketi blush2.gif beje, jie idomiai raso butent del saulegrazu "Expeller pressed/Partially Refined" - kas tai yra? gal toks pats "rafinavimas" kaip monoi kokosu aliejaus, ty kosimas, o ne cheminis dalykas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 09 gruodžio 2009 - 19:54
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 09, 19:04)

as geriau...tai paprastas zydrasis molis, is Rusiskos kosmetikos parduotuviu. http://www.luni.lt/i...seniau_ir_dabar Aisku, galima gerti ir laukini, raudona lotuliukas.gif O Smecta kur nuo pilvo skausmu yra ne kas kita, kaip baltasis molis.
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 09, 19:14)
tinka Ciel dazur tiek baltas tiek zalias molis smile.gif
Papildyta:

bet kiek supratau ji daugiau sausai odelei o maniske T zona riebesne, blizgi netiks man tokia, ech.... verysad.gif

cia firminis lotuliukas.gif bet tai tas pats molis, kur zemej, tai nlb firma ir svarbu smile.gif))) O tiksliau, visai ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 09, 20:09)
cia firminis  lotuliukas.gif bet tai tas pats molis, kur zemej, tai nlb firma ir svarbu smile.gif))) O tiksliau, visai ne.  smile.gif

molis, skirtas būtent gerti, yra ventiliuotas - tokį turiu baltą. Beveik visai be skonio, labai švelnus, malonus. Ciel d'Azur žalias, kuris nėra ventiliuotas, jau truputėlį kitoks ir skonį labiau išreikštą turi. Kadangi ant dėžės parašyta, kad tinka ir vidiniam vartojimui, tai nebijau gerti.

o tų rusiškų tikriausiai nesiryžčiau gerti, nes jie nėra skirti vidiniam vartojimui, vadinasi, prasčiau ir išvalyti smile.gif

ar ne ernesin buvo molio gėrimo pradininkė čia? g.gif Štai jinai papasakotų, kaip skoniu skiriasi tie moliai rusiški ir kiti smile.gif
Atsakyti
Mergaites, radau toki recepta
In a Hurry Rosemary Rinse
One of the simplest ways to use Rosemary is to mix 10 drops of essential oil with 1 ounce of water. After shampooing pour the solution over your hair and work with your fingers to blend evenly. Do not rinse. This solution helps to condition your hair and makes it easier to comb through tangles. It will also help to control dandruff and itching.

Ar is tikruju vandeniu galima praskies unsure.gif ti eterini alieju ir tepti tiesiogiai ant galvos odos?
Atsakyti