Merginos parekomenduokite kokia krempudra tinkancia misriai odai , kad kazkiek maskuotu
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 17:02)
gal tada molį jai švelnesnį bent jau parink? Jaučiu ir taip trauma, kad dar ir smakras nuėjo, o jei dar blogiau darysis, tai tik stresą panelei kels
tai pyksta ji jau na bet kad pati nesirupina, o as negaliu ziuret.. paskuj kai paliks duobes nuo tokiu spuogu ;/ gal tada koki balta ar raudona moli imti? nesu ju bandzius, pati nesenai tik zaliaji atradau, bet man lyg ir nieko nuo jo..
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 17:20)
Merginos, kur perkate ekologiškus smilkalus?
Mačiau KN yra, o kur dar galėtų būti?
smilkalu nimfali maciau
Patarkit, kaip elgtis.
Manau,kad netinka man aliejus tiek veido odai tiek galvos. Esu minejusi,kad kyla spuogai galvoje, labai panasu kad jie nuo aliejiniu kaukiu.Nes jei maziau alieju naudoju, jie dingsta, bet tada plaukai dziusta ir ne taip graziai atrodo.Bet dabar pradejau naudoti agurkliu alieju su kokiu ea galvos odai ir galiukus kaip visadapatepu kokosu ar sezamu, plaukai tikrai graziai atrodo, jei dar plaudama i balzama ilasinu pipirmetes lasiuka,tai visai liux, plaukai atsigave, bet tuo pat metu ir spuogu prikyla.
Nes plauku galiukus, kurie man buvo per daug issauseje ( sakau man, nes kirpejai tai nepasirode, sako plaukai blizga per visa ilgi,primaitinti, kam kirpti , nors galai tikrai buvo kaip nudeginti ) nukirpo, plaukai vel trumpuciai , tai dar labiau noriu auginti...
Noriu alieju, bet nenoriu spuogu. Ka daryti....?
Manau,kad netinka man aliejus tiek veido odai tiek galvos. Esu minejusi,kad kyla spuogai galvoje, labai panasu kad jie nuo aliejiniu kaukiu.Nes jei maziau alieju naudoju, jie dingsta, bet tada plaukai dziusta ir ne taip graziai atrodo.Bet dabar pradejau naudoti agurkliu alieju su kokiu ea galvos odai ir galiukus kaip visadapatepu kokosu ar sezamu, plaukai tikrai graziai atrodo, jei dar plaudama i balzama ilasinu pipirmetes lasiuka,tai visai liux, plaukai atsigave, bet tuo pat metu ir spuogu prikyla.
Nes plauku galiukus, kurie man buvo per daug issauseje ( sakau man, nes kirpejai tai nepasirode, sako plaukai blizga per visa ilgi,primaitinti, kam kirpti , nors galai tikrai buvo kaip nudeginti ) nukirpo, plaukai vel trumpuciai , tai dar labiau noriu auginti...
Noriu alieju, bet nenoriu spuogu. Ka daryti....?
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 17:20)
Merginos, kur perkate ekologiškus smilkalus?
Jau temoje parasiau, jei kam dar aktualu pasikartoju
www.essenza.lt
http://www.essenza.l...e-linija-48/lt/
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 09, 17:31)
gal netepti galvos, o tik per plaukų ilgį?
arba įsigyti natūralią plaukų kaukę, bet vėlgi netepti jos ant šaknų prie odos?
QUOTE(jolie23 @ 2009 12 09, 16:06)
Merginos, skaitau vis, kad kai kam aliejai kemša poras. Kvailas klausimas, bet kaip pastebite, kad poras kemša?
poros užsiteršia
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 09, 16:10)
O gal gali koki kompetetinga saltini nurodyti, kur galima buti pasitikrinti
Dar norejau paklaust, rasei, kad tau labiausiai dr. hauschka roziu light kremas patiko. O jo ziemai uztenka einant i lauka?
Dar norejau paklaust, rasei, kad tau labiausiai dr. hauschka roziu light kremas patiko. O jo ziemai uztenka einant i lauka?
neturiu tokio vieno šaltinio, kuriame būtų galima surasti viską - paprastai, jei kur yra viena medžiaga, tai būtinai nėra kitos Porą nuorodų esu įmetusi Ekologinės kosmetikos temoje
man jo užtekdavo tikrai
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 17:33)
Siūlau pabandyti keisti aliejų ir pakolkas nelašinti ea
Kuriuos esu bandziusi, tai nuo visu taip, kad ir be ea. Dar yra kuriu nebandziau zinoma, bet atrodo aliejus apskritai netinka.Nes seniau tepdavau tik galus, kai pas mane plaukai iskarpyti,tai galai per visa galva , bet rezultatas tas pats. Ydomu kodel taip.
QUOTE(8 p.m. @ Paskelbta Šiandien, 17:50)
gal netepti galvos, o tik per plaukų ilgį?
arba įsigyti natūralią plaukų kaukę, bet vėlgi netepti jos ant šaknų prie odos?
Kauke tai reiks bandyti, bet ar uzteks jos be alieju mano i sausuma linkusiems plaukams.
Aciu uz patarimus.
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 09, 17:11)
Kuriuos esu bandziusi, tai nuo visu taip, kad ir be ea. Dar yra kuriu nebandziau zinoma, bet atrodo aliejus apskritai netinka.Nes seniau tepdavau tik galus, kai pas mane plaukai iskarpyti,tai galai per visa galva , bet rezultatas tas pats. Ydomu kodel taip.
Tuomet visus plaukus kaip ir tepeisi tepk aliejais, o galvos odai padaryk pertrauką, pakeitimui gali panaudoti rozmarinų vandenį arba tiesiog perliek šaknis žolelių nuoviru. Beje aš pastaruoju metu tai ir stengiuosi daryti kai nepamirštu, Po trinkimo šampūnu ištepu galus kondicionieriumi, perlieju nuoviru galvos odą ir tuomet nuskalauju tik galus
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 09, 17:14)
Merginos parekomenduokite kokia krempudra tinkancia misriai odai , kad kazkiek maskuotu
man patiko Nvey krempudra Delux tokia
pamaskuoja jinai ir sulygina gražiai odą