dabar ir as uzsimaniau avokadu aliejaus plaukams ir uterkam su rasulu:)
dabar pasiryzau atsiiauginti savo spalva, pagalvojau o kam det tuos chemikalus jei dar nezila bet nedazau nuo birzelio, bet tiek ne daug ataugo tik gerai kad as ne blonde, tai ne taip i akis krenta
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 09, 14:43)
As su Henna emiau,o kondi tai is pradziu ta pati galvojau,bet palaikiau 3 min,kai isdziuvo plaukai tai dziaugiausi ju bukle Dar pirksiu Urtekram priemones
Papildyta:
Merginos koki aliejuką patartumėte,kad sulygint veido spalva ir atsikratyt odos nelygumo po spuogų?
Papildyta:
Merginos koki aliejuką patartumėte,kad sulygint veido spalva ir atsikratyt odos nelygumo po spuogų?
tamanu
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 13:58)
ir man kolkas
bet kadangi gauti atsakymai tokie skirtingi (3 men mazoka, o 2 metai lyg daugoka ), parasiau dar trims parduotuvems ir paklausiau apie ju parduodamus saulegrazu ir morku aliejus is tiek atsakymu (jei tik juos gausiu) bus lengviau susidaryt vaizda
nes pagalvojau, gal as neobjektyviai vertinu aromantic atsakyma jie mane supykde nuo tu laiku, kai is ju pirkau 'naturalu' obuoliu kvapa susisuko man protas, matyt, nuo didelio noro, kad tikrai toks kvapas butu ir nupirkau uz tokia didele kaina, idejau i muila. paskui man protingi zmones paaiskino, kad toks kvapas negali buti naturalus. ir istikruju, juk logiska...
veliau man jie i laiska apie citrinzoliu ekstrakta atsake labai nemandagiai ir su gramatine klaida beveik kiekviename zodyje...
QUOTE(Chippie @ 2009 12 09, 15:11)
Urtekam dar nieko nebandziau...
gal galetum koki parekomenduoti?? mano plaukai dazyti, prie saknu susiriebaluoja per 2 dienas, o galai gana sausi. Plaukai ilgi, sunkoki tai prie saknu dazniausiai prisiploja, todel ieskau sampuno, kuris suteiktu purumo.
gal galetum koki parekomenduoti?? mano plaukai dazyti, prie saknu susiriebaluoja per 2 dienas, o galai gana sausi. Plaukai ilgi, sunkoki tai prie saknu dazniausiai prisiploja, todel ieskau sampuno, kuris suteiktu purumo.
Neseniai išbandžiau Urtekram su rasulu. Išplauna gerai, bet plaukų visai nepapurina. Geriausiai man purino ECO purinamais ir šiaip man jis mėgstamiausias šampūnas
QUOTE(Lucie @ 2009 12 09, 15:40)
Aš irgi nusipirkau tą Urtekram Aloe balzamą, naudojau vieną kartą dar, tai apsidžiaugus, matyt, be reikalo būsiu, nes pasirodė, kad nebus visiškai lengvas. Aiškiai suklydau tada, nes prieš plovimą dėjau Aubrey dumblių kaukę, turbūt dėl to plaukai primaitinti, neperdžiūvę.
Gal kas patarsit plaukų kaukę ar kondicionierių, kad būtų "sunkūs", o gal kam nebereikia, nes netinka, nes riebina, apsunkina ir pan.?
Gal kas patarsit plaukų kaukę ar kondicionierių, kad būtų "sunkūs", o gal kam nebereikia, nes netinka, nes riebina, apsunkina ir pan.?
man taip pat Urtekram alavijų kondicionierius perlengvas buvo, siūlyčiau pabandyti Sante Briliant Care, man puikiai pamaitina plaukus
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 12 09, 15:53)
Neseniai išbandžiau Urtekram su rasulu. Išplauna gerai, bet plaukų visai nepapurina. Geriausiai man purino ECO purinamais ir šiaip man jis mėgstamiausias šampūnas
Bet tavo plaukas tiesus, o tokius kaip mano ar Chippie jaučiu į kaltūnus suveltų
man tik keista kad molio kauke juodu taskeliu ant nuosies neisvalo, ziuriu vistiek tokios issipletusios poros
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 09, 15:52)
bet kadangi gauti atsakymai tokie skirtingi (3 men mazoka, o 2 metai lyg daugoka ), parasiau dar trims parduotuvems ir paklausiau apie ju parduodamus saulegrazu ir morku aliejus is tiek atsakymu (jei tik juos gausiu) bus lengviau susidaryt vaizda
Gali būti, kad jie tiesiog apsidraudžia, už tai ir skelbia trumpiausią terminą
Tarkim Kai perku vienoje parduotuvėje Sante ar logona produktus, paklausus apie galiojimą, konsultantė kaip maldą išberia, kad galioja viskas tris mėnesius(nors esu pati išbandžiusi kad ilgiau), net nagų lako nuėmėjui, ir tam tai taiko O tarkim Vergine nimfalyje, visada nebijo pasakyti, kad kažkurie produktai ir pasibaigus galiojimui dar kažkurį laiką bus tinkami naudoti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 09, 15:46)
o tada ka naudot valymui? zadu is Monikos hidrolata koki paimti, naudoja tamanus, bet reikia kazko valymui..
gal tada molį jai švelnesnį bent jau parink? Jaučiu ir taip trauma, kad dar ir smakras nuėjo, o jei dar blogiau darysis, tai tik stresą panelei kels
Merginos, skaitau vis, kad kai kam aliejai kemša poras. Kvailas klausimas, bet kaip pastebite, kad poras kemša? Spuogų prisikelia, ar kas? Man nei vienas aliejus jokių spuogų nekėlė (jei tai yra porų kimšimas), tik vieni labiau tinka, kiti mažiau (sprendžiu pagal jausmą pasitepus ir odos išvaizdą kiek pavartojus). O gal tiesiog neradau dar tokio, kuris kimštų?..
Man vėl bręsta reikalas į Kvapų namus ir pas Moniką..
Man vėl bręsta reikalas į Kvapų namus ir pas Moniką..
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 15:04)
jis labai švelnus, o tokiai odai reikėtų švelniai jį masažuoti, o ne trinti su jėga Poras jis pravalo, bet su molio kaukem nepalyginsi, aišku
kažkaip skindeep seniai nebesiremiu Jie tikriausiai įvertina natūralių kvapų alergizavimo galimybes, apie ką kalba ir sintetinės kosmetikos šalininkės - nafta bent jau nealergizuoja Čia požiūrio klausimas. Kai aš nenoriu naftos, tai pasiryžusi atsirinkti tarp natūralių kvapų tuos, kurie man tinka
kažkaip skindeep seniai nebesiremiu Jie tikriausiai įvertina natūralių kvapų alergizavimo galimybes, apie ką kalba ir sintetinės kosmetikos šalininkės - nafta bent jau nealergizuoja Čia požiūrio klausimas. Kai aš nenoriu naftos, tai pasiryžusi atsirinkti tarp natūralių kvapų tuos, kurie man tinka
Aciu O gal gali koki kompetetinga saltini nurodyti, kur galima buti pasitikrinti
Dar norejau paklaust, rasei, kad tau labiausiai dr. hauschka roziu light kremas patiko. O jo ziemai uztenka einant i lauka? Mano oda misri, bet riebiu zonu nera, tik T zona pasikisusiom porom, skruostai saltuoju metu nori daaaaug dregmes. Turejo dr. H mousturizing day cream, tai T zonoj jis nelabai susigerdavo
Norejau pasiteirauti arkas meginote is Nimfali
toki DRUIDEprodukta "Citronella" šampūnas-dušo prausiklis
Idomu kaip jis veikia kaip šampūnas ?
toki DRUIDEprodukta "Citronella" šampūnas-dušo prausiklis
Idomu kaip jis veikia kaip šampūnas ?
QUOTE(jolie23 @ 2009 12 09, 16:06)
Merginos, skaitau vis, kad kai kam aliejai kemša poras. Kvailas klausimas, bet kaip pastebite, kad poras kemša? Spuogų prisikelia, ar kas? Man nei vienas aliejus jokių spuogų nekėlė (jei tai yra porų kimšimas), tik vieni labiau tinka, kiti mažiau (sprendžiu pagal jausmą pasitepus ir odos išvaizdą kiek pavartojus). O gal tiesiog neradau dar tokio, kuris kimštų?..
Man be išimties nuo visų aliejų prikyla spuogų, net lengvų kremų kurių sudėtyje yra aliejų negaliu teptis