Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2009 12 09, 15:11)
Urtekam dar nieko nebandziau...
gal galetum koki parekomenduoti?? mano plaukai dazyti, prie saknu susiriebaluoja per 2 dienas, o galai gana sausi. Plaukai ilgi, sunkoki tai prie saknu dazniausiai prisiploja, todel ieskau sampuno, kuris suteiktu purumo.

Na mano plaukai panašūs, bet linkę banguotis ir drėgmėj pūstis, tai man labai tiko su dagiais, prie šaknų ne taip greitai riebaluodavosi, bet galus padrėkindavo. Bet jeigu tavo tiesūs plaukai, tai dar geriau turbūt tiktų su rasulu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 12 09, 14:57)
tai, kad plaukai dabar kazkokia tragedija verysad.gif  man labai tiko ir patiko Laveros mango visos priemones, bet va reikia jau keist, nes matyt plaukai priprato ir jau nebera tokio poveikio, kaip pradzioje....

asmeninis interesas suprantamas tada biggrin.gif
Atsakyti
Aš vakar pirmą kartą išbandžiau avokadų aliejų plaukams ir likau patenkinta jo rezultatu. Plaukas toks sodrus liko, švelnus. Tapo mano favoritu. Tik dar vis paniežti odą, nes po tos alergijos nudegintos odos, turbūt turiu kaip gyvatė išsinerti iš odos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 15:07)
Nuo Ciel d'Azur žaliojo mirksiukas.gif Skaitosi stipriai valantis - tai įsitikinau hihihi.gif Bet man ir gerti jį patinka, tai nuostolio nepatyriau biggrin.gif

mano oda gal ne tokia jautri, nes dėl valymo žaliasis molis man pats tas biggrin.gif Baltasis jau per švelnus, kai reikia rimtesnės priemonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 09, 09:42)
As ir perku arba viledos tokias zalias IKI buna, arba maximos 1.49  thumbup.gif  Laiko tikrai ne kaip vienkartinės  schmoll.gif  Uztenka minimus savaitei vienos poros.Darau viską  cool.gif
Papildyta:
Tiesa to faith šampūno nenaudojau jau plaudama galvą ir tikrai niežėjimo nėra  g.gif  Bet išbandžiau kondicionierių. esu patenkinta  wub.gif

maximos tu pigesniu lateksiniu plonyciu seniai nebematau sad.gif
Faith kondicionierius ir man tinka, o sampunas netiko

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 16:26)
mano oda gal ne tokia jautri, nes dėl valymo žaliasis molis man pats tas  biggrin.gif Baltasis jau per švelnus, kai reikia rimtesnės priemonės  ax.gif

Sesei padariau kauke su ciel d'azur moliu ir siek tiek roziu hidrolato, tai jai isbere smakra doh.gif bet manau, kad tai irgi valymas.. nes jos veidas tai visas spuoguotas, pagrinde kakta.. ar testi valyma su zaliu, ar koki kita moli rinktis?
Atsakyti
katuti, jau labiau esu patenkinta veidu.o man patinka kad molio kauke iskelia inkstirus, nors rezultata matosi biggrin.gif
dabar spuogu apmazejo, pradejau daugiau miegot, maziau streso.sesija buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 09, 13:05)
O kuris cia dazytiems plaukams? g.gif

Man kaip tik baigesi plauku balzamai, galvoju isbandysiu su aloe taip pat, bet man visai nepatinka, toks  skytas ir man per lengvas... verysad.gif

Aš irgi nusipirkau tą Urtekram Aloe balzamą, naudojau vieną kartą dar, tai apsidžiaugus, matyt, be reikalo būsiu, nes pasirodė, kad nebus visiškai lengvas. Aiškiai suklydau tada, nes prieš plovimą dėjau Aubrey dumblių kaukę, turbūt dėl to plaukai primaitinti, neperdžiūvę.
Gal kas patarsit plaukų kaukę ar kondicionierių, kad būtų "sunkūs", o gal kam nebereikia, nes netinka, nes riebina, apsunkina ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 16:16)
Na mano plaukai panašūs, bet linkę banguotis ir drėgmėj pūstis, tai man labai tiko su dagiais, prie šaknų ne taip greitai riebaluodavosi, bet galus padrėkindavo. Bet jeigu tavo tiesūs plaukai, tai dar geriau turbūt tiktų su rasulu mirksiukas.gif

mano lygiai tokie patys, siek tiek banguoja, as juos vis tiesinu, bet siuo slapiuoju sezonu, vaikstau su ties saknim prisiplojusiais plaukais, o nuo ausu issiputusiais doh.gif

vaizdzialis labai nyykoks doh.gif

reikes pameginti urtekam, gal isgelbes mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 09, 15:36)
ar testi valyma su zaliu, ar koki kita moli rinktis?

žiūrint, kiek tas išbėrė. Jei taip, kaip ernesin, tai ir aš toliau tokios labai stiprios priemonės nebenaudočiau. Arba bent jau pertrauką padaryčiau smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 09, 15:36)
katuti, jau labiau esu patenkinta veidu.

smagu, kad viskas į geresnę pusę drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 12 09, 16:11)
Urtekam dar nieko nebandziau...
gal galetum koki parekomenduoti?? mano plaukai dazyti, prie saknu susiriebaluoja per 2 dienas, o galai gana sausi. Plaukai ilgi, sunkoki tai prie saknu dazniausiai prisiploja, todel ieskau sampuno, kuris suteiktu purumo.

ir man pradzioje buvo tragedija su naturaliais sampunais, maniau nusisausiu smile.gif dabar viskas supper, susitariau as su jais:) o tavo plaukai i mano dukros panasus, saknys greit riebaluojasi o galai sausoki, as jai nupirkau Dride purity, labai jai tiko smile.gif manau tiktu is ciel dezur su moliu riebiems arba normaliems, as toki sausiems ir normaliems naudoju, labai patenkinta
Mergaites, pas mane su ciel dezur zaliuoju (pagamintu tubeleje) moliu mistika, nors logiskai paaiskinama. Neseniai pirktas, vakar atsukau, tai paspaudus pirmiausiai vandenelis kazkoks istekejo tik po to zaliasis pasirode. cia normaliaia viskas, issiskyres vandenukas isbego, ar kazkokia nesamone? Galiojimas dar ilgas, atidarytas gal gera savaite
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 16:43)
žiūrint, kiek tas išbėrė. Jei taip, kaip ernesin, tai ir aš toliau tokios labai stiprios priemonės nebenaudočiau. Arba bent jau pertrauką padaryčiau smile.gif
smagu, kad viskas į geresnę pusę  drinks_cheers.gif

savaitgali ja pamatysiu, apziuresiu tuos spuogus.
o tada ka naudot valymui? zadu is Monikos hidrolata koki paimti, naudoja tamanus, bet reikia kazko valymui..
Atsakyti