Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

ir jei ant viršaus tepčiau weledos kokį rožių drėkinamąjį kremą, nebūtų per riebus jis? atsiprašau, daug klausimų, bet taip norisi viską išsiaiškinti... ax.gif 4u.gif
[/quote]
as naudoju iris driekinamaji, man patinka, ne per riebus ax.gif
Atsakyti
O kaip jums lietuviškas Rasa švelnus vaistažolių šampūnas, be parabenų ir SLS. Šiandien nusipirkau, tik dar neišbandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 09, 14:22)
o normalu, kad po molių kaukių man prikilo daugiau spuogų? Čia odos valymasis nuo molio toks ir turėtų būti?  blush2.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 14:31)
aš gal tik tris kartus ir esu dariusi sau veido kaukes su moliu, nes neapsikenčiu spuoguoto po to veido doh.gif

o kiek tų spuogų prikyla? Kadangi turiu patirties, kai po Negyvosios jūros purvos veidas tiesiog pūliavo, tai įdomu, ar ir jums taip? Nes jei kažkiek inkštirus atidaro, tai man tinka - aš paskui juos mechaniškai pašalinu ir švaru smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2009 12 09, 14:32)
juos tik salonuose pardavines, nes cia profesionalams skirta linija, ir kaip supratau, tik nuo gruodzio men pradejo prekiauti tai ir pati nezinau ar kur rasiu siandien vakare.

tai pasišventusi tu, dar po salonus bėgiosi ir ieškosi to šampūno ax.gif Nebėgiočiau dėl savęs tikrai, nes ne poreikis verčia juo domėtis, o tik smalsumas smile.gif

ir aš manau, kad turėtų būti jame ko nors nelabai priimtino, nes putojimas, skanus kvapas, kaina ir taupumas mūsų salonas tikriausiai pats svarbiausias. Kažin, ir kaip klientai reaguotų, jei neužmuilintų kalno putų ant plaukų ar atsiduotų šampūnas kokiomis žolėmis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 09, 14:38)

kaip tau situacija su veidu? mirksiukas.gif Gal apsitvarkė kažkiek? smile.gif

QUOTE(JurgaS @ 2009 12 09, 14:38)
O kaip jums lietuviškas Rasa švelnus vaistažolių šampūnas, be parabenų ir SLS. Šiandien nusipirkau, tik dar neišbandžiau.

kiek pamenu, tai jis propylen glycol pagerintas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 09 gruodžio 2009 - 14:42
QUOTE(Chippie @ 2009 12 09, 12:51)
ka manot apie Ammonium Lauryl Sulfate ???
nusipirkau nauja duske ir ziuriu, kad tupi cia toks SLS draugelis blink.gif
EcoCert ji toleruoja... permeciau internete, tai raso, kad ALS svelnesnis ir ne toks kenksmingas kaip SLS, be to nekenkia gamtai...
Duske putoja laaaaabai gerai, kuo tikrai dziaugiuosi, nes dauguma naturaliu vos vos putoja.

as manau, kad jis is esmes tokia pati medziaga kaip SLS tik maziau koncentruota, tai ir maziau kenksmingesne.
sampune, deja, daznai tenka taikytis su panasiomis medziagomis, kad plaukai gerai atrodytu. bet kuno prausiklyje, manau, tikrai galima apsieiti ir be tokiu medziagu.
o sertifikavimas tai irgi siaip ar taip didelis biznis. nera jis absoliutus. jau vien tai, kad visi sertifikuojantys turi skirtingus reikalavimus...

QUOTE(giedrulia77 @ 2009 12 09, 12:56)
Mergaites, kaip cia su ta dr. Hauschka kosmetika, daugumos gaminiu sudetyje, tiesa, pabaigoje ingredientu saraso, yra Eugenol, Citral, Geraniol, Linalool, Limonene ir t.t. Suvedus ju pavadinimus i  "skindeep:cosmetic safety review", tai nieko gero, o roziu kremui apskritai duoti 7 is 10 rizikos balu  g.gif

sios medziagos yra eteriniuose aliejuose. kaip jau rasiau, isskirti 26 potencialus alergenai eteriniuose. gamintoja sprivalo juso irasyti i sudeti, jei deda i produkta tam tikra keiki eteriniu.
bet vistiek, manau, sintetiniai kvapai dar dazniau alergizuoja nei eteriniai...

Gavau atsakymus is newdirections ir aromantic apie saulegrazu alieju.
Aiskiau netapo biggrin.gif , nes labai jau didelis ir todel itartinas skirtumas tarp atsakymu doh.gif g.gif

Pasirodo, newdirections parduodamas saulegrazu aliejus salto spaudimo ekologiskas rafinuotas blink.gif galioja tik 3-6 men laikomas saldytuve, nes saulegrazu aliejus linkes greitai oksiduotis.

(cia, beje atsakymas tiems, kas klausia ar gali buti salto spaudimo ekologiskas aliejus tuo paciu ir rafinuotas)

Tuo tarpu aromantic atsakymas isvis itartinas biggrin.gif Jie raso: rafinuoti aliejai galioja ilgiau, bet musu nerafinuotas, todel galioja tik doh.gif 1,5-2 metus.
Jokiu konservantu neturi nei musu saulegrazu aliejai nei morku fitolis. Saulegrazu aliejui nereikia nei konservantu nei antioksidantu, nes jame nera vandens.
Paskui jie visai susimaiso rasydami: musu linoleic saulegrazu aliejaus pagrindas high oleic blink.gif , todel jis stabilus aliejus. ...Musu high oleic aliejus stabilus, nes jame daug oleic rugsties.

Zodziu, isvadas darykites kiekviena sau smile.gif Grynai mano asmeninis ispudis apie aromantic is seniau nera labai geras. Ir dabar kiek itartini tokie ilgi galiojimo terminai (ypac fitolio); ir kad abieju rusiu ju saulegrazu aliejai (linoleic ir high oleic) su daug oleic rugsties... Bet kolkas nuomones apie saulegrazu alieju taip ir nesusidariau smile.gif Reiktu toliau ieskoti info.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 09, 14:38)
ir jei ant viršaus tepčiau weledos kokį rožių drėkinamąjį kremą, nebūtų per riebus jis?

nežinau, nes nebandžiusi, bet man ir drėkinamasis Iris netiko, kimšo poras.
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 14:41)
o kiek tų spuogų prikyla? Kadangi turiu patirties, kai po Negyvosios jūros purvos veidas tiesiog pūliavo, tai įdomu, ar ir jums taip? Nes jei kažkiek inkštirus atidaro, tai man tinka - aš paskui juos mechaniškai pašalinu ir švaru smile.gif

Būtent taip kaip tau ir buvo, tik nenorėjau čia visų gąsdinti, giluminiai ir tokie negyjantys, pūliuojantys. Jei kiltų tokie inkštiriukai, kuriuos būtų paprasta mechaniškai pašalinti, turbūt nebūčiau to molio taip išsigandusi, bet dabar nekyla rankos eksperimentuoti toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 15:41)

Ai, net nežinau jau biggrin.gif mane tai visad beria, ypač kakta baisi, bet po molio tokie giluminiai pakyla vietom nu kokie du biggrin.gif, o kiti kaip inkštiriukai... aš būčiau nieko prieš-tegu kyla jie, bet kad išsivalytų oda ir nekiltų pastoviai... įdomu kiek laiko oda nuo molio valosi? gal parekomenduotumėt kokį gydomą kremuką veidui, ar kažkokius miltelius, priedus iš Monicos pvz.berti ir maišyti į kremą, kad gydytų uždegimą...? nes dabar oda pasausėja, jei patepu kokiu tamanų aliejum ar mišiniu nuo spuogų drėkinimui-kemša poras... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 09 gruodžio 2009 - 14:55
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 14:50)
Būtent taip kaip tau ir buvo, tik nenorėjau čia visų gąsdinti, giluminiai ir tokie negyjantys, pūliuojantys.

ojoj blink.gif O nuo kokio čia molio?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 15:41)

tai pasišventusi tu, dar po salonus bėgiosi ir ieškosi to šampūno  ax.gif Nebėgiočiau dėl savęs tikrai, nes ne poreikis verčia juo domėtis, o tik smalsumas smile.gif

tai, kad plaukai dabar kazkokia tragedija verysad.gif man labai tiko ir patiko Laveros mango visos priemones, bet va reikia jau keist, nes matyt plaukai priprato ir jau nebera tokio poveikio, kaip pradzioje....

Druide ismeginau 2 sampunus, tai netiko man jie, plaukai susivele ir prisiploje prie galvos...

na o L'oreal tai bent siokia tokia alternatyva butu, kai reikia greitai isplauti galva ir kad plaukai gerai atrodytu, nes jei salonams skirtas sampunas, tai manau turetu tikti daugumai plauku tipu. O ir MB butu lengviau ikisti, nes jam nera nieko geriau nei l'oreal cheminiai sampunai doh.gif

siaip ar taip keliausiu po parduotuves pasizvalgyti, tai pereisiu visus pakeliui esancius salonus. Blogiausiu atveju galima nusipirkti internetu, bet nesinori pirkti, kol nemaciau sudeties ir nesuzinojau kiek ten blogybiu slepaisi g.gif

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 09, 14:45)
o sertifikavimas tai irgi siaip ar taip didelis biznis. nera jis absoliutus. jau vien tai, kad visi sertifikuojantys turi skirtingus reikalavimus...

Gavau atsakymus is newdirections ir aromantic apie saulegrazu alieju.
Aiskiau netapo  biggrin.gif , nes labai jau didelis ir todel itartinas skirtumas tarp atsakymu  doh.gif  g.gif

Pasirodo, newdirections parduodamas saulegrazu aliejus salto spaudimo ekologiskas rafinuotas  blink.gif galioja tik 3-6 men laikomas saldytuve, nes saulegrazu aliejus linkes greitai oksiduotis.

drinks_cheers.gif

Man newdirections atsakymas įtikinamesnis kažkodėl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 15:31)
Normalu, skaitosi, kad valosi oda, bet aš gal tik tris kartus ir esu dariusi sau veido kaukes su moliu, nes neapsikenčiu spuoguoto po to veido doh.gif

O Jūsų kokia oda, gal panaši į mano:mišri, greit sausėjanti, bet paberiama pastoviai?
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 09, 15:00)
O Jūsų kokia oda, gal panaši į mano:mišri, greit sausėjanti, bet paberiama pastoviai?
Mišri, bet ne greitai sausėjanti. Na gal dabar retkarčiais pasausėja, nes jau tuoj bus mėnuo kaip kremų atsisakiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 14:57)
ojoj  blink.gif O nuo kokio čia molio?

Nuo Ciel d'Azur žaliojo mirksiukas.gif Skaitosi stipriai valantis - tai įsitikinau hihihi.gif Bet man ir gerti jį patinka, tai nuostolio nepatyriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 12 09, 14:57)
tai, kad plaukai dabar kazkokia tragedija verysad.gif

O Urtekram nebandei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 16:07)

O Urtekram nebandei? mirksiukas.gif

Urtekam dar nieko nebandziau...
gal galetum koki parekomenduoti?? mano plaukai dazyti, prie saknu susiriebaluoja per 2 dienas, o galai gana sausi. Plaukai ilgi, sunkoki tai prie saknu dazniausiai prisiploja, todel ieskau sampuno, kuris suteiktu purumo.
Atsakyti