Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

atlekiau pasigirti
ismeginau savo naujaji ciel dezur sampuna sausiems pl. su moliu-superinis, putoja kaip pasiutes,plaukai svaruteliai
ir Lavera kauke su mango vaisiais,kuria nelaikiau ilgai, tik tiek, kol dantis issivaliau,na pasaka,net pati sau pavydziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 08, 20:24)
Jei kam įdomu, čia nude šampūno sudėtis. Ne ideali, aišku  rolleyes.gif

QUOTE(Dolphin @ 2009 12 09, 00:28)
Tai kaip suprantu to Nude sampuno sudetis visai pusetina?  blush2.gif

radau štai ką: Glycol distearate - toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.
Atsakyti
sveikos, o gal yra kokia naturali apsauga nuo karscio, plaukam>
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 09, 00:28)
oi neee, ne ta rudoji, penkiu pirsteliu lateksines arba plonytes gumines, na ne tos kuriomis klozetus sveiciu smile.gif jos labai plonos,malonios:)
anksciau pilna maxomose buvo pigiu lateksiniu,dabar prapuole, tad perku brangokas " Vileda", bet geros ir ne vienam kartui jos. Dabar vel atsirado dezutes po 10+5 nemokamai

As ir perku arba viledos tokias zalias IKI buna, arba maximos 1.49 thumbup.gif Laiko tikrai ne kaip vienkartinės schmoll.gif Uztenka minimus savaitei vienos poros.Darau viską cool.gif
Papildyta:
Tiesa to faith šampūno nenaudojau jau plaudama galvą ir tikrai niežėjimo nėra g.gif Bet išbandžiau kondicionierių. esu patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 09, 00:50)
sveikos, o gal yra kokia naturali apsauga nuo karscio, plaukam>

ar ne Logona turi kažką tokio? g.gif Arba Sante smile.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 12 09, 01:36)
Ačiū  4u.gif  Smagu, kad yra atsakančių į mano turbūt ne visai kartais dėmesio vertus klausimus  blush2.gif

klausk į sveikatą, visi klausimai verti dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 00:38)
radau štai ką: Glycol distearate - toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.

O skaitėt, kad apie eteriniuose aliejuose esantį limonene rašo pvz.
Dr Epstein also expressed concern about other ingredients commonly used in anti-ageing products, such as limonene. “Apart from being an irritant, it is a well documented carcinogen,” he said. (renal cancer - inkstų vėžys)

Nors internete kiek naršiau, tai visur atvirkščiai daugumoje straipsnių tai paneigiama..man rodos apie kiekvieną tiek 'geriet', tiek 'blogietį' galima rasti labai prieštaringos inf-jos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 09, 10:38)
man rodos apie kiekvieną tiek 'geriet', tiek 'blogietį' galima rasti labai prieštaringos inf-jos cool.gif

o kokia tavo nuomonė apie Glycol distearate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 10:42)
o kokia tavo nuomonė apie Glycol distearate?  g.gif

Vaškas. Arba sintetinis, arba augalinės kilmės, iš aliejų.
Panašiai kaip su glicerinu. Naudojat, bet tik ne iš vaistinės. Taip ir čia - glicerino derivatas (t.y. 'vedinys' gal lietuviškai g.gif )
Manau, kad čia diskusija būtų panašiai ir kaip su eko prausikliuose leidžiamu ALS ir pan. Augalinį glycol distearate gauna iš palmių, kokosų aliejaus.
Todėl inf-ja, kaip ir sakiau, net ir apie 'gerietį' gali kardinaliai skirtis, nelygu jo kilmė...na, man susidarė toks įspūdis.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 09, 11:11)
Todėl inf-ja, kaip ir sakiau, net ir apie 'gerietį' gali kardinaliai skirtis, nelygu jo kilmė...na, man susidarė toks įspūdis.

aha, susiprask žmogau, ar jis susintetintas, ar natūraliai išgautas - nepamenu, kad šalia jo būtų kokia nors žvaigždutė ir paaiškinimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 11:16)
aha, susiprask žmogau, ar jis susintetintas, ar natūraliai išgautas - nepamenu, kad šalia jo būtų kokia nors žvaigždutė ir paaiškinimas  doh.gif
Jei nėra žvaigždutės, tai greičiausiai sintetinis, nes yra gi ingridientų toje sudėtyje ir su žvaigždute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 08, 20:33)
  Tai jau spėjau išbandyt Urtekam šampūna dažytiems plaukams ir aloe kondi..Tai super wub.gif  Idealiai tiko,plaukai padrėkinti wub.gif žvilga thumbup.gif  Po cheminių tokie nebudavo schmoll.gif  Labai likau patenkinta wub.gif
Dar planuose Nvey ECO dekoratyvinė cool.gif

O kuris cia dazytiems plaukams? g.gif

Man kaip tik baigesi plauku balzamai, galvoju isbandysiu su aloe taip pat, bet man visai nepatinka, toks skytas ir man per lengvas... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 09, 15:05)
O kuris cia dazytiems plaukams? g.gif

Man kaip tik baigesi plauku balzamai, galvoju isbandysiu su aloe taip pat, bet man visai nepatinka, toks  skytas ir man per lengvas... verysad.gif

As su Henna emiau,o kondi tai is pradziu ta pati galvojau,bet palaikiau 3 min,kai isdziuvo plaukai tai dziaugiausi ju bukle wub.gif Dar pirksiu Urtekram priemones thumbup.gif
Papildyta:
Merginos koki aliejuką patartumėte,kad sulygint veido spalva ir atsikratyt odos nelygumo po spuogų?
Atsakyti