atlekiau pasigirti
ismeginau savo naujaji ciel dezur sampuna sausiems pl. su moliu-superinis, putoja kaip pasiutes,plaukai svaruteliai
ir Lavera kauke su mango vaisiais,kuria nelaikiau ilgai, tik tiek, kol dantis issivaliau,na pasaka,net pati sau pavydziu
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 08, 20:24)
Jei kam įdomu, čia nude šampūno sudėtis. Ne ideali, aišku
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 09, 00:28)
Tai kaip suprantu to Nude sampuno sudetis visai pusetina?
radau štai ką: Glycol distearate - toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.
sveikos, o gal yra kokia naturali apsauga nuo karscio, plaukam>
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 09, 00:28)
oi neee, ne ta rudoji, penkiu pirsteliu lateksines arba plonytes gumines, na ne tos kuriomis klozetus sveiciu jos labai plonos,malonios:)
anksciau pilna maxomose buvo pigiu lateksiniu,dabar prapuole, tad perku brangokas " Vileda", bet geros ir ne vienam kartui jos. Dabar vel atsirado dezutes po 10+5 nemokamai
anksciau pilna maxomose buvo pigiu lateksiniu,dabar prapuole, tad perku brangokas " Vileda", bet geros ir ne vienam kartui jos. Dabar vel atsirado dezutes po 10+5 nemokamai
As ir perku arba viledos tokias zalias IKI buna, arba maximos 1.49 Laiko tikrai ne kaip vienkartinės Uztenka minimus savaitei vienos poros.Darau viską
Papildyta:
Tiesa to faith šampūno nenaudojau jau plaudama galvą ir tikrai niežėjimo nėra Bet išbandžiau kondicionierių. esu patenkinta
QUOTE(*MŽ @ 2009 12 09, 00:50)
sveikos, o gal yra kokia naturali apsauga nuo karscio, plaukam>
ar ne Logona turi kažką tokio? Arba Sante
QUOTE(Katherina @ 2009 12 09, 01:36)
Ačiū Smagu, kad yra atsakančių į mano turbūt ne visai kartais dėmesio vertus klausimus
klausk į sveikatą, visi klausimai verti dėmesio
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 00:38)
radau štai ką: Glycol distearate - toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.
O skaitėt, kad apie eteriniuose aliejuose esantį limonene rašo pvz.
Dr Epstein also expressed concern about other ingredients commonly used in anti-ageing products, such as limonene. Apart from being an irritant, it is a well documented carcinogen, he said. (renal cancer - inkstų vėžys)
Nors internete kiek naršiau, tai visur atvirkščiai daugumoje straipsnių tai paneigiama..man rodos apie kiekvieną tiek 'geriet', tiek 'blogietį' galima rasti labai prieštaringos inf-jos
QUOTE(Rasma @ 2009 12 09, 10:38)
man rodos apie kiekvieną tiek 'geriet', tiek 'blogietį' galima rasti labai prieštaringos inf-jos
o kokia tavo nuomonė apie Glycol distearate?
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 10:42)
o kokia tavo nuomonė apie Glycol distearate?
Vaškas. Arba sintetinis, arba augalinės kilmės, iš aliejų.
Panašiai kaip su glicerinu. Naudojat, bet tik ne iš vaistinės. Taip ir čia - glicerino derivatas (t.y. 'vedinys' gal lietuviškai )
Manau, kad čia diskusija būtų panašiai ir kaip su eko prausikliuose leidžiamu ALS ir pan. Augalinį glycol distearate gauna iš palmių, kokosų aliejaus.
Todėl inf-ja, kaip ir sakiau, net ir apie 'gerietį' gali kardinaliai skirtis, nelygu jo kilmė...na, man susidarė toks įspūdis.
QUOTE(Rasma @ 2009 12 09, 11:11)
Todėl inf-ja, kaip ir sakiau, net ir apie 'gerietį' gali kardinaliai skirtis, nelygu jo kilmė...na, man susidarė toks įspūdis.
aha, susiprask žmogau, ar jis susintetintas, ar natūraliai išgautas - nepamenu, kad šalia jo būtų kokia nors žvaigždutė ir paaiškinimas
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 08, 20:33)
Tai jau spėjau išbandyt Urtekam šampūna dažytiems plaukams ir aloe kondi..Tai super Idealiai tiko,plaukai padrėkinti žvilga Po cheminių tokie nebudavo Labai likau patenkinta
Dar planuose Nvey ECO dekoratyvinė
Dar planuose Nvey ECO dekoratyvinė
O kuris cia dazytiems plaukams?
Man kaip tik baigesi plauku balzamai, galvoju isbandysiu su aloe taip pat, bet man visai nepatinka, toks skytas ir man per lengvas...
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 09, 15:05)
O kuris cia dazytiems plaukams?
Man kaip tik baigesi plauku balzamai, galvoju isbandysiu su aloe taip pat, bet man visai nepatinka, toks skytas ir man per lengvas...
As su Henna emiau,o kondi tai is pradziu ta pati galvojau,bet palaikiau 3 min,kai isdziuvo plaukai tai dziaugiausi ju bukle Dar pirksiu Urtekram priemones
Papildyta:
Merginos koki aliejuką patartumėte,kad sulygint veido spalva ir atsikratyt odos nelygumo po spuogų?