Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 12 08, 21:55)
Buvo vienu metu, kelis metus, labai jautri, labai reaguodavo į bet kokią priemonę..tai beria, tai pleiskanoja ir pan. Oi kiek visoko išbandžiusi..ir rūgštines procedūras, ir spec. kremus, ir tikrai prabangius kremus doh.gif Bet kaip nežinia nuo ko tai buvo, tai nežinia ir nuo ko praėjo.

Mano panaši oda ir labai tikiuosi kada nors turėti be problemų kaip tavo wub.gif
Ir tiesą sakant pradėjus naudoti natūr. kosmetiką viskas eina tik į gerąją pusę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 08, 22:48)
Čia leidžiami natūralioj kosmetikoj ingredientai. Pasitikrint galima čia. Suvedi ingredientą ir parašo jo įvertinimą, galimus šalutinius poveikius, kam skirtas smile.gif

Jei klystu, pataisykit kas nors  4u.gif

Kaip tau weleda iris?  smile.gif

Papildyta:
Tikrai? Rašo, kad leidžiamas natūr kosmetikoj  g.gif

O tas betaine neva tai gali alergizuoti ir imunotoksiškas  doh.gif

Tepiau vakar po molio kaukes, tai neblogai visai, maloniai tepas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolie23 @ 2009 12 08, 22:52)
Merginos, labai atsiprašau, jei šiukšlinu, bet šiek tiek į temą..  blush2.gif

http://www.kewego.co...yROoafIK-l.html

koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
Vakar tai ciut ne romana sukuriau atsakyme, bet issitryne viskas verysad.gif
Pasigaminau purskikli plaukams is roziu vandens (negavau rozmarinu hidrolato), sliuksterejau truputi glicerino, rozmarinu ir citrinu EA, kvapas nera super, siandien plaukai atrodo pusetinai, bet nera nei labai blizgantys nei super svelnus, o del riebalavimosi pasakysiu veliau kas ir kaip, bet siaip visai nieko.
Beje manau, kad pelergoniju ea (turi, turi ta sildomaji poveiki kelias min.) tai ko gero bus pasiteisines ne tik del prakaitavimo mazinimo bet ir del plauku augimo stabdymo bigsmile.gif bet veliau bus matyt daugiau
Daddygirl O tu silka perki tik muilu gamybai ar dar kur naudoji? Kol kas renkuosi prekes ko cia man reiktu, nu niekaip neissirenku, tiek visko reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 08 gruodžio 2009 - 23:02
Nidulia, pirstine kuria naudojate savaiminiui itrinti yra kaip normali 5pirstu pirstinaite, ar kazkas pan kaip si ruda?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 08, 18:38)
gal kvailai paklausiu o kaip naudot miltelius? doh.gif  blush2.gif

dėti į kaukes molio, kremą, gelį 4u.gif

QUOTE(Katherina @ 2009 12 08, 18:56)
Koks poveikis Jūsų odai nuo jų? Kažin,ar nebūtų man per mažai drėkinimo vien nuo alijošiaus sulčių.

aš - vienaskaita rolleyes.gif Nepabandžiusi nesužinosi smile.gif Mano oda pridurniavo, todėl dabar sėdės ant bado dietos, gaus tik aloe sulčių su milteliais. Ir tegu susitvarko greičiau tik, nes bus jai šakės cool.gif Milteliai gydo uždegimus, regeneruoja odą, veikia dezinfekuojančiai, palieka ją labai švelnią.

šiaip tai kuo mažiau visko tepu (kremų, losjonų), tuo greičiau ji tvarkosi. tam ir oras iki šiol buvo dėkingas - nešalo smile.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 08, 20:46)
Merginos sakykite ar patobulinate kuom nors Metos ekstrakta plaukams stiprinti?

niekuo netobulinu. Bet gal su moliu galima pamaišyt, jei TB apsikęs kvapą tongue.gif Aliejuje tai netirptų.

QUOTE(Oksanik @ 2009 12 08, 21:11)
Sveikos, man jau antra laiska i az atsiunte :

Mary Kay kosmetika kviecia isbandyti

visai neturi saiko tie agentai doh.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 08, 21:21)
Katuti,knygu,  kad pripirkau geru ir staltieseliu papuosti kaledu stala, zvakeliu ir zvakide eiline  wub.gif

o aš po švirkštu gulėjau, ir už ką moterims tiek kančių gyvenime...

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 08, 22:03)
merginos,kokia jusu nuomone apie
I+m kviečių gemalų plaukų apimtį didinantis kondicionierius
I+m kviečių gemalų plaukų sampunas?

negana vistiek, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 09, 00:03)
Nidulia, pirstine kuria naudojate savaiminiui itrinti yra kaip normali 5pirstu pirstinaite, ar kazkas pan kaip  si ruda?

oi neee, ne ta rudoji, penkiu pirsteliu lateksines arba plonytes gumines, na ne tos kuriomis klozetus sveiciu smile.gif jos labai plonos,malonios:)
anksciau pilna maxomose buvo pigiu lateksiniu,dabar prapuole, tad perku brangokas " Vileda", bet geros ir ne vienam kartui jos. Dabar vel atsirado dezutes po 10+5 nemokamai

Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 00:08)
o aš po švirkštu gulėjau, ir už ką moterims tiek kančių gyvenime...
negana vistiek, ane? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nus butent situ tavo zodziu ir laukiau lotuliukas.gif
kas tau nutiko, ko ten narkomaninies po svirkstu?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 08, 23:28)
kas tau nutiko, ko ten narkomaninies po svirkstu??  blink.gif

natūrali PMS tąsa, kur kas mėnesį būna doh.gif Bet užtat viskas gyja ir tvarkosi fasadas tiesiog akyse thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 08 gruodžio 2009 - 23:33
Beje vakar irgi susimasciau, kad tokios grazios odos senai neturejau (jei is vis turejau) biggrin.gif kaip naudojant natur. priemones. Aisku nera ideali, nes as tinginiuke per mazai sveiciu ir per retai dedu molio kaukes blush2.gif
Beje cia liecia veido oda, nes kuno oda beria, kazkuri priemone kemsa krutines poras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 08 gruodžio 2009 - 23:42
Ar cia sitas visu isgirtasis sampunas is nimfali? ax.gif

http://www.nimfali.l.......=49&lang=lt ar purina jis plaukus? nes noriu draugei padovanot, jos ploni ir priglude plaukai prie saknu...
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 08, 21:40)
o sodium lauryl sulfoacetate, disodium 2-sulfolaurate ir sodium 2-sulfolaurate neblogi? blush2.gif  neismanau isvis, bet gresmingai skamba, tai ir tikslinuos 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 08, 21:42)
Mano nuomone tai Sodium Lauryl Sulfoacetate yra vienas ir tas pats SLS rolleyes.gif
Ccocamidopropyl betaine yra iš kokosų aliejaus, aš jį laikau nei blogu, nei geru - per viduriuką, o pafum jau klaustukas, nes neįvardytas ax.gif

Sodium Lauryl Sulfoacetate ir SLS panašūs savo sudėtimi, anijonės PAM, bet ne tas pats, Sodium Lauryl Sulfoacetate laikoma švelnesne, ir naudojama natūralios kosmetikos gamintojų (pvz. Lavera). Įdomu išbandyt, kaip plauna priemonės plaukus su Sodium Lauryl Sulfoacetate, tokių, dar neturiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 08, 23:56)
Ar cia sitas visu isgirtasis sampunas is nimfali?  ax.gif

taip, čia tas pats ožkų šampūnas drinks_cheers.gif Papurina, bet plaukai lieka tokie su "svoriu" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 12 09, 01:13)
Sodium Lauryl Sulfoacetate ir SLS panašūs savo sudėtimi, anijonės PAM, bet ne tas pats, Sodium Lauryl Sulfoacetate laikoma švelnesne, ir naudojama natūralios kosmetikos gamintojų (pvz. Lavera). Įdomu išbandyt, kaip plauna priemonės plaukus su Sodium Lauryl Sulfoacetate, tokių, dar neturiu smile.gif.

Tai kaip suprantu to Nude sampuno sudetis visai pusetina? blush2.gif
Atsakyti