Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2009 12 08, 22:01)
butu idomu, jei kas pakomentuotu sudeti 4u.gif

Pagal mane blogi tik cocamidopropyl betaine ir parfum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 08, 20:04)
Mano oda taip pat sausa, bet gal jau tvarkosi po truputį  ax.gif Man visi prausikliai (ir pieneliai, ir žele) sausina, todėl veidą pradėjau prausti tik vandeniu ir labai padeda  smile.gif Tik, kai jaučiu poreikį, o tai būna labai retai, tada jau nuprausiu, bet šiaip tai užtenka ją porą kartų per savaitę gerai "nuvalyti" molio kauke ir švelniu Logonos pilingu  smile.gif Ateity labai noriu išbandyti Florame aliejinį prausiklį, gal jis mažiau sausins, bet tik šiltuoju metų laiku smile.gif

As irgi 1 karta savaitej nusveiciu odyte ir Laveros roziu kauke palepinu veido odyte...
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 08, 19:15)
Labas, Merginos  4u.gif prašau pagalbos, noriu apsipirkti truputį pas Monicą, kokius hidrolatus ir panašiai tai aišku ką pirksiu, bet va noriu savo mišriai odai su lengvai užsikemšančiomis poromis kažkokių miltukų ar dar ko  blush2.gif  ax.gif  paskaičiau apie visus juos, bet gal ką iš patirties patartumėt? Kaktą beria mano ir ant žandų šonų vis pakyla giluminiai spuogeliai ir šiaip, kaip ir sakiau, poros kemšasi greit... Nelabai man tas kremas alijošiaus iš Nimfali, padrėkina, bet ir kemša, kad ir kokią drėgną atvėsintą odą tepčiau juo...  doh.gif

gal geriau skambink jai ir konsultuokis, bus paprasciau, as tai jai visa galva iskvarsinau paskambinusi Monikai smile.gif lotuliukas.gif
niu mergos, prisipazinkite,kuri sakete, kad Lavera su mangais tik kauke yra, o kondicionieriaus nera??? ax.gif yra ir kauke ir kondic., visgi nupirkau kauke maza pakuote,dar miniuka Hauskos light rose kremuko pirkau, nes paprastas rose kremas ryte man per riebus, nors vistiek jis man patinka.
Katuti,knygu, kad pripirkau geru ir staltieseliu papuosti kaledu stala, zvakeliu ir zvakide eiline wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 08 gruodžio 2009 - 21:23
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 08, 22:13)
Pagal mane blogi tik cocamidopropyl betaine ir parfum  ax.gif

o sodium lauryl sulfoacetate, disodium 2-sulfolaurate ir sodium 2-sulfolaurate neblogi? blush2.gif neismanau isvis, bet gresmingai skamba, tai ir tikslinuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 08, 20:24)
Jei kam įdomu, čia nude šampūno sudėtis. Ne ideali, aišku  rolleyes.gif

Mano nuomone tai Sodium Lauryl Sulfoacetate yra vienas ir tas pats SLS rolleyes.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 08, 21:13)
Pagal mane blogi tik cocamidopropyl betaine ir parfum  ax.gif

Ccocamidopropyl betaine yra iš kokosų aliejaus, aš jį laikau nei blogu, nei geru - per viduriuką, o pafum jau klaustukas, nes neįvardytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 08, 19:27)
Aš nieko nenaudoju ax.gif
Visiškai jokių kremų ir jokių aliejų.
Turiu "Dr. Hauschka", bet jau senai nebenaudoju.
Mano oda (tpfu tpfu tpfu) labai gera ir ar tepu kremu, ar netepu - jokio skirtumo. Tai vienądien ir pagalvojau - kokiu tikslu aš tuos kremus perku? Ir kam man tie aliejai blush2.gif
Kartais naudoju prausimosi putas ir toniką arba hidrolatą (dažniausiai tik vakare). Būčiau apsimelavusi doh.gif Kai nepamirštu, tai vakarais paakių kremuką pateplioju ax.gif  Rytais nieko ničnieko. Bet aš ir nesidažau šiuo metu..

Kūnui tai naudoju aliejus ir kitas priemones, kurios drėkina/maitina odą ir gausiai, nes sugeria taip, kad net kosmetologės stebisi..per akimirksnį, kaip sugertukas rolleyes.gif

gal, kad nepasenti g.gif na, leciau pasenti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 08, 12:04)

as irgi buvau pradejus taip pat galvot - kad gal teptis vien tam, kad nepasent  biggrin.gif

o dabar nebegalvoji biggrin.gif ax.gif ? Kodel? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 08, 22:40)
o sodium lauryl sulfoacetate, disodium 2-sulfolaurate ir sodium 2-sulfolaurate neblogi? blush2.gif  neismanau isvis, bet gresmingai skamba, tai ir tikslinuos 4u.gif

Čia leidžiami natūralioj kosmetikoj ingredientai. Pasitikrint galima čia. Suvedi ingredientą ir parašo jo įvertinimą, galimus šalutinius poveikius, kam skirtas smile.gif

Jei klystu, pataisykit kas nors 4u.gif

Kaip tau weleda iris? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 08, 22:42)
Mano nuomone tai Sodium Lauryl Sulfoacetate yra vienas ir tas pats SLS rolleyes.gif

Ccocamidopropyl betaine yra iš kokosų aliejaus, aš jį laikau nei blogu, nei geru - per viduriuką, o pafum jau klaustukas, nes neįvardytas ax.gif

Tikrai? Rašo, kad leidžiamas natūr kosmetikoj g.gif

O tas betaine neva tai gali alergizuoti ir imunotoksiškas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 08 gruodžio 2009 - 21:50
Merginos, labai atsiprašau, jei šiukšlinu, bet šiek tiek į temą.. blush2.gif

http://www.kewego.co...yROoafIK-l.html
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 08, 21:48)
O tas betaine neva tai gali alergizuoti ir imunotoksiškas  doh.gif

Daug tų tinklapių kur galima tikrinti ingridientus ir visuose skirtingai žinok. Betaine net sertifikuotuose produktuose yra.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 08, 19:58)
O tu prieš pradėdama naudoti natūralią kosmetiką turėjai kokių problemų? Ar visada oda buvo tokia nereikli?  ax.gif

Buvo vienu metu, kelis metus, labai jautri, labai reaguodavo į bet kokią priemonę..tai beria, tai pleiskanoja ir pan. Oi kiek visoko išbandžiusi..ir rūgštines procedūras, ir spec. kremus, ir tikrai prabangius kremus doh.gif Bet kaip nežinia nuo ko tai buvo, tai nežinia ir nuo ko praėjo.
Dabar T zonoj kartais paryškėja poros, laiks nuo laiko koks inkštiriukas ar spuogas susidaro. Bet ar naudojau kremus, ar ne, tai nieko labai nekeitė g.gif Sakyčiau daug labiau patenkinta esu, nei tais laikais, kai bandžiau 'sunormalizuoti' viską smile.gif Tiesiog normali oda man atrodo ax.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 08, 21:44)
gal, kad nepasenti  g.gif na, leciau pasenti  g.gif

Kad tai būtų įmanoma, kibirais nusipirkčiau ax.gif
Deja, senstu ir pasensiu, kaip ir visos mirksiukas.gif Ir raukšlėta būsiu. Ir kaip atrodys oda, kiek raukšlės kamuos daugiau priklausys nuo paveldimumo, t.y. mielųjų genų, nei nuo išoriškai tepamų kremukų. Ateis metas, kai padėti galės tik plastinė chirurgija. O kremukai tam, kad nesijaustume bejėgės prieš laiką, kad galvotume, jog galime kažką padaryti cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
ernesin, nepaprasto grazio mergina tavo avatare wub.gif

QUOTE(nep @ 2009 12 08, 20:44)
o dabar nebegalvoji  biggrin.gif  ax.gif ? Kodel?  smile.gif

nieko dar nenusprendziau smile.gif
Atsakyti
merginos,kokia jusu nuomone apie
I+m kviečių gemalų plaukų apimtį didinantis kondicionierius
I+m kviečių gemalų plaukų sampunas?
Atsakyti