Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Labas, Merginos 4u.gif prašau pagalbos, noriu apsipirkti truputį pas Monicą, kokius hidrolatus ir panašiai tai aišku ką pirksiu, bet va noriu savo mišriai odai su lengvai užsikemšančiomis poromis kažkokių miltukų ar dar ko blush2.gif ax.gif paskaičiau apie visus juos, bet gal ką iš patirties patartumėt? Kaktą beria mano ir ant žandų šonų vis pakyla giluminiai spuogeliai ir šiaip, kaip ir sakiau, poros kemšasi greit... Nelabai man tas kremas alijošiaus iš Nimfali, padrėkina, bet ir kemša, kad ir kokią drėgną atvėsintą odą tepčiau juo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 08, 18:15)
noriu savo mišriai odai su lengvai užsikemšančiomis poromis kažkokių miltukų ar dar ko  blush2.gif  ax.gif 

Summer gal papajų enzimus pakomentuos smile.gif Aš dabar nuolat naudoju alantoino, alūno ir kalcio pantetonato (ar kažkaip panašiai biggrin.gif) miltukus. Dieninis variantas, nes jie tirpstantys, tai ryte įmaišau į alijošiaus sultis. Dar yra netirpstantys į kaukes - varnalėšų, šliaužiančios bruknuolės - būtent tokiai odai. Šitų dar nespėjau išbandyti, tai negaliu ir įvertinti dar unsure.gif
Atsakyti
gal kvailai paklausiu o kaip naudot miltelius? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 08, 19:22)
Summer gal papajų enzimus pakomentuos smile.gif Aš dabar nuolat naudoju alantoino, alūno ir kalcio pantetonato (ar kažkaip panašiai biggrin.gif) miltukus. Dieninis variantas, nes jie tirpstantys, tai ryte įmaišau į alijošiaus sultis. Dar yra netirpstantys į kaukes - varnalėšų, šliaužiančios bruknuolės - būtent tokiai odai. Šitų dar nespėjau išbandyti, tai negaliu ir įvertinti dar  unsure.gif

Koks poveikis Jūsų odai nuo jų? Kažin,ar nebūtų man per mažai drėkinimo vien nuo alijošiaus sulčių. Nes oda net nežinau, beriama, bet labai greit sausėjanti ir nežinau kaip ją drėkinti, nes daug kas poras kemša ir po to kyla vėl spuogeliai.. doh.gif nors nusišauk... unsure.gif
Papildyta:
Dar merginos, čia http://www.hannover-...Cream-50ml.html tas gerasis CC? Tikrai gerai pravalo odą jis? Nes aš net molio kaukę jau 3 kartą per savaitę dariau šiandien, niekas neišvalo man porų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 08, 00:40)
Ar yra kuri is jusu, kuri nustojo naudoti kremus, net naturalius, o naudoja tik vien alieju veidui ar ju misini?  g.gif Arba kuri ant veido NIEKO nebetepa.

Aš nieko nenaudoju ax.gif
Visiškai jokių kremų ir jokių aliejų.
Turiu "Dr. Hauschka", bet jau senai nebenaudoju.
Mano oda (tpfu tpfu tpfu) labai gera ir ar tepu kremu, ar netepu - jokio skirtumo. Tai vienądien ir pagalvojau - kokiu tikslu aš tuos kremus perku? Ir kam man tie aliejai blush2.gif
Kartais naudoju prausimosi putas ir toniką arba hidrolatą (dažniausiai tik vakare). Būčiau apsimelavusi doh.gif Kai nepamirštu, tai vakarais paakių kremuką pateplioju ax.gif Rytais nieko ničnieko. Bet aš ir nesidažau šiuo metu..

Kūnui tai naudoju aliejus ir kitas priemones, kurios drėkina/maitina odą ir gausiai, nes sugeria taip, kad net kosmetologės stebisi..per akimirksnį, kaip sugertukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 08 gruodžio 2009 - 19:28
O aš šiandie sulaukiau Holos kurjerio lotuliukas.gif 8:30 jau skambino,o aš miegu ir nesiruošiu keltis doh.gif ,tas vargšelis man skambina,o pas mane garsas išjungtas biggrin.gif Tai kol aš atsikėliau,apsirengiau,paskui paskambinau..sakau jau galite ateiti rolleyes.gif o tas žvengia...Sako bučiau ilgai laukęs biggrin.gif Tai jau spėjau išbandyt Urtekam šampūna dažytiems plaukams ir aloe kondi..Tai super wub.gif Idealiai tiko,plaukai padrėkinti wub.gif žvilga thumbup.gif Po cheminių tokie nebudavo schmoll.gif Labai likau patenkinta wub.gif
Dar planuose Nvey ECO dekoratyvinė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 08, 19:27)
Aš nieko nenaudoju ax.gif
Visiškai jokių kremų ir jokių aliejų.
Turiu "Dr. Hauschka", bet jau senai nebenaudoju.
Mano oda (tpfu tpfu tpfu) labai gera ir ar tepu kremu, ar netepu - jokio skirtumo. Tai vienądien ir pagalvojau - kokiu tikslu aš tuos kremus perku? Ir kam man tie aliejai blush2.gif
Kartais naudoju prausimosi putas ir toniką arba hidrolatą (dažniausiai tik vakare). Būčiau apsimelavusi doh.gif Kai nepamirštu, tai vakarais paakių kremuką pateplioju ax.gif  Rytais nieko ničnieko. Bet aš ir nesidažau šiuo metu..

Kūnui tai naudoju aliejus ir kitas priemones, kurios drėkina/maitina odą ir gausiai, nes sugeria taip, kad net kosmetologės stebisi..per akimirksnį, kaip sugertukas rolleyes.gif

O tu prieš pradėdama naudoti natūralią kosmetiką turėjai kokių problemų? Ar visada oda buvo tokia nereikli? ax.gif
Atsakyti
Jums gerai, kad oda nieko nereikalauja. Manoji veido oda sausa - nepatepus kremuko tempia. Ryte nuplaunu su veido zele, tonikas, maitinantis kremas, o vakare vel veido zele nuplaunu ir nuvalau toniku. Vakare jauciu kad oda nori dar kremuko, bet netepu, leidziu nakciai pailseti. Kuno oda ir linkusi sauseti ...
Atsakyti
Jei kam įdomu, čia nude šampūno sudėtis. Ne ideali, aišku rolleyes.gif

user posted image

Šiandien depiliuojant pažastis labiau raudo nei įprastai, galvoju, gal dėl pelargonijų ea. 3 dienas iš eilės tepiau vakarais g.gif
Atsakyti
Merginos sakykite ar patobulinate kuom nors Metos ekstrakta plaukams stiprinti? sian nusipirkau, perskaiciau ji reikia naudoti po plovimo sampunu... o idomu gal butu galima pries pvz sumaisant ji su aliejine kauke ir palaikant per nakti arba turiu dar is Ciel dazur su rasulo moliu kazin jei sumaisius ir palaikius ir nuplauti su sampunu g.gif aciu jei pasidalinsit kaip darote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 08, 21:24)
Jei kam įdomu, čia nude šampūno sudėtis. Ne ideali, aišku  rolleyes.gif

user posted image

Šiandien depiliuojant pažastis labiau raudo nei įprastai, galvoju, gal dėl pelargonijų ea. 3 dienas iš eilės tepiau vakarais  g.gif

butu idomu, jei kas pakomentuotu sudeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleStar @ 2009 12 08, 20:15)
Jums gerai, kad oda nieko nereikalauja. Manoji veido oda sausa - nepatepus kremuko tempia. Ryte nuplaunu su veido zele, tonikas, maitinantis kremas, o vakare vel veido zele nuplaunu ir nuvalau toniku. Vakare jauciu kad oda nori dar kremuko, bet netepu, leidziu nakciai pailseti. Kuno oda ir linkusi sauseti ...

Mano oda taip pat sausa, bet gal jau tvarkosi po truputį ax.gif Man visi prausikliai (ir pieneliai, ir žele) sausina, todėl veidą pradėjau prausti tik vandeniu ir labai padeda smile.gif Tik, kai jaučiu poreikį, o tai būna labai retai, tada jau nuprausiu, bet šiaip tai užtenka ją porą kartų per savaitę gerai "nuvalyti" molio kauke ir švelniu Logonos pilingu smile.gif Ateity labai noriu išbandyti Florame aliejinį prausiklį, gal jis mažiau sausins, bet tik šiltuoju metų laiku smile.gif
Atsakyti