Na ir pliurpiate gi jus Nespeju visu postu dorai perskaityti, bet taip norisi neatsilikti
Kazkuri minejote kvepaliukus mazais kiekiais Nimfali? Gal matete kaina?
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 15:29)
Ne ne, ten kremas kunui nuo celiulito
Tai ten kremo sudėtis buvo? Aš galvojau šampūno Kiek mokėjai ir kokios talpos pakuotė to kremo?
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 15:29)
ernesin, tavoji nuoroda man rodo losjona skatinnati augima ir t.t. ne tas, jis nepermatomoj baltoj pakuotej, nerandu as nete
Tai ir aš nerandu, ir nesuprantu apie kokį kalbi
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 15:59)
Sudetis labai ilga bet pasistengsiu nurasyt, nes internete nerandu Taigi:Aqua, Glycerin, Cetearyl Olivate, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Caffeine, Bio Saccharide Gum-1, Butyrospermum Parkii Butter*, Aesculus Hyppocastanum Seed Excract*, Capsicum Frutescens Fruit Extract*, Camelia Sinensis Leaf Extract*, Betula Alba Leaf Extract*, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Olea Europaea Fruit Oil, Zinc PCA, Panthenol, Olus Oil, Tocopherol, Lecithin, Chondrus Crispus Extract, Quercus Suber Bark Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetyl Palmitate, Glycerin Stearate, Palm Alcohol, Sodium Lauroyl Glutamate, Squalane, Hydrogenated Vegetable Oil, Phytosteryl Canolate, Sorbitan Palmitate, Stearic Acid, Parfum, Dipropylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Sodium Phytate, Benzyl Alchool, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl lonone, Geraniol, Limonene.
*organic extracts
Na is tokios gausybes turbut ir blogiuku daug bus As neismanau chemijos, tai va kokios cia blogos sudetines dalys?
*organic extracts
Na is tokios gausybes turbut ir blogiuku daug bus As neismanau chemijos, tai va kokios cia blogos sudetines dalys?
Man tai atrodo,kad čia daug neaiškių ingridientų. Kelis pažymėjau,bent jau manau,kad ir daugiau yra.
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:34)
Tai ten kremo sudėtis buvo? Aš galvojau šampūno Kiek mokėjai ir kokios talpos pakuotė to kremo?
Taip ta sudetis kuno kremo. 200ml- 24 lt
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 06, 16:33)
Na ir pliurpiate gi jus Nespeju visu postu dorai perskaityti, bet taip norisi neatsilikti
jei apie tuos pacius, tai 23 lt bet jiem nuolaida netaikoma
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:25)
Summer-in-Paris tu sakei turi tą daigčiuką kur garini ea apačioje uždegusi žvakutę, noriu paklausti ar ea reikia skiesti vandeniu ir jei taip tai kokiu santykiu?
Ne manęs klausi, bet galiu atsakyti, nes pati EA taip garinu aš įpilu pilną įdubimą vandens, kelis lašus EA (priklauso kokių ir kokio poveikio noriu, nes kokių pelargonijų vieno lašo užtenka) ir garinu kol vandens nebelieka
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 06, 15:33)
jei klausiate apie rutulinius kvepaliukus tai 23 lt labai skaniai kvepia
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:42)
Kokia talpa, ir kokių maždaug jie kvapų? Internetiniame psl turbūt info neta apie juos
Nera internetiniame puslapyje info apie juos, ieskojau jau...
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 17:39)
Manija69 visai pamiršau, kad tu pas mus gerai gaudaisi šiuose reikaluose, gal gali pakomentuoti trumpai tuos paryškintuosius
Man dar uzkliuvo labai dipropylene glycol, va ka radau "Dipropylene Glycol is a By-product of the manufacturing process of Propylene Glycol", nemanau kad tai gera medziaga jokia ji naturali