Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

ernesin, tavoji nuoroda man rodo losjona skatinnati augima ir t.t. ne tas, jis nepermatomoj baltoj pakuotej, nerandu as nete unsure.gif
Atsakyti
Na ir pliurpiate gi jus biggrin.gif Nespeju visu postu dorai perskaityti, bet taip norisi neatsilikti 4u.gif
Kazkuri minejote kvepaliukus mazais kiekiais Nimfali? Gal matete kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 15:29)
Ne ne, ten kremas kunui nuo celiulito smile.gif

Tai ten kremo sudėtis buvo? bigsmile.gif Aš galvojau šampūno biggrin.gif Kiek mokėjai ir kokios talpos pakuotė to kremo? mirksiukas.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 06, 15:29)
ernesin, tavoji nuoroda man rodo losjona skatinnati augima ir t.t. ne tas, jis nepermatomoj baltoj pakuotej, nerandu as nete  unsure.gif

Tai ir aš nerandu, ir nesuprantu apie kokį kalbi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 12 06, 15:59)
Sudetis labai ilga doh.gif  bet pasistengsiu nurasyt, nes internete nerandu biggrin.gif  Taigi:Aqua, Glycerin, Cetearyl Olivate, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Caffeine, Bio Saccharide Gum-1, Butyrospermum Parkii Butter*, Aesculus Hyppocastanum Seed Excract*, Capsicum Frutescens Fruit Extract*, Camelia Sinensis Leaf Extract*, Betula Alba Leaf Extract*, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Olea Europaea Fruit Oil, Zinc PCA, Panthenol, Olus Oil, Tocopherol, Lecithin, Chondrus Crispus Extract, Quercus Suber Bark Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetyl Palmitate, Glycerin Stearate, Palm Alcohol, Sodium Lauroyl Glutamate, Squalane, Hydrogenated Vegetable Oil, Phytosteryl Canolate, Sorbitan Palmitate, Stearic Acid, Parfum, Dipropylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Sodium Phytate, Benzyl Alchool, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl lonone, Geraniol, Limonene.
*organic extracts

Na is tokios gausybes turbut ir blogiuku daug bus blush2.gif  As neismanau chemijos, tai va kokios cia blogos sudetines dalys?

Man tai atrodo,kad čia daug neaiškių ingridientų. unsure.gif Kelis pažymėjau,bent jau manau,kad ir daugiau yra. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 06 gruodžio 2009 - 15:38
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:34)
Tai ten  kremo sudėtis buvo? bigsmile.gif Aš galvojau šampūno biggrin.gif Kiek mokėjai ir kokios talpos pakuotė to kremo? mirksiukas.gif

Taip ta sudetis kuno kremo. 4u.gif 200ml- 24 lt ax.gif
Atsakyti
Manija69 visai pamiršau, kad tu pas mus gerai gaudaisi šiuose reikaluose, gal gali pakomentuoti trumpai tuos paryškintuosius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 06, 16:33)
Na ir pliurpiate gi jus  biggrin.gif Nespeju visu postu dorai perskaityti, bet taip norisi neatsilikti  4u.gif
Kazkuri minejote kvepaliukus mazais kiekiais Nimfali? Gal matete kaina?  4u.gif

jei apie tuos pacius, tai 23 lt smile.gif bet jiem nuolaida netaikoma
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 06, 15:40)
jei apie tuos pacius, tai 23 lt smile.gif bet jiem nuolaida netaikoma

Kokia talpa, ir kokių maždaug jie kvapų? smile.gif Internetiniame psl turbūt info neta apie juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:25)
Summer-in-Paris tu sakei turi tą daigčiuką kur garini ea apačioje uždegusi žvakutę, noriu paklausti ar ea reikia skiesti vandeniu ir jei taip tai kokiu santykiu? 4u.gif

Ne manęs klausi, bet galiu atsakyti, nes pati EA taip garinu smile.gif aš įpilu pilną įdubimą vandens, kelis lašus EA (priklauso kokių ir kokio poveikio noriu, nes kokių pelargonijų vieno lašo užtenka) ir garinu kol vandens nebelieka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 06 gruodžio 2009 - 15:43
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 06, 15:33)
Kazkuri minejote kvepaliukus mazais kiekiais Nimfali? Gal matete kaina?  4u.gif

jei klausiate apie rutulinius kvepaliukus tai 23 lt labai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 15:42)
Kokia talpa, ir kokių maždaug jie kvapų? smile.gif Internetiniame psl turbūt info neta apie juos blush2.gif

Nera internetiniame puslapyje info apie juos, ieskojau jau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 06, 17:39)
Manija69 visai pamiršau, kad tu pas mus gerai gaudaisi šiuose reikaluose, gal gali pakomentuoti trumpai tuos paryškintuosius 4u.gif

Man dar uzkliuvo labai dipropylene glycol, va ka radau "Dipropylene Glycol is a By-product of the manufacturing process of Propylene Glycol", nemanau kad tai gera medziaga schmoll.gif jokia ji naturali schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 06 gruodžio 2009 - 15:49